349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nehirim şimdi gördüm canım, evet ya bende saç rengimi değiştirme planları yapıyorum bakalım nasıl olucak mayıs ayı bizim ayımız Eki Görüntüle 687611

Cok tesekkür ederim ilgin ve desteğin icin sizler tecrübelerinizden faydalancaz artık
Allah kavustursun ne güzel azcık kalmıs :)

Rica ederim her zaman yardımcı oluruz tabii ki :) sizde 353 lere böyle yardımcı olucaksınız inşallah o günleriniz hemencecik gelir ki zaman hızlı akıyor aslında. bizler saydığımız için çok zor geçiyor ama illa ki geçiyor karamsar olmamak lazım, özellikler onlar aradığında bol neşe ve güler yüzle konuşmak çok önemliymiş bunu anladım. kesinlikle öyle konuşmak ağlamamak çok iyi geliyomuş, şartlar ne kadar zor olsada. Amin canım Allah hepimizi sağ salim güzel günlerde kavuştursun :)

ay ağzımızdan bal damlıyor bu akşam bizim biran önce teyze olmak istiyoruz Allahım en kısa en hayırlı sürede nasip etsin size canım

valla canım. ağzımızdan bal damlıyor. hep böyle olumlu konuşabiliriz inşallah. sıkıntılarımız olsa da hep güzellikler bekleyip, umutlu olalım.
sonra da size nasip etsin. hiçbiriniz bunun sıkıntısını çekmeyin inşallah. çünkü gerçekten büyük sıkıntı. kadınların evlendikten sonraki en büyük problemi neredeyse.

ben şuan çok neşeliyim ya şaka gibi birazdan 1 ay diye birşey görünmücek ve biz 20lere geçicez çok şükür yarebbim bugünlere
haklısın canım çok büyük bir problem inşallah eşin gelir gelmez siz de bu sıkıntıyı aşarsınız

20ler ne demek ya bitti sayılır artık.

inşallah çocuk sıkıntısını aşarız. allah başka sıkıntı vermesin ama iki gündür kalbim ağrıyor. hele bugün gezerken herhalde duracak artık dedim. :18: doktor araştırıyorum kardiyolojiye gitmem lazım sanırım. geçen yıl kansızlık için gittiğim doktor ritim bozukluğun var kardiyolojiye görün demişti. bir sene sonra ağrılarım başlayınca aklıma geldi. :26: yarın randevu alacağım bakalım ne zamana verecekler.

aman canım ihmal etme git kalp ihmale gelmiyor,ben bi dönem panik atak tedavisi gördüm onun üzerine kalp kapakçığım da açıklık olduğunu öğrendim bi merdiven çıksam 15 dakika dinleniyorum kendime gelmek için aşırı çarpıntım oluyor evin içinde bile

ahh canım bu kalp ihmale gelmez hiç. başka bir şeye de benzemez. ilaç falan kullanıyor musun doktor ne dedi?

ahh canım bu kalp ihmale gelmez hiç. başka bir şeye de benzemez. ilaç falan kullanıyor musun doktor ne dedi?

sürekli kontrole gidiyorum canım eğer ki ilerleme olursa ilaç tedavisine başlanıcak şuan birşey kullanmıyorum, lise de sıkıntılı dönemler geçirmiştim bayanlarda strese bağlı açılmalar oluyormuş

Ay 353 ler gelse keske sabaha kadar her gece bildiklerimi anlatırımmmm ((

hiç ilerlemez inşallah... bende ne var bilmiyorum. geçen gece ağrısından uyandım. bugün de çok ağrıyınca artık görmezlikten gelmeyim dedim. doktora gitmeyi de hiç sevmem. hayatım boyunca hiç sevmedim. daha çok küçükken hep hasta olurdum hep iğne yerdim. şimdi ise nefret ediyorum.

şafağımız attı. kaldı 28. ben 16 yı bekliyorum büyük bir hevesle. sonra daha kolay geçecek sanki.

bana müsade canım. uyuyayım. herkese iyi geceler.

belki 4 aylık stresin dışa vurumudur canım birşey çıkmaz inşallah
iyi geceler canım benim

çok şükür sonunda 20lere düştük 1 ay diye birşey yok artık yook içim huzurla umutla doldu çok az kaldı kutlamalıyım bunu :13::118::124::122:

kızlar nerdesiniz bakiim sizler?? çok ihmal ettiniz buraları. son 1ay artık yeniden toplaşın bakiim.nasıl geldik bugünlere bi düşünün.karamsar olmak yok.

