34ünden sonra evlenen hanımlar buraya?

Doğum günün kutlu olsun canımm
Musmutlu nice yılların olsun :)

Canım burada 20 yaşında olup kocam beni aldatıyor sevmiyor çok mutsuzum diye konu açan kadınlar var. Mutlu olmak yaşa bakmıyor. Her şey şans meselesi sadece.

30 yaş sendromu gene gelmiş bir uyemıze.evlılıkte özenecek hiççç bir şey yokkkkk yokkkkkkkk

Dogum gunun kutlu olsun. Evlilikte yaş siniri yok. Bekarligin keyfine bak...

Esim 33 ben 34 : )
Tabi ki bulursun ben 22 de evlendim 24 te bosandim bir cocukla.bu isler kismet.yani mutluluk erken evlenmekle gelecek durumu olmuyor
Ya ne güzel canım. Ben bu konularda çok eski kafalıyım sanırım. Eşinin de çocuğu var mıydı, yoksa bunu problem etti mi öok merak ettim.

Ben de 35'ime girdim geçenlerde. Dusunuyor insan acaba var mi nasipte birileri diye dogal olarak. Zaman zaman umutsuzluk oluyor. Bu basligi okuyunca moral depolamis oldum yeniden başlık icin sagolun. Ben gecen yillarda cok zorluklar yasadim, kardesimi kaybettim kafamı toparlamam cok zamanimi aldi ve hala da ugrasiyorum. Bu donemde evliligi kaldiramayacaktim zaten. Cevremde bana da artik bu yastan sonra evlenmis bosanmis çocuklu bulursun ancak diyenler oluyor elbette. Gecen kizkardesim birini tavsiye etti. Yurtdışındayim ben. Turist olarak kaliyormus, ama dili bilmiyormus olsun bir bak dedi. Dedim 40 yasindaki adam dil bilmiyor, evlensek hersey benim basima kalacak, ayrica oturum izni bile yok sen iyi misin dedim bana kirildi kardesim.

Evet 35 yasindayim ama umutsuz vakka da degilim. Bildigim birsey varsa asik olmadan o sevgiyi kalbimde hissetmeden, mantigima uymayan bir evlilige adim atmayacagim. Yasim kac olursa olsun.

33 yaşındayım evliyim 2,5 yıl oldu ve bir kızım var 13 aylık. Yer değiştirebilir miyiz :) Sorunlu bir evliliktense ömürlük bekarlığı tercih ederim.

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara canım

Pozitif,insanlarin pek çoğuyla anlasabilen ve küçük şeylerle mutlu olabilen burç bide hic yalan söylemez yay burcu ne guzel ya. Bizim etrafımız sansar dolu..

Eşim 37 ben 26 yasındaydım. Ben geç evlenmedim belki ama eşim 37 yasında hic evlenmemisti. Ve eşimin hala bir çok arkadaşı bekar ve aynı yaslardalar. Hiç evlenmemiş ve gayet düzgün karakterde insanlar. Yani arkadasınızın dedigi gibi "tüm iyiler kapılmamış". Nasibiniz nerdeyse sizi orda bekliyordur. Ayrıca yaşa bu örnekten yola çıkarak da takılmamanızı tavsiye ederim nitekim aramızda 11 yas var ben sızın yasınıza geldigimde esim 45 olacak. Ama ne var bunda? Büyük olmasının avantajı da çok oluyor. Bu kadar büyük olması şart değil ama sevdikten sonra insan onu görmüyor. Son olarak evlenmis bosanmıs olması da korkunç bir durum olmayabilir. Edindiği tecrübeler daha iyi bir insan olmasını saglamıs ve onu daha dogru kararlar alan biri yapmıs olabilir. Ne istedigini biliyordur. Ne istemedigini de.

yok 30 üstünde evlendım cok mutluyum yok erken evlenenler boşanıyor saçmalık....
ben 25 de evlendım keşke eşimle 18 tanışsaydım allaha şükür mutluyuz.
Ne olursa olsun tabiki herşey kısmet işi ama kadınlardada bir gercek var yaş ilerledikce hamile kalma sorunu yada 40 yaş üstü gebelıklerde sorun cıkabiliyor. İllaki herkesde öyle olcak diye birşey yok. Ama 40 yaşinda bir erkek kendi yaşıtı bayanla evlenmiyor niye cocuk icin.. Okadar bekar 35 üstü arkdaşım varki artık kolay tanışamıyorlar bile kimseyle.
Bana göre en ideal yaş 25-33 arasi bayan icin tabilide kismet.
Ama atıp tutmaga da gerek yok. Bir kere bir 37 yaşında kadının vücüdüyla 27 yaş kadının bir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…