İnsallah öyle gecer cok tesekkür ederim :)canimmm benimmmm gercektende anlamiyor disaridan hic kimse gercekten yasamayan bilemiyor bu yuzden umarim sizde topictekilerle guzel arkadasliklar kurarsiniz birbirinize destek olursunuz. Bak ne guzel her haftasonu gitmekten bahsediyorsun inanki cok sanslisin. sevdigim karsta durumu sen dusun kaldi ki bir de hic carsisi olmayan arkadaslarimiz var ne kameradan ne de yuzyuze gorme sanslari olmayanlar. Bence sizin icin askerlik daha rahat gececek bana oyle geldi ;-)
Gultenimmmmm bu hafta degil karsa gidip geldigimden beri dinlendigimi hatirlamiyorum :-( kuzummm benimmmm valla safak fena sikistiriyor nazliya hep suratini asma az kaldi diyordum ama cidden ayri bir zor surecmis bu da :-/ toparlan kuzum sende artik havalara aldanma
Günaydın canım bilgilendirme icin cok tesekkür ederim meslegi makine mühendisi bakalım ne görev verecekler cankaya da cep telefonu kullanma imkanı oldu mu ? Birde çankaya da nerde bu mebs ben bilmiorum ankarayı nasıl gidilirki oraya ://günaydınlar herkeseson 30 başka da yok
merhaba canım öncelikle Allah kavuştursun.zor bir süreç biz nasıl bugünlere geldik ben de hala inanamıorum,ama geçicek zaman başlangıç zor sadece.sonra ara ara sevdiceğinin yanına gideceğin ara şafakların olucak onları sayıcaksın. benim askerim acemi etimesgut, usta birliği çankayada yapıo. çankaya da çok birlik var; hava-deniz-kara hepsinin merkezi. çok iyi bi yere düşmüş diyebilirim genel olarak çankaya da olupta kötü bahseden duymadım hiç,koşulları her anlamda iyidir. benm askerim istihkam bölümü teknik büro ve yazahane de mesleğine uygun iş de verdiler o yüzden rahat. senin askerin muhabere mebs miş sanırım benm askerimle farklı birlikte olucaklar çok bi bilgim yok ama acemiliği mebste yapan arkadaşım var rahat olduklarını dile getirmişti.
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi tez zamanda allah sevdiklerinize kavuştursun.
benim sevgilim 351.dönem daha yeni
acemilik mamak- ankara usta birliği mebs Çankaya - ankara
Çankaya ile ilgili bilgisi olan var mı ? sınıfı muhabere
bir de bu günler hiç geçmiyor sizler tecrübelisiniz ne zaman boğazımdan bu yumru çıkacak
gunaydın son 1 ay haaa
hadı bakalım kızlarrrr.....
ama bugun benım kocamın moralı bozuktuu..
bırlıklarının tasınma muhabbetı varmıs eger öyle olursa 16degıl 17mayısta cıkacaklarmıs..
keyfı yoktuu
Nehirim nasılsın canım?
Umarım herşey süperdir, son ayımıza girdik ikonlarımızda keyfimizde aynı şekilde güzelleşiyorr Eki Görüntüle 686813
Canım benim aynı anda yazdık iyim çokşükür artık heyecan sabırsızlık başladı herşey daha güzel oluyor inşallah dahada güzel olucakSen nasılsın canım
iyiyim canım ya evet bende bir süredir koptum ara ara bakıyorum ama oldukça yoğun geçen bir dönem oldu. ondan arada bakabildim, kısmen okudum ama iki üç günde bir olsada yazdıklarınızı... her gün şafak karaladım keza :))) artık çok az kaldı inşallah, valla nasıl geçti bu süre anlamadım yüreğim ağzımda oturdum kalktım çok şükür bitecek ya. şırnak'a dair başka bir şey duymak istemiyorum artık Eki Görüntüle 686817 onun yerine şimdi geldikleri gün neler yapsak ne giysek ne sürpriz yapsak düşünceleri kapladı :))) sizde durum nasıl canım?
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın
Cok tesekkür ederim ilgin ve desteğin icin sizler tecrübelerinizden faydalancaz artıksedacım öncelikle allah kavuştursun, zor bir süreç başlıyor senin içinbizde çok sabrettik ağladık güldük heyecanla ellerimiz gözlerimiz telefonda bekledik. gittikleri şehirlerdeki alan kodunu görünce koşa koşa telefona sarıldık :) ama bir şekilde zaman geçiyor, nihayetinde 1 gün gelecek 1 gün kalacak zamanı kimse durduramaz önemli olan zaman güzel geçsin, kendine hedefler belirle canım. zamanı en iyi o şekilde geçirebilirsin
canim bu siralar oldukca kosusturmali benim icin cok yoruluyorum eve geldigim gibi yatip kaliyorm. Simdi haftayada vizeler basliyor resmen bi turlu nefes alacak zaman bulamiyorm. Hastaydiniz nasil oldunuz sen gulten nazli? Zeynep nasil hic haberim yok valla
gunaydın son 1 ay haaa
hadı bakalım kızlarrrr.....
ama bugun benım kocamın moralı bozuktuu..
bırlıklarının tasınma muhabbetı varmıs eger öyle olursa 16degıl 17mayısta cıkacaklarmıs..
keyfı yoktuu
Bu şafaktan sonra nasıl olunabilir ki :) iyimm mutluyum bu zorlu sınavı başarıyla bitirmeye çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?