Özlemciiim bende cok mutluyum suan yagmur yagiyo burda duygusal ama mutlu icim kipir kipir az kalmasinin verdigi heycan artik geri sayim ciddi ciddi basliyo ay kalmadi diycez yarin:)) darisi isteyen bekarlarimizin basina burcuyada hayrli ugurlu olsun
iyi akşamlar kızlar bakıyorumda şafaklar sıkıştırıyor hepimizi çok şükür ya bitiyor inanamıyorum artık ay yok gün sayacaz Allahım bugünleri gösterdi ya hepimize çok şükür
nehircim bende hatırlıyorum o günlerimizi çok zorluklar çekerek geldik bu günlere nisanında marttan daha hızlı geçtiğini söyleyebilirimbu kaçıncı oldu yârimi 3d kalitesinde görüyorum rüyamda sanki gerçekten geliyor yanıma
gültenim istediğini söyleyebilir valla ben döndüğü h.sonunu kesinlikle yanında geçiricem azcık anlayış göstersinler valla neler çektiğimizi bi allah biliyor birde biz zaten döndükten 3 ay sonra allahın izniyle düğünümüz varbu arada o işide hallettik biz kesin tarihimiz 24 ağustos yer işi tamamdır kaşla göz arasında ayarladım bu işi söylemeyi unuttum sizlere
Artik 1 ay yazisi olmuycak safagimizda cok mutluyum skstrmayi felan bosverin kizlar bunun mutlulugunu bi yasayalim askerim 5 kez daha bulask yikiycam diye hesapliyo artik hafta hafta böldük o ilk gunleri hatrlamak dahi istemyrm unutalim gtsin:) biraz daha heycanli gecirelim bu gunleri nisanlancaklar evlencekler telaslanin iyice ben spora yuklendim bu aralar yuzmek heleki cok iyi geldi bana 3kilo daha vermem gerek askerimin gelmesine kadar insallah hedefime ulasrm:) gelincede hemen nisan dusunuyrz insallah hepimiz icin hersey gonlumuzce olurmoralleri bozmayalim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik:)))
kızlar nasılsınız?? ben nisan ayını çok sevdim baharın gelmesi geri sayımın başlamasıyla keyfim yerine geldi çok şüküraslında git gide daha zorlaşıyo özlem tavan yaptı resmen ama şafak panosuna baktıkça içim açılıyo resmen yok yok başardık kızlar zor da olsa bugünlere geldik burcum hayırlı olsun canım çok çok mutlu ol inşallah hadi bakalım ayağını sür de arkandan bizlerde gelelim
telefondayim canim beniiiiimmmmmm nasilsiniz ne yapiyorsunuzz?
telefondayim canim beniiiiimmmmmm nasilsiniz ne yapiyorsunuzz?
evet ya artık sayacağımız bekleyeceğimiz ay kalmadı! sadece son otuz ondan sonra yokuz demeler başladı Eki Görüntüle 686420
canim bu siralar oldukca kosusturmali benim icin cok yoruluyorum eve geldigim gibi yatip kaliyorm. Simdi haftayada vizeler basliyor resmen bi turlu nefes alacak zaman bulamiyorm. Hastaydiniz nasil oldunuz sen gulten nazli? Zeynep nasil hic haberim yok valla
merhaba canim Allah kavustursun. Saka gibi valla aklima 347.donemlerin gidisi geldi sizi biz iple cektik acikcasi acemilik ve ustaligin ilk zamanlari oldukca zordur. Simdi sevdigin hic bilmedigin bi sehirde yatagi var mi yemek yiyebildi mi iyi mi insanin aklini yiyip bitirir bu sorular bir iki dakika sevdiginin sesini duymak insani ne cok mutlu eder en iyi biz biliriz. Sabir canim bol bol sabretmek gerekiyor zamanla hersey daha iyi olacak inanki. Soyleyebilecgim tek sey firsatini yaratip bir sekilde gitmeye calis ikinizede cok iyi gelecektir ve uzulme canim (biliyorm elde degil ama)vatani gorevlerini yapiyorlar sonucta en azindan teror bolgesinde degil bu sekilde dusun
merhaba canim Allah kavustursun. Saka gibi valla aklima 347.donemlerin gidisi geldi sizi biz iple cektik acikcasi acemilik ve ustaligin ilk zamanlari oldukca zordur. Simdi sevdigin hic bilmedigin bi sehirde yatagi var mi yemek yiyebildi mi iyi mi insanin aklini yiyip bitirir bu sorular bir iki dakika sevdiginin sesini duymak insani ne cok mutlu eder en iyi biz biliriz. Sabir canim bol bol sabretmek gerekiyor zamanla hersey daha iyi olacak inanki. Soyleyebilecgim tek sey firsatini yaratip bir sekilde gitmeye calis ikinizede cok iyi gelecektir ve uzulme canim (biliyorm elde degil ama)vatani gorevlerini yapiyorlar sonucta en azindan teror bolgesinde degil bu sekilde dusun
günaydınlar herkese
özledim kızlar sizi hemen koştum topiğmize sayfaları okuya okuya geldimhasta olan yarenlerimize geçmiş olsun diyorum, dikkat etmek lazım havalar bi öyle bi böyle. mayısa sapasağlam olmak gerek.gerçi askerlerimizi görmek bile direk iyileştiricektir bizi haftasonu ankara çok güzeldi hasret giderdik bol bol, ama insan artık hiç ayrılmadan, saat 5e yaklaştığında o endişeyi duymadan görüşmek istiyo nisanın yarısı bitti, kaldı 1ay... bugünlere nasıl geldik hala şaşırıyorum
İyi akşamlar kızlar,
hepinize hayırlı teskereler.Sizlere gözünüz aydın demeye az kalmış ne güzel :)
Size bir şey soracağım.
Ben 351.dönem yareniyim askerime mektup göndereceğim.Zarfa adresi yazarken taburunu ve bölüğünü en sona mı yazmalıyım yoksa kışla adını yazdıktan sonra mı yazmalıyım ? karışıklık olmasını istemediğim için bu bilgiye ihtiyacım var.
canim bu siralar oldukca kosusturmali benim icin cok yoruluyorum eve geldigim gibi yatip kaliyorm. Simdi haftayada vizeler basliyor resmen bi turlu nefes alacak zaman bulamiyorm. Hastaydiniz nasil oldunuz sen gulten nazli? Zeynep nasil hic haberim yok valla
canimmm benimmmm gercektende anlamiyor disaridan hic kimse gercekten yasamayan bilemiyor bu yuzden umarim sizde topictekilerle guzel arkadasliklar kurarsiniz birbirinize destek olursunuz. Bak ne guzel her haftasonu gitmekten bahsediyorsun inanki cok sanslisin. sevdigim karsta durumu sen dusun kaldi ki bir de hic carsisi olmayan arkadaslarimiz var ne kameradan ne de yuzyuze gorme sanslari olmayanlar. Bence sizin icin askerlik daha rahat gececek bana oyle geldi ;-)
merhaba allah kavuştursun cok az kalmış darısı basımıza ben 351.dönemim
acemilikte mamak-ankarada usta birliği de cankaya ankara da
sizin askeriniz nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?