bence de dönüşlerinde tatil şart. onların dinlenmeye, bizlerinse onlarla 7-24 vakit geçirmeye ihtiyacımız olucakama bizim öyle bi imkanımız olmucak malesef iş arama telaşına başlıcaz döner dönmez.hayırlısı inşallah.
son gidişim de balayı gibiydi. ama tabi ısparta'da ne kadar balayı olursatekrar tatile çıkacağız inşallah. balayında tek yerde kalmayın bence. geze geze gidin. her gece bir yerde kalın. biz öyle yaptık. o kadar eğlendik ki. sadece bir yerde 3 gece kaldık. orada biraz sıkılmıştım. bu sene gidersek yine öyle istiyorum.
seni o kadar iyi anlıyorum ki. telaşın, mutluluğun yanında sıkıntı ve yorgunluk... hele bir de yalnızsın. ama güçlüsün ki tek başına ne güzel hallediyorsun. düğün sabahı tüm yorgunluklar telaş bitiyor. balayında ise her şeyi unutursun.
kuzum malesef ki gidemedim okula :2:Akşam kaynatmısınız gece okudum telfondan yazdıklarınızıda ben telefondan yazmayı beceremedım o kadar ugrastım.dimaam öncelıkle gecmıs olsun tatlımm.yanlızlık zor gece yazdıklarını gorunce cok uzuldum.:26:agrılarında var bıraz dıkkat et sıcak tut kendını.Gültenım sanada başarılar sunumunda Allah yardımcın olsun.aferım bole çalıskan kız ol kopma okuldann
Burcuum kuzum bende hepinizi ayrı ayrı çok seviyorumgünaydın kızlar, hepinize hayırlı huzrulu cumalar ve h.sonları.
ya yazdıklarınızı okuyorumda hepinizi ayrı seviyorum ben ya neşe veriyosunuz bana bazen hüzünleniyorum bazende böyle ağzım kulaklarımda okuyorum yazılanları hepimiz bir nebze sıyırdık bu yüzden yorumlar bi değişik oldu hem yazarken hem okurken eğlenceli oluyor
dimaam çok sevindim canım düzelmene çabuk toparlandın artık iyi bakıcaksın kendine burda hepberbar geçiricez kalan sayılı günlerimizi...
gültencim sende hemencik iyileş askerinide bizide meraklandırma bakıyımayrıca senin şafağın önceden bizimkiyle aynıydı ne yaptın birgün uzattınmı uzattıysan geri al kuzum ya aynı olsun nasıl olsa 16 sında bitiriyorlar askerliklerini aynı şehirlerde olalım :)))
pinkim ladyimhepimizi fena sıkıştırır halde şafak kelebekler gelip gider oldu karnımızın içinde uçuşmak için hafiften bir heyecan ve sabırsızlık sardı cümlememizi
nehirim günaydın canım nasılsınnn
nazlı canım dikkat et hastalanma sakınnnn
geçicek gidicek bugünlerin hepsi artık kimse hastalanmasın cidden az zaman kaldı ben şuanda kendimle çok ilgilenir oldum siyet ve spor tam gaz sürüyor yaramazpisi gibi bende mayısın 10 u gibi paylaşıcam sonuçları şuan çıkmıyorum basküle
dün gece çok değişik bir rüya gördüm ama mutlu uyandım allah hayır etsin aranızda anlayan varmı bilmem ama paylaşmak istedim. kalabalık biryerlere gitmişim arkadaşlarım falan var ama çok uzunca hazırlık yapıyorum kaç kat rimel sürdüm, saç şeklimi değiştiriyorum,kakül kestirmişim önce onları bırakıyorum sonra beğenmiyorum arkaya yatırıyorum... yüzüm çok güzel görünüodu parıl parıl parlıodum aynanın karşısında sonra aşkım arıo beni sanki flörtümüzün ilk zamanlarını yaşar gibi bişeyler soru bana... sende gelicekmisin diye soruyorum sen varsan gelirim diyor çok hoşuma gidiyor birbirimize kur yapıyoruzsonra yanıma gelio ama onunda yüzü böyle ay gibi... ilk günlerimizi yaşar gibiydim offf offf
kızlar affedin yine çok uzun yazdımmm seviyom sizi
çok sevindim canım benim iyi yolculuklar diliyorum haria bir haftasonu sizi bekliyorgünaydınlar herkese
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum
ne güzel canım ya olsun onların yanında olmak neresi olursa olsun en güzel balayı bence.ay ne güzel siz gezmişsiniz bizimki gezmeyi sevmez kalabalığı sevmez biraz pimpirikli yani anlicağınama ben ona öyle bi süpriz yaptımki balayı tatilimizide aldım yani biraz emrivaki olcak ama olsun. insan hayatında kaç kere evlenir sanki.
