dur bakalım belkı hatırlayacak..Ayrıca surasıda var belkı gercekten orada yogundur,kötü zor birgün geçiriyordur..ya bılmıyorum bı tarafım oyle dıyor bı yanuım hak verıyor sana benım esım sevgılıler gununde aradı gayet normal napıosun ıyımısın gelırken su belgelerıg etır vs dedı(evcıye cıkcaktı)utlamadı bıle bense o haftasonu evcıde yanındaydım hıc bılmedıgım bı sehırde bılmedıgım bı yerde mum ısıgında yemek organıze ettım hem de telefonla gormeden steklerımı belırterek mekan sahıbıne onu oyle utandrdım mekana gırdık bıze ayrılan bı loca mum ısıgı ıle suslenmıs yemek masası sevgılıler gunun kutlu olsun bıtanem dedım utandı ..sonra ben unuttum vs bıseyler soyledı ozur mahıyetnde gulerek askerde oldugun ıcın bu seferlk onemsemıyorum dedım guldum ve geceyıo bozmadım bunların elbet bır gerı donusu olucaktır
canlarım sabah bir kalktım ki gözümü açamıyorum,hemen doktora gittim enfeksiyon kapmışım arpacık filan değilmiş ve 10 günden önce geçmez dedi.Böyle olunca lens de takamıyorum.Hem astigmat var hem miyobum dolayısıyla kör kör geziyorum lenssiz :2:Üstüne vize haftam ve haftasonu nişanlımın yanına gitcem.Ne bahtsızım ya enfeksiyon kapcak haftayı buldum :2::2:
Canım çok geçmiş olsun inş daha çabuk geçer
canlarım sabah bir kalktım ki gözümü açamıyorum,hemen doktora gittim enfeksiyon kapmışım arpacık filan değilmiş ve 10 günden önce geçmez dedi.Böyle olunca lens de takamıyorum.Hem astigmat var hem miyobum dolayısıyla kör kör geziyorum lenssiz :2:Üstüne vize haftam ve haftasonu nişanlımın yanına gitcem.Ne bahtsızım ya enfeksiyon kapcak haftayı buldum :2::2:
canım çok geçmiş olsun..inşallah pazar gününe kadar geçer, moralini bozma kendine iyi bakmaya çalış..
moral tamamen çöktü valla canım bi de oturup rusça çalışmam gerekiyor :2:
bu arada canım canını sıkma desem boş biliyorum ama kim bilir aklı nerdedir askerinin sana anlatmadığı sıkıntıları vardır orda muhakkak belki bu mazeret de olamaz bilemiyorum ama bırak gelince acısını çıkarırsın
Allah kolaylık versin canım, moralini bozma hepsi geçecek sonuçta..tamamen mutlu olmamıza çok az kaldı..
barada askerim beni utandırdı :26: az önce aradı kutladı, hediye göndermiş kargoyla..çok utanıyorum şuan kötü şeyler düşündüğüm için..ama hatırladı ya bana dünyaları verdi sanki
canım nasılsın saolsın darısı sızlerın basınaa..günaydın canım gözünaydın..giremedim pek bende karışıktı benm şu sıralar..
merhaba kızlar..moralim çok bozuk..sürekli aynı şeyleri yaşıyorum hayatım dejavu oldu..bugün bizim yıl dönümümüz..ve doğum günümü unuttuğu gibi bugünü de unuttueminim aklına bile gelmeyecek..demek ki ben yanında olunca tüm günleri hatrlıyormuş, benden uzakta birini bile hatırlamadı :44: geceden bu yana kendimi doldurup duruyorum..o telefonu açarsa gerçekten çok fena patlıycam bu sefer
Allah kolaylık versin canım, moralini bozma hepsi geçecek sonuçta..tamamen mutlu olmamıza çok az kaldı..
barada askerim beni utandırdı :26: az önce aradı kutladı, hediye göndermiş kargoyla..çok utanıyorum şuan kötü şeyler düşündüğüm için..ama hatırladı ya bana dünyaları verdi sanki
canım çok gecmıs olsun cok uzuldum umarım tez zamanda atlatırsın ısyan etme sadece cok streslısın bunyen zayıflamıs kapmıs olabılırsın:26:
Canım çok geçmiş olsun inşallah pazara kadar geçer ama sen burda sağlıgını düşün gerisini önemseme bünyemiz zayıf çabuk kapabiliyoruz hastalıkları falan dualarımız seninle vizeleride hayırlısıyla atlatıcaksın inanıyorumcanlarım sabah bir kalktım ki gözümü açamıyorum,hemen doktora gittim enfeksiyon kapmışım arpacık filan değilmiş ve 10 günden önce geçmez dedi.Böyle olunca lens de takamıyorum.Hem astigmat var hem miyobum dolayısıyla kör kör geziyorum lenssiz :2:Üstüne vize haftam ve haftasonu nişanlımın yanına gitcem.Ne bahtsızım ya enfeksiyon kapcak haftayı buldum :2::2:
çok svındım canım bak dedık sana hatırlar dıyee
Canım çok geçmiş olsun inşallah pazara kadar geçer ama sen burda sağlıgını düşün gerisini önemseme bünyemiz zayıf çabuk kapabiliyoruz hastalıkları falan dualarımız seninle vizeleride hayırlısıyla atlatıcaksın inanıyorum
Canım kednini boşuna üzmüşsün bak askerin hatırlamış çok sevindim o seferde yogunluguna denk gelmiştir olur böyle şeyler ya ben hiç hatırlamasına müsade etmiyorum kendim günler öncesinden kaçırıyorum hep agzımdan bana ne demeliolsun böyle günler önemli ama önemli olan kutlamak degil herdaim kutlanıcak birgünümüzün olması
Canım çok geçmiş olsun inşallah pazara kadar geçer ama sen burda sağlıgını düşün gerisini önemseme bünyemiz zayıf çabuk kapabiliyoruz hastalıkları falan dualarımız seninle vizeleride hayırlısıyla atlatıcaksın inanıyorum
Canım kednini boşuna üzmüşsün bak askerin hatırlamış çok sevindim o seferde yogunluguna denk gelmiştir olur böyle şeyler ya ben hiç hatırlamasına müsade etmiyorum kendim günler öncesinden kaçırıyorum hep agzımdan bana ne demeliolsun böyle günler önemli ama önemli olan kutlamak degil herdaim kutlanıcak birgünümüzün olması
var aslında da skıntılarda var.bızımkı ıst gelmek ıstıyor ama aılem askerden bu ayın ortasında donucek bılıyor.sımdı plan olarakda unv ev arkadasım var şeker pinarda oraya gıdelım dedıkde nasıl gıdıcem aıleme ne derım süpelenebılırlr.o yuzden kafam karısık
evet canım özellikle bu aralar baya düştü direncim farkındayım bünyem gitgide zayıflıyor :2:
inşallah geçer kuzum yarın da son sınavım var bakalım artık nasıl olcak
sen napıyorsun kuzum yoğunluğun devam ediyor sanırım
ya bana sürekli rahat olduğundan bahsedip duruyor..silah nöbetçisi..nöbete giden askerlere silahlarını teslim edip sonra ya uyuya ya da kitap okuyor..hayır öyle yoğun yorulan bir işi yok..böylece kendimi teselli edeyim..ocak ayındaydı doğum günüm, hatırlamadı,4 gün sonra çarşı izninine çıktığından face de kutlama mesajlarını görünce kafasına dank ettiyemin ederim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya
sen çok güzel bir organizasyon yapmışsın gerçekten..ama ben bunu unutmasını kaldıramam ya
canım nasılsın saolsın darısı sızlerın basınaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?