sanırım gercekten evlı ıken asker beklemek daha zor.ama sonucta bır derdınız olmucak geldıgınde kaldıgınız yerden devam edeceksınız en fazla iş sorunu olucak.bu aralr bende cok durgunum ruhen cok yorgunumm.ağlasam rahatlıcam ama oda olmuyor.ustumde kara bulutlar var resmn.
yoo gelınce bızde yıne ayrılıklar olucak ama kuck kucuk esım ayın 10 12 gunu olmuyor iş nedeniyle...
neyse herseyın hayırlısı napalım
kokoslarrr gunler yaklastıkca burada guzel seyelrde konusalım artık buyuk gun bulusma gunu ıcın gıyılecekler,yapıalcak alısverısler saclar
nazlıcm sana da gecmıs olsun bu arada
günaydınlar herkese
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum
ayyyy çok sevindim canım hadi hayırlı yolculuklar... sımsıkı sarılın dönene kadar hiç bırakmadöndüğünde çok az kalmış olucak zaman, ondan sonra ömürlük kavuşmalarımız olucak
az çok yorumlarım
ama bu rüya da bilinçaltında askerinin gelişi yaklaştığı için konu içeriği çok net canım çok düşünüyorsun son günlerde ama su detay yüzlerinizin aydınlık ve güzel olması gelecek güzel günlerinize işarettir.
Denizcim iyi yolculuklar Allah ksımet ederse haftaya gideceğim bende güle güle git güle güle gel
bana da dua edin sorunsuz gidip geleyim
ayyyy çok sevindim canım hadi hayırlı yolculuklar... sımsıkı sarılın dönene kadar hiç bırakmadöndüğünde çok az kalmış olucak zaman, ondan sonra ömürlük kavuşmalarımız olucak
az çok yorumlarım
ama bu rüya da bilinçaltında askerinin gelişi yaklaştığı için konu içeriği çok net canım çok düşünüyorsun son günlerde ama su detay yüzlerinizin aydınlık ve güzel olması gelecek güzel günlerinize işarettir.
Denizcim iyi yolculuklar Allah ksımet ederse haftaya gideceğim bende güle güle git güle güle gel
bana da dua edin sorunsuz gidip geleyim
kızlar gunaydın nasılsınız.
dun gce 1 de uyandım 3:30 da uyudum suanda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum.sanırım hasta oluyorum sıze dedım ben hasta oluyorum sanırım.
Akşam kaynatmısınız gece okudum telfondan yazdıklarınızıda ben telefondan yazmayı beceremedım o kadar ugrastım.dimaam öncelıkle gecmıs olsun tatlımm.yanlızlık zor gece yazdıklarını gorunce cok uzuldum.:26:agrılarında var bıraz dıkkat et sıcak tut kendını.Gültenım sanada başarılar sunumunda Allah yardımcın olsun.aferım bole çalıskan kız ol kopma okuldann
günaydın hepinize kızlar
ya bende aynıyım herseye aglanır mı habere diziye dün intikamda ağladım gerisini siz düşününiyice hassaslastım ya eşimle de görüşmüyoruz 4 gündr
günaydınlar herkese
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum
canım benim çok teşekkürlergerçekten çok özledik,ilaç gibi gelicek zaten ben 40a düştüğümüzden beri çok sevinçliyim.az kaldı iyice az
canım umarım sorunsuz gidip geliceksin oteli önceden ayarla amabu ne kalabalık anlamadık gitti biliosun 2hafta uğraştık kalıcak yer için aramadığım yer kalmadı ankarada tam yer bulduk derken askerimin çarşısı kilitlendi,otobüs biletlerimi bile almıştım.sonra bu sabah askerimin birliğindeki herkes sözlüsü gelicek yer ayarlamışlar biz kalalım yeter ki o çıksın demişler komutanlarına,çok duygulandım duyunca okuldayım ama ağladım napiim.ama atlattık çok şükür 2de yolcuyum
günaydın 349'un güzel yarenleri çok şükür 34 günümüz kaldı zaman yaklaştıkça sanki sabırlarda iyice azalıyor ya.ben telefonla konuşmaya doyamıyorum artık.bu arada benim sevdiceğim istanbulda asker az kaldı istanbul alacam senden askerimi.bizim gelince tatlı telaşımız başlicak düğün hazırlıkları son hız devam ediyor. kısmet olursa ağustosun sonunda düğünümüz olacak Allah hepinize böyle tatlı telaşlar yaşatsın inşallah(tabi bekarlara, evlilerede ikinci balayı).hepinizi öpüyorum güzel günler bizi bekliyor az kaldı
hadi hayırlı yolculuklar. güle güle git güle güle gel. güzel bi hafta sonu geçirirsiniz umarım.
günaydın 349'un güzel yarenleri çok şükür 34 günümüz kaldı zaman yaklaştıkça sanki sabırlarda iyice azalıyor ya.ben telefonla konuşmaya doyamıyorum artık.bu arada benim sevdiceğim istanbulda asker az kaldı istanbul alacam senden askerimi.bizim gelince tatlı telaşımız başlicak düğün hazırlıkları son hız devam ediyor. kısmet olursa ağustosun sonunda düğünümüz olacak Allah hepinize böyle tatlı telaşlar yaşatsın inşallah(tabi bekarlara, evlilerede ikinci balayı).hepinizi öpüyorum güzel günler bizi bekliyor az kaldı
ben de sabah balayımızı düşündüm. ne güzeldi. tekrar gitsek diye. düğünün de yaklaşmış. ne heyecanlı.ömrün boyunca o günleri hiç unutmazsın. geçen sene bu zamanlar benim düğünüme 3 hafta kalmıştı. ne kadar telaşlı güzel günlerdi. çok sevindim senin adına.
saol dimaam inan hem telaşlı hemde çok yorucu o yanımda olmayınca herkesle uğraşmaktan yoruldum. oda ordan bana destek ama yanımda olsaydı keşke neyse az kaldı çok şükür.bu arada kesinlikle eşin geldiğinde bence bi tatile gidin çünkü gerçketen ikinci balayı gibi olur.bir arkadaşımla eşi öyle yapmışlardı hala o günleri söyleyip duruyorlar.
saol dimaam inan hem telaşlı hemde çok yorucu o yanımda olmayınca herkesle uğraşmaktan yoruldum. oda ordan bana destek ama yanımda olsaydı keşke neyse az kaldı çok şükür.bu arada kesinlikle eşin geldiğinde bence bi tatile gidin çünkü gerçketen ikinci balayı gibi olur.bir arkadaşımla eşi öyle yapmışlardı hala o günleri söyleyip duruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?