349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnsallah öyle gecer cok tesekkür ederim :)

Günaydın canım bilgilendirme icin cok tesekkür ederim meslegi makine mühendisi bakalım ne görev verecekler cankaya da cep telefonu kullanma imkanı oldu mu ? Birde çankaya da nerde bu mebs ben bilmiorum ankarayı nasıl gidilirki oraya ://

gunaydın son 1 ay haaa
hadı bakalım kızlarrrr.....
ama bugun benım kocamın moralı bozuktuu..
bırlıklarının tasınma muhabbetı varmıs eger öyle olursa 16degıl 17mayısta cıkacaklarmıs..
keyfı yoktuu

sedacım öncelikle allah kavuştursun, zor bir süreç başlıyor senin için bizde çok sabrettik ağladık güldük heyecanla ellerimiz gözlerimiz telefonda bekledik. gittikleri şehirlerdeki alan kodunu görünce koşa koşa telefona sarıldık :) ama bir şekilde zaman geçiyor, nihayetinde 1 gün gelecek 1 gün kalacak zamanı kimse durduramaz önemli olan zaman güzel geçsin, kendine hedefler belirle canım. zamanı en iyi o şekilde geçirebilirsin

Günaydın canım inşallah böyle bir durum olmaz 1gün 1gün gerçekten bizler için ama inşallah eşin bunun için çok üzülmez çok önemli evet ama sonunda çıkıcaklar mesela benim askerimide eger ailesi almaya gitmezse 16gece 12den sonra degilde sabah çıkıcak bunun için insanın canı sıkılıyor ama geliyorlar kavuşuyoruzya bunun bile anlamı çok büyük

Canım benim aynı anda yazdık iyim çokşükür artık heyecan sabırsızlık başladı herşey daha güzel oluyor inşallah dahada güzel olucakSen nasılsın canım

iyiyim canım ya evet bende bir süredir koptum ara ara bakıyorum ama oldukça yoğun geçen bir dönem oldu. ondan arada bakabildim, kısmen okudum ama iki üç günde bir olsada yazdıklarınızı... her gün şafak karaladım keza :))) artık çok az kaldı inşallah, valla nasıl geçti bu süre anlamadım yüreğim ağzımda oturdum kalktım çok şükür bitecek ya. şırnak'a dair başka bir şey duymak istemiyorum artık Eki Görüntüle 686817 onun yerine şimdi geldikleri gün neler yapsak ne giysek ne sürpriz yapsak düşünceleri kapladı :))) sizde durum nasıl canım?

Aynı şekilde canım hangi kıyafet kombinin kullanayım gelmedenmi saçlarımı kestirsem acep diyorum ama bakalım bir degişiklik yapabilirim bakımsızlıktanda sıkıldım benimde o yogun dönemin oldu 2-3 hafta falan şuan daha iyim çokşükür sakinligi seviyorum

Cok tesekkür ederim ilgin ve desteğin icin sizler tecrübelerinizden faydalancaz artık
Allah kavustursun ne güzel azcık kalmıs :)

iyiyim canım ben çok şükür. zaman senin için daha hızlı geçmiştir. insan ne kadar yoğun olursa o kadar çabuk geçiyor zaman...

inşallah onlar gelmeden taşınmaz canım. 1 gün 1 gündür. benim şafağım 1 gün azaldığında nasıl sevinmiştim. ama olmazsa da sağ salim gelsinler de canım gerisini artık önemsemeyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…