349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın demeye bile dilim varmıyor ama yine de günaydın diyeyim. hoş saat bir olmuş. ancak geldim ben eve. şimdi işe gideceğim canım hiç istemiyor. Ankara kapalı, yağmurlu. Moralim de bozuk. Havalardan herhalde. Oturup ağlayacaktım ona bile halim yok.

misilaa neredeki havuza gidiyorsun? altınpark mı?

tam da yapmak istediğim işte bu benim de. :84::84::84::84::84:

sonu hayır olsun da canım o uğurda çekilen sıkıntılara katlanacağız artık yapacak bir şey yok.

Merhabalar canlar nasılsınız sonunda okula gittim geldim bugün ayaklanabildim
ne güzel yahu 2 gün sonra 1 ay yazısını görmücez :118:
bugün daha da iyiyim kuzum sakın doktora gitmeyi ihmal etme git bi baktır içimiz rahatlasın
oh ne güzel görüşüp gelmişsin canım az kaldı gelcekler ve sonra saat 5e yaklaşınca sinir olmucaz istediğimiz zaman yanımızda olcaklar inşallah
Burcuum ay o rüya keşke gerçek olsa geldiklerinde annelerimiz bize torpil geçse kokularını duya duya uyusaak

ah canım neden dersi bıraktın

nehircim bende hatırlıyorum o günlerimizi çok zorluklar çekerek geldik bu günlere nisanında marttan daha hızlı geçtiğini söyleyebilirim bu kaçıncı oldu yârimi 3d kalitesinde görüyorum rüyamda sanki gerçekten geliyor yanıma

gültenim istediğini söyleyebilir valla ben döndüğü h.sonunu kesinlikle yanında geçiricem azcık anlayış göstersinler valla neler çektiğimizi bi allah biliyor birde biz zaten döndükten 3 ay sonra allahın izniyle düğünümüz var bu arada o işide hallettik biz kesin tarihimiz 24 ağustos yer işi tamamdır kaşla göz arasında ayarladım bu işi söylemeyi unuttum sizlere

kuzum böyle önemli bir haberi nasıl atlarsın çok sevindim hadi bakalım bişey kalmadı düğüne de
bizim evlerimizin arası 2 dakika kuzum anca oturur bizde ya da onlarda sabahlarız işte haziran gibi başbaşa bir kaçamak yapmayı planlıyoruz bakalım

Evet canım artık haftalık görevleri sorumlulukları inşallah artık sonlarındayız çok sevindim bu habere hayırlı olsun inşallah canım nişan hazırlıkları heyecanı başlıycak sizde desene daha güzel geçer zaman şimdi
Canım yapma böyle neden bırakıyorsun sınavları falan son 1ayımız sonra yanında askerin herşey daha güzel olucak durduk bukadar sabrettik şimdi üzülmenin birşeylerden vazgeçmenin zamanı degil az daha sabır canım
Canım bak askerin nekadar ılıman yaklaşıyor olaylara farkındada bazı şeylerin sabır istiyor sende geçecegini söylüyor ya yapısı hep ilgisiz erkeklerden olsaydı böyle çekiceksin deseydi böyle olumsuz şeyler düşünme canım bukadar bekledin birkaç gün daha bekle bence senin gönlünü alacaktır askerin sen hasretini iyice gideremedigin için böyle oldun canım keşke birkere daha görebilsen yada rahat rahat konuşabilsen sana iyi gelicek inanıyorum ben

Evet canım nisanda korktugum gibi olmadı sonuna yaklaştık nerdeyse hızlı geçti çokşükürÖzlemimiz okadar fazlaki artık hayalimize girdikleri gibi yanlarımızda olsun istiyoruz bundan tüm duygularımızCanım böyle bir haber nasıl unutulur hayırlı olsun canımcım tarihte belli olmuş artık dügün şafagınıda sayabilirsin bundan sonra hep güzel şafaklar sayalım inşallah

ayy nebiliyim işte yazmamışım az kaldı o geldikten sonra koşturma maraton bizi bekler
yapın valla canım tüm fırsatları değerlendirin bu dönemler birdaha geri gelmiyor sevgiliyken ayrı bir güzelliği oluyor inşallah planladığınız gibi olur herşey
ne guzel ızın alabılıyorsunuz kızlar benım hıc bole sansım yok

nazlıcım izin aldığımı soyleyesem yalan olur gidiyorum evden sonra tel açıyorum biraz emrivaki oluyor ama yapıcak bişey yok biyerde benim hayatım çok fazla müdahale edilmesinden hoşlanmıyorum biraz asi bir tipim ben eve gidince biraz trip biraz laf sonra geçip gidiyor en güzel yaşlarımı bunlarla heba edemem nezaman yapıcaz tüm bunları evlendikten sonramı ozamanda yapamıyorsun bence mutlaka kendi kararlarını verebilecek bir saha ayırması lazım inanın

aslında unutmadımda canım birazcık sevincimi içimde yaşamak durumunda kaldım sonrada yazmayı atlamışım işte olsun eninde sonunda haberiniz olucaktı zaten sizin kuzum artık şafak saymaktan bıktım be zaten askerim geldikten sonraki koşuşturmaya şafak falan dayanmaz onlar burdayken günler su gibi akıp geçerrr darısı sizin başınıza hadi artık gelsinlerde verin tarihlerinizi birer birer

