kızlar günaydın hepinize ben dün çok kötü kavga ettim askerimle ayrılalım dedim tamam dedi ama dayanamadık 1 saat sonra tekrar aradı barıştık.içimden bişeler koptu gitti ya.durun olayı anlatayım size çünkü beni anca siz anlarsınız.benim kayınvalidem cumartesi günü bana telefon açtı halimi hatrımı soruyo işte. bende onu sorduktan sonra kaynımı sordum bide nişanlısı var kaynımın bildiğiniz prenses!! iyi dedi onlar arabayla eskişehire gitti iş için.bende yalnızım gel falan işim vardı gidemedim.sonra dün askerim aradı kardeşiyle nişanlısının yani müstakbel eltimin yanına geldiğini söyledi bu arada askerim istanbulda.nasıl yani dedim annen bana eskişehire gitti dediler deim.yok annemde biliyomuş ordan buraya geçeceklermiş dedi.kafamdan aşagıya yemin ederim kaynar su döküldü nasıl sinirlendim.yok banada diceklermiş de ama ben çalışıyorum diye söylememişler.varmı böyle bişe ya.ben öğretmenim özel sektörde değilim rapor alma hakkım var 3 gün alırdım ki cuma günü dersim yok bunuda biliyolar.ben annende beni kandırdı deyince benimki bana sen ne kadar fesatsın dedi.benmi acaba onlarmı deyince kıyamet koptu.inanın ben gidemesem bile bi deselerdi ben ona neler hazırlamıştım gönderecektim kargoya vermedim hadi bişe vermesem bile adam bi der ya biz gidiyoruz bi diyeceğin varmı diye.hadi siz olsaydınız ne yapardınız.akşam gerçekten çok moralim bozuktu ve içmde bişeler bitti.Bana bide diyoki sen benimle beraber olcaksan hepsiyle yaşamak zorundasın.onlar senin için kötü düşünmemiştir sen hamen kötü düyorsun.kızlar artık iyice soğudum herşeyden.neyse biraz uzun oldu ben şimdi okula gidiyorum akşama gelicem inşallah o zaman okurum yazdıklarınızı bana akıl verin ne olur.ben bu kadar yalanın dolanın içinde olmak istemiyorum ama arkaya dönüp bakınca 11 yıllık bi ilşkim ve 1 yıllık bi nişan sürecim var.ama dediğim gibide bu olayda bile beni suçlayan bi sevgilimin olması beni daha çok yıktı.hepinizi öpüyorum şafaklar iyice sıkıştırıyor artık dimi ama ben inanın gelmesini istemiyorum artık...gelince onlarla olacam hep....
bende iş yerınden oda arkadasımla tartıştım.oda gıtmıs mudure ispitlemiş cagırdı ayyyyyyyy sınırden zor tutuyorum kendımıodam dakı adam 60 yasında
muhtemelen kaynın ve nısanlısı ozel program yapmak ıstedıklerı ıcın sana soylemedıler canım bas basa gıtmek ıstedıler bence sana soyledıklerınde gelıcegını dusunduklerı ıcın..ama sneı tnaımıyorum ıste sende teklıf etmeden gelıyım demezdın herlde saklamalarına gerek yoktu..sen yıne de kotu dusunme...ama sana bır tavsıye asla aılesı hakknda ağır konusma haklıda olsan o sonucta aılesı hı bır zaman senın gordugun yanlısı o gormez boyle konular yuzunden bızde cok atrtstık malesf 2 kişi olmuyorsun artık ısın ıcıne resnıyet gırınce o yüzden tatlı tatlı ıdare edıceksın canım yanlısa susma tepkını guzelce dıle getir kırmadan ama ne olursa olsun kendın hallet bu ıslerı erkekler goremıyor
canım yaramaz pisinin söylediğine katılıyorum. ne olursa olsun özellikle anne babası ve kardeşleri hakkında asla kötü söz söyleme. o hatalarını görse de bunun senin tarafından dillendirilmesini istemez emin ol. aynı şeyi senin ailene olan davranışlarına da dikkat et. eğer annene ve babana saygısızlık ediyorsa ilişkini tekrar düşün derim. yok hiç saygısızlığı yoksa aynı saygıyı da senden bekliyordur.
kaynın ve nişanlısının yaptığı yanlış ama ne yazık ki insan her zaman doğru davranamıyor. umarım eltinle çok yakın oturmazsın. kayınvalidenin de bunun dışında kötü bir davranışı yoksa çok da kafana takma bunu bence. ben olsaydım durumu onlar açısından değil de kendi açımdan anlatırdım. çok özlemiştim, hazır araba gelirken ben de gelseydim, bir sürü şey gönderecektim falan filan. azıcık da duygu sömürüsü yapardım. eğer ailesine kızılacak bir şey varsa onun ağzından çıkartmalısın. sen söylediğinde batıyor çünkü onlara.