bu arada evet çok yoruldum tek başıma bişeyleri halletmekten gelsin bundan sonrasınıda onun üzerine atcam ben biraz dinlenim dicem.gelsin yeterki sağsağlim bi gelsin.ah ahhhh valla hayal gibi ya aralıktan beri her ay daha çok var diyoduk şimdi gelecek ay inşallah sevdiklerimiz yanımızda diyebiliyoruz.çok şükür Allahım çok şükür...
Canım çok güzel bir rüya görmüşsün rabbim hayra çıkartsın inşallahgünaydın kızlar, hepinize hayırlı huzrulu cumalar ve h.sonları.
ya yazdıklarınızı okuyorumda hepinizi ayrı seviyorum ben ya neşe veriyosunuz bana bazen hüzünleniyorum bazende böyle ağzım kulaklarımda okuyorum yazılanları hepimiz bir nebze sıyırdık bu yüzden yorumlar bi değişik oldu hem yazarken hem okurken eğlenceli oluyor
dimaam çok sevindim canım düzelmene çabuk toparlandın artık iyi bakıcaksın kendine burda hepberbar geçiricez kalan sayılı günlerimizi...
gültencim sende hemencik iyileş askerinide bizide meraklandırma bakıyımayrıca senin şafağın önceden bizimkiyle aynıydı ne yaptın birgün uzattınmı uzattıysan geri al kuzum ya aynı olsun nasıl olsa 16 sında bitiriyorlar askerliklerini aynı şehirlerde olalım :)))
pinkim ladyimhepimizi fena sıkıştırır halde şafak kelebekler gelip gider oldu karnımızın içinde uçuşmak için hafiften bir heyecan ve sabırsızlık sardı cümlememizi
nehirim günaydın canım nasılsınnn
nazlı canım dikkat et hastalanma sakınnnn
geçicek gidicek bugünlerin hepsi artık kimse hastalanmasın cidden az zaman kaldı ben şuanda kendimle çok ilgilenir oldum siyet ve spor tam gaz sürüyor yaramazpisi gibi bende mayısın 10 u gibi paylaşıcam sonuçları şuan çıkmıyorum basküle
dün gece çok değişik bir rüya gördüm ama mutlu uyandım allah hayır etsin aranızda anlayan varmı bilmem ama paylaşmak istedim. kalabalık biryerlere gitmişim arkadaşlarım falan var ama çok uzunca hazırlık yapıyorum kaç kat rimel sürdüm, saç şeklimi değiştiriyorum,kakül kestirmişim önce onları bırakıyorum sonra beğenmiyorum arkaya yatırıyorum... yüzüm çok güzel görünüodu parıl parıl parlıodum aynanın karşısında sonra aşkım arıo beni sanki flörtümüzün ilk zamanlarını yaşar gibi bişeyler soru bana... sende gelicekmisin diye soruyorum sen varsan gelirim diyor çok hoşuma gidiyor birbirimize kur yapıyoruzsonra yanıma gelio ama onunda yüzü böyle ay gibi... ilk günlerimizi yaşar gibiydim offf offf
kızlar affedin yine çok uzun yazdımmm seviyom sizi
Canım bu şarkıyı nasıl unutmuşum hemen dinliyorum teşekkür ederim[video=youtube;yGiwaEliALU]http://www.youtube.com/watch?v=yGiwaEliALU[/video]
bu da benden istanbulda yaşayan yarenlere gelsin
günaydınlar herkese
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum
Bir gelinimiz daha var maşallahne güzel canım ya olsun onların yanında olmak neresi olursa olsun en güzel balayı bence.ay ne güzel siz gezmişsiniz bizimki gezmeyi sevmez kalabalığı sevmez biraz pimpirikli yani anlicağınama ben ona öyle bi süpriz yaptımki balayı tatilimizide aldım yani biraz emrivaki olcak ama olsun. insan hayatında kaç kere evlenir sanki.