Çok sevindim canım Amin inşallah rabbim bizede böyle güzel günler saymayı koşuşturmayı gösterir inşallah zaten sen o koşuşturmada herşeyi untucaksın kuzum tatlı telaşlar artık

selam kızlar sabhtan beri cok yogundum.... ancaaa ırebıldım...
hepınızın yazdıklarını okudummm evet artık sabırlar tukendıııı bır yandan heyecan bır yandan daa
sabırsızlık artıyor....
zamn azaldııı ama sankii daha yazvaş gecıyorrrr
son 4 tam faftaları kaldıııııı
evet artık panomuzdaa ay kelımesını görmiycezzz
tam geri sayıma başladıkkkkkkk
biran önce hayrlsıyla kavuşmayı nasıp etsın RAbbımmmm
bakıyım ıkoncanımızzz ne dıyorr

kızlar nasılsınız?? ben nisan ayını çok sevdim baharın gelmesi geri sayımın başlamasıyla keyfim yerine geldi çok şükür aslında git gide daha zorlaşıyo özlem tavan yaptı resmen ama şafak panosuna baktıkça içim açılıyo resmen yok yok başardık kızlar zor da olsa bugünlere geldik burcum hayırlı olsun canım çok çok mutlu ol inşallah hadi bakalım ayağını sür de arkandan bizlerde gelelim

ALLAH tamamına erdirsinn süperr olmuş ayarladığıın.benimde kesinleşsin bende yazacaaamm..ALALH ım kavuştursuunn az kaldıı az kaldıı şükür bu günlerimizeee..nasılda geçtiii..

BU ARADA HERKESE hayırlı hafta başı olsunnnn..
hayal alemii nee...demişin ya 30 gün onlara sıkıntılı geçiyo diyee..benimki başladı ben diyorum çook şükür bitti biitii diye ne Bitmesi koskoca 40 ün var demiştiiii..şafak sıkıştırıyo gaiba demiştii şimdiye dek duymamıştıımm ..tez vakitte gelsinler inşALLAAHH..

kızlar nasılsınız..benim günler okadar karışık geçiyoki..kafam allak bullak oldu tabi bende..bi taraftan da şafak sıkıştırıyo..uff degil Allahım affff

canım sorma bızımkı 30 gune dusunce başladı sıkıstırıyor dıye.bana hıc demezdı gun saydıgını megersem sayarmıs hep aradıgında sorardı safak kaç dıye şafak saymayı ozledım önumdekı takvımı bıle karalamıyorum unutuyorum

kızlar nasılsınız..benim günler okadar karışık geçiyoki..kafam allak bullak oldu tabi bende..bi taraftan da şafak sıkıştırıyo..uff degil Allahım affff

canım uzme canını cok az zamanınız kalmıs safak sıkıstırsın bırak herseyı kıvamında yasayın anlayın ıste askerlıktekı zorlugu guzellıgı hersyı anında yasamak guzeldır.gerı donup baktıgınızda bu kadr yasadım bıle demıceksınız. ben neler cektım ben bıle unuttumsa 15 ayy

Merhabalar canlar nasılsınız sonunda okula gittim geldim bugün ayaklanabildim
ne güzel yahu 2 gün sonra 1 ay yazısını görmücez :118:

ah canım neden dersi bıraktın

canım olmuyor ya..yani denedim ders çalışmak için uğraştım ama onsuz kendimi toplayamıyorum..zaten daha söylemedim bıraktığımı, duyunca baya bir kızacaktır eminim

canım o gelsin olmadı seneye birlikte hazırlanırız..yani aslında tam olarak ne yapacağımızı bilmiyorum..sadece onun gelmesine odakladım kendimi o gelsin düzelecek herşey..tabi ben de

burcu senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin şimdiden inşallah ayağınızı süreyerek gidin ki arkanızdan bizde gelelim

Kızlar kavuşma zamanı yaklaştıkça içimde bişeyler kıpır kıpır olmaya başladı. Eşimle vedalaştığımda askıya aldığım hayatım yeniden başlayacak.

haklısın canım..seni düşündükten sonra bizimki neki..bukadar azaldı zaman 1ayda gecer artık..

Özlemciiim bende cok mutluyum suan yagmur yagiyo burda duygusal ama mutlu icim kipir kipir az kalmasinin verdigi heycan artik geri sayim ciddi ciddi basliyo ay kalmadi diycez yarin:)) darisi isteyen bekarlarimizin basina burcuyada hayrli ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…