349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

burda da biraz yağdı durdu havalar 2 gündür soğuk halbuki nasıl güzel bir hava vardı olsun bikaç güne tekrar güneş açar fatımacım sıra sende nişan var arkandan da ben gelirim diye tahmin ediyorum

iyi akşamlar kızlar bakıyorumda şafaklar sıkıştırıyor hepimizi çok şükür ya bitiyor inanamıyorum artık ay yok gün sayacaz Allahım bugünleri gösterdi ya hepimize çok şükür

iyi akşamlar kızlar bakıyorumda şafaklar sıkıştırıyor hepimizi çok şükür ya bitiyor inanamıyorum artık ay yok gün sayacaz Allahım bugünleri gösterdi ya hepimize çok şükür

evet ya artık sayacağımız bekleyeceğimiz ay kalmadı! sadece son otuz ondan sonra yokuz demeler başladı Eki Görüntüle 686420

hadi hayırlı olsun canım. mutluluklar dilerim şimdiden.

havuzu gördüm gerisini okumadım. nişanlanacakmışsın sen de. seni de tebrik ederim canım.

nisan güzel. hava güzelleştikçe sanki çok az kaldı askerlerimizin gelmesine. ben de yeniden normal hayatıma döneceğim, eskisi gibi yemek yiyeceğim inşallah. ben bu gece 29 diyorum. çarşamba tam 4 haftam kalacak.

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi tez zamanda allah sevdiklerinize kavuştursun.
benim sevgilim 351.dönem daha yeni
acemilik mamak- ankara usta birliği mebs Çankaya - ankara
Çankaya ile ilgili bilgisi olan var mı ? sınıfı muhabere
bir de bu günler hiç geçmiyor sizler tecrübelisiniz ne zaman boğazımdan bu yumru çıkacak

İyi akşamlar kızlar,

hepinize hayırlı teskereler.Sizlere gözünüz aydın demeye az kalmış ne güzel :)

Size bir şey soracağım.

Ben 351.dönem yareniyim askerime mektup göndereceğim.Zarfa adresi yazarken taburunu ve bölüğünü en sona mı yazmalıyım yoksa kışla adını yazdıktan sonra mı yazmalıyım ? karışıklık olmasını istemediğim için bu bilgiye ihtiyacım var.

merhaba canim Allah kavustursun. Saka gibi valla aklima 347.donemlerin gidisi geldi sizi biz iple cektik acikcasi acemilik ve ustaligin ilk zamanlari oldukca zordur. Simdi sevdigin hic bilmedigin bi sehirde yatagi var mi yemek yiyebildi mi iyi mi insanin aklini yiyip bitirir bu sorular bir iki dakika sevdiginin sesini duymak insani ne cok mutlu eder en iyi biz biliriz. Sabir canim bol bol sabretmek gerekiyor zamanla hersey daha iyi olacak inanki. Soyleyebilecgim tek sey firsatini yaratip bir sekilde gitmeye calis ikinizede cok iyi gelecektir ve uzulme canim (biliyorm elde degil ama)vatani gorevlerini yapiyorlar sonucta en azindan teror bolgesinde degil bu sekilde dusun

bugün hiç aglamamıstım şimdi yazdıklarından sonra tutamadım kendimi hiç geçmiyor vakit hep boğazımda bir yumru herseyde o var
allaha sükür ki acemilikte - usta birliği de ankara da ben İstanbul dayım, haftasonları gideceğim hep bu cuma çıkıyorum yola :) tek tesellim tek avuntum bu ama yine de bilmiyorum çok kötü hissediyorum sanki etrafımdakiler beni anlamazlar gibi geliyor en iyi sizler anlarsınız
bir sürü soru aklımda sürekli araştırma halindeyim ne biliyim sıkıntılı bir dönem..
allah herkesi tez zamanda sevdiğine kavuştursun ilk ve son ayrılığımız böyle olsun..

merhaba allah kavuştursun cok az kalmış darısı basımıza ben 351.dönemim
acemilikte mamak-ankarada usta birliği de cankaya ankara da
sizin askeriniz nerede ?

inşallah size de gözünüz aydın dicez canım bu zorlu süreçte bolca sabır diliyorum sizlere..Kışla adını yazdıktan sonra taburunu ve bölüğünü yaz canım.Biliyorsundur gönderdiğin mektup askerine gitmeden önce komutanlar ya da görevli askerler tarafından açılıp okunuyor,bu yüzden benim nişanlım göndermemi istememişti,kargo şubesine göndermiştim çarşı izninde ordan almıştı.İstersen askerine sorupta gönder çünkü kızabiliyorlar..

kuzucum çok mu yoruldun sen bu hafta ben yavaş yavaş bugün ayaklandım ama hala çok halsizim bi de oto b.ka ağlıyorum annemler dalga geçiyorlar benimlee :2:

canimmm benimmmm gercektende anlamiyor disaridan hic kimse gercekten yasamayan bilemiyor bu yuzden umarim sizde topictekilerle guzel arkadasliklar kurarsiniz birbirinize destek olursunuz. Bak ne guzel her haftasonu gitmekten bahsediyorsun inanki cok sanslisin. sevdigim karsta durumu sen dusun kaldi ki bir de hic carsisi olmayan arkadaslarimiz var ne kameradan ne de yuzyuze gorme sanslari olmayanlar. Bence sizin icin askerlik daha rahat gececek bana oyle geldi ;-)
Gultenimmmmm bu hafta degil karsa gidip geldigimden beri dinlendigimi hatirlamiyorum :-( kuzummm benimmmm valla safak fena sikistiriyor nazliya hep suratini asma az kaldi diyordum ama cidden ayri bir zor surecmis bu da :-/ toparlan kuzum sende artik havalara aldanma

Günaydın arkadaşlar şafağımız 30
Bugün güzel vatanımızdan HAKKARİdeyiz HAKKARİmize selam yola devam

Bakalım HAKKARİmizin nesi meşhurmuş?
Cilo ve Sat Daglari, Buzul Golleri, Zap Suyu, Ters Lale ( Aglayan Lale ), Semdinli Bali, Sumbul Dagi, Hakkari Kilimleri

Canım benim iyim çok şükür pek konuşamıyoruz sende yogunsun sanırım olsun şafagımızda atıyor çokşükür elbet karşılaşacagız

günaydınlar herkese son 30 başka da yok

merhaba allah kavuştursun cok az kalmış darısı basımıza ben 351.dönemim
acemilikte mamak-ankarada usta birliği de cankaya ankara da
sizin askeriniz nerede ?

merhaba canım öncelikle Allah kavuştursun.zor bir süreç biz nasıl bugünlere geldik ben de hala inanamıorum,ama geçicek zaman başlangıç zor sadece.sonra ara ara sevdiceğinin yanına gideceğin ara şafakların olucak onları sayıcaksın. benim askerim acemi etimesgut, usta birliği çankayada yapıo. çankaya da çok birlik var; hava-deniz-kara hepsinin merkezi. çok iyi bi yere düşmüş diyebilirim genel olarak çankaya da olupta kötü bahseden duymadım hiç,koşulları her anlamda iyidir. benm askerim istihkam bölümü teknik büro ve yazahane de mesleğine uygun iş de verdiler o yüzden rahat. senin askerin muhabere mebs miş sanırım benm askerimle farklı birlikte olucaklar çok bi bilgim yok ama acemiliği mebste yapan arkadaşım var rahat olduklarını dile getirmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…