349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yoo gelınce bızde yıne ayrılıklar olucak ama kuck kucuk esım ayın 10 12 gunu olmuyor iş nedeniyle...

neyse herseyın hayırlısı napalım

kokoslarrr gunler yaklastıkca burada guzel seyelrde konusalım artık buyuk gun bulusma gunu ıcın gıyılecekler,yapıalcak alısverısler saclar

nazlıcm sana da gecmıs olsun bu arada

saolsın canım.bencede artık alısverısler başlar yakında bakalım neler alıcaksınız bende kendımı zor fırenlıyorum gıdıp delı gıbı alısvrıs yapmak ıstıyor canımm.

günaydın kızlar, hepinize hayırlı huzrulu cumalar ve h.sonları.

ya yazdıklarınızı okuyorumda hepinizi ayrı seviyorum ben ya neşe veriyosunuz bana bazen hüzünleniyorum bazende böyle ağzım kulaklarımda okuyorum yazılanları hepimiz bir nebze sıyırdık bu yüzden yorumlar bi değişik oldu hem yazarken hem okurken eğlenceli oluyor
dimaam çok sevindim canım düzelmene çabuk toparlandın artık iyi bakıcaksın kendine burda hepberbar geçiricez kalan sayılı günlerimizi...
gültencim sende hemencik iyileş askerinide bizide meraklandırma bakıyım ayrıca senin şafağın önceden bizimkiyle aynıydı ne yaptın birgün uzattınmı uzattıysan geri al kuzum ya aynı olsun nasıl olsa 16 sında bitiriyorlar askerliklerini aynı şehirlerde olalım :)))
pinkim ladyim hepimizi fena sıkıştırır halde şafak kelebekler gelip gider oldu karnımızın içinde uçuşmak için hafiften bir heyecan ve sabırsızlık sardı cümlememizi
nehirim günaydın canım nasılsınnn
nazlı canım dikkat et hastalanma sakınnnn
geçicek gidicek bugünlerin hepsi artık kimse hastalanmasın cidden az zaman kaldı ben şuanda kendimle çok ilgilenir oldum siyet ve spor tam gaz sürüyor yaramazpisi gibi bende mayısın 10 u gibi paylaşıcam sonuçları şuan çıkmıyorum basküle

dün gece çok değişik bir rüya gördüm ama mutlu uyandım allah hayır etsin aranızda anlayan varmı bilmem ama paylaşmak istedim. kalabalık biryerlere gitmişim arkadaşlarım falan var ama çok uzunca hazırlık yapıyorum kaç kat rimel sürdüm, saç şeklimi değiştiriyorum,kakül kestirmişim önce onları bırakıyorum sonra beğenmiyorum arkaya yatırıyorum... yüzüm çok güzel görünüodu parıl parıl parlıodum aynanın karşısında sonra aşkım arıo beni sanki flörtümüzün ilk zamanlarını yaşar gibi bişeyler soru bana... sende gelicekmisin diye soruyorum sen varsan gelirim diyor çok hoşuma gidiyor birbirimize kur yapıyoruz sonra yanıma gelio ama onunda yüzü böyle ay gibi... ilk günlerimizi yaşar gibiydim offf offf

kızlar affedin yine çok uzun yazdımmm seviyom sizi

[video=youtube;yGiwaEliALU]http://www.youtube.com/watch?v=yGiwaEliALU[/video]

bu da benden istanbulda yaşayan yarenlere gelsin

günaydınlar herkese
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum

günaydınlar herkese
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum

ayyyy çok sevindim canım hadi hayırlı yolculuklar... sımsıkı sarılın dönene kadar hiç bırakma döndüğünde çok az kalmış olucak zaman, ondan sonra ömürlük kavuşmalarımız olucak

ayyyy çok sevindim canım hadi hayırlı yolculuklar... sımsıkı sarılın dönene kadar hiç bırakma döndüğünde çok az kalmış olucak zaman, ondan sonra ömürlük kavuşmalarımız olucak

az çok yorumlarım

ama bu rüya da bilinçaltında askerinin gelişi yaklaştığı için konu içeriği çok net canım çok düşünüyorsun son günlerde ama su detay yüzlerinizin aydınlık ve güzel olması gelecek güzel günlerinize işarettir.

Denizcim iyi yolculuklar Allah ksımet ederse haftaya gideceğim bende güle güle git güle güle gel

bana da dua edin sorunsuz gidip geleyim

Son düzenleme:

ohhh ne güzel yorumladın canım yüreğine sağlık teşekkürler.

dualarımız seninle canım....

canım benim çok teşekkürlergerçekten çok özledik,ilaç gibi gelicek zaten ben 40a düştüğümüzden beri çok sevinçliyim.az kaldı iyice az

canım umarım sorunsuz gidip geliceksin oteli önceden ayarla ama bu ne kalabalık anlamadık gitti biliosun 2hafta uğraştık kalıcak yer için aramadığım yer kalmadı ankarada tam yer bulduk derken askerimin çarşısı kilitlendi,otobüs biletlerimi bile almıştım.sonra bu sabah askerimin birliğindeki herkes sözlüsü gelicek yer ayarlamışlar biz kalalım yeter ki o çıksın demişler komutanlarına,çok duygulandım duyunca okuldayım ama ağladım napiim.ama atlattık çok şükür 2de yolcuyum

kızlar gunaydın nasılsınız.

