Esim 33 ben 34 : )Canımmm ahh ben de bulayım aşkıçok mutlu oldum senin adına. Eşinin yaşı kaç bu arada
Doğum gününüz kutlu olsun! Bugün benim de doğum günüm yaşasın yay burcu olmak
Artık ne zaman bitecek bu toplum baskısı çok merak ediyorum. Yaşınız geç falan değil. Daha güzel ne istediğinizi biliyorsunuzdur, kişiliğiniz oturmuştur, sizinle evlenecek olan kişi evlenmiş olmak için değil sizi gerçekten sevdiği için evlenecektir. Dert etmeyin bunları. Ayrıca kısmet bu işler ve kısmet aklınızda yokken çalar kapınızı :)
Ya ne güzel canım. Ben bu konularda çok eski kafalıyım sanırım. Eşinin de çocuğu var mıydı, yoksa bunu problem etti mi öok merak ettim.Esim 33 ben 34 : )
Tabi ki bulursun ben 22 de evlendim 24 te bosandim bir cocukla.bu isler kismet.yani mutluluk erken evlenmekle gelecek durumu olmuyor
Bulmuş evlenmiş doğurmuş. Çok insan var hala bekar olan!!tabiki herşey kısmet ama 41 cok büyük bir yaş ilk cocuk icin. 50 yaşında 9 yaş cocuk...
Esimin ilk evliligi hayir problem yapma luksu yok yapsaydi benle ne isi olabilirdi ki.Ya ne güzel canım. Ben bu konularda çok eski kafalıyım sanırım. Eşinin de çocuğu var mıydı, yoksa bunu problem etti mi öok merak ettim.
Sormussun eslerinizin ilk evliligimiydi diye evet eşiminde ilk evliligiydi benden 1 yaş küçükdü.38 de evlendim dogal yollarla hamile kaldim bir kizim var yarişmaci arkadaşlara başarilar diyesim geldi
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canımm
Musmutlu nice yılların olsun :)
Doğum gününüz kutlu olsun! Bugün benim de doğum günüm yaşasın yay burcu olmak
Artık ne zaman bitecek bu toplum baskısı çok merak ediyorum. Yaşınız geç falan değil. Daha güzel ne istediğinizi biliyorsunuzdur, kişiliğiniz oturmuştur, sizinle evlenecek olan kişi evlenmiş olmak için değil sizi gerçekten sevdiği için evlenecektir. Dert etmeyin bunları. Ayrıca kısmet bu işler ve kısmet aklınızda yokken çalar kapınızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?