Aynı şekilde canım hangi kıyafet kombinin kullanayım gelmedenmi saçlarımı kestirsem acep diyorum ama bakalım bir degişiklik yapabilirim bakımsızlıktanda sıkıldımbenimde o yogun dönemin oldu 2-3 hafta falan şuan daha iyim çokşükür sakinligi seviyorum
Cok tesekkür ederim ilgin ve desteğin icin sizler tecrübelerinizden faydalancaz artık
Allah kavustursun ne güzel azcık kalmıs :)
ay ağzımızdan bal damlıyor bu akşam bizim biran önce teyze olmak istiyoruz Allahım en kısa en hayırlı sürede nasip etsin size canım
valla canım. ağzımızdan bal damlıyor. hep böyle olumlu konuşabiliriz inşallah. sıkıntılarımız olsa da hep güzellikler bekleyip, umutlu olalım.
sonra da size nasip etsin. hiçbiriniz bunun sıkıntısını çekmeyin inşallah. çünkü gerçekten büyük sıkıntı. kadınların evlendikten sonraki en büyük problemi neredeyse.
ben şuan çok neşeliyim ya şaka gibi birazdan 1 ay diye birşey görünmücek ve biz 20lere geçicez çok şükür yarebbim bugünlere
haklısın canım çok büyük bir problem inşallah eşin gelir gelmez siz de bu sıkıntıyı aşarsınız
20ler ne demek ya bitti sayılır artık.
inşallah çocuk sıkıntısını aşarız. allah başka sıkıntı vermesin ama iki gündür kalbim ağrıyor. hele bugün gezerken herhalde duracak artık dedim. :18: doktor araştırıyorum kardiyolojiye gitmem lazım sanırım. geçen yıl kansızlık için gittiğim doktor ritim bozukluğun var kardiyolojiye görün demişti. bir sene sonra ağrılarım başlayınca aklıma geldi. :26: yarın randevu alacağım bakalım ne zamana verecekler.
aman canım ihmal etme git kalp ihmale gelmiyor,ben bi dönem panik atak tedavisi gördüm onun üzerine kalp kapakçığım da açıklık olduğunu öğrendim bi merdiven çıksam 15 dakika dinleniyorum kendime gelmek için aşırı çarpıntım oluyor evin içinde bile
ahh canım bu kalp ihmale gelmez hiç. başka bir şeye de benzemez. ilaç falan kullanıyor musun doktor ne dedi?
Ay 353 ler gelse keske sabaha kadar her gece bildiklerimi anlatırımmmmRica ederim her zaman yardımcı oluruz tabii ki :) sizde 353 lere böyle yardımcı olucaksınız inşallah o günleriniz hemencecik gelir ki zaman hızlı akıyor aslında. bizler saydığımız için çok zor geçiyor ama illa ki geçiyor karamsar olmamak lazım, özellikler onlar aradığında bol neşe ve güler yüzle konuşmak çok önemliymiş bunu anladım. kesinlikle öyle konuşmak ağlamamak çok iyi geliyomuş, şartlar ne kadar zor olsada. Amin canım Allah hepimizi sağ salim güzel günlerde kavuştursun :)
sürekli kontrole gidiyorum canım eğer ki ilerleme olursa ilaç tedavisine başlanıcak şuan birşey kullanmıyorum, lise de sıkıntılı dönemler geçirmiştim bayanlarda strese bağlı açılmalar oluyormuş
hiç ilerlemez inşallah... bende ne var bilmiyorum. geçen gece ağrısından uyandım. bugün de çok ağrıyınca artık görmezlikten gelmeyim dedim. doktora gitmeyi de hiç sevmem. hayatım boyunca hiç sevmedim. daha çok küçükken hep hasta olurdum hep iğne yerdim. şimdi ise nefret ediyorum.
şafağımız attı. kaldı 28.ben 16 yı bekliyorum büyük bir hevesle. sonra daha kolay geçecek sanki.
bana müsade canım. uyuyayım. herkese iyi geceler.
kızlar nerdesiniz bakiim sizler??çok ihmal ettiniz buraları. son 1ay artık yeniden toplaşın bakiim. nasıl geldik bugünlere bi düşünün.karamsar olmak yok.
Kuzum bu kelimelerine çok güldüm ben ya kıyamamİstanbuldanda hava durumunu bildireyim kara kış geri dönmüş gibi yagmur soguk çok fena askerlerimiz gelmeden düzelmiycek dedigin gibi kalsında böyle bir derdimiz yok iyi dersler canım benim
Canım sen nerelerdesi gel yaz buraya iiçine kapanma bak daha kötü olur insan anlat herşeyi bak dinliyoruz gerekirse herşeyi burda haykırıyoruz özlemimizi sinirlerimizi insan rahatlıyor inan neden darlandın bir sorun yok dimi anlat rahatla canım içine atma :2:
Allahım tickerımda sadece 1 ay yazıyor ve artık 20lerdeyiz rabbime şükürler olsun haydi yarenler bununda eglencesini yapmalıyız:13: :92::111::119::118::124::122:
GÜNAYDIIIIIN VAY BE HATIRLIYOR MUSUNUZ 351 ler boyle gerıye sayıyordu bızde yemın torenı ıcın sayıyorduk nasıl heyecanlılaradı coskululardı şimdi bize geldi sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?