349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Cnm ya sen tek mi kalıyorsun? Öyleyse zor olmalı.

Kızlar ben yogunlugumdan giremiyorum hadide siz neden boşluyorsunuz burayı bakıyım

çookk uzun zamandır bende giremiyom cnm yaa... benim asker burdaydı 45 gündür.. bacagında sorun oldu yan baglarında kopma kıkırdagında zedelenme falan.. alçıdaydı... izin verdiler... alçı çıktı ama koltuk deyneğiyle yürüyü.. ve öle askere gidecek... raporda alamıyo... çünkü kısa dönemlerin izin hakkı 45 günmüş sonrası için rapor vermiyolarmış... ya gidit öle yapacak yada iyileştikten sonra gidip tamamlayacakmış askerliğini... mecburen gidecek yani...

kuzum geçmiş oslun bende nerde bu diyordum özledim seni ya...cok gecmıs olsun artık bır aydan duscez uzulme herlde durumun frkında olur yuklenmezler cok...

şafak konya bugün

Günaydın arkadaşlar şafağımız 42
İkoncanımızın otuzların gelmesini kutluyor hürmet ediyor
Bugün güzel vatanımızdan KONYAdayız KONYAmıza selam yola devam

Bakalım KONYAmızın nesi meşhurmuş?
Konya Mevlana Turbesi,Alaeddin Tepesi ve Camii, Karatay Medresesi, Catalhoyuk Antik Kenti, Aksehir Nasrettin Hoca Senlikleri, Konya Balatini Magarasi, Konya Ilgin Kaplicalari
Konyanın türbelerini gezdim çok güzeldi gerçekten küçük yaşlarda olmama ragmen hala hatırlarım genelde Konya dediklerinde hep Mevlana gelir aklıma

Canım çok geçmiş olsun inşallah askerin daha iyi olucaktır bu şekilde askerligine devam etmesi çok kötü aklın hep orda kalıcak ama sonra tekrar gitmesi daha çok zoruna gider enazından şimdi kendi grubuyla bitirmiş olucak o şekildeykende çok fazla iş vericeklerini yükleniceklerini sanmıyorum :26: bütün askerlerimizin rabbim yardımcısı olsun

kızlar gunaydın yaa nasılsınız özledım sızı nehırnıll artık hıc ılgılenmıyon benımle.şafak bıttı dıye sorun bıtmıyor kızlar :44:

kızlar gunaydın yaa nasılsınız özledım sızı nehırnıll artık hıc ılgılenmıyon benımle.şafak bıttı dıye sorun bıtmıyor kızlar :44:

Canım ben kendimle ilgilenebiliyormuyum bugünlerde birbilsen ay başı diye okadar yogunumki kafamı kaşıycak vaktim olmadı hiç pazartesiden beri nisan bana güzel gelmedi giderken iyi gider inşallah bir sorun yok dimi canım ne oldu bakıyım birşeyler var :26:

var aslında da skıntılarda var.bızımkı ıst gelmek ıstıyor ama aılem askerden bu ayın ortasında donucek bılıyor.sımdı plan olarakda unv ev arkadasım var şeker pinarda oraya gıdelım dedıkde nasıl gıdıcem aıleme ne derım süpelenebılırlr.o yuzden kafam karısık

şaka maka bir an daldım takvimde ileri yapınca mayısa gelince dedim resmen mayıs birdahaki ay devirdik şaka maka ama benim eşimin bugünlerde sesi kötü iyice sıkılmıss çok belli bunalmıs iyice

merhaba kızlar..moralim çok bozuk..sürekli aynı şeyleri yaşıyorum hayatım dejavu oldu..bugün bizim yıl dönümümüz..ve doğum günümü unuttuğu gibi bugünü de unuttu eminim aklına bile gelmeyecek..demek ki ben yanında olunca tüm günleri hatrlıyormuş, benden uzakta birini bile hatırlamadı :44: geceden bu yana kendimi doldurup duruyorum..o telefonu açarsa gerçekten çok fena patlıycam bu sefer

dur bakalım belkı hatırlayacak..Ayrıca surasıda var belkı gercekten orada yogundur,kötü zor birgün geçiriyordur..ya bılmıyorum bı tarafım oyle dıyor bı yanuım hak verıyor sana benım esım sevgılıler gununde aradı gayet normal napıosun ıyımısın gelırken su belgelerıg etır vs dedı(evcıye cıkcaktı)utlamadı bıle bense o haftasonu evcıde yanındaydım hıc bılmedıgım bı sehırde bılmedıgım bı yerde mum ısıgında yemek organıze ettım hem de telefonla gormeden steklerımı belırterek mekan sahıbıne onu oyle utandrdım mekana gırdık bıze ayrılan bı loca mum ısıgı ıle suslenmıs yemek masası sevgılıler gunun kutlu olsun bıtanem dedım utandı ..sonra ben unuttum vs bıseyler soyledı ozur mahıyetnde gulerek askerde oldugun ıcın bu seferlk onemsemıyorum dedım guldum ve geceyıo bozmadım bunların elbet bır gerı donusu olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…