349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evinin direği geliyor canım son 1 ayımız sonrasında kuş gibi hafifliceksin inşallah..

amin canım amin. hepimiz hafifleyeceğiz inşallah. son bir ay diyorum bir yandan da iyice zorlanmaya başladım. son gidişimde 62 gün görmemiştim. şimdi ise yarısı kadar vakit var. hemen geçer diyorum ama of of...

amin canım amin. hepimiz hafifleyeceğiz inşallah. son bir ay diyorum bir yandan da iyice zorlanmaya başladım. son gidişimde 62 gün görmemiştim. şimdi ise yarısı kadar vakit var. hemen geçer diyorum ama of of...

geçiyor da her zamanki gibi geçmiyor gibi görünüyor be canım
ben şuan şeyi hatırlıyorum sen 57den sonra bundan sonra alttaki ikoncanları kullancaz demiştin ona bile o kadar sevinmiştim ki o günün üzerinden 21 gün geçmiş..
ikoncanlara bakıyorum ve 21 demeyi bekliyorum sonra 16 sonra 9 ve 1 en sevdiğim ikoncanlar bunlar
ayy iyice sıyırdım ben

yok kuzum yok sıyırmadın. hepimiz aynıyız. ya da hepimiz sıyırdık.. ahh ne günler geçirdik. ama sonlarda iyice yavaşladı gibi sanki doğru söylüyorsun. bir ayın altına düşelim sonra gözümü 16 ya diktim. ben de çok seviyorum bu ikoncanımı...

hormanlarım kendinden geçti şu aralar. her şeye alınıyorum. ağlıyorum.

insan devamlı sevinecek bir şeyler arıyor kendine. yeni yeni hedefler belirliyor, umut ediyor, sabretmeye çalışıyor, ağlıyor, sızlıyor, toparlanıyor... bi şekilde yaşayıp gidiyoruz.

sanırım hepimiz sıyırdık kuzum bende sadece 2güncük regl olabildim bu ay çıldırmak üzereyim artık bu sivilce ilacı mahvetti beni bozdu tüm dengemi :2:

hani yuvarlanıp gidiyoruz lafı var ya hıh işte o tam bizlik bildiğin yuvarlanarak gidiyorum yolda düz olunca kağnı gibi gitmeye çalışıyorum

ah o ilaçlar bünyeyi mahvediyor. ben de bu ay düzene girsin diye progestan kullandım. mahvetti beni. 4 günüm var daha ama bir haftadır öyle bir ağrı çekiyorum ki doğum yapsam yapardım herhalde. şiştim şiştim patlayacağım. hamile misin diye bile sordular artık. güler misin ağlar mısın? kocam askerde milletin derdine bak.

pek bi yuvarlanamıyoruz canım. sürünüyoruz desek yeridir. şu bi haftayı geçirsek 1 ayın altına düşsek daha kolay geçer mi acaba? :26:

ayy o şişkinlik insanı mahvediyor geriyor da geriyor bir an önce normale dönersin inşallah canım
geçcek canım geçmek zorunda yoksa askerlerimiz geldiğinde çok sağlıklı bi psikolojimiz olmucak onların değil bizim psikoloji bozuldu resmen

bozuldu valla. askerliği biz yaptık zaten. o tezkereyi bize versinler bence. valla nöbet de tuttum ben. bizim buralara hırsız dadanmıştı bi ara. ilk haftalar ben hiç uyuyamadım. çıt sesine uyanıyordum. o güvensizliği ve korkuyu anlatamam. bütün odaların kapısını kilitleyip yatıyorum hala.

bu arada iğne batırsalar patlayacağım. o kadar şiştim.

son hafta toparlarız kendimizi artık. ben iyice saldım kendimi. saç baş aldı başını gitti

şafağımız attı. içeldeyim.

Son düzenleme:

haha haklısın canım gidip tezkereyi biz alalım sevdiklerimizi de alıp gelelim bari
senin için zor canım o korkunu anlayamam ancak tahmin edebilirim ama bitiyor çok şükür..
ben bi tek yanına giderken saçımı düzleştirip makyaj yaptım onun dışında topuz yap ya da ör çık modundayım bi de bu rahatlığa çok alıştım aynı kokoşluğuma geri dönebilir miyim bilmiyorum

Güzel memleketim miss gibi şehrim İzmir'deyim bugün
İkoncanım bile İzmir'e geldiği için şımarıyor bugün..
İzmirim ve ben sevdiğimi bekliyoruz

dönersin dönersin. yanında olacağı için her gün üşenmeden bıkmadan süslenirsin. mutlulukla sevinçle yanına gidersin. yaz da geliyor. rengarenk cıvıl cıvıl olursun. mutluluğunuz daim olsun.

