• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34yaşımdayım

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Bu yaşıma kadar hiç bir erkek tarafından beğenilmedim,aşık olunmadım.abartmıyorum,gerçek..
Hatırlıyorum görücü gelirdi bi daha ses çıkmazdı.en son annemin arkadaşı oğlu için tanışmaya geldi.arkasına bakmadan kaçtı..üzülüyotum ya çok

Herkesin sevgilisi olurdu benim hiç olmadı.tutucu olduğumdan değil,olmadığından.hiç kısmet çıkmadı bana ya..
Diyeceksiniz ki çirkinsin..bilmiyorum,olabilir..bakımlıyımdır.ama belki de çirkinim.
Şimdi sıralamayın zayıfla vs vs diye
167 boy,54 kiloyum.yüzümde aslında kötü değil.ama yok yok

Kilonuz gayet iyi. Bakımlıyım da diyorsunuz.
Çalışıyor musunuz?
Kurslara aktivitelere katılın çevre edinin.
Sizin olmadı mı hiç hoşlandığınız biri?
Bazen sizin aşka yürümeniz gerekir, aşk oturup beklenecek şey değil.

Herkesin sevgilisi olurdu benim hiç olmadı.tutucu olduğumdan değil,olmadığından.hiç kısmet çıkmadı bana ya..
Diyeceksiniz ki çirkinsin..bilmiyorum,olabilir..bakımlıyımdır.ama belki de çirkinim.
Şimdi sıralamayın zayıfla vs vs diye
167 boy,54 kiloyum.yüzümde aslında kötü değil.ama yok yok
Kiz ne zayiflamasi zayifsin zaten bence karamsarliktan kksmetin cikmamis yasinda ne varki daha gencsin herkesin sevgilisi olcak die bisi yok belki pat die evleniceksin kendine güven hayirlisini iste

Annenizin arkadasi sizi hic gormedi mi enazindan resminizi gormusdur. Niye evibize g3lip kacsin ki anlayamadim. Bence cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir .. Tv de goruyoruz evlilk programina cikanlar vay ne guzel dedirtiyor kamera arkasi goruntuler bukiz o kiz mi ya oluyor insan. Acaba taleoleriniz mi fazla ?

Dün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim

Saka yapiyorsun. Bence senin istediklerin seninle ilgilenmedigi icin boyle düşünüyorsun. Ayrica kismette varsa gelir şam dan yemen den kismet degilse ne gelir elden... bi sosyal cevren işin var mi merak ettim?

Back
X