349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen bende durumlar öyle kızlaarr..okulda müdürüm den hizmetliye kadarr hepsii hergün sorarlar şafak kaç diyee..bide benim okulda takvimim var şafak karalıyorum hergün sabahh onların eşliğinde karalarıım :) amaa böle çook güzell ortamımı çook seviyorum ble olduğu için.. şimdi de askerin gelmesi yaklaştıkça düğün şakaları yapılmaya başlandı..şarkı açılır hoca hanımın düğününe hazırlık vs. vs...

yy bende benim başıma gelmiş gibi üzüldüümm.yalan yook senin düşündüklerini düşünür dediklerini derdim askerime.. ama kii kızlar da yazmış ailesi hakkında olumsuz bişe dedirtmezler benimki de öyle çünkii ben hiiç demedim ama kendisii toz kondurmaz onlaraa..yanii şöle bi de evli arkadaşlarım var benim onlarda biliyoruum..bak erkeler ilk başt aaileleri hakkında olumzsuz bişey görmüyolar ama aradan biraz zaman geçince görmeye başlıyolarr buna emin olabilirsiinn..bende o zamanalrı bekliyoruu ..bu arada barıştığınıza çoook sevindiimm..burda da abisi ile nişanlısı yalnız gitmek istemişler o yüzden sana dememişlerr suç onlarıınn bencee....

bende iş yerınden oda arkadasımla tartıştım.oda gıtmıs mudure ispitlemiş cagırdı ayyyyyyyy sınırden zor tutuyorum kendımı odam dakı adam 60 yasında

Son düzenleme:
aaaah bugün öyle sinirliyim ki bırak gözünün üstünde kaşın var diyeni, nasılsın diyeni bile depükleyesim geliyor. canlı cansız fark etmez, az önce kombiyle bile kavga ettim. bağırdım çağırdım. :95:gerçekten başına gidip bağırdım durdum.:95: ne oldu böyle bana anlamadım. eşimle de aram iyi oysa ki. ortada hiçbir sorun da yok. ama ben çok bunaldım.

Son düzenleme:
bende iş yerınden oda arkadasımla tartıştım.oda gıtmıs mudure ispitlemiş cagırdı ayyyyyyyy sınırden zor tutuyorum kendımı odam dakı adam 60 yasında

kuzum bende bu sinir, bu enerji varken geleyim ağzını burnunu dağıtayım o adamın, istersen depüklerim bi de.

canım benim gerçekten ben öyle herşye atlayan biri değilim.ki kaldıkı başbaşa gitmeyi düşnmemeişler kayınvalideme ısrara etmişler o gitmemiş.bana söylemediler bile ki kaldıkı ben söylemeden öyle herşeye atlicak biri değilim.evet ailesine hayatta laf söyletmiyor.benimde huyum kurusun doğru bildiğimi direk söylerim saklamam kimsnin arkasından da konuşmam.bugün kayınvalidemi aradım açmadı telefonunu onunla konuşcaktım bana neden haber vermediniz diye ben gidemesemde mutlaka bişeler gönderecektim diye ama bana geri dönmedi bakalım ne olcak sonu.saol tatlım cvp yazdığın için teşekkür ederim.

saol dimam okudum yazdıklarını ben hep ailesine saygılı oldum ama onlar bi türlü beni kabullenemediler.ne yapayım benim için önemli olan sevdiceğim ama ben suçlaması çok zoruma gitti.

umarım görür canım umarım.

canım benim bunları yazman bile yeter ne yapacagımı şaşrdım işte.evet canım hep beni suçlar ailesiyle bişe olduğu zaman ne yapim bilmiyorum gelinc konuşcam herşeyi ona göre şekillendirecem hayatımı

saol dimam okudum yazdıklarını ben hep ailesine saygılı oldum ama onlar bi türlü beni kabullenemediler.ne yapayım benim için önemli olan sevdiceğim ama ben suçlaması çok zoruma gitti.

canım şimdiye kadar ne yaşadığını bilmediğimiz için aslında ne yazsak havada kalır. en iyisini sen bilir sen tahlil edersin. ama bir daha sorun yaşamazsın umarım. insanın özellikle sevdiği kişi tarafından suçlanması çok yıpratıcı olur eminim. tüm sıkıntılarımızı unutalım bugün ve şafağımızın az kaldığına sevinelim biz.

aynen öyle canım erkekler ailelerine haksızda olsa toz kondurmuyor.ailesine sordumu sormadımı bilmiyorum ama beni bayagı bıktırdı bazı şeylerden.

