349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok teşekkür ediyorum canım sonun da doğru yoldasın çalışmaya tam gaz devam bırakmak yok

Canım çok sevindim tekrar çalışmaya dönmene işte böyle 1ay sonrasını düşün tatlım tam gaz devam durmak yok askerin gelince iyki bırakmamışım diyceksin çok az kaldı

Canım bol bol sıcak şeyler tüket arkadaşların dedikleri karışımlarda çok iyi geliyor bal yemeni öneririm yumuşatıyor bogazı dikkat et kendine canımCanım tatile gelmek nasip olur inşallah İstanbulumdan başka biryerde yaşayamam herhalde ama gezmeye muhakkak gelmek istiyorum çok fazla hemde

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi akşamlar. ben de tüm gün gezdim. boş günümdü bugün. o mağaza senin bu mağaza benim, sonra yüzmeye gittim. stresimi attım. çıkışta yetmedi biraz daha gezdim, bi de yemek ısmarladım kendime. ohhh yeni geldim eve. bugünü de böylece geçmiş oldu. atarsa 28 kalacak.

canım bulmuşsun yer sevindim senin adına. az kaldı, saat beş falan kalmayacak hayatımızda. tüm saatler bizim olacak.

son gidişte insan daha rahat oluyor. ben de her gidişimde ağlaya ağlaya dönüyordum. son gidişte ikimizde çok mutluyduk. çünkü döndüğümde sadece 45 gün kalmış olacaktı. siz daha bile mutlu olursunuz. ne kaldı ki şunun şurasında. 1 aydan düşüyoruz.

her sene askerim üzerime titrerdi kalın giyin diye başımı beklerdi bu sene yanımda olmayınca böyle oldu işte
herkesin kendi memleketi kendine güzel dimi canım istanbul da beni boğuyor

ah bi de ben şöyle felekten bir gün geçirebilsem ama evden çıkmak istemiyorum biz her yere birlikte giderdik onunla alışveriş yapmaya onun zevkine bayılırdım o gittiğinden beri hiçbir şey almadım kendime almıcaam da

Canım negüzel yapmışsın kafan biraz dagılmıştır negüzel olmuş öyle düşüyoruz artık rabbime şükürler olsun
her sene askerim üzerime titrerdi kalın giyin diye başımı beklerdi bu sene yanımda olmayınca böyle oldu işte
herkesin kendi memleketi kendine güzel dimi canım istanbul da beni boğuyor

Askerlerimizin olmaması nekadar etkiledi bizi böyle kuzum inşallah güçlerimizi herşeyimizi geri alıcaz az kaldı inşallahSen İstanbula geldiginde gezdinmi heryeri bakıyım çok güzel yerleri var bir gez gör tabi Tatil yerleri gibi degil ama görülmesi gereken çok yerimiz mevcut

ben de hala bir şey alırken o kadar çok onu arıyorum ki acaba ne derdi, beğenir miydi diye...:26: şu an gezdiğim ve gittiğim her yer onunla gittiğim yerler. çünkü evlendikten sonra yeni bir yerde yaşamaya başladık ve yaptığım her şeyi onunla yaptım. pazara, markete, alışverişe her yere birlikte giderdik. bugün çok düşündüm ben de. her zaman onunla gezdiğim yerlerde yapayalnızdım. herkes eşiyle sevgilisiyle ama akşamın o saatinde ben parmağımdaki yüzüğe rağmen yapayalnız...

akşam telefonda konuştuk, seninle pazara gitmeyi, alışveriş yapmayı gezmeyi çok özledim dedi ben demeden. yalnızlığımı öyle derinden hissetim demek ki aynısını o da hissetti. ama tek tesellim az kalmış olması. yaz gelmiş olacak, tatiller, gezmeler bizi bekler.
kuzum sen de iyileşince çık gez azıcık. o gelmeden yeni bir şeyler alırsın, hazırlık yapmak lazım artık.

dağıldı canım epey iyi geldi. kaç gündür depresyondaydım. sen de iyisindir inşallah canım. şafağımız azalıyor hepimiz iyi olalım.

dağıldı canım epey iyi geldi. kaç gündür depresyondaydım. sen de iyisindir inşallah canım. şafağımız azalıyor hepimiz iyi olalım.

