Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aysenurcigim Allaha sukur ben sanki kendim girmisim gibi cok heycanla bekledim biraz da korktum. Allahim bebisini eline almayi nasip etsin.Fazla birsey demeyelim Sadece kendine cok iyi bak dikkat et ve Allaha emanet ol! opuyorum benim de duam sizlerle birlikte.Bizim icin de bol-bol dua edermisin.
Gorusmek uzere
Slm arkadaslar. nasilsiniz?
Aysenurcigim duam seninle birlikte.Allaha emanet ol!
Denefcigim nasilsin? neler yapiyorsun.Kendine iyi bak.
Sevimezgi insallah hamilesindir haberini bekliyoruz.
Kendinize iyi bakin! gorusmek uzere
canım çok sagolasın.çok şükür, yaş 40 olmadan dogurma telaşesindeyim.:roflol::roflol:menopoza girersem, umudum biter.temmuzda doktorla irtibata geçecegiz allah nasip ederse.artık kendi içimi karartmaktan vazgeçtim.elime ne geçiyo.üzüntü.allah saglıklı ve hayırlı evlat verecek bana buna inanıyorum.allah herkesin gönlüne göre versin...allah hepimize çifter çifter versintatlicadiarzu
sende kendine çok iyi bak arkadaşım.allaha emanet ol.
Slm arkadaslar. nasilsiniz?
Aysenurcigim duam seninle birlikte.Allaha emanet ol!
Denefcigim nasilsin? neler yapiyorsun.Kendine iyi bak.
Sevimezgi insallah hamilesindir haberini bekliyoruz.
Kendinize iyi bakin! gorusmek uzere
gokçek iksiri tonik ismini duymamıştım,Slm arkadaslar.
Aycenurcim nasilsin canim I-netten gokcek iksiri tonik v.s buldum bu nedir bilgin var mi?
yukaridaki bitkileri Istanbulda kapali carsidan bulabilirmiyim? nerden alabilirim? suan vitaminler iciyorum. suan zaten elimde yok daha sonra aldirtabilsem beraber icsem etkiler mi? Esimin de mi icmesi gerkir?
kendine iyi bak opuyorum
aysenur cum senin sorunun neydiii........