349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tatlim ben okuyup cikiyrm bu aralar yazdigini sonradan gordum eslik ederdm yoksa:) facede gorursun bugun abim sozlencek ona kostryorzz:) herkes Allaha emant olsun 39 diycez bugunun sonunda cok mutluyum

haydi gözünüz aydın. bu sözler, nişanlar, düğünler ne kadar heyecanlı. doyamadım.. ben de tekrar evlenelim diyorum eşime. :123:

kızlaaar gidiyorumm sarmamı koydum ocağa pişsin diye şimdi kurabiye yapmaya gidiyorumm :))))

dua edin kuzum inşallah
Dualarımızın seninle rabbimin izniyle çıkarıcaksınız inşallah
öyle canım. bir ay nedir ki... bahar hiç gelmeyecek sanmıştık ocakta. oh mis gibi bahar.. çok az kaldı...

Evet canım bak baharda geldi bu demektirki artık askerlerimiz gelicek sıra onlarda

Kızlar dün akşam bu kkda bir konudan bahsetmişsiniz vefat etmiş birisi o konuyu bulamadım cız etti yüregim konunun ismi neydiki

kızlaaar gidiyorumm sarmamı koydum ocağa pişsin diye şimdi kurabiye yapmaya gidiyorumm :))))

Hamarat hatun seni yap bakalım bende birdahaki gittigimde kurabiyemi götürsem acep bayatlamıyor dimi bir güne herşeyi denedim bir o kaldı denemedigim giderken

Hamarat hatun seni yap bakalım bende birdahaki gittigimde kurabiyemi götürsem acep bayatlamıyor dimi bir güne herşeyi denedim bir o kaldı denemedigim giderken
Bence bayatlamaz ben bikaç çeşit yapmıştım ertesi gün sabahtan gitdik hiçbişey olmamış plastik kaplarda sıkı sıkı da kapatdım gültencim hadi gözünaydın Allah kavuştursun Benim askerimde 12 gün sonra geliyor inşallah kayınpederim evci iznine çıkarcak onu haftasonu görümcemle beraber bize gelip kalcaklar çoook özledimkiiiiiiiiii

Bunlar ne güzel şeyler böyle canım ellerinize sağlık bayagı şey yapmışsın biz stresten heyecandan pek yiyemiyoruz ya bol bol yapıp götürmek isterimde bogazımızdan çok geçmiyor Bende ilk gittigimde poğaça,börek,tatlı yapmıştım börek sogudu soguyunca pek yenmiyor poğaça tazeydi ama tatlıda araçta sıcaktan mahvolmuştu geçen sefer gittigimdede sarma götürdüm hiçbirşey olmadan kalmıştı busefer degişiklik kurabiye yapıcam galiba bakalım

haydi gözün aydın canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/451306-burasida-evim-28.html#post29741434 açılır mı bilmiyorum da konu sahibi vefat etmiş. açtığ başlıklarda hastalık sürecinden bahsetmiş. çok üzücü.

kurabiyeye hiçbir şey olmaz canım.

Gördüm canım konularınada baktım yavrusuda varmış nasıl büyük bir acı rabbim ailesinin içini ferahlatsın sabırlar versin mekanı cennet olsun

amin canım. her şey bizim için. bugün iyiyiz yarınımızın garantisi yok çok halsizim, hasta gibiyim bugün. yemek de yok. canım bir şey de istemiyor. gideyim yemek yapayım...

yok yok kuzum bayatlamıyor,ben geçen sefer sarma börek kurabiye yapmıştım hiç bişi olmadı afiyetle yemişler askercikler
şimdi de sarma ve onun çok sevdiği başka bir kurabiyeyi yaptımm özlemiş aşkım
hadi gözün aydın canım çok sevindim

amin canım. her şey bizim için. bugün iyiyiz yarınımızın garantisi yok çok halsizim, hasta gibiyim bugün. yemek de yok. canım bir şey de istemiyor. gideyim yemek yapayım...

Geçmiş olsun canım bende halsiz gibiyim yemek yap belki kafanda dagılır bende akşama ıspanaklı pasta denememi yapıcam ilk

İyi yapmışsın canım ohh ellerine sağlık Bende yapayım kurabiye bu sefer

Geçmiş olsun canım bende halsiz gibiyim yemek yap belki kafanda dagılır bende akşama ıspanaklı pasta denememi yapıcam ilk

annem yapmıştı bir kere çok güzel olmuştu. benim de canım kek çekti. ilk defa kendime kek yaptım. şimdiye kadar hep başkalarına yapmışım. üstüne çikolata sosu döküp yiyeceğim. tatlı krizi geçiriyorum şu an.
bi de şu ağrılarım olmasa. apandisit midir, idrar yolu enfeksiyonu mudur nedir bilmiyorum iki gündür karnımda ağrı var. :44:ateşleniyorum. havuza gitmiştim enfeksiyon kaptım galiba.

ah kuzum öyle. ben de okuduğumda çok sarsıldım dün. dedim bu dünyada her şey boş. ama gel gör ki rüyamda tek taş yüzüğüm varmış, onun taşını düşürüyorum, yerlerde yuvarlana yuvarlana onu arıyorum. bulamıyorum ağlamaktan canım çıkıyor, bir uyandım hıçkıra hıçkıra bir hal olmuşum.

o kadar mal mülk boş diye düşünerek yattım. gördüğüm rüyaya bak.

kızlaar kanal d yi açınn ben bilmem eşim bilir varr gülme sahneleriivar izleyiinn kesiiinnnn...:) ağladım gülmekteeenn ..devamm ediyooooorrr..İLERKİ aşamalarda eşlerini sırtlarında taşıyolaarr düşnlr oluyooorr çook koomiik sahneler varr ...

Son düzenleme:

Deniycem bakalım tuturucakmıyım lezzetini gel ben sana burdan uzatırım canım al keki agrıların sürekli şiddetli devam ediyorsa aksatma doktora git canım enfeksiyon falan küçümsenicek şeyler değil:18:

Son düzenleme:
ALALH ımm herkesin yar ve yardımcısı olsun derdi veren RABBİM dermanını da versiinn....okudum şimdi deee HALİMİZE ŞÜKRETMEK GERK HER ZAMAAAANN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…