bu arada evet çok yoruldum tek başıma bişeyleri halletmekten gelsin bundan sonrasınıda onun üzerine atcam ben biraz dinlenim dicem.gelsin yeterki sağsağlim bi gelsin.ah ahhhh valla hayal gibi ya aralıktan beri her ay daha çok var diyoduk şimdi gelecek ay inşallah sevdiklerimiz yanımızda diyebiliyoruz.çok şükür Allahım çok şükür...
Merhaba kızlar ben gene yatak döşek yatıyorum okul sunum hayal oldu yani sesimi duyan korkuyor resmen :2:
ne güzel canım ya olsun onların yanında olmak neresi olursa olsun en güzel balayı bence.ay ne güzel siz gezmişsiniz bizimki gezmeyi sevmez kalabalığı sevmez biraz pimpirikli yani anlicağınama ben ona öyle bi süpriz yaptımki balayı tatilimizide aldım yani biraz emrivaki olcak ama olsun. insan hayatında kaç kere evlenir sanki.
Merhaba kızlar ben gene yatak döşek yatıyorum okul sunum hayal oldu yani sesimi duyan korkuyor resmen :2:
kuzum malesef ki gidemedim okula :2:
Burcuum kuzum bende hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
hala iyileşemedim tatlım ya bugün daha de fenayım :2:
canım ben 1 gün uzattım şafağı çünkü 17si sabahı çıkıcak benimki :2:
sen kavuşma gününü düşündükçe böyle rüyalar görmen normal kuzum bende her gün yaz planlarımızı yaptığımızı görüyorum
çok sevindim canım benim iyi yolculuklar diliyorum haria bir haftasonu sizi bekliyor
bir gelinimiz daha var demek canım hayırlısı olsun ne güzel telaşlar bunlarbalayına nereye gidiyorsunuz bakim
sanırım seneye bu zamanlarda ben aynı telaşlarda olucam
Bir gelinimiz daha var maşallahgeçti bitti canım çokşükür artık kavuşma hayallerimiz güzel şafaklarımız olucak inşallah
Canım çok kötü olmuş bu çok geçmiş olsun sıcak birşeyler tüket ilaçlarını al doktora git olmadı canım böyle uzun atlatabilirsin mevsim geçişleri hastalıklarından nefret ediyor insan:2:
oh harika canım Allah içinize sindirsin çok güzel bir balayı geçirirsiniz inşallahevet canım az kaldı düğünümüze inşallah sizlerde böyle güzel mutlu günler yaşayın.balayına antalya'ya gitcez canım ayarladım herşeyi 1 hafta tatilimizeide aldık ama askerimin haberi yok süpriz yapcam ona
hayal gibi gelmeleri değil mi? son gidişime bir ay kala saymaya başlamıştım. onu görmek gerçekten hayal gibiydi. şimdi ise eve dönmesi, o gün hayal gibi. bir ay kalmasına kaç günümüz kaldı ki? geçer inşallah.
çok güzel bi balayı geçirin inşallah canım. hangi şehre gideceksiniz?
geçmiş olsun canım. herkes hasta bu aralar. dikkat edelim kendimize.
hayal gibi gelmeleri değil mi? son gidişime bir ay kala saymaya başlamıştım. onu görmek gerçekten hayal gibiydi. şimdi ise eve dönmesi, o gün hayal gibi. bir ay kalmasına kaç günümüz kaldı ki? geçer inşallah.
