34ünden sonra evlenen hanımlar buraya?

Ben varım 34 evlendim eşim 37 6 Ay oldu evleneli çok mutluyum bende kiminle evlenecem evde kaldım triplerine girerdim maddi olarak herşey var eğitim var ama yalnızlık işte istanbuldaydım kimseye güvenemiyorum eşim akrabam ve üstelik burnumun dibindeydi sonuçta mutluyum nasip ve vakit meselesi

30'dan önce evlendim bir hayrını görmedim. Evlenirken çok seviyordum, mantık evliliği sandım. Sonra anladım ki ne mantık ne aşk evliliği sadece olgun olmamı sağlayan bir evlilik oldu benim için.
Bazı şeyler nasiptir. Bunu düşünüp üzme kendini. Hayat herşeyiyle güzel azıcık sosyalleş, o zaman anlayacaksın. Ücretsiz kurslar olur spor salonu olur dene çok insan oluyor. Sadece iş ev arası her zaman sıkıcı en azından hafta sonları paran varsa gezilere git. En kısa sürede mutlu olabileceğin eşini bulmanı dilerim. Tüm bekarlar adına bu temenni...

Ben 35 te evlendim ve hergün sukrediyorum Allahım bana böyle bir eş verdiği için. Allah bişeyi geciktiriyorsa bilki guzellestiriyordur yeterki iste

Kuzenim 34te evlendi simdi 36 yasında ve anne olmaya hazırlanıyor. Cok da guzel bir evliliği var. Yaşla değil kısmetle ilgisi var boyle şeylerin

Evlilikte mutlu olmak "da" zor. Kaygisiz basina kaynana, gorumce, elti, sorumluluklar, geldin gitmedin, cagirdin cagirmadin meseleleri, bir suru ekstra yuk eklenecek. Cok da lazim degil bence bircok insan bugunku akli olsa evlenmez...

Doğum gününüz kutlu olsun. Bence evlenip cokta mutlu olursunuz neden olmasın

Haftaya 35 olacagim 6 ay once evlendimhicte gec degil
Simdi ki aklim olsa 20 li yaslarin basinda ki ilk evliligimi hic yaparmiydim aslaaa.

33 yaş 3 aylikken evlendim 36 yaş 9 ayda anne oldum.kızım 9 aylik ve ben 37 yaş 6 aylikim..yaş mevzusuna takilmak bu cümle kadar saçma canım. .mutluluk kac yasinda evlendigin degil, zira ablam 20 yaşında evlendi 39 yaşında bosandi..ben mutluyum ama yarını kim biliyor ki..

Kızlar acaba sormamda sakınca var mı? Eşlerinin ilk evliliğimiydi? Yani bir arkadaşım bu yaştan sonra evlenmiş boşanmış bulursun anca demişti.
Sacmalamasinlar kim kimin kismetini bilebilir.benkm 2.esimin ilk evliligi mesela.bir surude tanidigim insan var bu sekilde.
Mutluluk olduktan sonra ne fark eder ki.bos konusanlara kulak asma

Evlilik güzel bir şey;ileride dayanacak bir ağaç demek, paylaşmak demek. Yalnızlık Allah a mahsus inşallah yakın zamanda gönlüne göre biriyle karşılaşırsın,gerçekten emin olduğun biriyle hayat çok güzel. İllaki aşık olmayı bekleme karakteri düzgün olursa o seni kendine aşık eder. Böyle insanlara şans ver.

Haftaya 35 olacagim 6 ay once evlendimhicte gec degil
Simdi ki aklim olsa 20 li yaslarin basinda ki ilk evliligimi hic yaparmiydim aslaaa.
Canımmm ahh ben de bulayım aşkı çok mutlu oldum senin adına. Eşinin yaşı kaç bu arada

CANImmm ne güzel. Sen 37 o 33. Çok şanslısın cnm. Ben illa benden genç olsun diye diretmiyorum ama çok yaşlı biriyle de evlenmek istemiyorum.
Bu yas konusunu biraz takinti yapmissin sanirim (yasli olur, bosanmis olur, cocuklu olur dusuncesi ile).. Zira o arkadas mutlu mu mutsuz mu bile bilmeden sirf esi kendisinden kucuk diye "cok sanslisin" diyorsun (o arkadasla alakasi yok, genel bi yorum yapiyorum).. Evlilik bununla bitmiyor ki..
23 yasinda evlendim 24te bosandim ben mesela, bi arkadasim daha buyuk yasta evlendi ve gayet de mutlu cok sukur.. Tamamen nasip meselesi.. Kiminle mutlu olacagini bilemezsin.. Bazen kriterinle degil de tersiyle mutlulugu bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…