349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tam cevap yazcaktım ki elizzanın vefatını okudum çok üzüldüm yaAllah rahmet eylesin
Evet menümüzde tavuklu pilav, yaprak sarma,havuçlu/tarçınlı/cevizli kek,patatesli kek,mayalı peynirli poğaça vardııı

Deniycem bakalım tuturucakmıyım lezzetini gel ben sana burdan uzatırım canım al keki agrıların sürekli şiddetli devam ediyorsa aksatma doktora git canım enfeksiyon falan küçümsenicek şeyler değil:18:

yakın olsak, ya da şuraya paylaşsan da biz de ordan yesek nasıl güzel olurdu değil mi. keki yaptım canım şimdi. bastım üzerine çikolata sosunu. nasıl yerim ben şimdi
ALALH ımm herkesin yar ve yardımcısı olsun derdi veren RABBİM dermanını da versiinn....okudum şimdi deee HALİMİZE ŞÜKRETMEK GERK HER ZAMAAAANN...

öyle okulum öyle. rabbim dermansız dert vermesin ve sabır versin.

Bende çok üzüldüm gerçekten tanımıyorum ama içim cız etti paylaştıklarını gördükçe konuşmalarınıÇok güzel şeyler yapmışsın canım Kekde yanında düşünüyorum canım bayatlarmı acep 6-8 saatte dur aklıma iyi getirdin
yakın olsak, ya da şuraya paylaşsan da biz de ordan yesek nasıl güzel olurdu değil mi. keki yaptım canım şimdi. bastım üzerine çikolata sosunu. nasıl yerim ben şimdi

Off nasıl yenir hemde çikolata sosu ofki ne off canım çikolata sosu çekti yapılırmı bu bana nerden bulcam bu saatten sonra sosu :95:daha gidicek bu tembel pasta yapıcak yarın tatilimya geç saatlere kadar yaparım sorun degil olsun ıspanaklarım haşlandı işin cogusu bitti bile

yapılmaz haklısın. ama sen pastadan bir dilim yesen o seni tutar. ben diğer iki gidişimde kek götürdüm bayatlamıyor canım. gayet de güzel oluyor. sadece böreğim bir gün sonra bayatlamış gibiydi. ama kurabiyemle kekime bir şey olmamıştı. bir de sarmama tabi.

40ları bitirdik geldik 30lara inşallah su gibi geçer 30lar ve geri kalanı
Şafağımız 39 ama ben kendime bu ikonu armağan ediyorum bugün

Günaydın arkadaşlar şafağımız 39
Bugün güzel vatanımızdan KIRKLARELİdeyiz KIRKLARELİmize selam yola devam

Bakalım KIRKLARELİmizin nesi meşhurmuş?
Dupnisa Magarasi, Alpullu Seker Fabrikasi, Hamitabat Dogalgaz Santrali, Derekoy-Igneada-Kiyikoy-Kastro gibi Sayfiye Yerleri

Son düzenleme:
Evet canım ben böregi hiç düşünmedim götürdüm bayatlamış gibi soguk yenmedi digerlerine birşey olmuyor evet akşam pastadan götüremedim dolapta artık bugüne tadıcam bakalım zaten tarifinide begenirsem ekliycem canım
40ları bitirdik geldik 30lara inşallah su gibi geçer 30lar ve geri kalanı
Şafağımız 39 ama ben kendime bu ikonu armağan ediyorum bugün

Evet canım artık 30lara düştük inşallah 40lar gibi çabukcak geçiverir inşallah
Ozaman 30lar için eglencemizi yapalım dimi :13::81::118::119::124:

çok şükür bugünleride gördük ya ohhhh nihayet bugün şafagımız 39.ne zaman gidecekler nereye gidiyolar ne yapacaklar nasıl insanlarla karşılacaklar derken gittiler sevdiceklerimiz. burada neler paylaştık beraber agladık beraber güldük.bitmez bu askerlik naraları attığımız günleri hatırlamak bile istemiyorum.baktım şimdi sadece 39 günümüz kalmış ya kızlar zor ve gerçekten büyük bir sıkıntıyı daha hayatımızdan atmamıza az kaldı.hepimizin sevdiceklerine kavuşmasına az kaldı.inşallah hepimiz sağsağlim kavuşuruz sevdiklerimize şafak 39 hadi bakalım her günümüz böyle güzel geçsin az kaldı az

Evet canım çokşükür az kaldı bahar geldi bekledigimiz bahar artık adım adım yaklaşıyoruz

iyi akşamlar yarenlerim..çok şükür 30lara geldik bugünlerde hemen geçsin kurtulalım bu sayımdan artık

sabah yabancı dil sınavına girdim, Alahım o nasıl zor sorulardı..yaptım ama nasıl olacak hiç bilmiyorum

ailem moralim biraz düzelsin diye pikniğe götürdüler beni..çok iyi geldi gerçekten çarpışan otoya da bindim tekrar çocukluğuma dönüş yaptım

kızlarr şafaklarınız gercekten cok az kaldı sıze belkı yerınde sayıyor gelıyor ama cok az nerdeyse 1 ay sayılır...

