349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Cnm ya sen tek mi kalıyorsun? Öyleyse zor olmalı.

evet canım yapayalnız kalıyorum. akşam uyurken ses yok, sabah uyandığımda ses yok. televizyon açmazsam sadece üsttekilerle alttakileri dinliyorum. yalnız yemek yiyorum, yalnız kahvaltı yapıyorum. önceden de yalnız kaldım ama onunla yaşamaya başladıktan sonra yalnız kalmak çok ağır, çok zor geldi. neyse 41 gün kaldı. geçer herhalde.

kuzum sana çok güldüm ben. ben eşimin doğum gününü unuttum geçen yıl. o gün telefonu evde unutmuş, bi arkadaşı kutlamak için aradığında aklıma gelmişti. ben bu günleri hiç kutlamıyorum, kutlanmasını da istemiyorum. bende bi gariplik var, çevremde benim gibi olan başka bir kız görmedim valla. neyse ki kocam da sevmiyor. biz ne doğum günü ne de yıl dönümü kutluyoruz.
ama hatırlamış bak ne güzel. unuturlarsa kızmayın canlar. bazen insan unutabiliyor.

hafta sonuna kadar en azından hafifler canım. kardeşime de oldu aynısı geçenlerde. ilaç kullandıktan sonra iki gün içinde hafiflemişti.

haftaya ertelesen yanına gitmeyi içine sinmiyorsa... gerçi bir hafta daha beklemek zor gelir.

canım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm gerçekten pazara kadar bişey kalmaz heralde zeynepcim umarım en kısa zamanda eski neşene kavuşursun tatlım ben senin en güçlü hallerini görmeye alıştım nazlıcım stres yapma tatlım mutlaka bir yolunu bulursun biz yarenlerde bu sevgi oldukça çözümsüz hiçbir sorun kalmıcaktır

aynen canım vala dıyorum 20 sınde ist da olsun 23 nısan tatıl ya pazartesıyde yıllık ızın eklerım oldu bıttıbır kaç gun ıcınd bızımkılere dıcm bıraz arkadasımın yanına gıtmk ıstıyorum dıye

bulucam mecburr bızımkı uzmanlıga gıtmeden vakıt gcırmek ıstıyorum napımm

Günaydın arkadaşlar şafağımız 41
Bugün ikoncanımız beni yansıtıyor askerim için değil ama diger insanlar için
Bugün güzel vatanımızdan KOCAELİndeyiz KOCAELİmize selam yola devam

Bakalım KOCAELİmizin nesi meşhurmuş?
Pismaniye, Degirmendere Findigi, Hannibal’in Mezari, Petrokimya ve Otomotiv Sanayi, Osman Hamdi Bey Muzesi, Eski Hisar Kalesi, Saat Kulesi, Hereke Halisi, Kandira Yogurdu, Abdulazizin Av Kosku, Kaiser Wilhelm Kosku, Ballikayalar Vadisi ve Beskayalar Tabiat Parklari, Darica Kus Cenneti, Masukiye, Kartepe ve Kuzu Yaylasi, Coban Mustafa Pasa Kulliyesi
Ah Kocaeli nekadar istemiştim yarimin sana çıkmasını bize nekadar yakınsın oysa neyse sağlık olsun artık

günaydın güzellerrrr......

çok yorgunummmm çokkkk
çok uykusuzummmm çokk
adım atacak halim de yokkkk

40lar cok zun geldı bana bır tırlu gecmedıı bea.....

dün eşime sinir oldum annesine demiş ki burada çok rahatım ya donunce napıcm bılmıyorum iş falan nasıl adapte olurum bılmuıyorum ıyıydı boyle...

adama bak gel de kızma

vay be rahatmış demek bugünkü ikon ona gelsin o zaman

aynen cnm bıde bana gezıyorum dıye afralar tafralar sıkldımb urda demeler falan az bıle gezmısım burada aılesını agılryan ev ısı iş hayatı herseyın yukunu alanda benım

bıde en cok kızdıgım bız adamı ozluyoruz o rahatını dusunuyop donunce alıcagı sorumluluk urkutuyo

günaydınlar herkese

günaydın canım. adım adım geldik izmite. ah ahhh ben de ne çok istedim izmite çıkmasını askerimin, burnumun dibinde olcaktı ne güzel. yine de çok şükür rabbim çok uzağa gitmedi. ama bi izmit olsa iyi olurdu yine de