dun gce 1 de uyandım 3:30 da uyudum suanda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum.sanırım hasta oluyorum sıze dedım ben hasta oluyorum sanırım.

sağol canım sana da geçmiş olsun. sen de dikkat et kendine. 33 gece daha yalnız yatacağım sonrasında bitecek inşallah. akşam yattığımda sessizliğe yatmayacağım, sabah uyandığımda sessizliğe uyanmayacağım. evdeki tek ses tv sesi olmayacak.

günaydın hepinize kızlar

ya bende aynıyım herseye aglanır mı habere diziye dün intikamda ağladım gerisini siz düşünün iyice hassaslastım ya eşimle de görüşmüyoruz 4 gündr

tebrikler canım intikama ağlamışsın. sana gülüyorum da senden fenayım ben de. eşinle neden görüşmüyorsunuz ki canım?

günaydınlar herkese

hadi hayırlı yolculuklar. güle güle git güle güle gel. güzel bi hafta sonu geçirirsiniz umarım.

günaydın 349'un güzel yarenleri çok şükür 34 günümüz kaldı zaman yaklaştıkça sanki sabırlarda iyice azalıyor ya.ben telefonla konuşmaya doyamıyorum artık.bu arada benim sevdiceğim istanbulda asker az kaldı istanbul alacam senden askerimi.bizim gelince tatlı telaşımız başlicak düğün hazırlıkları son hız devam ediyor. kısmet olursa ağustosun sonunda düğünümüz olacak Allah hepinize böyle tatlı telaşlar yaşatsın inşallah(tabi bekarlara, evlilerede ikinci balayı ).hepinizi öpüyorum güzel günler bizi bekliyor az kaldı

Son düzenleme:

hadi gözün aydın canım. ben bile duygulandım ya. bi ağlamadığım buradaki yorumlarınız kalmıştı. gözyaşım bozuldu galiba.

ben de sabah balayımızı düşündüm. ne güzeldi. tekrar gitsek diye. düğünün de yaklaşmış. ne heyecanlı. ömrün boyunca o günleri hiç unutmazsın. geçen sene bu zamanlar benim düğünüme 3 hafta kalmıştı. ne kadar telaşlı güzel günlerdi. çok sevindim senin adına.

hadi hayırlı yolculuklar. güle güle git güle güle gel. güzel bi hafta sonu geçirirsiniz umarım.

sağol canım benim yardımların için de çok sağolumarım güzel geçer herşeyben de çok duygusalım buara geçen tv de bi film vardı orda bir köy var uzaktaaaaaa,o köy bizim köyümüzdür şarkısı geçen türkan şoraylı bi türk filmi izledim de dayanamayıp ağladım.iyi insanlar var hala biz kalırız o çıksın diyebilen insanlar,umutluyum

gelinlerimizin sayısı giderek artıyor sankitebrik ederim şimdiden canım azcık kalmış düğününe.ne güzel o özel günlerimizi de paylaşıcaz inşalah burda.gelsin o günler bizler de başlayalım artık o telaşlara

Son düzenleme:

saol dimaam inan hem telaşlı hemde çok yorucu o yanımda olmayınca herkesle uğraşmaktan yoruldum. oda ordan bana destek ama yanımda olsaydı keşke neyse az kaldı çok şükür.bu arada kesinlikle eşin geldiğinde bence bi tatile gidin çünkü gerçketen ikinci balayı gibi olur.bir arkadaşımla eşi öyle yapmışlardı hala o günleri söyleyip duruyorlar.

bence de dönüşlerinde tatil şart. onların dinlenmeye, bizlerinse onlarla 7-24 vakit geçirmeye ihtiyacımız olucakama bizim öyle bi imkanımız olmucak malesef iş arama telaşına başlıcaz döner dönmez.hayırlısı inşallah.

gelinlerimizin sayısı giderek artıyor sankitebrik ederim şimdiden canım azcık kalmış düğününe.ne güzel o özel günlerimizi de paylaşıcaz inşalah burda.gelsin o günler bizler de başlayalım artık o telaşlara[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım.inşallah Allah hepinize bu güzel ve tatlı telaşları yaşatsın.

son gidişim de balayı gibiydi. ama tabi ısparta'da ne kadar balayı olursa tekrar tatile çıkacağız inşallah. balayında tek yerde kalmayın bence. geze geze gidin. her gece bir yerde kalın. biz öyle yaptık. o kadar eğlendik ki. sadece bir yerde 3 gece kaldık. orada biraz sıkılmıştım. bu sene gidersek yine öyle istiyorum.

seni o kadar iyi anlıyorum ki. telaşın, mutluluğun yanında sıkıntı ve yorgunluk... hele bir de yalnızsın. ama güçlüsün ki tek başına ne güzel hallediyorsun. düğün sabahı tüm yorgunluklar telaş bitiyor. balayında ise her şeyi unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…