Cnm ya sen tek mi kalıyorsun? Öyleyse zor olmalı.
merhaba kızlar..moralim çok bozuk..sürekli aynı şeyleri yaşıyorum hayatım dejavu oldu..bugün bizim yıl dönümümüz..ve doğum günümü unuttuğu gibi bugünü de unuttueminim aklına bile gelmeyecek..demek ki ben yanında olunca tüm günleri hatrlıyormuş, benden uzakta birini bile hatırlamadı :44: geceden bu yana kendimi doldurup duruyorum..o telefonu açarsa gerçekten çok fena patlıycam bu sefer
canlarım sabah bir kalktım ki gözümü açamıyorum,hemen doktora gittim enfeksiyon kapmışım arpacık filan değilmiş ve 10 günden önce geçmez dedi.Böyle olunca lens de takamıyorum.Hem astigmat var hem miyobum dolayısıyla kör kör geziyorum lenssiz :2:Üstüne vize haftam ve haftasonu nişanlımın yanına gitcem.Ne bahtsızım ya enfeksiyon kapcak haftayı buldum :2::2:
Canım okadar iyi anlıyorumki seni benim gitmek için yaşadıgım sıkıntıları biliyorsun insan çok sıkıntılı tedirgin oluyor inşallah birşeyler bulursun canım şüphelenmezlerde size biraz tatil olur
canım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm gerçekten pazara kadar bişey kalmaz heraldezeynepcim umarım en kısa zamanda eski neşene kavuşursun tatlım ben senin en güçlü hallerini görmeye alıştım nazlıcım stres yapma tatlım mutlaka bir yolunu bulursun biz yarenlerde bu sevgi oldukça çözümsüz hiçbir sorun kalmıcaktır
günaydın güzellerrrr......
çok yorgunummmm çokkkk
çok uykusuzummmm çokk
adım atacak halim de yokkkk
40lar cok zun geldı bana bır tırlu gecmedıı bea.....
dün eşime sinir oldum annesine demiş ki burada çok rahatım ya donunce napıcm bılmıyorum iş falan nasıl adapte olurum bılmuıyorum ıyıydı boyle...
adama bak gel de kızma
vay be rahatmış demek bugünkü ikon ona gelsin o zaman
Günaydın arkadaşlar şafağımız 41
Bugün ikoncanımız beni yansıtıyor askerim için değil ama diger insanlar için
Bugün güzel vatanımızdan KOCAELİndeyiz KOCAELİmize selam yola devam
Eki Görüntüle 677053
Bakalım KOCAELİmizin nesi meşhurmuş?
Pismaniye, Degirmendere Findigi, Hannibal’in Mezari, Petrokimya ve Otomotiv Sanayi, Osman Hamdi Bey Muzesi, Eski Hisar Kalesi, Saat Kulesi, Hereke Halisi, Kandira Yogurdu, Abdulazizin Av Kosku, Kaiser Wilhelm Kosku, Ballikayalar Vadisi ve Beskayalar Tabiat Parklari, Darica Kus Cenneti, Masukiye, Kartepe ve Kuzu Yaylasi, Coban Mustafa Pasa Kulliyesi
Ah Kocaeli nekadar istemiştim yarimin sana çıkmasını bize nekadar yakınsın oysa neyse sağlık olsun artık
Canım espri olsun diye söylemiş olamazmı hadi diyelim ciddi söyledi normal olabilir hayatın bu koşuşturmasından hangimiz bunalmıyoruz ferahlamak istiyoruz sorumluluklar işler bizi daha fazla yormuyormu dogru olan birşeyi söylemiş bence eşin bu neden alıyorum bu sorumlulugu dememişki gel yeniden iş stresine gir gibi bir laf etmiş benide götürsünler biryere işe getirmesinler meseladün eşime sinir oldum annesine demiş ki burada çok rahatım ya donunce napıcm bılmıyorum iş falan nasıl adapte olurum bılmuıyorum ıyıydı boyle...
adama bak gel de kızma
Az kaldı az son 2 39 demeye inşallahgünaydın sellincim nehrcim ve birazdan online olacak tüm yarenler
40 larda bitiyor yatcaz kalkcz yatcaz kalkz 39 dan saycaz ya
Güzel olur canım inşallah ayarlarsın başbaşa kafanızı dinleyip vakit geçirirsinizaynen canım vala dıyorum 20 sınde ist da olsun 23 nısan tatıl ya pazartesıyde yıllık ızın eklerım oldu bıttıbır kaç gun ıcınd bızımkılere dıcm bıraz arkadasımın yanına gıtmk ıstıyorum dıye
canım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm gerçekten pazara kadar bişey kalmaz heraldezeynepcim umarım en kısa zamanda eski neşene kavuşursun tatlım ben senin en güçlü hallerini görmeye alıştım nazlıcım stres yapma tatlım mutlaka bir yolunu bulursun biz yarenlerde bu sevgi oldukça çözümsüz hiçbir sorun kalmıcaktır
Günaydın canım bende çok istemiştim İzmit Kocaeli hadi Sakaryadagünaydınlar herkese
günaydın canım. adım adım geldik izmite. ah ahhh ben de ne çok istedim izmite çıkmasını askerimin, burnumun dibinde olcaktı ne güzel. yine de çok şükür rabbim çok uzağa gitmedi. ama bi izmit olsa iyi olurdu yine de
günaydın yarenlerim..az kaldı diye diye gerçekten çok az kaldı ..morallerinizi yüksek tutmaya çalışın her şey yoluna girecek..askerlerimiz döndüklerinde bugünlerin acısını çıkartıcazben böyle teselli ediyorum kendimi..birde o gittiğinden beri döndüğünde birlikte yapacaklarımızla ilgili bir liste hazırladım pikniğe gitmekten tutun da mum ışığında güzel bir yemek, geziler, sohbetler vs..hepsini geldiğinde tek tek yapıcam..bugünlerin acısını ancak bu şekilde çıkartabilirim
eşimin tezkere tarihi belli oldu kızlar. komutan da imzalamış, kesinleşmiş. 15 mayıs gece çıkacak. hatta akşam üstü çıkıp gece burada bile olabilir.
eşimin tezkere tarihi belli oldu kızlar. komutan da imzalamış, kesinleşmiş. 15 mayıs gece çıkacak. hatta akşam üstü çıkıp gece burada bile olabilir.
gözünaydın kuzumm :))
Çok güzel bir haber bu canım hayırlı olsun 2gün önceden terhis nekadar güzel bizimde olsaydı keşke ama bize yol izni yok sanırım daha belli olmadı tarihimiz :95:
sağol canım.
her yerde yol izni varmış. eğer gideceği yer uzaksa verirler. yoksa vermeyebilirler. eşimin adresi ankara görünmüyor, trabzon görünüyor. bizim şansımız oldu. yoksa bize de yol yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?