349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlısı olsun inşallah canım gerçekten gelsinlerde onlara en iyi tatil aslında bizim yanımızda geçirecekleri günler olcak

ne güzel canım ya olsun onların yanında olmak neresi olursa olsun en güzel balayı bence.ay ne güzel siz gezmişsiniz bizimki gezmeyi sevmez kalabalığı sevmez biraz pimpirikli yani anlicağın ama ben ona öyle bi süpriz yaptımki balayı tatilimizide aldım yani biraz emrivaki olcak ama olsun. insan hayatında kaç kere evlenir sanki.
bu arada evet çok yoruldum tek başıma bişeyleri halletmekten gelsin bundan sonrasınıda onun üzerine atcam ben biraz dinlenim dicem.gelsin yeterki sağsağlim bi gelsin.ah ahhhh valla hayal gibi ya aralıktan beri her ay daha çok var diyoduk şimdi gelecek ay inşallah sevdiklerimiz yanımızda diyebiliyoruz.çok şükür Allahım çok şükür...

Merhaba kızlar ben gene yatak döşek yatıyorum okul sunum hayal oldu yani sesimi duyan korkuyor resmen :2:
kuzum malesef ki gidemedim okula :2:
Burcuum kuzum bende hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
hala iyileşemedim tatlım ya bugün daha de fenayım :2:
canım ben 1 gün uzattım şafağı çünkü 17si sabahı çıkıcak benimki :2:
sen kavuşma gününü düşündükçe böyle rüyalar görmen normal kuzum bende her gün yaz planlarımızı yaptığımızı görüyorum
günaydınlar herkese
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum
çok sevindim canım benim iyi yolculuklar diliyorum haria bir haftasonu sizi bekliyor

bir gelinimiz daha var demek canım hayırlısı olsun ne güzel telaşlar bunlar balayına nereye gidiyorsunuz bakim
sanırım seneye bu zamanlarda ben aynı telaşlarda olucam

Canım çok güzel bir rüya görmüşsün rabbim hayra çıkartsın inşallahyüzünüzün parlaması falan sanırım güzel günleri gösteriyor canım inşallah zorluktan sonraki güzellik bu olsa gerek
[video=youtube;yGiwaEliALU]http://www.youtube.com/watch?v=yGiwaEliALU[/video]

bu da benden istanbulda yaşayan yarenlere gelsin
Canım bu şarkıyı nasıl unutmuşum hemen dinliyorum teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl zaman daralıyor
günaydınlar herkese
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum

Günaydın canım çok sevindim engelleri halletmene inşallah sorunsuz gider gelirsin hasretin birazda olsa dinmiş olur

Bir gelinimiz daha var maşallah geçti bitti canım çokşükür artık kavuşma hayallerimiz güzel şafaklarımız olucak inşallah
Merhaba kızlar ben gene yatak döşek yatıyorum okul sunum hayal oldu yani sesimi duyan korkuyor resmen :2:

Canım çok kötü olmuş bu çok geçmiş olsun sıcak birşeyler tüket ilaçlarını al doktora git olmadı canım böyle uzun atlatabilirsin mevsim geçişleri hastalıklarından nefret ediyor insan:2:

bir gelinimiz daha var demek canım hayırlısı olsun ne güzel telaşlar bunlar balayına nereye gidiyorsunuz bakim
sanırım seneye bu zamanlarda ben aynı telaşlarda olucam [/QUOTE]

evet canım az kaldı düğünümüze inşallah sizlerde böyle güzel mutlu günler yaşayın.balayına antalya'ya gitcez canım ayarladım herşeyi 1 hafta tatilimizeide aldık ama askerimin haberi yok süpriz yapcam ona

hayal gibi gelmeleri değil mi? son gidişime bir ay kala saymaya başlamıştım. onu görmek gerçekten hayal gibiydi. şimdi ise eve dönmesi, o gün hayal gibi. bir ay kalmasına kaç günümüz kaldı ki? geçer inşallah.
çok güzel bi balayı geçirin inşallah canım. hangi şehre gideceksiniz?

geçmiş olsun canım. herkes hasta bu aralar. dikkat edelim kendimize.

Aldım kuzum ilaçlarımı uzun zamandan beri bu kadar kötü olmuyordum bu sefer kötü yakalandım :2: gerçekten şu mevsim geçişi hastalıkları birşeye benzemiyor canım

nehirnilcim çok teşekkür ederim bu arada ben çoklu cevap yazmayı bilmiyorum o yüzden böyle yazıyorum kızlar ya.hasta olanlarada çok geçmiş olsun kızlar

oh harika canım Allah içinize sindirsin çok güzel bir balayı geçirirsiniz inşallah

saol canım benim bu dönem tam salgın dönemi

dimaam antalyaya gitcez kısmet olursa inşallah hepimiz askerlerimiz gelince çoooookkkk mutlu oluruz çooookkkkk

dimaam antalyaya gitcez kısmet olursa inşallah hepimiz askerlerimiz gelince çoooookkkk mutlu oluruz çooookkkkk

amin canım amin. türkiye'de balayı yapılacak çok güzel yerler var. biz de akyaka'ya gitmiştik. bu günleri, yorgunluklarımızı unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar.

saol canım benim inşallah güzel bir balayı geçiririz benim pimpirikliyle
geçirirsiniz geçirirsiniz canım gözü senden başka birşey görmüceği için pimpiriklik kısmını da unutur
amin canım amin. türkiye'de balayı yapılacak çok güzel yerler var. biz de akyaka'ya gitmiştik. bu günleri, yorgunluklarımızı unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar.

Bizde 2 sene önce akyakaya tatile gitmiştik ikimizde bayıldık oraya

Aldım kuzum ilaçlarımı uzun zamandan beri bu kadar kötü olmuyordum bu sefer kötü yakalandım :2: gerçekten şu mevsim geçişi hastalıkları birşeye benzemiyor canım
Canım limonlu çay thilotda iç bunlar iyi geliyor vitamin depolamanda lazım portakal falan tüket canım toparlanırsın çabukcak inşallah canım:2:
nehirnilcim çok teşekkür ederim bu arada ben çoklu cevap yazmayı bilmiyorum o yüzden böyle yazıyorum kızlar ya.hasta olanlarada çok geçmiş olsun kızlar

Olsun canım benim rabbim sanada kolaylık versin tek başına okadar işin üstesinden gelmişsin maşallah sana

geçirirsiniz geçirirsiniz canım gözü senden başka birşey görmüceği için pimpiriklik kısmını da unutur

Bizde 2 sene önce akyakaya tatile gitmiştik ikimizde bayıldık oraya

valla canım benimki çok kıskanç o yüzden pimpirikli diyorum.inşallah gözü başka bişe görmezde rahat bi tatil yaparız. akyaka yı hiç duymadım biraz araştırim internetten bakayım bi.

amin tatlım benim hepimizi bekliyor güzel günler.... sen napıosun canım biraz sessiziz bu aralar herşey yolunda dimi şafak haricinde

İyim canım benim herşey yolunda çokşükür şafakta yolundada sıkıştırıyo işte onun dışında bir durum yok bazen özlem sessizleştiriyor beni durgun hale getiriyor bazende işlerim çok yogun ondan kuzum birkaç haftadır hep yogundum yeni yeni sakinleştim çokşükür

Son düzenleme:

öyle canım o kadar yoruldumki artık inşallah gelince topu ona atcam birazda o yorulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…