- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
sağol canım.
her yerde yol izni varmış. eğer gideceği yer uzaksa verirler. yoksa vermeyebilirler. eşimin adresi ankara görünmüyor, trabzon görünüyor. bizim şansımız oldu. yoksa bize de yol yoktu.
Canım gözün aydın :) çok sevindimm :))
Bizim İstanbul görünüyordur canım sınavada burda girmişti uzak görünmüyor sanırım Safranbolu keşke verseler çok isterimgözün aydın tekrar canım 2günde bizim için uzun gün
sağol canım. insan bir güne bile ne kadar seviniyor...
Aynen öyle bakalım bize kaç gün vericekler belki de vermezler bileçok korkuyorum vermicekler diye yakın çünkü:/
Aynen öyle bakalım bize kaç gün vericekler belki de vermezler bileçok korkuyorum vermicekler diye yakın çünkü:/
verirler inşallah canım.
Hiç ihmal edermiyim canıM yogun olsamda gelip şafak atıyorum çıkıyorumhepinize hayırlı cumalar yarenler, cuma saati geldi açalım ellerimi dua edelim tez geçiversin vakitttt. hepimizin halleri gelmiş bellikiçok fena özlem yüklendik artık onunla konuşurken dişlerimi sıkıyorum eskiden ağlayarak rahatlıyodum şimdi oda olmuyor iki arada bir derede kalıyorum hem günlerin azaldığına sevinip hemde hasret çektiğim için hüzünlüyüm işte
gültencim 2 hafta önce bende gözümden sıkıntı yaşadım sabah bi kalktım ikiside açılmıyor gözlerimin ılık suyla falan açtım sonra bi baktım içleri dönmüş kan çanağına geçmedide namussuz benzedim bir şeytanaeczaneden solüsyon falan aldım ama çokda faydasını gördüğümü solemıcem sonra gözlerimi çok yorduğumda daha fena olduğunu farkettim mümkün olduğunca kapat gözlerini solüsyonuda mutlaka kullan rahatlamasına yardımcı olucaktır. bide bir krem var adını net hatırlamıyorum ama k ile başlıyor ufacık bir tüpü var iyi geliyor mikrop kapmasına en kötü ihtimal pazar günü askerinin yanına gidince birkere öptür bak bişeyciğin kalıyomu
hepiniz iyisinizdir inşallah kimsenin halini hatrını soramaz oldum çok yoğun ilgi gösteriyorum bu aralar askerime telefon kulağıma yapıştı adeta ama iyi böle
çok uzattım biliyorum iyi bakın kendinize nehircim şafak vermeyi ihmal etme sakın takipçinim
eşim sınava ankara'da girdi. ama adresi nedense trabzon görünüyor. biz de sesimizi çıkarmadık. iyi olduönce beni depüklersiniz.
Hiç ihmal edermiyim canıM yogun olsamda gelip şafak atıyorum çıkıyorumbende senin gibi bu Nisan çok yogun geldi pazartesiden beri kafamı kaşıycak zamanım olmadı canım şuan işlerim bitti gibi o yüzden gelebildim
alıştırdın bizi zaten atmasan büyük eksiklik duyarızyoğun olmak çok daha iyi canım zaman daha hızlı akıyor... bu haftayı devirdik hafta başında 30 lu sayılar başlıyorrrr çok sevinçliyim valla ben
görüşme suya düştüü offffff kızlar bızımkılere ıs yerıne icra mı ne gelmıs dukkan tasıcaklarms hep hevesım kursagımda kalıyor yaaa offfff
Hiç ihmal edermiyim canıM yogun olsamda gelip şafak atıyorum çıkıyorumbende senin gibi bu Nisan çok yogun geldi pazartesiden beri kafamı kaşıycak zamanım olmadı canım şuan işlerim bitti gibi o yüzden gelebildim
Depükleriz tabi canım zaten 3 gün önceden başlıycak depük gecemiz sizi bilmem ama beni 3gün boyunca depük manyagı yapabilirsiniz
görüşme suya düştüü offffff kızlar bızımkılere ıs yerıne icra mı ne gelmıs dukkan tasıcaklarms hep hevesım kursagımda kalıyor yaaa offfff
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah sorunsuz halledilir icra durumları can sıkıcıdır :26: askerin kısa süredemi görevine dönücek o işlemler bittikten sonra görüşürsünüz belki hemen ümitsizlige kapılma bakıyım
canım gecen gun aradım mayıs sonu dedıler ama tamda bellı degıl.hevesım kacıyor ıstemıyorum sonrada gelmesın yaa hıc gıtsın uzmanlıgamıdır ndır sıkıldım herseyden vala
her şeyde bir hayır vardır canım. bi dur bakalım. uygun bir zaman gelir elbet. hiç üzülme. askerin dışarıda artık, tüm zamanlar sizin.
doymamış mı askerliğe kuzum ya neden orada çalışmak istiyor? millet kaçıyor, bir daha adını anmak istemiyor.
askerdeyken bıle daha cok konusuyorduk..ona solemıyorum ama patlarım yakında.
bılmıyorum kafaya taktı mıllette duydu ya sımdı grur meselesı olduu gitsin ya vala eskı nazlıyı gorurmu hıc bılmıyorummm
ben geldiğimde herkesler gitmiş oluyor ya... :26:
ben de bu haftayı zor geçirdim. uzun geldi bana. geri dönüp bakınca bitti diyorum da geçirirken zorlandım. zaten eşimin yanına gidip gelince ilk hafta hep zorlanıyorum. bu son zorlanmam olacak inşallah. bugün 40 lar bitiyor benim için...
depükleriz canım. sen yeter ki iste.
canım gecen gun aradım mayıs sonu dedıler ama tamda bellı degıl.hevesım kacıyor ıstemıyorum sonrada gelmesın yaa hıc gıtsın uzmanlıgamıdır ndır sıkıldım herseyden vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?