İyi yapmışsın canım artık kendimizi yavaş yavaş toparlamalıyız bende iyim çokşükür şafagın attıgına bittigine hergün daha çok seviniyorum şükürler olsunki

İyi yapmışsın canım artık kendimizi yavaş yavaş toparlamalıyız bende iyim çokşükür şafagın attıgına bittigine hergün daha çok seviniyorum şükürler olsunki

bugün de bitti. az kaldı canım. son hafta ne eğleneceğiz burada. az kaldı. sadece 3 hafta sonra son haftaya gireceğiz.

onlar geldimi tüm hızımızla gezmelere tozmalara devam canım ben gün gün planlamaya başladım
aslında çok gezdiğim söylenemez canım 2 kere geldim 1er günlüğüne ikisindede trafiğin içinde haşatımız çıktı direk soğudum yani
onlar bizden çok hissediyorlar kuzum herkese herşeye uzaklar en önemlisi de bize uzaklar hiç duymadığım lafları duyuyorum ondan kokun burnumda diyor canımıniçi romantik romantik konuşuyor mesajlar atıyor ki normalde hiç sevmez mesajlaşmayı
sen en iyisini yapmışsın açılışı yapmışsın canım benim mayıs başında çıkar alırım kendime bişiler herşey ona güzel görünmek için

Son 3gün canım eglencelere doymayalım artık başlasın depük gecelerimizde :118:

en çok beni depükleyin de bir daha ayrılıkla ilgili bir başlıkta yerim olmasın. gerçi herkes hazırlık telaşında olur da gelmezse o zaman kızarım. nazlıyı depüklemek için buluştuğumuzda bi nazlı yoktu. aynı duruma düşmeyelim.

ne güzel aşık aşık aylar geçirdiniz canım. hepsi değerimizi iyice anladı. zaten biliyorlardı ama eminim ki yeni yeni şeyler fark ettiler. benim eşim de ankesörlü telefondan mesaj atıyor arada. ilk mesaj attığında sonuna kocan yazmış bi de adını soyadını yazmış. sadece kocan yazsa ya da sadece mesajı yazsa anlamayacağım sanki.

ben de mayıs başında istanbul'a gezmeye gideceğim.

depüklemeye gelinmez mi hiç ya nazlım bizi bıraktı zaten görünmüyor hiç
aynen dediğin gibi biliyorlardı ama daha da pekiştirdiler canım bundan sonramız göz göze dip dibe geçsin inşallahh
ay çok güldüm canım ya annem karşıdan neye gülüyorsun diyor kocan ve ad soyad bir arada askerlik psikolojisi işte

aminn inşallah canım. nazlı telefondan girip okuyorum ama cevap yazamıyorum demişti. belki okuyordur bilmiyorum. ooo her askeri gelen buradan giderse düğünlerinizi, nişanlarınızı nasıl öğreneceğiz biz? :44:

yok yok ben bi yere gitmem daha sizlerle paylaşacağım soracağım çok şey var ayrıca senin hamiş haberini alıcam gidersem merak ederim ben sizi

yok yok ben bi yere gitmem daha sizlerle paylaşacağım soracağım çok şey var ayrıca senin hamiş haberini alıcam gidersem merak ederim ben sizi

ah canımmmm. ah inşallah çok beklemeden alırsınız o haberi. koca göbeğimle bilgisayarı kucağıma bile alamadan size laf yetiştireceğim inşallah.
size gelinlik beğeneceğiz, evlendireceğiz. düğün fotoğraflarınızı göreceğiz. mutluluğunuzu paylaşacaksınız buradan.

ay ağzımızdan bal damlıyor bu akşam bizim biran önce teyze olmak istiyoruz Allahım en kısa en hayırlı sürede nasip etsin size canım

kızlar nerdesiniz bakiim sizler?? çok ihmal ettiniz buraları. son 1ay artık yeniden toplaşın bakiim.nasıl geldik bugünlere bi düşünün.karamsar olmak yok.

deniziimm valla bana kızmakta haklısınız bende baya ihmal ettim ama bir sürü plan derdine düştüm bende şu üç dört gündür yazıyorum ama önceden baksamda pek yazmakta içimden gelmiyodru açıkcası ne gidip görebildim ne de haftasonu çarşı iznimiz oldu haliyle içime kapandım gibi daha doğrusu bunları konuşmak beni üzmeye başlamıştı o yüzden sanırım. ama neyseki son aya girdik artık ayımız kalmadı gün sayıyoruz! bunun verdiği bir rahatlık geldi bana keyfim artmaya başladı, sizler nasılsınız bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…