- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Dün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
Ya hu yok cidden yok.bende onu anlamıuorum.herkesin bir begeneni olur muhakkak da yokSaka yapiyorsun. Bence senin istediklerin seninle ilgilenmedigi icin boyle düşünüyorsun. Ayrica kismette varsa gelir şam dan yemen den kismet degilse ne gelir elden... bi sosyal cevren işin var mi merak ettim?
Bunu cidden denemek için yaptım..yine bakılmadı.Şu yazını okuduktan sonra konun bana hiç inandırıcı gelmedi kusura bakma.
Bence üzülmeyin herkesin kısmeti nasibi yazılmıştır illaki bulucaksınız onuHerkesin bakması değil,kimse bakmıyo diyorum.casper gibi
Transparan tayt,üstüne kısa dar body,topuklu vsHmmm curetkar giyindim derken ??
İkna etmeye çalışıp çalışmamanızın inanın bizim için de önemli değil ...Çözüm bulmaya çalışırken bi de sizi ikna edemem.inanmayan yazmasın.
Hayatım boyunca hep böyle oldu.lisede herkesin erkek arkadası olurdu bana çirkin derlerdi.güzel diyenler, hoşlananlar olurdu,gelmezlerdi.üniversitede hiç erkek arkadaşım olmadı.işe başladım.bir iki kişi oldu bu defa ben beğenmedim.ama o da en çok iki kişi.sonuç yolda bile kimse bakmıyor.o derece
Adam tavlamak için yapmadım bunu.bana bakılıyor mu diye yaptım.casper gibi hissediyorum kendimiEğer konu gerçek ise şunu söylemek isterim. Transparant tayt falan filan boş işler. Bazı şeylerin yaşla ilgili olmadığının bir kanıtıdır yazdıklarınız. 23 yaşındayım asla sizin yaptığınızı yapmam. Adam transparan taytımla beni beğense ne olacak gözlerimdeki ışıltıyı fark etmedikten sonra.
Gerçekİkna etmeye çalışıp çalışmamanızın inanın bizim için de önemli değil ...
Cüretkar giyindim kimse bakmadı gibi , ayrıca sonrasında yazdıklarınız tabi bir iki kişi hoşlandı ama ben beğenmedim demeniz .
Çok yaşınızın düşünceleri gibi gelmedi , konu gerçekse daha da kötü yani...
Umut değil.hayatımı ni adam üzerinden kurmam zaten.mesele nedeni bulmak.farklı bakış açıları için açtım konuyuBunun güzellikle alakası olmadığını neredeyse 40 defa yazıldı..
Bende bir zamanlar senin gibi düşünürdüm ama ne mi oldu? Dünyalar yakışıklısı biriyle tanıştım, beni olduğum gibi kabul etti -ki ben kendisini beğenmeyen, aşağılayan moddaydım. Ama gel gör ki onun gözünde dünyanın en güzel kızıyım çok şükür. Bunu yazmamın sebebi, seni de mutlaka olduğun gibi kabul edecek ve seni sevecek birisi çıkacak karşına. Umudunu asla yitirme.
Transparan tayt,üstüne kısa dar body,topuklu vs
Adam tavlamak için yapmadım bunu.bana bakılıyor mu diye yaptım.casper gibi hissediyorum kendimi
Allah iyligini versinDün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?