veee kocamı benden alan ısparta'ya geldim.haritada da siyaha boyadım. sileceğim zaten en sonunda haritadan.
kesinlikle egolarını tatmin ediyorlar canım bi de aramızda en fazla 4 yaş vardır o yüzden bu kadar kıllık yapıyor
tehdit etmek de nedir ya bu kadar küçültmemeliler kendilerini hocasın sen ya hoca
öncelikle geçmiş olsun kızlaarr diyeyyiimm..nasılsınızzz gün gün azalıyorr ŞAFAĞIIIIIIIIIIIZZZZZ....
Benim sevdiğim orda okumuştu.Ben çok severim Isparta'yı.Bende çok özel anıları var
Ama bak güzel yerdeymiş kocan
ilk 1-2 hafta hiçbir şekilde alışamıyorsun canım sonra aradığı saatler az çok belli oluyor ve sen sabırsızlıkla o saatleri bekliyorsun ardından yemin töreni geliyor zaten sevdiceğinin kokusunu alıyorsun ya dünyalar senin oluyorKızlar biz bugün gönderdik sevdiceklerimiziOnlarsız sürecimiz başlamış oldu bugün..Allah bize de gösterir inşallah 33leri filan en yakın zamanda Teslim olduktan sonraki o sessizlik çok zordu.Öldüm boğazımdaki yumrudan resmen Sonra aradan zaman geçti akşamüstüne doğru aradı.Allahım 49 saniye sesini duydum konuşabildik öldüm sevinçten öldüm..Konuşurken sesimi bile titretmedim ama sonra tutamadım kendimi İlk gün çok zor çok..Çok boşum telefonum çalmıy napıyo asıl nasıl bi ortamı var...Herşey çok tuhaf çok boş çok gereksiz şu an da
veee kocamı benden alan ısparta'ya geldim.haritada da siyaha boyadım. sileceğim zaten en sonunda haritadan.
ilk 1-2 hafta hiçbir şekilde alışamıyorsun canım sonra aradığı saatler az çok belli oluyor ve sen sabırsızlıkla o saatleri bekliyorsun ardından yemin töreni geliyor zaten sevdiceğinin kokusunu alıyorsun ya dünyalar senin oluyor
sana tavsiyem şimdi yemin törenine kadar olan şafağını say,parça parça say hedefler belirle sonra o gün gelince daha da çok seviniyorsun..Allah sabır versin canım
sil kuzum sil sevdiğimizi bizden alan şehirlere düşmanız
Kızlar biz bugün gönderdik sevdiceklerimiziOnlarsız sürecimiz başlamış oldu bugün..Allah bize de gösterir inşallah 33leri filan en yakın zamanda Teslim olduktan sonraki o sessizlik çok zordu.Öldüm boğazımdaki yumrudan resmen Sonra aradan zaman geçti akşamüstüne doğru aradı.Allahım 49 saniye sesini duydum konuşabildik öldüm sevinçten öldüm..Konuşurken sesimi bile titretmedim ama sonra tutamadım kendimi İlk gün çok zor çok..Çok boşum telefonum çalmıy napıyo asıl nasıl bi ortamı var...Herşey çok tuhaf çok boş çok gereksiz şu an da
ah bihterim noluyor bize böyle nisan yaramadı mı nekızlaarr günaydın! nasılsınız? hava çok güzel, lakin ben midemi üşütmüşüm bu seferde. mide bulantısıyla uyandım. Allah'ımmmm bu gidişle mayısa kadar ancak iyileşeceğim.. insan şu güzel havalarda hasta olur mu ya
kızlaarr günaydın! nasılsınız? hava çok güzel, lakin ben midemi üşütmüşüm bu seferde. mide bulantısıyla uyandım. Allah'ımmmm bu gidişle mayısa kadar ancak iyileşeceğim.. insan şu güzel havalarda hasta olur mu ya
ah bihterim noluyor bize böyle nisan yaramadı mı ne
haftaya sizin evde bayram var desenegözünaydın canım
hayırlıı günlerr... geçmişş olsunn aman dikkat ett dikat ettt..bende çarşamba fena idim de toparladıımm çook şüküüürr..havalarr iyice güzelleştii çook güzel bugün havaa.....
Saollll tatlımm çok teşekkür ederiiiiiiiiiiizhaftaya sizin evde bayram var desenegözünaydın canım
benim sevgilim şimdi ankarada canım.sonra doğubeyazıta gitcek ama :'(seninki nerde ki canım? şehrin güzelliğine bakmıyor işte insan. sevdiğimi alan şehir benim için. senin içinse güzel anlar yaşadığın şehir.
Ayyy evet canım yaa.şimdi ona odakliyim.3mayısa yani.sonra 4ay hiç göremicem ama :'(ilk 1-2 hafta hiçbir şekilde alışamıyorsun canım sonra aradığı saatler az çok belli oluyor ve sen sabırsızlıkla o saatleri bekliyorsun ardından yemin töreni geliyor zaten sevdiceğinin kokusunu alıyorsun ya dünyalar senin oluyor
sana tavsiyem şimdi yemin törenine kadar olan şafağını say,parça parça say hedefler belirle sonra o gün gelince daha da çok seviniyorsun..Allah sabır versin canım
canım benim ya inan 4 ay önceye gittim şuan.ahhh ahhhh inan çok zordu ilk gün yataga yattım şimdi ne yapıyor uyudumu alıştımı oralara nasıl insanlarla karşılaştı diye diye sabahı etmişim aglamaktan sabaha doğru uyumuşum zaten.sizleri çok iyi anlıyoruz inşallah sizlerde atlatacaksınız bugünleri bi bakmışsınız çift haneler bi bakmışsınız plakalar gelmiş.ama şuan gerçekten zor o yumru bir hafta gitmiyor bogazdan.ama herşeye ragmen asker yareni olmak onu beklemek geleceği günü hayal etmek gerçekten çok güzel.bakın 1 gün yediniz bile şafaktan.hepinize hayırlı teskereler
canımm çok geçmiş olsun..bahar ayı dengemizi bozdu ee bi de sevdiklerimiz yanımızda değil..sen yine de kendine iyi bakmaya çalış, bak bitti geliyor..az zamanımız kaldıkızlaarr günaydın! nasılsınız? hava çok güzel, lakin ben midemi üşütmüşüm bu seferde. mide bulantısıyla uyandım. Allah'ımmmm bu gidişle mayısa kadar ancak iyileşeceğim.. insan şu güzel havalarda hasta olur mu ya
iyi aşamlar yarenlerim nasılsınız ? kimsecikler yok buralarda..off çok yorgunum bugün bir sürü şey ile uğraştım.:26: ama aynı zamanda bugün askerimin izin günüydü..nette hasret giderdimşafak sıkıştırıyor artık, duramıyorum diyo sürekli moral veriyorum ..bitti artık düşünme diye..iyi oluyo bir an yine şakalar yapıp gülüyoruz.fakat eminim ne kadar belli etmese de canı sıkılmaya devam ediyor şimdiden gelince napıcam, atanmamız nasıl olacak diye dert yanıyor..ahh bi gelse sanki heşey yoluna girecek kısmetlerimiz açılacakmış gibi hissediorum..yeter ki o gelsin de bir çaresini bluruz elbet..
canımm çok geçmiş olsun..bahar ayı dengemizi bozdu ee bi de sevdiklerimiz yanımızda değil..sen yine de kendine iyi bakmaya çalış, bak bitti geliyor..az zamanımız kaldı
gözünaydın canım, çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?