- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi Deryagullu
Bu transparan değil.ya ben şimdi size transparanın ne olduğunu anlatamam kusura bakmayın
Foto at neymis gorelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu transparan değil.ya ben şimdi size transparanın ne olduğunu anlatamam kusura bakmayın
Güzellik,çirkinlik demiyorum ben zaten.sakinim çok evet,kolay sinirlenmem,adlına bakarsan çok düzgünümValla yardımcı olmayı deneseniz diyorsun ama arkadasim senin düşüncem baştan yanlış.. Evlenemediysen demek ki daha zamanı gelmemiştir. Hem yazmışsın ki okul zamaninda beğenen oldu hoşlanan oldu ise girdiğimde hoslanan oldu diye demekki var sen mubalaga yapmışsın yok hiç yok falan. Sana gelmemelerinin sebebi örnek veriyorum çok muhabbet etmemendir durusun serttir bunlar değilse sakinsindir falan illaki karakterinle alakalı bir durumdur. Hani hepsini geçtim arkadasim herkes sana bakmak zorunda değil ki senden kaynaklanmıyor belki ozguveninde var anladığım kadarıyla demekki sende biliyosn güzel olduğunu. Valla ben bazı insanlar görüyorum ki güzellikten ziya da karakterleriyle insanları hayran bırakıyorlar dönüp bi daha bakıyorsun.
öncelikle evlenme konusunda ne hissettiğini tahmin edebiliyorum çünkü yaşlarımız çok uzak değil yakın.Ya beni suçlayacağınıza sorunun nedeni ne olabilit yarfımcı olmayı deneseniz.bi daha suçlamalara cvp yok
Teşekkürleröncelikle evlenme konusunda ne hissettiğini tahmin edebiliyorum çünkü yaşlarımız çok uzak değil yakın.
ancak evlilik tamamen kısmet. biraz da sana bağlı. ama sen evlenmek için insan arıyorsan tayt falan giymene gerek yok. çünkü erkekler genelde transparan taytlılara başka şey için bakarlar . ama sen diyorsun ki test ettim bana bakacakları mı diye giydim. diyelim böyle. bakmamaları evet biraz anormal. çünkü erkekler açık ne görse bakarlar. kaldı ki fiziğin de düzgünmüş. acaba yüz olarak çok sert mi bakıyorsun bilemedim şimdi. ama şu bir gerçek ki her satıcının bir alıcısı mutlaka vardır. ne güzel insanlar evde kalıyor ya da bu nasıl evlenmiş dediklerimiz evleniyor çok da mutlu oluyor. benim sana tavsiyem eğer huzurlu bir evlilik istiyorsan dua et ve sabret. zaten yapcak başka bişey yok. sana sokakta bakmasa bile evlilik niyetiyle göz koyan biri çıkabilir ki. bu en doğrusu. seni görmeden neden bakmadıklarını da kimse anlayamaz zaten. bi de çok güzel olsan bile bazen sert duruş da erkekleri kaçırıyor. kendimden biliyorum. bende bir bakana yan çakan cinslerden olduğum için öyle peşime kolay kolay kimse takılamaz ama ben bunu dert etmiyorum. çünkü öyle sokakta peşime takılanları zaten istemiyorum. bilmem anlatabildim mi
Bi gariplik yok mu sence sana normal mi geliyor buinsanlar bakmak zorunda değillerki hem bende öle toplumda öne çıkan bi karakter değilimki
hem bak mesela bana son bi kaç yıldır nerdeyse hiç ilgilenen bakan yoköyle çirkin falande değilim gerçi nice çirkinler gördüm peşinde 100 kişi koşuyo böle şeyler kafaya takılacak şeyler değilki anam
Çirkinim demedim zaten.dağları delen Ferhat ı padişah çağırmış , çağır şirin i göreyim çok merak ettim uğruna yaptıklarından ötürü demiş,
çağırmışlar padişah şok , bumuydu demiş , Ferhat : " siz bide onu benim gözümle görebilseniz" demiş. (tam telaffuz yapamdıysam affola)
yani neymiş, güzellik değil tarz vardır, cazibe değil aşk vardır, kusursuzluk değil sevgi vardır . Bir gün o aşk sevgi bitince bide bakmış karşısındaki çirkiiin , elektrik kesildi kusurlar gözüktü :)))
etkilenmek, hoşlanmak, sevmek bunlar önemli dış görünüş önemli değil, öyle olsa çirkinler eş bulamamalıydı. şu etrafımızda kız kaçıran erkeklerin çoğunun tipinden ziyade çenesi sağlamdır :))))
bilmem anlatabildimmi :)))
(lütfen kimse alınmasın, kırılmasın, sadece düşüncelerimi ifade etmeye çalıştım)
bende çirkinsiniz demedim zaten , ki görmedik nasıl yorum yapalım, yani kimseden elektrik almamışsınızdır manasında yazdım :) karşılıklı etkileşim olmamıştır şimdiye kadar manasında :) nasip herşey, hakkınızda hayırlısı olsun :)Çirkinim demedim zaten.
Bana görucu bıle gelmedı herkes te cok guzelsınder evet guzelım manken gıbı de degıl :)bakanlar da oluyor ama yaklasamıyorlar ben suna bağlıyorum çok cıddı bır durusum var ortalıkta da gulemem yanı .Çirkinim demedim zaten.
Gülsek mi napsakBana görucu bıle gelmedı herkes te cok guzelsınder evet guzelım manken gıbı de degıl :)bakanlar da oluyor ama yaklasamıyorlar ben suna bağlıyorum çok cıddı bır durusum var ortalıkta da gulemem yanı .
Seçiyorum da adam baskasını seçiyosende seçilmeyi bekleme kendin seç bir şekilde aynanın karşına geçip öncelikle kendine güvenmekle başla bence
Amin,saolunbende çirkinsiniz demedim zaten , ki görmedik nasıl yorum yapalım, yani kimseden elektrik almamışsınızdır manasında yazdım :) karşılıklı etkileşim olmamıştır şimdiye kadar manasında :) nasip herşey, hakkınızda hayırlısı olsun :)
Ben bu cevabı kaçıemışım.teşekkürler,haklısınızAdam tavlamak için yaptınız demedim, esas söylemek istediğimi anlayamamışsınız. Kabuğa çok değer verdiğinizi gördüm karakterinize güvenmelisiniz. O zaman giydiğinizin hiçbir önemi olmaz ve insanlar sizi casper gibi görmez emin olun. Bence bu tavrınızdan dolayı bazı şeyleri kaçırmış olabilirsiniz. Naçizane fikrim sadece.