349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

geçirirsiniz geçirirsiniz canım gözü senden başka birşey görmüceği için pimpiriklik kısmını da unutur

Bizde 2 sene önce akyakaya tatile gitmiştik ikimizde bayıldık oraya

biz de bayıldık valla.

aynı mesajı ben de 351 lerin başlığına yazmıştım. gerçekten insanın bağlılığı artıyor. aklıma bile gelmeyecek aşk sözleri duyuyorum. hiç bu kadar sevilip, şımartılmamıştım herhalde. daha çoook tatile çıkarsınız inşallah canım.

vicksi yapayım canım ama sirkeyi yapamam kusarım sanırım :2: bende geri alayım o zaman şafağımı sizinle aynı sayayım
thyloth içiyorum zaten kuzum onun yanında antibiyotiğim ve vitaminim var bir de anneannem sağolsun sürekli elinde portakalla giriyor odaya içim dışım portakal oldu
valla canım benimki çok kıskanç o yüzden pimpirikli diyorum.inşallah gözü başka bişe görmezde rahat bi tatil yaparız. akyaka yı hiç duymadım biraz araştırim internetten bakayım bi.
yaparsınız kuzum dertlenme hiç o kıskançlığın k sını bile duymak istemiyorum

öyle canım o kadar yoruldumki artık inşallah gelince topu ona atcam birazda o yorulsun.
Atarsın canım bukadar balayına kadar halletmişsin azcıkta onlar yorulsun dimi

İyi yapıyosun canım benim dikakt et kendine azcık portakalların içinde kalıcan ama o sana iyi gelicek çok iyi anlıyorum seni bende hastalandıgımda portakalmış şuymuş insanın içmeye gücü olmuyorki yemeye falan :2:

iyi gelsinde kuzum razıyım içinde kalmaya bütün planlarım iptal oldu bu yüzden dün uzun zamandır görmediğim arkadaşımla buluşcaktım iptal ettim,bugün sunum iptal oldu,yarın arkadaşımla buluşcaktım,gene akşamına başka bir arkadaşımın doğum günü vardı hepsi iptal oldu sinirim bozuldu iyice :2:

Sinirlerini bozma canım senin yapabilecegin birşey degilki hastalık bu herkeste olabilir o ana denk gelir saglıgın yerinde olsun yine yaparsın herşeyin başı saglık önemli olan o digerleri yerine gelir hatta daha iyi yapmak şeklinde kuzum

pozitif enerji kaynağım benim çok teşekkür ederim kuzum desteğin için

pozitif enerji kaynağım benim çok teşekkür ederim kuzum desteğin için

Kuzum bende teşekkürederim nedemek hepimiz burda destegiz birbirimize güzel düşünelim güzel olsun neyseki hastalıgını askerin gelmeden atlatıyorsun bak güzel bir yan ya o burdayken hastalansaydın dimi ozaman nasıl gezmelerimizin acılarını çıkarıcaktıkşimdi hastalıktan sonra bir toparlıycan dinlenmiş olucaksın bomba gibi karşılıycak bak askerini inşallah

valla moralimi düzelttin kuzum ya inşallah hepimiz bomba gibi karşılıycaz onları

herşey yolunda olsunda gerisi önemli değil canım yoğun olunca daha çabuk geçiyor zaman... bende geçen haftalarda çok sessiz sakindim ama bu bikaç gündür anlamsız bir coşku var içimde artık böyle gitsin istiyorum pek yaramıyor bana sessizlik sen topiğin meleğisin çok sessiz bırakma buraları

yap canım öksürüğü hemen kesiyor vicks evet sirkeyi yapmak zordur ben çok sevdiğim için çok rahat yapıyorum
evet ya beraber sayıyoruz al sende geri aramızda 1 günün lafımı olur kuzummm

aldım aldım kuzum

gecen dimaam dedi hasta olmuyorum demiş birine hasta oldum dedı bende o yazıyı okurken bende dedım bende oldum :))))

sol bademcıgım sısmıs yenı fark ettım dıyorum yoksa bu kadar halsızlık olmuyordu bende.evde olsam lımonlu cay fln ıcerdım nerden bulayım lımonu burdan.

akşamda arkadasıma gıdıcem.yarın lazer gunu hıc bu haldede cekılmez ama mcburr:26:

Son düzenleme:
valla moralimi düzelttin kuzum ya inşallah hepimiz bomba gibi karşılıycaz onları
İnşallah canım benim iyi olucaz güçlü olucaz artık

