Artik 1 ay yazisi olmuycak safagimizda cok mutluyum skstrmayi felan bosverin kizlar bunun mutlulugunu bi yasayalim askerim 5 kez daha bulask yikiycam diye hesapliyo artik hafta hafta böldük o ilk gunleri hatrlamak dahi istemyrm unutalim gtsin:) biraz daha heycanli gecirelim bu gunleri nisanlancaklar evlencekler telaslanin iyice ben spora yuklendim bu aralar yuzmek heleki cok iyi geldi bana 3kilo daha vermem gerek askerimin gelmesine kadar insallah hedefime ulasrm:) gelincede hemen nisan dusunuyrz insallah hepimiz icin hersey gonlumuzce olurmoralleri bozmayalim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik:)))
günaydın yarenlerim, nasılsınız ?
son 31 artıkgelmelerine çok az kaldı, hayırlısı ile şu dönem bir bitseydi..dün gece telefon bekleyerek uyudum, ararım demişti müsait olamadı sanırım..böyle telefon beklemek artık öyle sinirimi bozuyor ki..gittiği günden beri askerimi görmedim..rüyalarım da her gece onunla buluştuğumuz anı görüyorum..
bende dersi bıraktım, sınavlara girmiycem..evden dışarı da çıkmıyorum..sanırım depresyona girdim iyice..
ayy çok sinir bir günnnn :84:
kızz sıvıle alısmasımı kaldı gece eve 4-5-6 gıbı elıyor sabah en gec 9 da cıkıyorlar gene.farkında ama elınden bırsey gelmıyor sabret dıyıp duuyor.buda sınırımı bozuyor.belki anlayıssızım gozum de ama elımde degıl artık sabredemıyorum.gece msj atmıs 12de bende uyuyordum 2.5 gordum gec gordum dedım oda sonunda goruyorsun ya o bana yeter dedi.amann ne bılım bole ıste kızlar
bugün daha da iyiyim kuzum sakın doktora gitmeyi ihmal etme git bi baktır içimiz rahatlasıngünaydın canlarım..yenı bir haftada hepinize merhaba..
umarım hızlı gecen bır hafta olur..
ben hafta ya yorgun başladım aman sız morel bozuklugu ıle başlamayınn..
hastalarımız ne durumda bakım nasıllar..
benım cınlama gectı gıbı ama bır sure sonra tekrar gelıyor.yarınada randevum var gıdıp gıtmemek de kararsısım.
oh ne güzel görüşüp gelmişsin canım az kaldı gelcekler ve sonra saat 5e yaklaşınca sinir olmucaz istediğimiz zaman yanımızda olcaklar inşallahgünaydınlar herkese
özledim kızlar sizi hemen koştum topiğmize sayfaları okuya okuya geldimhasta olan yarenlerimize geçmiş olsun diyorum, dikkat etmek lazım havalar bi öyle bi böyle. mayısa sapasağlam olmak gerek.gerçi askerlerimizi görmek bile direk iyileştiricektir bizi haftasonu ankara çok güzeldi hasret giderdik bol bol, ama insan artık hiç ayrılmadan, saat 5e yaklaştığında o endişeyi duymadan görüşmek istiyo nisanın yarısı bitti, kaldı 1ay... bugünlere nasıl geldik hala şaşırıyorum
Burcuum ay o rüya keşke gerçek olsa geldiklerinde annelerimiz bize torpil geçse kokularını duya duya uyusaakgünaydın kızlar iyi haftalar,
sonunda gördük bu günleride kaldı son 1 ayımız nisanı ortalamışız öyle böyle derken ben bu aralar rüyalarımla boğuşuyorum dün gecede resmen geldiği günü gördüm beraber kaldık annem hiç kızmıyor yeni geldi diye torpil geçiyor bizerüya işte
351 lerin topiğini okudum az önce göğsüm sıkıştı resmen çok fena ya neler çektik o günleri nasıl atlattık şuan resmen hasretle mücadele uzmanı oldukdarısı arkadaşlarımızın başına diyelim allah sabır versin onlarada biran evvel bitsin
günaydın yarenlerim, nasılsınız ?
