- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Günaydın arkadaşlar şafağımız 38
Bugün ikoncanımız tam bizlik ben çok sevdim bunları
Bugün güzel vatanımızdan KAYSERİdeyiz KAYSERİmize selam yola devam
Eki Görüntüle 679178
Bakalım KAYSERİmizin nesi meşhurmuş?
Erciyes Dagi Kayak Merkezi, Kayseri Pastirmasi, Bunyan Halisi, Sultansazligi Kus Cenneti, Kapuzbasi Selaleleri, Gesi Baglari, Kayseri Mantisi, Karatay Hani, Kayseri Kalesi, Talas Kenti, Gevher Nesibe Tip Merkezi, Kayseri Sucugu
Herkese hayırlı haftalar olsun yarenler hayırlarada vesile olsun inşallah
Günaydın arkadaşlar şafağımız 38
Bugün ikoncanımız tam bizlik ben çok sevdim bunları
Bugün güzel vatanımızdan KAYSERİdeyiz KAYSERİmize selam yola devam
Eki Görüntüle 679178
Bakalım KAYSERİmizin nesi meşhurmuş?
Erciyes Dagi Kayak Merkezi, Kayseri Pastirmasi, Bunyan Halisi, Sultansazligi Kus Cenneti, Kapuzbasi Selaleleri, Gesi Baglari, Kayseri Mantisi, Karatay Hani, Kayseri Kalesi, Talas Kenti, Gevher Nesibe Tip Merkezi, Kayseri Sucugu
Herkese hayırlı haftalar olsun yarenler hayırlarada vesile olsun inşallah
Günaydın asker yarenlerim.Nasılsınız bakayım..
günaydın canım..umutla birazda sabırsızlıkla bekliyoruz işte..sen nasılsın?
bnde bır durum yok ıste ole karmasa ıcınde surunup duruyorum napım.pazartesı sendromu gunu bıtırmek eve gıtmek ıstıyorum kendımı yorgun hıssedıyorum.az kaldı safagınız bır ara sız bnım safaga heves edıyordunuz ama bak sımdı mıllet heves edecekk cunku bıttı sayılırrr
evet canım haklısın.zaman zorda olsa geciyo ama son günler daha zor oluyo sanki
son 10 gun fena oluyorr ama gecıyor merak etmeyınist da hava bozdu gene yagmur yagıyor dun aksam dan brıdırrr
günaydınlar herkesebenm de ara dönem şafak 5
Günaydın canım benimde şafağım o sıralarda ama kesin net degil heran degişebilirGünaydıııın Allah nasip ederse benim şafağım 11 ...19 nda eşimin yanında olacağaım kısmetse aksilik çıkmaz inşallahta son bir ankaraa rötuşu yaparız :) sonra da inşallah 20 li haneler zaten
Günaydın canım iyim çokşükür hasret dışında bir sorun yok sen nasılsınGünaydın asker yarenlerim.Nasılsınız bakayım..
günaydın canım..bugün benim plakama geldik..benimki bugün pürneşe:)) tabi bende..
Günaydın canım benimde şafağım o sıralarda ama kesin net degil heran degişebilirsonrasında zaten 20lerdendüşüyoruz daha heyecanlı olucak bizim için inşallah
Günaydın canım iyim çokşükür hasret dışında bir sorun yok sen nasılsınbir sorun var gibi hayırdır kuzum geçmişi okuyamadım ama az çok anladım gibi canını sıkma lütfen canım lütfen dur bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler hemen kötü düşünmeyelim zaman neler gösterir ne kapılar açar bilinmez o yüzden şimdiden geleceginin tereddütlerini yaşama tatlım
Günaydın canım ozaman bugün senin için attırıyoruz şafagı
Günaydın canım offgünaydınn yarenlerrrr
zaman geçiyo ama nişanlımdan aldığım kötü habere canım çok sıkıldıı yaaa
yeni gelen çocuklardan biri nöbette intihar etmişş
hayırlısıylaa bi bitirselerdii askerlikleriniiii
Canım bu seni istemedigi anlamına gelmezki istemedimmi demeiş dememiş öyle birşey bak alınganlık yapıor olabilirsin belki yapı olarak sert yada nazlı bir bayandır bilemeyizki tanışmadan anlayamazsın tanıştıktan sonra hareketlerinden sana davranışlarından anlayabilirsin aslında insanları içlerine girmeden tanıyamıyoruz o yüzden baştan olumsuz düşünme neden istemesin neden kabullenmesinzamana bırakmak ıstıorum ama olmuyor malesef.dun annesın demııs nazlı senınle tanısmak ıstıyor dıye (bn bundan 1 yıl once antalyaya gıttım ama annesı dukkana babasının yanına calısmaya gıtmıstı.yanı tanısmadı bnımle.)demıs nıye bır oncekı gelısınde tanısmadı bızımkıde evde durmadın kız napsın demıs ses cıkarmamıs bundan ne cıkarmam lazım anlamadım sankı ıcıme dogan ıstenmedıgım buda zoruma gıdıyor ınankı :85:
evet kızlar ya ıkoncanımız bugün tam bizlikkk ve çok tatlılarr.....
şafak şıkıştırıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?