kızlar günaydın hepinize ben dün çok kötü kavga ettim askerimle ayrılalım dedim tamam dedi ama dayanamadık 1 saat sonra tekrar aradı barıştık.içimden bişeler koptu gitti ya.durun olayı anlatayım size çünkü beni anca siz anlarsınız.benim kayınvalidem cumartesi günü bana telefon açtı halimi hatrımı soruyo işte. bende onu sorduktan sonra kaynımı sordum bide nişanlısı var kaynımın bildiğiniz prenses!! iyi dedi onlar arabayla eskişehire gitti iş için.bende yalnızım gel falan işim vardı gidemedim.sonra dün askerim aradı kardeşiyle nişanlısının yani müstakbel eltimin yanına geldiğini söyledi bu arada askerim istanbulda.nasıl yani dedim annen bana eskişehire gitti dediler deim.yok annemde biliyomuş ordan buraya geçeceklermiş dedi.kafamdan aşagıya yemin ederim kaynar su döküldü nasıl sinirlendim.yok banada diceklermiş de ama ben çalışıyorum diye söylememişler.varmı böyle bişe ya.ben öğretmenim özel sektörde değilim rapor alma hakkım var 3 gün alırdım ki cuma günü dersim yok bunuda biliyolar.ben annende beni kandırdı deyince benimki bana sen ne kadar fesatsın dedi.benmi acaba onlarmı deyince kıyamet koptu.inanın ben gidemesem bile bi deselerdi ben ona neler hazırlamıştım gönderecektim kargoya vermedim hadi bişe vermesem bile adam bi der ya biz gidiyoruz bi diyeceğin varmı diye.hadi siz olsaydınız ne yapardınız.akşam gerçekten çok moralim bozuktu ve içmde bişeler bitti.Bana bide diyoki sen benimle beraber olcaksan hepsiyle yaşamak zorundasın.onlar senin için kötü düşünmemiştir sen hamen kötü düyorsun.kızlar artık iyice soğudum herşeyden.neyse biraz uzun oldu ben şimdi okula gidiyorum akşama gelicem inşallah o zaman okurum yazdıklarınızı bana akıl verin ne olur.ben bu kadar yalanın dolanın içinde olmak istemiyorum ama arkaya dönüp bakınca 11 yıllık bi ilşkim ve 1 yıllık bi nişan sürecim var.ama dediğim gibide bu olayda bile beni suçlayan bi sevgilimin olması beni daha çok yıktı.hepinizi öpüyorum şafaklar iyice sıkıştırıyor artık dimi ama ben inanın gelmesini istemiyorum artık...gelince onlarla olacam hep....
Allahım tickerımda sadece 1 ay yazıyor ve artık 20lerdeyiz rabbime şükürler olsun haydi yarenler bununda eglencesini yapmalıyız:13: :92::111::119::118::124::122:
GÜNAYDIIIIIN VAY BE HATIRLIYOR MUSUNUZ 351 ler boyle gerıye sayıyordu bızde yemın torenı ıcın sayıyorduk nasıl heyecanlılaradı coskululardı şimdi bize geldi sıra
kızlar günaydın hepinize ben dün çok kötü kavga ettim askerimle ayrılalım dedim tamam dedi ama dayanamadık 1 saat sonra tekrar aradı barıştık.içimden bişeler koptu gitti ya.durun olayı anlatayım size çünkü beni anca siz anlarsınız.benim kayınvalidem cumartesi günü bana telefon açtı halimi hatrımı soruyo işte. bende onu sorduktan sonra kaynımı sordum bide nişanlısı var kaynımın bildiğiniz prenses!! iyi dedi onlar arabayla eskişehire gitti iş için.bende yalnızım gel falan işim vardı gidemedim.sonra dün askerim aradı kardeşiyle nişanlısının yani müstakbel eltimin yanına geldiğini söyledi bu arada askerim istanbulda.nasıl yani dedim annen bana eskişehire gitti dediler deim.yok annemde biliyomuş ordan buraya geçeceklermiş dedi.kafamdan aşagıya yemin ederim kaynar su döküldü nasıl sinirlendim.yok banada diceklermiş de ama ben çalışıyorum diye söylememişler.varmı böyle bişe ya.ben öğretmenim özel sektörde değilim rapor alma hakkım var 3 gün alırdım ki cuma günü dersim yok bunuda biliyolar.ben annende beni kandırdı deyince benimki bana sen ne kadar fesatsın dedi.benmi acaba onlarmı deyince kıyamet koptu.inanın ben gidemesem bile bi deselerdi ben ona neler hazırlamıştım gönderecektim kargoya vermedim hadi bişe vermesem bile adam bi der ya biz gidiyoruz bi diyeceğin varmı diye.hadi siz olsaydınız ne yapardınız.akşam gerçekten çok moralim bozuktu ve içmde bişeler bitti.Bana bide diyoki sen benimle beraber olcaksan hepsiyle yaşamak zorundasın.onlar senin için kötü düşünmemiştir sen hamen kötü düyorsun.kızlar artık iyice soğudum herşeyden.neyse biraz uzun oldu ben şimdi okula gidiyorum akşama gelicem inşallah o zaman okurum yazdıklarınızı bana akıl verin ne olur.ben bu kadar yalanın dolanın içinde olmak istemiyorum ama arkaya dönüp bakınca 11 yıllık bi ilşkim ve 1 yıllık bi nişan sürecim var.ama dediğim gibide bu olayda bile beni suçlayan bi sevgilimin olması beni daha çok yıktı.hepinizi öpüyorum şafaklar iyice sıkıştırıyor artık dimi ama ben inanın gelmesini istemiyorum artık...gelince onlarla olacam hep....
