kızlar merhabalar uzun aradan sonra geldim:))....en son kaçlarda bırakmışım kaç olmuş vay bee..biz artık hasreti bitirdk kavgalara başladık..o izne geldi falanda şimdide ben gitmek istiom lakin tee erzurumda..uçaktan acaip korkuorum öle binince geçer cinsi değil ayaklarımın bağı çözülür gördüğümde ..ankaradayım ankaradanda erzuruma nası gitcem 13 saat bilmiom...napsam bilemedim ((!!??
merhaba yarenlerimmmmm nasılsınızz??? keyifler iyi gibi
gültencimm çok geçmiş olsun inşallah bir şeyin kalmaz ve izin sorunu da çözülür.
duygucum geçer zaman artık hele bi plakalara düş o zaman daha güzel oluyor
Doğum günü kuzum benim teşekkür ederim gözüm iyi durum da şimdilik ama izin konusu hala belirsiz :2:merhaba yarenlerimmmmm nasılsınızz??? keyifler iyi gibi
gültencimm çok geçmiş olsun inşallah bir şeyin kalmaz ve izin sorunu da çözülür.
duygucum geçer zaman artık hele bi plakalara düş o zaman daha güzel oluyor
tabiki de yalnız değilsin canım her zamanki gibi bende evdeyimbu güzel günde benden başka evde oturan var mı yaauyandığımdan beri temizlik yapıyorum. kahvaltı bile yapasım yok..
bu güzel günde benden başka evde oturan var mı yaauyandığımdan beri temizlik yapıyorum. kahvaltı bile yapasım yok..
Ben vardım canım tabi işe gittim 1de çıkıp eve geldim bu saate kadar temizlik yaptım durdum bir ara verdim şimdi sonra yemekcikler deniycembu güzel günde benden başka evde oturan var mı yaauyandığımdan beri temizlik yapıyorum. kahvaltı bile yapasım yok..
Canım nasılsın off bu belirsizlikler varya çok kötü biliyorum tatlım ee belli olmazsa nasıl yola çıkıcaksın inşallah beli olur canım inşallahDoğum günü kuzum benim teşekkür ederim gözüm iyi durum da şimdilik ama izin konusu hala belirsiz :2:
tabiki de yalnız değilsin canım her zamanki gibi bende evdeyim
bende her hafta sonu gibi evdeyiimm ..ayrıntılı bir temizlk yapmakla geçtii günn...hava o kadar güzel kiii mis valla miissss..
Ben vardım canım tabi işe gittim 1de çıkıp eve geldim bu saate kadar temizlik yaptım durdum bir ara verdim şimdi sonra yemekcikler deniycem
Canım nasılsın off bu belirsizlikler varya çok kötü biliyorum tatlım ee belli olmazsa nasıl yola çıkıcaksın inşallah beli olur canım inşallahbirinin doğum günümü anlamadım tam
Bende burdayım aynı şekilde temizlik temizlikhava çok güzel burdada ama benim ne hava umrumda ne gezmeler evden adım atmıyorum iş dışında
Doğum günü kuzum benim teşekkür ederim gözüm iyi durum da şimdilik ama izin konusu hala belirsiz :2:
tabiki de yalnız değilsin canım her zamanki gibi bende evdeyim
bende her hafta sonu gibi evdeyiimm ..ayrıntılı bir temizlk yapmakla geçtii günn...hava o kadar güzel kiii mis valla miissss..
Ben vardım canım tabi işe gittim 1de çıkıp eve geldim bu saate kadar temizlik yaptım durdum bir ara verdim şimdi sonra yemekcikler deniycem
Canım nasılsın off bu belirsizlikler varya çok kötü biliyorum tatlım ee belli olmazsa nasıl yola çıkıcaksın inşallah beli olur canım inşallahbirinin doğum günümü anlamadım tam
Bende burdayım aynı şekilde temizlik temizlikhava çok güzel burdada ama benim ne hava umrumda ne gezmeler evden adım atmıyorum iş dışında
valla hiç iyi değilim canım hala belli değil,belli olmazsa da çıkıcaz yarın zaten kayınvalidemler annemler hep birlikte gitcez.Kayınpederim gircek karakola o zaman da izin vermezlerse direk alay komutanına şikayete o zaman görürler günlerini
süheylamın doğum günü kuzum bugün
valla hiç iyi değilim canım hala belli değil,belli olmazsa da çıkıcaz yarın zaten kayınvalidemler annemler hep birlikte gitcez.Kayınpederim gircek karakola o zaman da izin vermezlerse direk alay komutanına şikayete o zaman görürler günlerini
süheylamın doğum günü kuzum bugün
bir ben değilmişim neyse ki. siz de olmasanız kendimi iyice kötü hissederdim. insanlar dışarıda sevgilileri, eşleriyle gezerken evde oturmuş temizlik yapıyoruz...neyse son ayımız inşallah. geçen sene bu zamanlar düğün derdindeydim. zaman nasıl da geçti geriye bakınca.
1 ay sonra her günümüz onlarla geçicek inşallah şimdi oturalım bakalım evde..bir ben değilmişim neyse ki. siz de olmasanız kendimi iyice kötü hissederdim. insanlar dışarıda sevgilileri, eşleriyle gezerken evde oturmuş temizlik yapıyoruz...neyse son ayımız inşallah. geçen sene bu zamanlar düğün derdindeydim. zaman nasıl da geçti geriye bakınca.
izin verirler bence canım. hepiniz gideceksiniz. çarşı hakkı hem neden elinden alıyorlar ki? olmadı askeriyenin içine dalarsınız hepiniz...
İnşallah sorunsuz çıkartırsınız kuzum sinir oluyorum böyle saçma durumlara insanları zorda bırakmaktan başka birşey degilsüheyla yok ama dogum günü kızı nerelerde acep
Zaman çabuk geçiyor canım olsun gelsinlerde eşinle ikinci balayınızı yaparsınız artıkson ayımız askerlerimiz olmadan yaz iyice gelmiş olucak sonra bizi durduran kim şimdilik temizlik yemek yapıverelim olsun
1 ay sonra her günümüz onlarla geçicek inşallah şimdi oturalım bakalım evde..
bi de gece askeri canım gündüz boş zaten bütün gün uyuyor yaptıkları kıllık sadece
dua edin kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?