valla benim eşim de ailemle ilgili bir şey söylese batar. bir keresinde babam eve geldiğinde evin terlikleriyle pis balkonumuza çıkıp geri girdi, eminim ki fark etmemiştir, eşim bana bunu söyleyince gözüm karardı. boynuzum olsa toslayıp uçuracaktım yeminle.o an koca falan görmedim, öyle sinirlendim ki. babam o benim tüm evi çamur yapar ben arkasından temizlerim. kimse de bir şey söyleyemez.
ama ben onun ailesi geldiğinde temizlikle ilgili olumsuz bir şey gördüm ama sesimi çıkarmadım. hatta kimse görmesin, eşim görüp de utanmasın diye kendim temizledim. yok öyle, ben böyle davranırken sesini çıkaramaz. ama eşime sen benim babama söylüyorsun da senin baban da böyle yaptı demedim. kavgalarda böyle tutumlar etik gelmiyor bana. ne olursa olsun o da çok iyi bilir ki ailesine saygım sonsuz.
benden sana acizane tavsiye kuzum, erkeklerle aileleri hakkında tartışma. kafana da takma. gelecekler zaten ne kaldı ki şurada, ne yazık ki insanlar düşüncesiz ve bencil olabiliyorlar. iyi geçinmek istiyorsan saygılı ve seviyeli olduğunu en başından beri belli et. emin ol bir gün oturur ve senin yaptıklarını görür. aynı saygıyı sana ve ailene gösterir. hem bırak gitsinler onlara kalmadın sen.
yy bende benim başıma gelmiş gibi üzüldüümm.yalan yook senin düşündüklerini düşünür dediklerini derdim askerime.. ama kii kızlar da yazmış ailesi hakkında olumsuz bişe dedirtmezler benimki de öyle çünkii ben hiiç demedim ama kendisii toz kondurmaz onlaraa..yanii şöle bi de evli arkadaşlarım var benim onlarda biliyoruum..bak erkeler ilk başt aaileleri hakkında olumzsuz bişey görmüyolar ama aradan biraz zaman geçince görmeye başlıyolarr buna emin olabilirsiinn..bende o zamanalrı bekliyoruu ..bu arada barıştığınıza çoook sevindiimm..burda da abisi ile nişanlısı yalnız gitmek istemişler o yüzden sana dememişlerr suç onlarıınn bencee....
Canım çok iyi anlıyoruz seni bizi bizden başka kimse anlamaz ama sanıyormusunki biz egleniyoruz gezip tozuyoruz keyfimiz yerinde ama daha fazla düşünüp kendimizi üzmemeye çalışıyoruz sadece bu sen böyle içine kapandıkça gerildikçe askerinede yansıyor askerin gelince çok yıpranmış olucaksın ve ilişkinizi yorar böyle geriliceksin belki tartışıcaksın bile hasretten çaresizlikten yapma böyle nolur üzüldük acımızı çektik ama artık sevinme vakti az bir zamanımız kaldı evet şafak sıkıştırıyor yoruyor ama bu demek degilki geçmiyor bak bukadar zaman geçmiş geçiyor demekki buda demekki güzel günler bekliyor bizi gel yaz buraya bol bol bak rahatlıycaksın böyle içine akıtma gözyaşlarını buraya akıt haykır gerekirse aglamak rahatlatır insanı ama içine atarsan yıpranırsın sadece daha çok yorulursun tatlım:2:
Canım çok iyi anlıyoruz seni tabiki haklısın zoruna gitmiş olabilir ama sana söyleyecegim tek şey gözlemledigim kadarıyla tabiki içinde yaşıyan sensin bu durumları bilmiyorum anlamak için aileler artık bir olursa evli olunursa daha iyi anlaşılır dışardan yorum yapmak nekadar saglıklı bilemiycem ama benim gördügüme göre bir erkekle ailesini iki arada bırakmıycaksın bu erkeklerin en nefret ettigi durum sevdigi kadınla ailesi arasında kalmak istemez aile onun kötü birşey söylettirmekte istemez sende söyleme bence kırıldıgını üzüldügünü belli etmen yeterli nekadar kötü kelimeler pişman olunucak cümleler kurarsak zamanla daha çok yorar üzer bizi budurum kendi kafalarınca gezip gitmek istemişler o yüzden haber vermemişler sanırım sende gitmek yada birşeyler göndermek istersin haklısın ama öyle düşünmüşler işte 1ay sonra bunun bir anlamı bile olmuycak artık o yüzden kendini üzme askerininde bu durumda suçu yok bak kardeşinin düşüncesi askerin napsın onuda yorma bunlarla inan bu durumlara ailesi haksız çıkmaz hiç yorulan üzülen kişinin kendisi olur malesef
saol dimam okudum yazdıklarını ben hep ailesine saygılı oldum ama onlar bi türlü beni kabullenemediler.ne yapayım benim için önemli olan sevdiceğim ama ben suçlaması çok zoruma gitti.