Canım çok iyi anlıyoruz seni bizi bizden başka kimse anlamaz ama sanıyormusunki biz egleniyoruz gezip tozuyoruz keyfimiz yerinde ama daha fazla düşünüp kendimizi üzmemeye çalışıyoruz sadece bu sen böyle içine kapandıkça gerildikçe askerinede yansıyor askerin gelince çok yıpranmış olucaksın ve ilişkinizi yorar böyle geriliceksin belki tartışıcaksın bile hasretten çaresizlikten yapma böyle nolur üzüldük acımızı çektik ama artık sevinme vakti az bir zamanımız kaldı evet şafak sıkıştırıyor yoruyor ama bu demek degilki geçmiyor bak bukadar zaman geçmiş geçiyor demekki buda demekki güzel günler bekliyor bizi gel yaz buraya bol bol bak rahatlıycaksın böyle içine akıtma gözyaşlarını buraya akıt haykır gerekirse aglamak rahatlatır insanı ama içine atarsan yıpranırsın sadece daha çok yorulursun tatlım:2:kızlar çok haklısınız da bunaldım artık. sizide üzmek enerjinizi almaktan çekiniyorum açıkcası. ya geçmiyo günler. 100den 50ye kadar tıkır tıkır geldi. 2 haftadır falan öyle yavaşladıki. özellikle son 2 aydır resmen depresyonun eşiğindeyim. gülmüyorum, yemiyorum, konuşmuyorum. 5 gün boyunca hiç evden çıkmaz mı bir üni öğrencisi? hiç bir arkadaşını çağırıp yada buluşup dertleşmez mi? telefonları bile açmıyorum. ya istemiyorumki ben onu istiyorum onla konuşmak onla gülmek onla yemek. bıktım kendimi kandırmaktan oyalamaktan. sahte sahte gülmekten. ya sahte gülüşlerim bile sahte.
birlikte gittiğimiz hiç bir yere gidemiyorum. önünden geçemiyorum. ben rizeliyim. trabzonda ktü de okuyorum daha önce bahsetmişimdir zaten. trabzona gitmek istemiyorum. yolda ağlıyorum. durduramıyorum kendimi. kaç kere otobanda sağa çekip beynim burnumdan akana kadar ağladım.
ya beni en iyi siz anlarsınız ama sizide bunaltmak istemiyorum. bu yüzden çoğu zaman girip okuyup yazmadan çıkıyorum. çok özledim kızlar çooooookk özledim ne tarifi var ne dermanı
kızlarr nasılsınız.
dun hıcbırseyım yoktu takı sabah demır ılacını ıcene kadar.benı maffttı resmen.demirim 30 larda en az 50 olması gerekken.cok dusuk cıktı .bulantım var bırşeyler oldu ılaçdan sonra.
