Kuzum bu kelimelerine çok güldüm ben ya kıyamamcanlar günaydııın
İzmirde berbat bir hava var ama böyle kalsın sevdiğim gelince bahar gelsin o zamana kadar da millet sevgilisiyle keyif yapmaya gidemesin
Hepinizie güzel bir gün diliyorum ve ben okula kaçıyoruumm
kızlar pek nadir uğruyorum artık çünkü bana çok zor gelmeye başladı şu güne kadar sabrettim ama artık baya darlandım sizide bunaltmak karamsarlaştırmak istemiyorum ondan fazlada bişey yazmak istemiyorum
Kuzum bu kelimelerine çok güldüm ben ya kıyamamİstanbuldanda hava durumunu bildireyim kara kış geri dönmüş gibi yagmur soguk çok fena askerlerimiz gelmeden düzelmiycek dedigin gibi kalsında böyle bir derdimiz yok iyi dersler canım benim
Canım sen nerelerdesi gel yaz buraya iiçine kapanma bak daha kötü olur insan anlat herşeyi bak dinliyoruz gerekirse herşeyi burda haykırıyoruz özlemimizi sinirlerimizi insan rahatlıyor inan neden darlandın bir sorun yok dimi anlat rahatla canım içine atma :2:
Günaydın canım bilgilendirme icin cok tesekkür ederim meslegi makine mühendisi bakalım ne görev verecekler cankaya da cep telefonu kullanma imkanı oldu mu ? Birde çankaya da nerde bu mebs ben bilmiorum ankarayı nasıl gidilirki oraya ://
ama napim kuzum ya haftasonu facebooka bir bakıyorum yok kahvaltı keyfi yok miss gibi bahar havası yok çeşme sezonunu açalım sinirlerim bozuluyor hava güzel kötü bize farketmiyor zaten evdeyiz o yüzden bahar Mayısta gelsin
iyiyim canım ya evet bende bir süredir koptum ara ara bakıyorum ama oldukça yoğun geçen bir dönem oldu. ondan arada bakabildim, kısmen okudum ama iki üç günde bir olsada yazdıklarınızı... her gün şafak karaladım keza :))) artık çok az kaldı inşallah, valla nasıl geçti bu süre anlamadım yüreğim ağzımda oturdum kalktım çok şükür bitecek ya. şırnak'a dair başka bir şey duymak istemiyorum artık Eki Görüntüle 686817 onun yerine şimdi geldikleri gün neler yapsak ne giysek ne sürpriz yapsak düşünceleri kapladı :))) sizde durum nasıl canım?
Günaydın kızlar nasılsınız ?
kızlar pek nadir uğruyorum artık çünkü bana çok zor gelmeye başladı şu güne kadar sabrettim ama artık baya darlandım sizide bunaltmak karamsarlaştırmak istemiyorum ondan fazlada bişey yazmak istemiyorum
günaydın canım benm askerim ustaya bi geçti herkeste cep telefonu çok şaşırmıştı,kimse ankesörlüden konuşmuyo dedi. acemide çok sıra bekliodu,ustada rahat rahat konuşma imkanımız oldu ama ankesörlüden.riske atmak istemedi çünkü yakalananlara ceza veriolardı.çarşı kilitleme gibi. çarşı kilitlemede benm gideceğim zamana denk gelirse endişelenioduk açıkcası.birliğe göre değişir ustaya giderken ilk gün yanına alıp giden de var hiç almayan da var.size kalmış biraz da.ama çok dikkatli olmak gerek,riske atılabilcek bi durum değil. ben de ankarayı hiç bilmezdimve tedirgindim hep ama gidegele alıştım öğrendim,ben öğrendiysem emin ol sen de öğrenirsinbi yazında okudum uçakla gelirim demişsin ankara havaalanı çok ters bi yerde merkeze uzak ama elbet ordan direk kızılaya gelen araç veya havaş olucaktır.tam adresi birliği arayarak alabilirsin canım ama kızılaydan sonra yürüyerek bile 15dakikalık mesafede.sen tam adresi al nası gidileceği hakkında fikrim olursa yardımcı olurum.
