- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Selam kızlar nasılsınız?
canlarım nasılsınız hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için gözümün şişliği biraz daha indi doktor jel ve damla verdi bir de bebe şampuanıyla masaj yapıyorum gözüme iyi geldi..
Nazlım sıkma canını kuzum Mayıs'a kadar görüşürsünüz inşallah biraz zaman ver askerine de anca ayak uydurabilir sivil hayata sonuçta 15 aydır özgürlüğü elinden alınmış bir şekilde yaşıyordu..
Kızlar Mart bitti ama bende dert bitmiyor..Buaralar karakolda bir kaç komutan soruşturma görmüş o yüzden çok gergin hepsi skerim pazar için izin almaya gitmiş karakol komutanına komutan dilekçe ver uygun görürsem veririm izin demiş ve hala onay çıkmamış sinir oldum.Evci değil alt tarafı sabah 9 akşam 5 çıkıcak zaten gece askeri bütün gün uyuyor görevini de aksatmıcakdelircem ya nefesim boğazımda düğümleniyor çatlıcam sanırım
burdayım canım ben bugünlerde herkes yogun ondan canım biraz sakin buralar yada hasret çogaldıkça sessizleremi bürünüyoruz nedir:26:
Canım Mayısa kadar görürsün askerini okadar uzamazki bu işler onların birde normal hayata adpte olma sorunları oluyor canını sıkma lütfen herşey güzel olucak inşallah uzmanlıktan vazgeçebiliyormu sonra peki gitti hoşlanmadı falan:18:
Hoşgeldin canım iyim çokşükür sen nasılsın
herkes askerlerin yokluğuna alışıp normal hayatına geri döndü galiba... bir tek özlem dolu olanlar buralara geliyor sanırım.
canlarım nasılsınız hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için gözümün şişliği biraz daha indi doktor jel ve damla verdi bir de bebe şampuanıyla masaj yapıyorum gözüme iyi geldi..
Nazlım sıkma canını kuzum Mayıs'a kadar görüşürsünüz inşallah biraz zaman ver askerine de anca ayak uydurabilir sivil hayata sonuçta 15 aydır özgürlüğü elinden alınmış bir şekilde yaşıyordu..
Kızlar Mart bitti ama bende dert bitmiyor..Buaralar karakolda bir kaç komutan soruşturma görmüş o yüzden çok gergin hepsi skerim pazar için izin almaya gitmiş karakol komutanına komutan dilekçe ver uygun görürsem veririm izin demiş ve hala onay çıkmamış sinir oldum.Evci değil alt tarafı sabah 9 akşam 5 çıkıcak zaten gece askeri bütün gün uyuyor görevini de aksatmıcakdelircem ya nefesim boğazımda düğümleniyor çatlıcam sanırım
burdayım canım ben bugünlerde herkes yogun ondan canım biraz sakin buralar yada hasret çogaldıkça sessizleremi bürünüyoruz nedir:26:
Canım Mayısa kadar görürsün askerini okadar uzamazki bu işler onların birde normal hayata adpte olma sorunları oluyor canını sıkma lütfen herşey güzel olucak inşallah uzmanlıktan vazgeçebiliyormu sonra peki gitti hoşlanmadı falan:18:
İnsan sevdiginin yokluguna alışabilirmi hiç canım yıllar geçsede alışamam herhalde ben diger yarenlerde ya daha fazla özlemek istmediklerinden yada yogun olduklarından gelemiyorlardır yoksa normal hayat diye birşey kaldımıki hayatımızda hayır benim hayatım şuan sadece askerimden ibaret dışarda bir hayat varmı umrumda degilde
Sevindim canım iyi olmana
toparlayamıyorum kendimi canım sürekli gözlerim dolu dolu geziyorum bu aralar topla kendini yapma böyle diyorum kendime ama gücümü toparlayamıyorum..herşey üst üste gelince ve o burda olmayınca çok güçsüz çaresiz hissediyorum kendimi içimde yazıcak dökücek o kadar çok şey var ki ..Canım inşallah askerin bu hafta çarşıya çıkar sende gider sorunsuz şekilde görürsün aslında yapıcakları basit ama uyuzluk yapıyorlar işte canım sıkma canını vericekler elbet vermek zorundalar işini bile aksatmıyor diyorsungözün içinde sevindim canım pazara kadar kalmaz inşallah birşeyin daha çok iner düzelir ama canını sıkarsan bak herşey stresten gerginlikten oluyor
inşallah canımGeçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar ve izin alabilirsiniz insan plan yapıp ümit edince ve olmayınca kötü oluyor umarım aksilik sıkıntı olmaz da görürsün rahatça
yarına belli olur, izin verirler inşallah canım...
inşallah canım benim sen neler yapıyorsun
boş boş oturuyorum bu aralar. gidip geldim ya toparlanamadım. ağlamıyorum ama zaman yavaşladı sanki. keyfim yok. canım hiçbir şey istemiyor. bir de progestan kullanıyorum bu hafta. uyku ve baş dönmesi yapıyor. ilacın da etkisi var. çok keyifsizim. bugün eşimin de keyfi yoktu.ama şükür günümüze. bir üyenin vefat haberini okudum şimdi. çok üzüldüm. evinin fotoğraflarını paylaşmış. öyle de güzel evi var ki. daha 24 yaşındaymış. 2 yaşında da kızı var. damar kanseri olmuş. hayat ne adar kısa. neler hesaplıyoruz ama ölüm ne kadar yakın. efkarlandım.
bu aralar hep keyifsiziz.. onu bende okudum ya içim cız etti kıyamam doya doya oturamamış evinde çocuğuna eşine doyamamış ..kızı hatırlamıcak bile anneciğini mekanı cennet olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?