öyle canım şafak 28 kaldı şunun şurasında dimi ama

benimki sizlerden fazla ama olsuunn ..kızlaaar valla yedik bitirdiikk şafğıı ne kaldı ne kaldıı...oy sizler giresunda sınızz..benim ikinci memleketimdii..koskoca 4 yılım geçtii GİRESUN DA..süper bir yeerrr orasıı süpeeeerr mutlaka KARADENİZİ görmenizi GİRESUN a da uğramanızı tavsiye ederimm yeşille mavinin muhteşemm aşkıı var oralardaa...

ben varım hergün yazamasamda geçmişi okuyorum mutlaka kızlar canım çok sıkkın pazar günü askerimle görüştük bi süre sonra çok iyiniyetli bir teklifte bulundum sahile çıksan yürüsen biraz dedim temiz hava alsan alıncağı tuttu paşamızın birden bozuldu hissettim çıkıyım mı?? dedi. ben de çıksan iyi gelir sanada dedim öncesinde arkadaşımla buluşcağımı biliyodu sanırım ona bozuldu çıkmak istiyorumda bahane ediyorum gibi mi anladı anlamadım bizimki biraz inat aramadı pazardan beri iyice kafayı sıyırdı bu çocuk son zaman anlayamıyorum yaptıklarını.. buluşcağım arkadaşımında babasının kanser olduğunu öğrendik bikaç gün önce kötü günler geçiriyolar yanında olmam lazım 12 senelik arkadaşım çok hassas şu sıralar ne desem alınıyo ,zaten kompleksede girmiş kel ve göbekli bi erkeğin var diyo önden dökülen bikaç tel saçı bu kadar problem ediceğini düşünmezdim Allahım yaa bende sıyırdım galiba

öncelikle arkadaşının babası için çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda şifa bulur eskisinden daha iyi olur..
ah özlemcim şafak onları da fena sıkıştırıyor artık iyice bunaldılar canı başka birşeye daha da sıkıldıysa sana alınganlık yapmıştır sen arasaydın keşke askeriyeyi az kaldı ama 28 gün sonra naz yapma sırası tekrar biz de ve bir ömür boyu

dimaam ne bu sinir böyle kuzum neler oluyor

ne bileyim ya. hormonlarım coştu yine. tüm düzenim altüst oldu. bu da sinir yapıyor.

herkesin psikolojisi bozuldu iyice.

amin canım benim inşallah ameliyat olması lazım acil bi şekilde bilmiyorum ki niye böyle oldu bende şaşırdım açıkçası yüzüm gülmüyo resmen canım çok sıkıldı bu duruma arayamıyorum askerim kıbrısta ve onlar bile birliğin numarasını bilmiyolarmış en sıkıcı kısmıda bu onun beni aramasını beklemekten yoruldum artık istediğim zaman ulaşamamak gerçekten çok sinir bozucu evet canım az kaldı hayırlısıyla kavuşucaz inşallah...

deprem oldu burda :2: ilk aklıma gelen sevdiğim oldu ya birşey olur da onu göremezsem diye :2:
ne bileyim ya. hormonlarım coştu yine. tüm düzenim altüst oldu. bu da sinir yapıyor.

herkesin psikolojisi bozuldu iyice.
en iyisi bi bitki çayı iç ve uyumaya çalış canım

o kötüymüş canım ya ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bence o da dayanamaz arar yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…