Bendede 2gündür var canım o çoşku herkes bir enerji var diyor sende bence bize 30lar yaradı hele 20ler daha yi yarıycak kuzum yogun oluncada beynim yorgun bu sefer karıştırıyorum herşeyi canım sakinlik daha güzel sakin suların insanıyım ben(sıyırttım sıyırttım) canımcım çok teşekkürederim ben mümkün oldugunca yazıyorum sizde bırakmayın burayı sessizlik olmasın sizde birer melegisin bu topigin hepimiz birbirimizin gücüyüz

saol kuzum nerlerdesin görünmüyorsun hiç
gültencimmm aman dikkat et kuzum yaa bolca dinlen bugün planları yine yaparsın kuzum valla koşuşturmacadan bakamaz oldum bu sıra çok yoruluyorum eve geldiğimde ceset gibi yatıp kalıyorumşafakta iyice sıkıştırıyor durumlar hiç içaçıcı değil yani

kızlar gunaydın nasılsınız.

dun gce 1 de uyandım 3:30 da uyudum suanda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum.sanırım hasta oluyorum sıze dedım ben hasta oluyorum sanırım.
kuzummm ne oldu sanaa sende mi hasta oldun topiğimizin hatunları hep hasta valla dimaam da iyi değilmiş kızlar toplayın kendinizi ne olur bahar geldi bakın (her yer yemyeşil kuşlar çiçekler sevgililer çoğaldı bizim sevdiklerimiz yanımızdan çoookkk uzakta) hani delirmekle alakalı düşünceleriniz vardı ya tam olarak o bende can buluyor bir gülüyorum bir ağlıyorum yorumlarımı anlamanızda pek mümkün olmasa gerek

burcumm kuzummm rüyan çok güzel. görüyorum ki keyfinde yerinde maşallahhh neşen daim olsun canımm

denizcim ve yaramazpisim hayırlı yolculuklarrr size sevdiğinize doyasıya sarılın
zeynepcimmmm sen nasılsın canım benimm?

benim eşim şoför canım geç geliyor sabahtn bir çıkıyor 11 12 de bıle geldıgı oluyor bir de normalde de daha öncede bahsettiğim gibi eşim sagolsuns evmez ankesorlulerde beklemeyı genel carsmba ve pazar gunlerı gorusuyoruz

denizcim ve yaramazpisim hayırlı yolculuklarrr size sevdiğinize doyasıya sarılın
zeynepcimmmm sen nasılsın canım benimm?[/QUOTE]

inşallah deniz sıdmı yolsa ben haftaya inşallah :) çok özledimmmm ağlıyorum düşünün artık ana temaSI nefret,kin,intikama dayalı dizide bile ağladım

şimdi gittim sağlık ocağına rapor aldım kıl hocanın biri benim bırakcakmış çok sinir oldum ya kadına mail de derdimi anlattım arkadaşlar konuşmuş o kadar yok egolarını tatmin etcek ya bırakırım diyomuş şimdi raporumu yolladım maille haftaya konuşuruz diyor ay çok sinirliyim
ayy kuzum hemen önlemini al arkadaşına giderken bi yerden ekinezyalı kış çayı al başlama evresinde çok iyi geliyor iç hemen
2 gündür öylece yatıyorum kuzum zaten yatınca günde bitmek bilmiyor iyice sıyırdım artık ay düşünsene anneannemle su gibi izledim bugün ya

erkekler de bi alem. mümkün değil sevmedikleri şeyi yapmıyorlar. neyse ki az kaldı canım. 5 haftadan daha az kaldı.

bu hocalar verem eder insanı. halden anlamıyorlar. dertleri neyse anlamıyorum. egolarını mı tatmin ediyorlar nedir.

biz de üniversitedeyken hocamızın evine çıkmıştık. aynı zamanda ev sahibimizdi. sonra ısınamadık evden çıkmak istedik, dönem arası diye tehdit etti bizi. mahkemelik oluyorduk az kalsın. ama sonra sınavda tüm sınıfa 30 verdi. 2 soruya 5 sayfa yazdığım halde 30 almıştım.

hiçbir şey olmaz canım merak etme. raporun da varken bırakamaz seni. o şimdi bırakıcam dediği için lafını geri alamamıştır. sene sonuna kadar unutur gider.

kesinlikle egolarını tatmin ediyorlar canım bi de aramızda en fazla 4 yaş vardır o yüzden bu kadar kıllık yapıyor
tehdit etmek de nedir ya bu kadar küçültmemeliler kendilerini hocasın sen ya hoca

öncelikle geçmiş olsun kızlaarr diyeyyiimm..nasılsınızzz gün gün azalıyorr ŞAFAĞIIIIIIIIIIIZZZZZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…