çok güzel bi balayı geçirin inşallah canım. hangi şehre gideceksiniz?
geçmiş olsun canım. herkes hasta bu aralar. dikkat edelim kendimize.
oh harika canım Allah içinize sindirsin çok güzel bir balayı geçirirsiniz inşallah
saol canım benim bu dönem tam salgın dönemi
dimaam antalyaya gitcez kısmet olursa inşallah hepimiz askerlerimiz gelince çoooookkkk mutlu oluruz çooookkkkk
geçirirsiniz geçirirsiniz canım gözü senden başka birşey görmüceği için pimpiriklik kısmını da unutursaol canım benim inşallah güzel bir balayı geçiririz benim pimpirikliyle
amin canım amin. türkiye'de balayı yapılacak çok güzel yerler var. biz de akyaka'ya gitmiştik. bu günleri, yorgunluklarımızı unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar.
amin canım amin. türkiye'de balayı yapılacak çok güzel yerler var. biz de akyaka'ya gitmiştik. bu günleri, yorgunluklarımızı unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar.[/Q
inşallah canım hiç yaşamamış sayacaz bu ayrılığı.gerçi bu ayrılık çok pekiştirdi sevgimizi hiç duymadığım sözleri duyuyorum sevdiğimden bazen iyimi oldu ne diyorum bu adamın askere gitmesi.gerçekten çok güzel yerler var ülkemin gezilip görülecek ama bizim zaman kısıtlı yoksa ben tatili uzun tutcaktım neyse kısmet o gelsinde bir an önce bi kavuşalımda ...
Burcuum kuzum bende hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
hala iyileşemedim tatlım ya bugün daha de fenayım :2:
canım ben 1 gün uzattım şafağı çünkü 17si sabahı çıkıcak benimki :2:
sen kavuşma gününü düşündükçe böyle rüyalar görmen normal kuzum bende her gün yaz planlarımızı yaptığımızı görüyorum/QUOTE]
oyy kıyamam üşütmüşsün adam akıllı herhalde tatlım yatarken ayağının altına vicks sür üzerine kalın çorap giy ve yatağın içine sok ayacıklarını boğazlara ve öksürüğe en iyi ilaç birde sirkeyle gargara yapabilirsen eğer çok iyi geliyor mikrobu kırıyor. ilaçlar seni daha çok halsizleştirir bunları denersen daha çabuk toparlanabilirsin belki
bizimkide 17 sinde çıkıcak ama ben uzatmadım gitmedi elimzaten 16sı dedinmi bitiriyorlar askerliği oyüzden kalsın öle
düşünmez olurmuyum ya o heyecanı her hayal ettiğimde yaşıyorum kelebekler midemi ziyaret ediyolar her seferinde
Canım çok güzel bir rüya görmüşsün rabbim hayra çıkartsın inşallahyüzünüzün parlaması falan sanırım güzel günleri gösteriyor canım inşallah zorluktan sonraki güzellik bu olsa gerek
amin tatlım benim hepimizi bekliyor güzel günler.... sen napıosun canım biraz sessiziz bu aralar herşey yolunda dimi şafak haricinde
Canım limonlu çay thilotda iç bunlar iyi geliyor vitamin depolamanda lazım portakal falan tüket canım toparlanırsın çabukcak inşallah canım:2:Aldım kuzum ilaçlarımı uzun zamandan beri bu kadar kötü olmuyordum bu sefer kötü yakalandım :2: gerçekten şu mevsim geçişi hastalıkları birşeye benzemiyor canım
nehirnilcim çok teşekkür ederim bu arada ben çoklu cevap yazmayı bilmiyorum o yüzden böyle yazıyorum kızlar ya.hasta olanlarada çok geçmiş olsun kızlar
geçirirsiniz geçirirsiniz canım gözü senden başka birşey görmüceği için pimpiriklik kısmını da unutur
Bizde 2 sene önce akyakaya tatile gitmiştik ikimizde bayıldık oraya
amin tatlım benim hepimizi bekliyor güzel günler.... sen napıosun canım biraz sessiziz bu aralar herşey yolunda dimi şafak haricinde
Canım limonlu çay thilotda iç bunlar iyi geliyor vitamin depolamanda lazım portakal falan tüket canım toparlanırsın çabukcak inşallah canım:2:
Olsun canım benim rabbim sanada kolaylık versin tek başına okadar işin üstesinden gelmişsin maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?