ben de evdeki rahatlığa alıştım. yemek yapmıyorum, ütü yok, temizlik desen gelen giden pek yok, ben de kirletmiyorum, çamaşır desen makineyi zor dolduruyorum. şimdi eşim gelince koşuşturmaca başlayacak. hele o ütü. her gün bir gömlek. yazın ütü yapmaktan beynim buharlaşmıştı geçen yaz.

olsun gelsinler de biz eski işlerimize, kokoşluğumuza geri dönelim.

döneriz be kuzum döneriz yeter ki gelsinler her hafta sonu bütün ütüsünü yapmaya razıyım yeter ki gelsinler

bana müsade canım yarın sunumum var dinlenmem gerekiyor yoksa bu halde yapmam mümkün değil iyi geceler canım

sana da iyi geceler canım. başarılar şimdiden.

kızlar gunaydın nasılsınız.

dun gce 1 de uyandım 3:30 da uyudum suanda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum.sanırım hasta oluyorum sıze dedım ben hasta oluyorum sanırım.

Günaydın arkadaşlar şafağımız 34
İkoncanımız göz kırpıyor anladınız siz onu diyor
Bugün güzel vatanımızdan İSTANBULdayız İSTANBULumuza selam yola devam

Bakalım İSTANBULumuzun nesi meşhurmuş?
Topkapi Sarayi, Sultanahmet ve Suleymaniye Camileri, Yerebatan Sarnici, Kapalicarsi, Misircarsisi, Istiklal Caddesi, Dolmabahce ve Ciragan Saraylari, Yildiz-Gulhane - Emirgan Parklari, Camlica Tepesi, Prens Adalari, Rumeli Hisari, Halic Piyerloti, Kiz Kulesi, Istanbul Bogazi, Minyaturk, Istanbul Surlari, Galata Kulesi, Sultanahmet Meydani, Aya Irini Muzesi, Eyup Sultan Camii, Bogaz Kopruleri, Bozdogan Kemeri, Fener Rum Patrikhanesi
İSTANBULdan farklı bir şehirde yaşamayı düşünmek bile istemiyorum

Akşam kaynatmısınız gece okudum telfondan yazdıklarınızıda ben telefondan yazmayı beceremedım o kadar ugrastım.dimaam öncelıkle gecmıs olsun tatlımm.yanlızlık zor gece yazdıklarını gorunce cok uzuldum.:26:agrılarında var bıraz dıkkat et sıcak tut kendını.Gültenım sanada başarılar sunumunda Allah yardımcın olsun.aferım bole çalıskan kız ol kopma okuldann

kızlar gunaydın nasılsınız.

dun gce 1 de uyandım 3:30 da uyudum suanda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum.sanırım hasta oluyorum sıze dedım ben hasta oluyorum sanırım.

Günaydın canım geçmiş olsun rahatsızlanmadan ilaç vitamin falan depola bence şuan bir halsizlik vardır o hastalıga başlamadan durdurursan çok etkilenmezsin canım :26:

günaydın hepinize kızlar

ya bende aynıyım herseye aglanır mı habere diziye dün intikamda ağladım gerisini siz düşünün iyice hassaslastım ya eşimle de görüşmüyoruz 4 gündr

Günaydın arkadaşlar şafağımız 34
İkoncanımız göz kırpıyor anladınız siz onu diyor
Bugün güzel vatanımızdan İSTANBULdayız İSTANBULumuza selam yola devam

canım gunaydın.
bende istanbula gelınce ne cok svınmıstım.kızlar cok az kaldı vala sızın heyecanınızı sımdıden hıssedebılıyorum geldıkden sonra yarenleriniz kımı oldugu yerden devam edcek.kımı dugun kımı 2 balayına gıdecek.sizi güzel günler bklıyor canlarım.herşeydn once özlemınızı guzelce hafıfletmıs olucaksınız.

günaydın hepinize kızlar

ya bende aynıyım herseye aglanır mı habere diziye dün intikamda ağladım gerisini siz düşünün iyice hassaslastım ya eşimle de görüşmüyoruz 4 gündr
Günaydın canım hepimiz öyleyiz bende çok gergin ve hassasım aglamak haykırmak geliyor içinden dimi ama bugünleride geçiricez ne zorlu dönemlerden geçtik son 1ay kalmış gelmelerine daha güzel olucak herşey inşallah

Günaydın canım inşallah artık güzel şafaklar sayıcaz burda inşallah

günaydın hepinize kızlar

sanırım gercekten evlı ıken asker beklemek daha zor.ama sonucta bır derdınız olmucak geldıgınde kaldıgınız yerden devam edeceksınız en fazla iş sorunu olucak.bu aralr bende cok durgunum ruhen cok yorgunumm.ağlasam rahatlıcam ama oda olmuyor.ustumde kara bulutlar var resmn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…