bu sayıları gorunce benım bu donemden gectıgım gunler aklıma geldı..ne gunlerdı falan daha cok yenıyım gercı 8 gun oldu sıvıl hayata aman keşke şafak sayıyo olsaydım bu kadar morel bozuklugu ıcınde olmazdım.biizimkiler dukkanı toplamakla meşgul saat olmuş 21:08 oglen 1 de konustugumkı aramamda babam cagırıyor sonra laf yapıyor çabuk bıtsın toplama dye bende kapadım hıc sormadım bu saate kadar..amcamlardaydım dun akşam yengem kuzenım laf vurup durdu daha 18 yasında onunkıde yenı asker neymıs onun kı bıle ılerıye donuk vaatler verıyormus kaynanasını gormus cok sevıyorlarmıs bır tuhaf oldum resmen hıı goruşmede buyuk ıhtımal uzmanlıga gıttıgınde normal hafta sonu iznınde gelıcekmıs.falan filal benım hıc ama hıc hevesım kalmadı gelsede olur gelmesede..

öyle karamsar düşünme canım..askerin daha kendini toplayıp doğru düzgün kararlar verecek seviyeye gelmemiş ki..sen biraz daha alttan al sonuçta bugünler geçecek..arada gerçek sevgi, aşk varsa mutlaka bir yolunu bulup senin yanına gelecek..yani düzelir kuzum az daha sabır :26:

konu sıvıle alısma degılkı kuzum gayet alıstırdılar cocuk 2 gundur dukkan topluyor neye ugradıgını sasırdı suan hıcbırşey anlamadı herşey ters oldu yanıma gelecekken orada kalmak zorunda bole karmasa ıcınde bnden destek gormek ıstıyor ama cok sıkıldım bende bole kaçamak cvblardan falan.mesela babası gecen demıskı herkes sırasıyla evlenecek abısı daha acıkogretım okuyor askerlıgı kısa yapmak ıstedıgı ıcın.2 yıl okusa 1 yıl da uzatabılır.askere gıtse gelse duzenını kursa nerden baksan 5 yıl krız gecırmemek elde degıl ben kendımı ona gore kısıtlıyorum araba almak ıstıyorum ama ne olur ne olmaz borca gırmım dıyorum ceyızım zaten yok bırde borç olmasın dıyorum ama herkes kendı yasantısında bende kafam atıyor hayallerımı ne dıye ertelıyorum kı:26:

evet git gide mutlu sona yaklaşıyoruz gerçekten bakıyorumda şafağımız pek bir küçülmüş askerim arıyoda askerlik falan kalmamış bitmiş bile diyorum gülüyor nazlıcım neden böyle sıkıyorsun canını gerçekten üzülüyorum böyle umutsuz konuştukça sonuçta askerinin bundan sonra yapıcakları çok önemli kendin kurdukça için sıkılır sıkılmaz mı bu kadar beklemişsin biraz daha sabret bol bol dua et.. bakalım neler yapıcak önemli olan bundan sonra yapıcakları zaten

peki sevgilin neden böyle birşeyi dinliyor ki? eskidendi öyle sırayla evlenmek falan..şimdi kimin kısmeti açılırsa o evleniyor..belki sevgilin tam olarak işini kuramadığı için böyle detaylı hayaller kurup sana söylemiyordur..yani askerde kalmayı düşünüyordu sanırım..ondan sonra sizin evlenmeniz için hiç bir engel kalmıyor ki..

kurmak degıl canım ya yalnız kalıyorum ben ılgısızlıgı sevmeyen bırıyım askerden geldı adam akıllı telefonda bıle konusamadık

evet eskıden dı bana kesın olmadıkca bırşeyler oturmadıkca hıcbırsey slemeyen bırı.hayal kırıklıgına ugratmak ıstemıyor.bugun dedımkı antalyaya gelsem aılenle tanısmaya dedı su karısıklık bıtsın öle geleceksen gel.ama gıtmıcem ben nıye kendımı tanıtıyorum kı banane kımseye sevdırmek zorunda degılım kendımı.ne demıs gecen annesi abın de getırdı tanıstırdı bak olmadı ole bır hevesdır.bu nedemek Allah için ya bızımkı evet uzmanlıga gıdecek kesın kendım konustum ankara ıle mayıs sonu hazıran bası evlere teblıgat gonderıcez dedı.terhıs alanlara egıtıme cagırılcak dedı bakalım ne olucak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…