son 31 artıkgelmelerine çok az kaldı, hayırlısı ile şu dönem bir bitseydi..dün gece telefon bekleyerek uyudum, ararım demişti müsait olamadı sanırım..böyle telefon beklemek artık öyle sinirimi bozuyor ki..gittiği günden beri askerimi görmedim..rüyalarım da her gece onunla buluştuğumuz anı görüyorum..
bende dersi bıraktım, sınavlara girmiycem..evden dışarı da çıkmıyorum..sanırım depresyona girdim iyice..
nehircim bende hatırlıyorum o günlerimizi çok zorluklar çekerek geldik bu günlere nisanında marttan daha hızlı geçtiğini söyleyebilirimbu kaçıncı oldu yârimi 3d kalitesinde görüyorum rüyamda sanki gerçekten geliyor yanıma
gültenim istediğini söyleyebilir valla ben döndüğü h.sonunu kesinlikle yanında geçiricem azcık anlayış göstersinler valla neler çektiğimizi bi allah biliyor birde biz zaten döndükten 3 ay sonra allahın izniyle düğünümüz varbu arada o işide hallettik biz kesin tarihimiz 24 ağustos yer işi tamamdır kaşla göz arasında ayarladım bu işi söylemeyi unuttum sizlere
Evet canım artık haftalık görevleri sorumlulukları inşallah artık sonlarındayızArtik 1 ay yazisi olmuycak safagimizda cok mutluyum skstrmayi felan bosverin kizlar bunun mutlulugunu bi yasayalim askerim 5 kez daha bulask yikiycam diye hesapliyo artik hafta hafta böldük o ilk gunleri hatrlamak dahi istemyrm unutalim gtsin:) biraz daha heycanli gecirelim bu gunleri nisanlancaklar evlencekler telaslanin iyice ben spora yuklendim bu aralar yuzmek heleki cok iyi geldi bana 3kilo daha vermem gerek askerimin gelmesine kadar insallah hedefime ulasrm:) gelincede hemen nisan dusunuyrz insallah hepimiz icin hersey gonlumuzce olurmoralleri bozmayalim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik:)))
Canım yapma böyle neden bırakıyorsun sınavları falan son 1ayımız sonra yanında askerin herşey daha güzel olucak durduk bukadar sabrettik şimdi üzülmenin birşeylerden vazgeçmenin zamanı degil az daha sabır canımgünaydın yarenlerim, nasılsınız ?
Canım bak askerin nekadar ılıman yaklaşıyor olaylara farkındada bazı şeylerin sabır istiyor sende geçecegini söylüyor ya yapısı hep ilgisiz erkeklerden olsaydı böyle çekiceksin deseydi böyle olumsuz şeyler düşünme canım bukadar bekledin birkaç gün daha bekle bence senin gönlünü alacaktır askerin sen hasretini iyice gideremedigin için böyle oldun canım keşke birkere daha görebilsen yada rahat rahat konuşabilsen sana iyi gelicek inanıyorum benkızz sıvıle alısmasımı kaldı gece eve 4-5-6 gıbı elıyor sabah en gec 9 da cıkıyorlar gene.farkında ama elınden bırsey gelmıyor sabret dıyıp duuyor.buda sınırımı bozuyor.belki anlayıssızım gozum de ama elımde degıl artık sabredemıyorum.gece msj atmıs 12de bende uyuyordum 2.5 gordum gec gordum dedım oda sonunda goruyorsun ya o bana yeter dedi.amann ne bılım bole ıste kızlar
nehircim bende hatırlıyorum o günlerimizi çok zorluklar çekerek geldik bu günlere nisanında marttan daha hızlı geçtiğini söyleyebilirimbu kaçıncı oldu yârimi 3d kalitesinde görüyorum rüyamda sanki gerçekten geliyor yanıma