Canım çok geçmiş olsun nolduki böyle birden bir doktora git istersen dikkatli ol kötü etkilemiş ilaç canım ya
sağol kuzum.bu ılaçı daha oncede yazdılar bana ama kullanamadım bole kotu dıye.sabah aç karnına bırde .acaba öglen yemekden sonra kullansam olmazmı ya.etkısı bıraz azalıyor ama olsun.bulantı baş agrısı gözlerımı acamıyorum ya ne hıkmett
kuzum bende akşam kendi çapımda kutladım burda,akşam bildiğin evin içinde oynadım sonra da oturdum ağladım annem bu kız iyice sıyırdı diyorAllahım tickerımda sadece 1 ay yazıyor ve artık 20lerdeyiz rabbime şükürler olsun haydi yarenler bununda eglencesini yapmalıyız:13: :92::111::119::118::124::122:
ah canım bizde de var bir prenses vakasıkızlar günaydın hepinize ben dün çok kötü kavga ettim askerimle ayrılalım dedim tamam dedi ama dayanamadık 1 saat sonra tekrar aradı barıştık.içimden bişeler koptu gitti ya.durun olayı anlatayım size çünkü beni anca siz anlarsınız.benim kayınvalidem cumartesi günü bana telefon açtı halimi hatrımı soruyo işte. bende onu sorduktan sonra kaynımı sordum bide nişanlısı var kaynımın bildiğiniz prenses!! iyi dedi onlar arabayla eskişehire gitti iş için.bende yalnızım gel falan işim vardı gidemedim.sonra dün askerim aradı kardeşiyle nişanlısının yani müstakbel eltimin yanına geldiğini söyledi bu arada askerim istanbulda.nasıl yani dedim annen bana eskişehire gitti dediler deim.yok annemde biliyomuş ordan buraya geçeceklermiş dedi.kafamdan aşagıya yemin ederim kaynar su döküldü nasıl sinirlendim.yok banada diceklermiş de ama ben çalışıyorum diye söylememişler.varmı böyle bişe ya.ben öğretmenim özel sektörde değilim rapor alma hakkım var 3 gün alırdım ki cuma günü dersim yok bunuda biliyolar.ben annende beni kandırdı deyince benimki bana sen ne kadar fesatsın dedi.benmi acaba onlarmı deyince kıyamet koptu.inanın ben gidemesem bile bi deselerdi ben ona neler hazırlamıştım gönderecektim kargoya vermedim hadi bişe vermesem bile adam bi der ya biz gidiyoruz bi diyeceğin varmı diye.hadi siz olsaydınız ne yapardınız.akşam gerçekten çok moralim bozuktu ve içmde bişeler bitti.Bana bide diyoki sen benimle beraber olcaksan hepsiyle yaşamak zorundasın.onlar senin için kötü düşünmemiştir sen hamen kötü düyorsun.kızlar artık iyice soğudum herşeyden.neyse biraz uzun oldu ben şimdi okula gidiyorum akşama gelicem inşallah o zaman okurum yazdıklarınızı bana akıl verin ne olur.ben bu kadar yalanın dolanın içinde olmak istemiyorum ama arkaya dönüp bakınca 11 yıllık bi ilşkim ve 1 yıllık bi nişan sürecim var.ama dediğim gibide bu olayda bile beni suçlayan bi sevgilimin olması beni daha çok yıktı.hepinizi öpüyorum şafaklar iyice sıkıştırıyor artık dimi ama ben inanın gelmesini istemiyorum artık...gelince onlarla olacam hep....
kuzum geçmiş olsun doktoruna sor biran önce böyle olur mu hiçkızlarr nasılsınız.
dun hıcbırseyım yoktu takı sabah demır ılacını ıcene kadar.benı maffttı resmen.demirim 30 larda en az 50 olması gerekken.cok dusuk cıktı .bulantım var bırşeyler oldu ılaçdan sonra.
Günaydın canım arkadaşlarım, sabah sevdiceğimi görerek uyandım gerçek sandım geceleri çok ağlıyorum diyordu telefonda daha sonra aradı ve ilk defa ağzından çok sıkıldım çok bunaldım lafını duydum kahroldum :2:
kuzum bende akşam kendi çapımda kutladım burda,akşam bildiğin evin içinde oynadım sonra da oturdum ağladım annem bu kız iyice sıyırdı diyor
Askerlerimizide şafak sıkıştırıyor canım artık sabırsızlanıyoruz iyice üzülme kuzum biticek geçiçek bu zor günlerimiz artık daha güzel günler bekliyor bizi inşallahartık sıyırdık canım benimde bir anım bir anımı tutmuyor
geçen gün dedem arka sokakları izliyor oturdum ona ağladım evde eğlence konusu oldum valla ben ağlamaya başlayınca hepsi gülüyor o kadar absürt şeylere ağlıyorum ki
Ben aglamaya başladığımdada gülüyorlar yine başladı diye artık komedi unsuru oluyoruz kuzum
merhaba canlarımgültencim zeynebim alemsiniz valla bende sizden çok farklı değilim açıkçası arkadaşlarım bizde senle askerlik yapıyoruz falan diyorlar artık milletide bıktırdım
tek eğlenceleri biz olduk valla kuzum Mayıs gelince bizde onlara güleriz
Tabi işyerimdede öyle bir dalga konusu var herkes bana hergün şafak attırıyor bugün kaçtayız diye soruyorlar askerlik yaptın valla diyorlarmerhaba canlarımgültencim zeynebim alemsiniz valla bende sizden çok farklı değilim açıkçası arkadaşlarım bizde senle askerlik yapıyoruz falan diyorlar artık milletide bıktırdım
kızlar ıkoncanlarımızı gördünüzmüü
bizlerizz son 29 kala ıyce kenetlendıkkk...
asker yarenleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?