349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizim İstanbul görünüyordur canım sınavada burda girmişti uzak görünmüyor sanırım Safranbolu keşke verseler çok isterim gözün aydın tekrar canım 2günde bizim için uzun gün

hepinize hayırlı cumalar yarenler, cuma saati geldi açalım ellerimi dua edelim tez geçiversin vakitttt. hepimizin halleri gelmiş belliki çok fena özlem yüklendik artık onunla konuşurken dişlerimi sıkıyorum eskiden ağlayarak rahatlıyodum şimdi oda olmuyor iki arada bir derede kalıyorum hem günlerin azaldığına sevinip hemde hasret çektiğim için hüzünlüyüm işte
gültencim 2 hafta önce bende gözümden sıkıntı yaşadım sabah bi kalktım ikiside açılmıyor gözlerimin ılık suyla falan açtım sonra bi baktım içleri dönmüş kan çanağına geçmedide namussuz benzedim bir şeytana eczaneden solüsyon falan aldım ama çokda faydasını gördüğümü solemıcem sonra gözlerimi çok yorduğumda daha fena olduğunu farkettim mümkün olduğunca kapat gözlerini solüsyonuda mutlaka kullan rahatlamasına yardımcı olucaktır. bide bir krem var adını net hatırlamıyorum ama k ile başlıyor ufacık bir tüpü var iyi geliyor mikrop kapmasına en kötü ihtimal pazar günü askerinin yanına gidince birkere öptür bak bişeyciğin kalıyomu

hepiniz iyisinizdir inşallah kimsenin halini hatrını soramaz oldum çok yoğun ilgi gösteriyorum bu aralar askerime telefon kulağıma yapıştı adeta ama iyi böle

çok uzattım biliyorum iyi bakın kendinize nehircim şafak vermeyi ihmal etme sakın takipçinim

Canım gözün aydın :) çok sevindimm :))

sağol canım. insan bir güne bile ne kadar seviniyor...

Bizim İstanbul görünüyordur canım sınavada burda girmişti uzak görünmüyor sanırım Safranbolu keşke verseler çok isterim gözün aydın tekrar canım 2günde bizim için uzun gün

eşim sınava ankara'da girdi. ama adresi nedense trabzon görünüyor. biz de sesimizi çıkarmadık. iyi oldu önce beni depüklersiniz.

Hiç ihmal edermiyim canıM yogun olsamda gelip şafak atıyorum çıkıyorum bende senin gibi bu Nisan çok yogun geldi pazartesiden beri kafamı kaşıycak zamanım olmadı canım şuan işlerim bitti gibi o yüzden gelebildim
sağol canım. insan bir güne bile ne kadar seviniyor...

eşim sınava ankara'da girdi. ama adresi nedense trabzon görünüyor. biz de sesimizi çıkarmadık. iyi oldu önce beni depüklersiniz.

Depükleriz tabi canım zaten 3 gün önceden başlıycak depük gecemiz sizi bilmem ama beni 3gün boyunca depük manyagı yapabilirsiniz

alıştırdın bizi zaten atmasan büyük eksiklik duyarız yoğun olmak çok daha iyi canım zaman daha hızlı akıyor... bu haftayı devirdik hafta başında 30 lu sayılar başlıyorrrr çok sevinçliyim valla ben

Bana evet bu 40lar çabuk geçti canım 30lar için aynı sevinç bendede var yogunluk biryandan iyi ama biryandan herşey üstüste gelince beynim karışıyor unutkanlık oldu bende zaten geriliyorum busefer inşallah rahatlıycam bakalım:106:

görüşme suya düştüü offffff kızlar bızımkılere ıs yerıne icra mı ne gelmıs dukkan tasıcaklarms hep hevesım kursagımda kalıyor yaaa offfff

görüşme suya düştüü offffff kızlar bızımkılere ıs yerıne icra mı ne gelmıs dukkan tasıcaklarms hep hevesım kursagımda kalıyor yaaa offfff

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah sorunsuz halledilir icra durumları can sıkıcıdır :26: askerin kısa süredemi görevine dönücek o işlemler bittikten sonra görüşürsünüz belki hemen ümitsizlige kapılma bakıyım

ben geldiğimde herkesler gitmiş oluyor ya... :26:

ben de bu haftayı zor geçirdim. uzun geldi bana. geri dönüp bakınca bitti diyorum da geçirirken zorlandım. zaten eşimin yanına gidip gelince ilk hafta hep zorlanıyorum. bu son zorlanmam olacak inşallah. bugün 40 lar bitiyor benim için...

depükleriz canım. sen yeter ki iste.

her şeyde bir hayır vardır canım. bi dur bakalım. uygun bir zaman gelir elbet. hiç üzülme. askerin dışarıda artık, tüm zamanlar sizin.

canım gecen gun aradım mayıs sonu dedıler ama tamda bellı degıl.hevesım kacıyor ıstemıyorum sonrada gelmesın yaa hıc gıtsın uzmanlıgamıdır ndır sıkıldım herseyden vala

canım gecen gun aradım mayıs sonu dedıler ama tamda bellı degıl.hevesım kacıyor ıstemıyorum sonrada gelmesın yaa hıc gıtsın uzmanlıgamıdır ndır sıkıldım herseyden vala

doymamış mı askerliğe kuzum ya neden orada çalışmak istiyor? millet kaçıyor, bir daha adını anmak istemiyor.

doymamış mı askerliğe kuzum ya neden orada çalışmak istiyor? millet kaçıyor, bir daha adını anmak istemiyor.

bılmıyorum kafaya taktı mıllette duydu ya sımdı grur meselesı olduu gitsin ya vala eskı nazlıyı gorurmu hıc bılmıyorummm

Son düzenleme:
askerdeyken bıle daha cok konusuyorduk..ona solemıyorum ama patlarım yakında.

bılmıyorum kafaya taktı mıllette duydu ya sımdı grur meselesı olduu gitsin ya vala eskı nazlıyı gorurmu hıc bılmıyorummm

normal hayata alışması zor olur herhalde nazlım. biraz zaman ver. adapte olamadı belli ki... gitsin bakalım aklındakini yapmadan rahat etmeyecek belli ki. erkekler bir şeyi kafaya koyunca yaparlar ve engellenmeyi, bu konuda söz duymayı da sevmezler. ama kadınların hayatına karışmayı da çok severler. idare etmek de kadınlara düşer. her şeyin rayına oturması zaman alıyor, insanı yıpratıyor...

burdayım canım ben bugünlerde herkes yogun ondan canım biraz sakin buralar yada hasret çogaldıkça sessizleremi bürünüyoruz nedir:26:

Canım Mayısa kadar görürsün askerini okadar uzamazki bu işler onların birde normal hayata adpte olma sorunları oluyor canını sıkma lütfen herşey güzel olucak inşallah uzmanlıktan vazgeçebiliyormu sonra peki gitti hoşlanmadı falan:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…