kızlar çok haklısınız da bunaldım artık. sizide üzmek enerjinizi almaktan çekiniyorum açıkcası. ya geçmiyo günler. 100den 50ye kadar tıkır tıkır geldi. 2 haftadır falan öyle yavaşladıki. özellikle son 2 aydır resmen depresyonun eşiğindeyim. gülmüyorum, yemiyorum, konuşmuyorum. 5 gün boyunca hiç evden çıkmaz mı bir üni öğrencisi? hiç bir arkadaşını çağırıp yada buluşup dertleşmez mi? telefonları bile açmıyorum. ya istemiyorumki ben onu istiyorum onla konuşmak onla gülmek onla yemek. bıktım kendimi kandırmaktan oyalamaktan. sahte sahte gülmekten. ya sahte gülüşlerim bile sahte.
birlikte gittiğimiz hiç bir yere gidemiyorum. önünden geçemiyorum. ben rizeliyim. trabzonda ktü de okuyorum daha önce bahsetmişimdir zaten. trabzona gitmek istemiyorum. yolda ağlıyorum. durduramıyorum kendimi. kaç kere otobanda sağa çekip beynim burnumdan akana kadar ağladım.
ya beni en iyi siz anlarsınız ama sizide bunaltmak istemiyorum. bu yüzden çoğu zaman girip okuyup yazmadan çıkıyorum. çok özledim kızlar çooooookk özledim ne tarifi var ne dermanı

Günaydın arkadaşlar şafağımız 29
İkoncanımız bizi temsil ediyor yarenler ve şükürler olsun artık 20lerdeyiz
Bugün güzel vatanımızdan GÜMÜŞHANEdeyiz GÜMÜŞHANEmize selam yola devam

Bakalım GÜMÜŞHANEmizin nesi meşhurmuş?
Tomara ve Torul Selaleleri, Satara Antik Kenti, Kusburnu Cayi ve Marmeladi, Imera Manastiri ve Gumushane Evleri

Allahım tickerımda sadece 1 ay yazıyor ve artık 20lerdeyiz rabbime şükürler olsun haydi yarenler bununda eglencesini yapmalıyız :13::92::111::119::118::124::122:

Allahım tickerımda sadece 1 ay yazıyor ve artık 20lerdeyiz rabbime şükürler olsun haydi yarenler bununda eglencesini yapmalıyız :13::92::111::119::118::124::122:

GÜNAYDIIIIIN VAY BE HATIRLIYOR MUSUNUZ 351 ler boyle gerıye sayıyordu bızde yemın torenı ıcın sayıyorduk nasıl heyecanlılaradı coskululardı şimdi bize geldi sıra

kızlar günaydın hepinize ben dün çok kötü kavga ettim askerimle ayrılalım dedim tamam dedi ama dayanamadık 1 saat sonra tekrar aradı barıştık.içimden bişeler koptu gitti ya.durun olayı anlatayım size çünkü beni anca siz anlarsınız.benim kayınvalidem cumartesi günü bana telefon açtı halimi hatrımı soruyo işte. bende onu sorduktan sonra kaynımı sordum bide nişanlısı var kaynımın bildiğiniz prenses!! iyi dedi onlar arabayla eskişehire gitti iş için.bende yalnızım gel falan işim vardı gidemedim.sonra dün askerim aradı kardeşiyle nişanlısının yani müstakbel eltimin yanına geldiğini söyledi bu arada askerim istanbulda.nasıl yani dedim annen bana eskişehire gitti dediler deim.yok annemde biliyomuş ordan buraya geçeceklermiş dedi.kafamdan aşagıya yemin ederim kaynar su döküldü nasıl sinirlendim.yok banada diceklermiş de ama ben çalışıyorum diye söylememişler.varmı böyle bişe ya.ben öğretmenim özel sektörde değilim rapor alma hakkım var 3 gün alırdım ki cuma günü dersim yok bunuda biliyolar.ben annende beni kandırdı deyince benimki bana sen ne kadar fesatsın dedi.benmi acaba onlarmı deyince kıyamet koptu.inanın ben gidemesem bile bi deselerdi ben ona neler hazırlamıştım gönderecektim kargoya vermedim hadi bişe vermesem bile adam bi der ya biz gidiyoruz bi diyeceğin varmı diye.hadi siz olsaydınız ne yapardınız.akşam gerçekten çok moralim bozuktu ve içmde bişeler bitti.Bana bide diyoki sen benimle beraber olcaksan hepsiyle yaşamak zorundasın.onlar senin için kötü düşünmemiştir sen hamen kötü düyorsun.kızlar artık iyice soğudum herşeyden.neyse biraz uzun oldu ben şimdi okula gidiyorum akşama gelicem inşallah o zaman okurum yazdıklarınızı bana akıl verin ne olur.ben bu kadar yalanın dolanın içinde olmak istemiyorum ama arkaya dönüp bakınca 11 yıllık bi ilşkim ve 1 yıllık bi nişan sürecim var.ama dediğim gibide bu olayda bile beni suçlayan bi sevgilimin olması beni daha çok yıktı.hepinizi öpüyorum şafaklar iyice sıkıştırıyor artık dimi ama ben inanın gelmesini istemiyorum artık...gelince onlarla olacam hep....

GÜNAYDIIIIIN VAY BE HATIRLIYOR MUSUNUZ 351 ler boyle gerıye sayıyordu bızde yemın torenı ıcın sayıyorduk nasıl heyecanlılaradı coskululardı şimdi bize geldi sıra

Günaydın canım zaman geçmiş gerçekten içindeyken zorda dönüp bakıldıgında geçmiş çokşükür şuanda 347.dönemlerin zamanındayız inşallah onlar gibi çabucak geçsin şu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…