Kızlar günaydınlar nasılsınız..
şafak yavaş yavaş sıkıştırıcaktır evet.ama ılakı gececek sız bu zamanlarda kendınızle ılgılenın kafanızı dagıltın vee gun olarak bakmayın gecmez yoksa hafta bazında sayın.
dimaam nasıl oldun dun kotudun?
gültencım sen nasıl oldun?
bu arada askerı ıle gorusenler vardı gozunuz aydın az kaldı zaten umarım kısa surede tamamen bırleşeceksınız..
benı sorucak olursanız bende daha ıyıyım arada kulak cınlamam oluyor oda benı sınır edıyor.salı gunune randevu aldım ona gıdıcem bakalım ne cıkıcak.birde dun burnumda kılcal damar catlagım vardı iki nokta onları lazerle yaktırdı sarılı suan sızlaması var 2 hafta sonra kontolum var bakalım nasıl olucak...
Günaydın arkadaşlar şafağımız 31
İkoncanımız tatlı bir düşüncede fazla özledi sanırım bizi yansıtıyor
Bugün güzel vatanımızdan HATAYdayız HATAYımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 685788
Bakalım HATAYımızın nesi meşhurmuş?
Antakya Mozaik Muzesi, Harbiye Mesire Yeri, Arsuz Plajlari, Iskenderun Demir-Celik Fabrikalari, Sogukoluk Mesire Yeri, Kunefe Tatlisi, Sen Piyer Kilisesi, Erzin Kaplicalari
Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah hayırlarada vesile olsun
günaydın canlarım..yenı bir haftada hepinize merhaba..
umarım hızlı gecen bır hafta olur..
ben hafta ya yorgun başladım aman sız morel bozuklugu ıle başlamayınn..
hastalarımız ne durumda bakım nasıllar..
benım cınlama gectı gıbı ama bır sure sonra tekrar gelıyor.yarınada randevum var gıdıp gıtmemek de kararsısım.
Canım bazen insana geliyor öyle dönemlerimiz oluyor malesefki güçsüz hissettigimiz aglamak istedigimiz az kaldı ama canım rahatlamışsındır belki aglayarak bak artık geriye sayıyoruz bundan sonra daha güzel olucak herşey inşallahgünaydın ben cok kotu basladım haftaya...nazar mı değdi ne oldu dun bı agırklk coktu ustume bı aglamak geldı dun içim çıktı ağlamaktan gözlerim balon gibi geldim iş yerine
gunaydın maşallah kuzum ya cok az kaldı gercekten.aslında bakmayın guzel donemde gıttı askerlerınız guzel zamanda gelıcek.
inşallah bu son ayrılık olur sızın ıcın.
Günaydın canım git erteleme geçtigine bakma birşey var muhakkakki böyle oluyor niye yorgunsun moral bozuklugu degil dimi:26:
Canım bazen insana geliyor öyle dönemlerimiz oluyor malesefki güçsüz hissettigimiz aglamak istedigimiz az kaldı ama canım rahatlamışsındır belki aglayarak bak artık geriye sayıyoruz bundan sonra daha güzel olucak herşey inşallah
Amin canım benim inşallah hepimiz için güzel günler nasip olsun inşallahgeri sayıyoruz bakalım 30den geriye düşmek nasıl geçiyor kuzum
Canım askerin dükkan işleriyle ugraştıgı için böyledir sende biliyorsun herşey daha güzel olucak hemen olumsuz düşünme sen konuş canım hatta daha keyifli neşeli ol bak oda farkedicek biraz onunla konuşmadıgın için fazla özleminden bahset farketmiyordur askerin canım daha yeni normal hayata adapte oluyoryarı morel bozuklugu yarı adını koyamadıgım huznum oluyor.
askerımın 16 gun oldu askerlıgı bıtelı zaten 13 gundur dukkanla ugrasıyor.hıc bırşey anlamadım geldıgınden falan.ustune tlf la gorusmemız cok az sımdı benımde konusasım gelmıyor.
bu arada akşam badem yagını surdumm de cok fena yandı gözum dayanılcak gıbı durmuyor sular gozum den aka aka uyuya kalmısım
Güzel sanırım bu geri saymak canım ama okadarda zor artık sıkıştırmaya başladı ama baştada dedim bu sayılarada gelelimde varsın sıkıştırsın sıkışmaktan korkmuyorum kavuşuyoruzaskerlıgın en guzel gerı sayımı bızım ıcın 30 gun ama onları daha fena edıyor hıc gun bıtmez dıkkat edın bu konuda.
Günaydın canım ohh ne güzel geçmiş görüşmeler hayırlısıyla gidip gelmişsin çok sevindim canım benim gerçekten dönüş yaklaştıkça yaklaşmadanda ayrılmayı düşünmek çok zor geliyor her sefer geri dönüş bir okadar zor oluyor ama az kaldı çok az inşallah böyle bir tedirginlik duymuycaz artık inşallahgünaydınlar herkese
özledim kızlar sizi hemen koştum topiğmize sayfaları okuya okuya geldimhasta olan yarenlerimize geçmiş olsun diyorum, dikkat etmek lazım havalar bi öyle bi böyle. mayısa sapasağlam olmak gerek.gerçi askerlerimizi görmek bile direk iyileştiricektir bizi haftasonu ankara çok güzeldi hasret giderdik bol bol, ama insan artık hiç ayrılmadan, saat 5e yaklaştığında o endişeyi duymadan görüşmek istiyo nisanın yarısı bitti, kaldı 1ay... bugünlere nasıl geldik hala şaşırıyorum
Günaydın canım özlem tavan yapınca rüyalara girmesi uykuların kaçması kaçınılmaz oldu artık canımcım ama dedigin gibi nisan bitti gibi ben şubatın başında oldugumuzu hatırlıyorum 28 çekiyor diye çabuk geçiçek diye nasılda sevinmişiz o aylar bitmiş nisan bitiyor inşallahgünaydın kızlar iyi haftalar,
sonunda gördük bu günleride kaldı son 1 ayımız nisanı ortalamışız öyle böyle derken ben bu aralar rüyalarımla boğuşuyorum dün gecede resmen geldiği günü gördüm beraber kaldık annem hiç kızmıyor yeni geldi diye torpil geçiyor bizerüya işte
351 lerin topiğini okudum az önce göğsüm sıkıştı resmen çok fena ya neler çektik o günleri nasıl atlattık şuan resmen hasretle mücadele uzmanı oldukdarısı arkadaşlarımızın başına diyelim allah sabır versin onlarada biran evvel bitsin
günaydınn yarenlerrr
Canım askerin dükkan işleriyle ugraştıgı için böyledir sende biliyorsun herşey daha güzel olucak hemen olumsuz düşünme sen konuş canım hatta daha keyifli neşeli ol bak oda farkedicek biraz onunla konuşmadıgın için fazla özleminden bahset farketmiyordur askerin canım daha yeni normal hayata adapte oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?