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Gittin geldin mi nasıldı anlat bakalım :)
evet canım gittim geldim,hergün günde 5 kez öğretmenevini araya araya sonunda orda yer buldum da rahatladım.önceden de orda kaldığım için bi sıkıntım olmadı.ama dedeman falan doluymuş hemen ara yer ayır canım nerede kalcaksanız haftaya.çift çarşısı vardı hava da çok güzeldi şansımıza olabildiğince hasret gidermeye çalıştık.biraz beyaz eşya,yüzük falan baktıkama saatin 5'e yaklaşması yok mu sinir oluorum artık saat derdi olmadan görüşmek istiyorum sevdiceğimle ama az kaldı çok şükür.sen de bu haftasonu gidiosun inşallah sıkıntısız,nisan sonunda belki ben de yine gidicem,çift çarşısı varmış çünkü
canım inşallah dua et bana da...olu muymuş bizim daha belli değil çarş belli olacak olsun rezervasyonu yaptıracağız ama daha net değil...Aynen bende dondugumde adapte olamıyorum pazar aksamı ıgrenc oluyor :S ama bu sefer ıns donuslerını bekleyeceğız artık o yuzden ıns cok dokunmaz ...Artık ıyıce sıkıcı olmaya basladı frkındayım
Canım çok sevindim sorunsuz gidip gelmene güzel cicilerede bakılmışevet canım gittim geldim,hergün günde 5 kez öğretmenevini araya araya sonunda orda yer buldum da rahatladım.önceden de orda kaldığım için bi sıkıntım olmadı.ama dedeman falan doluymuş hemen ara yer ayır canım nerede kalcaksanız haftaya.çift çarşısı vardı hava da çok güzeldi şansımıza olabildiğince hasret gidermeye çalıştık.biraz beyaz eşya,yüzük falan baktıkama saatin 5'e yaklaşması yok mu sinir oluorum artık saat derdi olmadan görüşmek istiyorum sevdiceğimle ama az kaldı çok şükür.sen de bu haftasonu gidiosun inşallah sıkıntısız,nisan sonunda belki ben de yine gidicem,çift çarşısı varmış çünkü
canım inşallah dua et bana da...olu muymuş bizim daha belli değil çarş belli olacak olsun rezervasyonu yaptıracağız ama daha net değil...Aynen bende dondugumde adapte olamıyorum pazar aksamı ıgrenc oluyor :S ama bu sefer ıns donuslerını bekleyeceğız artık o yuzden ıns cok dokunmaz ...Artık ıyıce sıkıcı olmaya basladı frkındayım
haklısın canım biraz daha farklı İzmirimBencede Mayısta gelsin bu bahar askerlerimiz getirsinçeşme dedin şuan içim gitti ya bizim niye yakınlarımızda öyle tatil yerleri yokki acep ayagını atcan hep güzel deniz kenarları bizimde var denizimiz tabi karalamıyımda ama orası daha farklı gibi
Merhaba kizlar derse gec kaldm otobusteyim bi size bakiyim dedim ankarada berbat yagmur camur heryer valla size katiliyorum bahar gelmesin sevgililer turemesin :-D bizim evin oralar hep park sevgililer opusup koklasmaya geliyor resmen hepsine kacak-koymaz klibindekileri yapmak istiyorum :-D Link ekleyemiyorm telden youtube a kacak koymaz yazarsaniz sevinirim :-D hepinizi seviyorum ve kocamannn opuyorum gununuz guzel olsun :-*
Gultencim buyuk bir zevkle yardim ederim :-D tatlim oksuruk icin bal zencefil tarcin karabiber karistirip ye cok iyi geliyor sanki baska bisiler daha vardida hatirlayamiyorum su an eve gidince anneme sorarim.. Ne guzel ya carsida bulusmalar konusuluyor keske gidebilsem bende tekrar Allahtan az kaldi tek avuntum
canım senınle bu konuyu dah once konustukmu bılmyrm ama..
senı askerın erzurumda neredeydı?
benımkıde erzurumda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?