- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
Ne güzel canım. Eşiniz kaç yaşındaydı ve ilk evliliğiniz miydi?Nice mutlu senelere 37 de evlendim.
İlk evliliğim. O 33 tü.Ne güzel canım. Eşiniz kaç yaşındaydı ve ilk evliliğiniz miydi?
CANImmm ne güzel. Sen 37 o 33. Çok şanslısın cnm. Ben illa benden genç olsun diye diretmiyorum ama çok yaşlı biriyle de evlenmek istemiyorum.İlk evliliğim. O 33 tü.
Kız var ya hani şarkıcı Bengü :)Bengü kim acaba?
Ben 35 te evlendim ve hergün sukrediyorum Allahım bana böyle bir eş verdiği için. Allah bişeyi geciktiriyorsa bilki guzellestiriyordur yeterki isteEvet bugün benim doğum günüm. Kimlikte ocak ayı ama gerçekte bugün, biraz geç yazılmışız. Neyse konu o değil. Bugün itibariyle 34 olmuş durumdayım. Ne dersiniz hanımlar? Benim gibi 34ünde bekar olan ve sonra çok güzel evlilikler yapanlarınız oldu mu?
Sacmalamasinlar kim kimin kismetini bilebilir.benkm 2.esimin ilk evliligi mesela.bir surude tanidigim insan var bu sekilde.Kızlar acaba sormamda sakınca var mı? Eşlerinin ilk evliliğimiydi? Yani bir arkadaşım bu yaştan sonra evlenmiş boşanmış bulursun anca demişti.
Canımmm ahh ben de bulayım aşkıHaftaya 35 olacagim 6 ay once evlendimhicte gec degil
Simdi ki aklim olsa 20 li yaslarin basinda ki ilk evliligimi hic yaparmiydim aslaaa.
Ay ne güzel ya sizleri okuyunca bir ümitlendim. Bayağı ümidim tükenmişti yani.38 de evlendim dogal yollarla hamile kaldim bir kizim var yarişmaci arkadaşlara başarilar diyesim geldi
Bu yas konusunu biraz takinti yapmissin sanirim (yasli olur, bosanmis olur, cocuklu olur dusuncesi ile).. Zira o arkadas mutlu mu mutsuz mu bile bilmeden sirf esi kendisinden kucuk diye "cok sanslisin" diyorsun (o arkadasla alakasi yok, genel bi yorum yapiyorum).. Evlilik bununla bitmiyor ki..CANImmm ne güzel. Sen 37 o 33. Çok şanslısın cnm. Ben illa benden genç olsun diye diretmiyorum ama çok yaşlı biriyle de evlenmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?