gültenim istediğini söyleyebilir valla ben döndüğü h.sonunu kesinlikle yanında geçiricem azcık anlayış göstersinler valla neler çektiğimizi bi allah biliyor birde biz zaten döndükten 3 ay sonra allahın izniyle düğünümüz varbu arada o işide hallettik biz kesin tarihimiz 24 ağustos yer işi tamamdır kaşla göz arasında ayarladım bu işi söylemeyi unuttum sizlere
kuzum böyle önemli bir haberi nasıl atlarsın çok sevindim hadi bakalım bişey kalmadı düğüne de
bizim evlerimizin arası 2 dakika kuzum anca oturur bizde ya da onlarda sabahlarız iştehaziran gibi başbaşa bir kaçamak yapmayı planlıyoruz bakalım
ne guzel ızın alabılıyorsunuz kızlar benım hıc bole sansım yok
Evet canım nisanda korktugum gibi olmadı sonuna yaklaştık nerdeyse hızlı geçti çokşükürÖzlemimiz okadar fazlaki artık hayalimize girdikleri gibi yanlarımızda olsun istiyoruz bundan tüm duygularımız Canım böyle bir haber nasıl unutulur hayırlı olsun canımcım tarihte belli olmuş artık dügün şafagınıda sayabilirsin bundan sonra hep güzel şafaklar sayalım inşallah
aslında unutmadımda canım birazcık sevincimi içimde yaşamak durumunda kaldım sonrada yazmayı atlamışım işteolsun eninde sonunda haberiniz olucaktı zaten sizin kuzum artık şafak saymaktan bıktım be zaten askerim geldikten sonraki koşuşturmaya şafak falan dayanmaz onlar burdayken günler su gibi akıp geçerrr darısı sizin başınıza hadi artık gelsinlerde verin tarihlerinizi birer birer
ALLAH tamamına erdirsinn süperr olmuş ayarladığıın.benimde kesinleşsin bende yazacaaamm..ALALH ım kavuştursuunn az kaldıı az kaldıı şükür bu günlerimizeee..nasılda geçtiii..
BU ARADA HERKESE hayırlı hafta başı olsunnnn..
hayal alemii nee...demişin ya 30 gün onlara sıkıntılı geçiyo diyee..benimki başladı ben diyorum çook şükür bitti biitii diye ne Bitmesi koskoca 40 ün var demiştiiii..şafak sıkıştırıyo gaiba demiştii şimdiye dek duymamıştıımm ..tez vakitte gelsinler inşALLAAHH..
kızlar nasılsınız..benim günler okadar karışık geçiyoki..kafam allak bullak oldu tabi bende..bi taraftan da şafak sıkıştırıyo..uff degil Allahım affff
Merhabalar canlar nasılsınız sonunda okula gittim geldim bugün ayaklanabildim
ne güzel yahu 2 gün sonra 1 ay yazısını görmücez:118:
ah canım neden dersi bıraktın
Canım yapma böyle neden bırakıyorsun sınavları falan son 1ayımız sonra yanında askerin herşey daha güzel olucak durduk bukadar sabrettik şimdi üzülmenin birşeylerden vazgeçmenin zamanı degil az daha sabır canım
canım uzme canını cok az zamanınız kalmıs safak sıkıstırsın bırak herseyı kıvamında yasayın anlayın ıste askerlıktekı zorlugu guzellıgı hersyı anında yasamak guzeldır.gerı donup baktıgınızda bu kadr yasadım bıle demıceksınız. ben neler cektım ben bıle unuttumsa 15 ayy
kızlar nasılsınız?? ben nisan ayını çok sevdim baharın gelmesi geri sayımın başlamasıyla keyfim yerine geldi çok şüküraslında git gide daha zorlaşıyo özlem tavan yaptı resmen ama şafak panosuna baktıkça içim açılıyo resmen yok yok başardık kızlar zor da olsa bugünlere geldik burcum hayırlı olsun canım çok çok mutlu ol inşallah hadi bakalım ayağını sür de arkandan bizlerde gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?