Son düzenleme:
günaydın yarenlerim..az kaldı diye diye gerçekten çok az kaldı ..morallerinizi yüksek tutmaya çalışın her şey yoluna girecek..askerlerimiz döndüklerinde bugünlerin acısını çıkartıcaz ben böyle teselli ediyorum kendimi..birde o gittiğinden beri döndüğünde birlikte yapacaklarımızla ilgili bir liste hazırladım pikniğe gitmekten tutun da mum ışığında güzel bir yemek, geziler, sohbetler vs..hepsini geldiğinde tek tek yapıcam..bugünlerin acısını ancak bu şekilde çıkartabilirim

dün eşime sinir oldum annesine demiş ki burada çok rahatım ya donunce napıcm bılmıyorum iş falan nasıl adapte olurum bılmuıyorum ıyıydı boyle...

adama bak gel de kızma
Canım espri olsun diye söylemiş olamazmı hadi diyelim ciddi söyledi normal olabilir hayatın bu koşuşturmasından hangimiz bunalmıyoruz ferahlamak istiyoruz sorumluluklar işler bizi daha fazla yormuyormu dogru olan birşeyi söylemiş bence eşin bu neden alıyorum bu sorumlulugu dememişki gel yeniden iş stresine gir gibi bir laf etmiş benide götürsünler biryere işe getirmesinler mesela hiç bunun için canını sıkma canım adapte olur hepsinin korkusu var nasıl normal hayata adapte olucam nasıl devam edicem diye çünkü bilmedikleri bir ortama girip alışmaya çalıştılar dışarı çıkınca etrafa geri bırakıcaklar balıklar gibi sanki o yüzden nasıl askerdeyken anlayışlı olduysak çıktıklarındada bir müddet dışarıya alışmaları için anlayışlı olucaz malesef tatlım
günaydın sellincim nehrcim ve birazdan online olacak tüm yarenler

40 larda bitiyor yatcaz kalkcz yatcaz kalkz 39 dan saycaz ya
Az kaldı az son 2 39 demeye inşallah
Güzel olur canım inşallah ayarlarsın başbaşa kafanızı dinleyip vakit geçirirsiniz

Amin canım benim inşallah aslında eski neşem keyfim askerim gittiginde gitti canım az kaldı geri almama o olmayınca bazı olaylar falan olunca güçsüz hissediyorum kendimi hepsi bu aslında ama ben hala güçlü ve azimliyim elbet herşeyi aşıcaz inşallah

Günaydın canım bende çok istemiştim İzmit Kocaeli hadi Sakaryada olsun vardır herşeyde bir hayır napalım öteki türlü daha rahat gider gelirdim haftada bile 2-3 saatlik yolla 6 saatlik yol bir olmuyor işte

Günaycın canım moraller yüksek olcak tabiki okadar gün yedik üzülecek bugünlerimi bulucaz rabbimin izniyle artık 1buçuk aydanda az bir süre kaldı 30da geri sayıcaz artık

eşimin tezkere tarihi belli oldu kızlar. komutan da imzalamış, kesinleşmiş. 15 mayıs gece çıkacak. hatta akşam üstü çıkıp gece burada bile olabilir.

eşimin tezkere tarihi belli oldu kızlar. komutan da imzalamış, kesinleşmiş. 15 mayıs gece çıkacak. hatta akşam üstü çıkıp gece burada bile olabilir.

Çok güzel bir haber bu canım hayırlı olsun 2gün önceden terhis nekadar güzel bizimde olsaydı keşke ama bize yol izni yok sanırım daha belli olmadı tarihimiz :95:

gözünaydın kuzumm :))

sağol canım.

Çok güzel bir haber bu canım hayırlı olsun 2gün önceden terhis nekadar güzel bizimde olsaydı keşke ama bize yol izni yok sanırım daha belli olmadı tarihimiz :95:

her yerde yol izni varmış. eğer gideceği yer uzaksa verirler. yoksa vermeyebilirler. eşimin adresi ankara görünmüyor, trabzon görünüyor. bizim şansımız oldu. yoksa bize de yol yoktu.

sağol canım.
her yerde yol izni varmış. eğer gideceği yer uzaksa verirler. yoksa vermeyebilirler. eşimin adresi ankara görünmüyor, trabzon görünüyor. bizim şansımız oldu. yoksa bize de yol yoktu.

benim nişanlımın da yol izni olduğundan dolayı 2 gün önce terhis olacakk

bu arada selamlarr kızlarrrr
günler azalıyoo buluşma günlerimizz yaklaşıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…