349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam canım çok geçmiş olsun kulak çınlamanda geçici bi durumdur umarım çok sinir bozucu çünkü

Günaydın arkadaşlar şafağımız 31
İkoncanımız tatlı bir düşüncede fazla özledi sanırım bizi yansıtıyor
Bugün güzel vatanımızdan HATAYdayız HATAYımıza selam yola devam

Bakalım HATAYımızın nesi meşhurmuş?
Antakya Mozaik Muzesi, Harbiye Mesire Yeri, Arsuz Plajlari, Iskenderun Demir-Celik Fabrikalari, Sogukoluk Mesire Yeri, Kunefe Tatlisi, Sen Piyer Kilisesi, Erzin Kaplicalari
Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah hayırlarada vesile olsun

günaydın canlarım..yenı bir haftada hepinize merhaba..

umarım hızlı gecen bır hafta olur..

ben hafta ya yorgun başladım aman sız morel bozuklugu ıle başlamayınn..

hastalarımız ne durumda bakım nasıllar..

benım cınlama gectı gıbı ama bır sure sonra tekrar gelıyor.yarınada randevum var gıdıp gıtmemek de kararsısım.

günaydın ben cok kotu basladım haftaya...nazar mı değdi ne oldu dun bı agırklk coktu ustume bı aglamak geldı dun içim çıktı ağlamaktan gözlerim balon gibi geldim iş yerine

gunaydın maşallah kuzum ya cok az kaldı gercekten.aslında bakmayın guzel donemde gıttı askerlerınız guzel zamanda gelıcek.

inşallah bu son ayrılık olur sızın ıcın.

Günaydın canım git erteleme geçtigine bakma birşey var muhakkakki böyle oluyor niye yorgunsun moral bozuklugu degil dimi:26:

günaydın ben cok kotu basladım haftaya...nazar mı değdi ne oldu dun bı agırklk coktu ustume bı aglamak geldı dun içim çıktı ağlamaktan gözlerim balon gibi geldim iş yerine
Canım bazen insana geliyor öyle dönemlerimiz oluyor malesefki güçsüz hissettigimiz aglamak istedigimiz az kaldı ama canım rahatlamışsındır belki aglayarak bak artık geriye sayıyoruz bundan sonra daha güzel olucak herşey inşallah
gunaydın maşallah kuzum ya cok az kaldı gercekten.aslında bakmayın guzel donemde gıttı askerlerınız guzel zamanda gelıcek.

inşallah bu son ayrılık olur sızın ıcın.

Amin canım benim inşallah hepimiz için güzel günler nasip olsun inşallah geri sayıyoruz bakalım 30den geriye düşmek nasıl geçiyor kuzum

Günaydın canım git erteleme geçtigine bakma birşey var muhakkakki böyle oluyor niye yorgunsun moral bozuklugu degil dimi:26:

yarı morel bozuklugu yarı adını koyamadıgım huznum oluyor.

askerımın 16 gun oldu askerlıgı bıtelı zaten 13 gundur dukkanla ugrasıyor.hıc bırşey anlamadım geldıgınden falan.ustune tlf la gorusmemız cok az sımdı benımde konusasım gelmıyor.

bu arada akşam badem yagını surdumm de cok fena yandı gözum dayanılcak gıbı durmuyor sular gozum den aka aka uyuya kalmısım

askerlıgın en guzel gerı sayımı bızım ıcın 30 gun ama onları daha fena edıyor hıc gun bıtmez dıkkat edın bu konuda.

günaydınlar herkese
özledim kızlar sizi hemen koştum topiğmize sayfaları okuya okuya geldim hasta olan yarenlerimize geçmiş olsun diyorum, dikkat etmek lazım havalar bi öyle bi böyle. mayısa sapasağlam olmak gerek.gerçi askerlerimizi görmek bile direk iyileştiricektir bizi haftasonu ankara çok güzeldi hasret giderdik bol bol, ama insan artık hiç ayrılmadan, saat 5e yaklaştığında o endişeyi duymadan görüşmek istiyo nisanın yarısı bitti, kaldı 1ay... bugünlere nasıl geldik hala şaşırıyorum

