349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın arkadaşlar şafağımız 32
İkoncanımız oynuyor yandan yandan
Bugün güzel vatanımızdan ISPARTAdayız ISPARTAmıza selam yola devam

Bakalım ISPARTAmızın nesi meşhurmuş?
Kovada Golu Milli Parki, Isparta Gulu, El Dokumasi Isparta Halilari, Egirdir ve Golcuk Golleri, Isparta Elmasi,Yazili Kanyon Milli Parki, Pinargozu Magarasi, Davraz Dagi Kayak Merkezi

Kızlar günaydınlar nasılsınız..

şafak yavaş yavaş sıkıştırıcaktır evet.ama ılakı gececek sız bu zamanlarda kendınızle ılgılenın kafanızı dagıltın vee gun olarak bakmayın gecmez yoksa hafta bazında sayın.

dimaam nasıl oldun dun kotudun?

gültencım sen nasıl oldun?

bu arada askerı ıle gorusenler vardı gozunuz aydın az kaldı zaten umarım kısa surede tamamen bırleşeceksınız..

benı sorucak olursanız bende daha ıyıyım arada kulak cınlamam oluyor oda benı sınır edıyor.salı gunune randevu aldım ona gıdıcem bakalım ne cıkıcak.birde dun burnumda kılcal damar catlagım vardı iki nokta onları lazerle yaktırdı sarılı suan sızlaması var 2 hafta sonra kontolum var bakalım nasıl olucak...

Geçmiş olsun canım inşallah kulak çınlamada bir sorunun yoktur diger burun için çok geçmiş olsun çabucak atlatırsın bu dönemleri inşallah canım benim

günaydın canım çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun yoktur.. sorma uykularım bölük bölçük gece sık sık uyanıyorum saate bakıyorum sabaha kadar bu şekilde bugünde çarşısı var birazdan nete gelcek iyice uyuyamadım :18: noldu bana anlamadım:26:

saolun kızlar tşk ederimmsızlerıde goremıyorum.cuma akşamı arkadasa gıttım dun akşamda 19:30 da geldım yorgundum.telefondan okudum yorumlarınıızı.ama her zamankı gıbı cvb veremıyorum telefondan laptobu açmayada uşendım.

kızlar bu arada dün cilt bakımı ıcın bırşeyler aldım.sizede danısayım göz cevresı için krem kullanmak ıcın erken degılmı kadın tavsıye ettı ama ıcıme pek sınmedı gerıde verebılırım morlugum yok sadece ole hasta olunca veya cok cok yorulunca arada oluyor.

benım cıldım cok hassas kı baksana damar catlama olayım oldu sogukdanda sıcakdan da kaçmalıyım.onun ıcınde 50 faktorluk guneş kremı aldım.

ne guzel heyecanlar ben bıkmısım artık kamera olayından 15 ay ole 6 ayda sıvılde askerlıgı bıttıgı zamandan berıdır gorusmedım hıc .:44:

Güneş kremi kullanman güzel canım cildin hassassa yazın çok etkili bende kullanıyorum hassas bir cildim var ama o güneş kremlerini falan şuan gerek yok çok erken canım ya cildine öyle gözaltı kremleri falan sürme ben hiç öyle şeyler kullanmıyorum birtek güneş kremi yazın güneş yüzünden mecburen kullanıyorum onun dışında yüzüme dove sabundan başka birşey kullanmıyorum arada cilt maskem oda dogal yumurta zeytinyağı limon karışım gibi birşey okadar

benım cıldım karma yaglıya donuk.dove yaramıyor.komilinin bebek sabununu kullanıyordum ama beyaz nokta sorunum var ole cok fazla degıl ama benı rahatsız edıyor.onun dısında özel gunlerde sıvılce olur tek tuk oda o kdr.guneş kremıne mecburen başlıcam yuzume lazer uygulandı leke kalma olasılıgı var.maske yapmam gerek yokmuş.makyaj temızleme sutu aldım yıkama jelı tonık bırde göz ıcın krem verdı ama onu dedıgım gıbı gerı verebılırım.benımde ıcıme sınmedı.ben arada pudra kullanıyorum bu tarz şeylerı sabun tam destek olmayabılıyor ki ufakdan gozenek açılımı olucak gıbı.

günaydın yarenlerim..

bugün askerimi benden alan şehirdeyiz..ahh ısparta 32 gün sonra sevdiğimi senden almasını bilirim bilirim bilirim de bir daha da geri vermem

nazlım bence de şimdiden o tarz kremler kullanma..cildini iyice yorarsın..bende bi maske yapmak istiyorum askerim gelene kadar biraz kendime bakayım, o kadar ihmal ettim ki kendimi :26:
uyguladığınız ve memnun kaldığınız bir maske varsa kızlar önerirseniz memnun olurum :89:

gece 3 gibi uyudum bende, yine hayaller, bir sürü düşünce içinde..hayal etmekten çk sıkıldım artık o hayallerin gerçekleşmesini istiyorum :84:

yok canım kullanmıyorum kı sadece makyaj temızlemek ıcın aldım ıste jelı falan kremı gerı verıcem hıc açmadım dun aldım zaten.maske olarak da cıldıne uygun olanı yapmalısın benım kı yaglı lımonlu karısım yapıyordum eskıden bende uzun suredır yapmıyorum.

günaydın kızlar bi türlü uyuyamadım gece,bütün gece düğün planları yaptık bir de benim ailem büyük nişan yapmak istiyor kayınvalidem de annemi destekliyor tek çocuksun kadının içinde kalmasın diye, bizde istemiyoruz onun stresi de var iyice içim daraldı
günaydın nazlım hala yataktayım malesef ki her yerim dökülüyor gripten hiç böyle yatmazdım zoruma gidiyor kaç gündür kalkamıyorum bir türlü..
sana da geçmiş olsun kuzum inşallah kötü birşey çıkmaz haberdar et bizi de

canım cok gecmıs olsun.kotu yakalamıs senı.

bizimkilerde cok ayrı telden calıyor daha ortada bırşey yok benden fazla hayal kuruyorlar.bende buyuk nısan ıstemıyorum.nikah ısıtoyrum onlarda dugun salondan olsun ısıtoyr baktım cvb vermekle ugrasılmıyor susuyorum

tünaydın güzeller akşam aldığım bi haberle şafagım 1 gün daha azaldı.aşkım 15 mayısta özgürmüş ama 16 sı gelcek.çünkü amcası istanbulda 1 gün bizde kal seni iyice bi gezdireyim diyomuş.artık 1 günde ne gezecekse.ben uçak biletini falan almıştım 16 sına ama askeriye onada bana da süpriz yaptı..neyse şafak 1 gün daha azaldı çok şükür ya.inşallah hepsi sağsağlim gelirde yanımıza hepimize bayram olur o gün.şafak 31 ikonu oyyyy çok şeker ama düşünceli....

saol canım.malesef benim susma dönemim sona erdi artık çünkü süreç daralıyor ve orta nokta bulmak zorundayımyaza kaynımın düğünü var annemleri kıramadığımız içim malesef büyük nişan olucak seneye bu zamanlarda,ağustos gibi de düğün şimdilik böyle görünüyor bakalım

hadi gözünaydın canım

saol canım şu 31 günde bi geçseydi hızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…