günaydınlar herkese
canım günaydın. inanamıorum. gerçekten Şükürler olsun geldik bugünlereama nası geldik bi biz biliriz yine de
günaydın canım. hatırlamazmıyım hiç dün gibi aklımda.351 leri okudukça içim daralıyo,ne kadar acı çekmişim diorum zamanında.ama atlattık o günleri az kaldı 2li haneleri de gördük ya darısı 1li hanelere şimdi
canım okudukça üzüldüm.yeniden barışmanıza da sevindim.asla ailevi nedenlerle araya soğukluk sokmamak lazım ama insan ister istemez tavır da alıo sevdiceğine. erkek ailesi ile geçinmenin daha evlenmeden az çok ne kadar zor olacağını öğrendim. idare etmek de çok zor ne yazıkki. gitsen de gitmesen de sana haber vermeleri gerekirdi. eminim nişanlın da sana hak verio ama ailesi ile ilgili kötü bi fikre kapılmanı istemediği için onları savunmuş.bu hep böle değil mi erkek denge rolünü üstleneyim derken yanlış yaptıklarını bilse bile aranız kötü olmasın soğuk olmasın die ailesini korumaya kalkabiliyo.kesinlikle tepkisiz kalma kırıldığını dile getirebilirsin bence.ki nişanlın eminim ailesine tepki göstermiştir en azından neden sana sölemediklerini sormuştur die düşünüyorum.
canım şimdiye kadar ne yaşadığını bilmediğimiz için aslında ne yazsak havada kalır. en iyisini sen bilir sen tahlil edersin. ama bir daha sorun yaşamazsın umarım.insanın özellikle sevdiği kişi tarafından suçlanması çok yıpratıcı olur eminim. tüm sıkıntılarımızı unutalım bugün ve şafağımızın az kaldığına sevinelim biz.
ben varımhergün yazamasamda geçmişi okuyorum mutlaka kızlar canım çok sıkkın pazar günü askerimle görüştük bi süre sonra çok iyiniyetli bir teklifte bulundum sahile çıksan yürüsen biraz dedim temiz hava alsan alıncağı tuttu paşamızın birden bozuldu hissettim çıkıyım mı?? dedi. ben de çıksan iyi gelir sanada dedim öncesinde arkadaşımla buluşcağımı biliyodu sanırım ona bozuldu çıkmak istiyorumda bahane ediyorum gibi mi anladı anlamadım bizimki biraz inat aramadı pazardan beri iyice kafayı sıyırdı bu çocuk son zaman anlayamıyorum yaptıklarını.. buluşcağım arkadaşımında babasının kanser olduğunu öğrendik bikaç gün önce kötü günler geçiriyolar yanında olmam lazım 12 senelik arkadaşım çok hassas şu sıralar ne desem alınıyo ,zaten kompleksede girmiş kel ve göbekli bi erkeğin var diyo önden dökülen bikaç tel saçı bu kadar problem ediceğini düşünmezdim Allahım yaa bende sıyırdım galiba
dimaam ne bu sinir böyle kuzum neler oluyor
ben varımhergün yazamasamda geçmişi okuyorum mutlaka kızlar canım çok sıkkın pazar günü askerimle görüştük bi süre sonra çok iyiniyetli bir teklifte bulundum sahile çıksan yürüsen biraz dedim temiz hava alsan alıncağı tuttu paşamızın birden bozuldu hissettim çıkıyım mı?? dedi. ben de çıksan iyi gelir sanada dedim öncesinde arkadaşımla buluşcağımı biliyodu sanırım ona bozuldu çıkmak istiyorumda bahane ediyorum gibi mi anladı anlamadım bizimki biraz inat aramadı pazardan beri iyice kafayı sıyırdı bu çocuk son zaman anlayamıyorum yaptıklarını.. buluşcağım arkadaşımında babasının kanser olduğunu öğrendik bikaç gün önce kötü günler geçiriyolar yanında olmam lazım 12 senelik arkadaşım çok hassas şu sıralar ne desem alınıyo ,zaten kompleksede girmiş kel ve göbekli bi erkeğin var diyo önden dökülen bikaç tel saçı bu kadar problem ediceğini düşünmezdim Allahım yaa bende sıyırdım galiba
öncelikle arkadaşının babası için çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda şifa bulur eskisinden daha iyi olur..
ah özlemcim şafak onları da fena sıkıştırıyor artık iyice bunaldılar canı başka birşeye daha da sıkıldıysa sana alınganlık yapmıştır sen arasaydın keşke askeriyeyiaz kaldı ama 28 gün sonra naz yapma sırası tekrar biz de ve bir ömür boyu
en iyisi bi bitki çayı iç ve uyumaya çalış canımne bileyim ya. hormonlarım coştu yine. tüm düzenim altüst oldu. bu da sinir yapıyor.
herkesin psikolojisi bozuldu iyice.
amin canım benim inşallah ameliyat olması lazım acil bi şekildebilmiyorum ki niye böyle oldu bende şaşırdım açıkçası yüzüm gülmüyo resmen canım çok sıkıldı bu duruma arayamıyorum askerim kıbrısta ve onlar bile birliğin numarasını bilmiyolarmış en sıkıcı kısmıda bu onun beni aramasını beklemekten yoruldum artık istediğim zaman ulaşamamak gerçekten çok sinir bozucu evet canım az kaldı hayırlısıyla kavuşucaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?