günaydın kızlar iyi haftalar,
sonunda gördük bu günleride kaldı son 1 ayımız nisanı ortalamışız öyle böyle derken ben bu aralar rüyalarımla boğuşuyorum dün gecede resmen geldiği günü gördüm beraber kaldık annem hiç kızmıyor yeni geldi diye torpil geçiyor bize rüya işte
351 lerin topiğini okudum az önce göğsüm sıkıştı resmen çok fena ya neler çektik o günleri nasıl atlattık şuan resmen hasretle mücadele uzmanı olduk darısı arkadaşlarımızın başına diyelim allah sabır versin onlarada biran evvel bitsin

Canım askerin dükkan işleriyle ugraştıgı için böyledir sende biliyorsun herşey daha güzel olucak hemen olumsuz düşünme sen konuş canım hatta daha keyifli neşeli ol bak oda farkedicek biraz onunla konuşmadıgın için fazla özleminden bahset farketmiyordur askerin canım daha yeni normal hayata adapte oluyor

askerlıgın en guzel gerı sayımı bızım ıcın 30 gun ama onları daha fena edıyor hıc gun bıtmez dıkkat edın bu konuda.
Güzel sanırım bu geri saymak canım ama okadarda zor artık sıkıştırmaya başladı ama baştada dedim bu sayılarada gelelimde varsın sıkıştırsın sıkışmaktan korkmuyorum kavuşuyoruz
Günaydın canım ohh ne güzel geçmiş görüşmeler hayırlısıyla gidip gelmişsin çok sevindim canım benim gerçekten dönüş yaklaştıkça yaklaşmadanda ayrılmayı düşünmek çok zor geliyor her sefer geri dönüş bir okadar zor oluyor ama az kaldı çok az inşallah böyle bir tedirginlik duymuycaz artık inşallah
Günaydın canım özlem tavan yapınca rüyalara girmesi uykuların kaçması kaçınılmaz oldu artık canımcım ama dedigin gibi nisan bitti gibi ben şubatın başında oldugumuzu hatırlıyorum 28 çekiyor diye çabuk geçiçek diye nasılda sevinmişiz o aylar bitmiş nisan bitiyor inşallah
günaydınn yarenlerrr

Günaydın canım

Artik 1 ay yazisi olmuycak safagimizda cok mutluyum skstrmayi felan bosverin kizlar bunun mutlulugunu bi yasayalim askerim 5 kez daha bulask yikiycam diye hesapliyo artik hafta hafta böldük o ilk gunleri hatrlamak dahi istemyrm unutalim gtsin:) biraz daha heycanli gecirelim bu gunleri nisanlancaklar evlencekler telaslanin iyice ben spora yuklendim bu aralar yuzmek heleki cok iyi geldi bana 3kilo daha vermem gerek askerimin gelmesine kadar insallah hedefime ulasrm:) gelincede hemen nisan dusunuyrz insallah hepimiz icin hersey gonlumuzce olur moralleri bozmayalim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik:)))

günaydın yarenlerim, nasılsınız ?

son 31 artık gelmelerine çok az kaldı, hayırlısı ile şu dönem bir bitseydi..dün gece telefon bekleyerek uyudum, ararım demişti müsait olamadı sanırım..böyle telefon beklemek artık öyle sinirimi bozuyor ki..gittiği günden beri askerimi görmedim..rüyalarım da her gece onunla buluştuğumuz anı görüyorum..

bende dersi bıraktım, sınavlara girmiycem..evden dışarı da çıkmıyorum..sanırım depresyona girdim iyice..

ayy çok sinir bir günnnn :84:

kızz sıvıle alısmasımı kaldı gece eve 4-5-6 gıbı elıyor sabah en gec 9 da cıkıyorlar gene.farkında ama elınden bırsey gelmıyor sabret dıyıp duuyor.buda sınırımı bozuyor.belki anlayıssızım gozum de ama elımde degıl artık sabredemıyorum.gece msj atmıs 12de bende uyuyordum 2.5 gordum gec gordum dedım oda sonunda goruyorsun ya o bana yeter dedi.amann ne bılım bole ıste kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…