35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyenler

ayşenur 2. bhcg kaç çıktı yazılara baktım göremedim hadi bakalım kalp atışlarını da duyarsın keseleri de görürsün bebeğini de hayırlısıyla kucağına alırsın innnşşşallllah

Aysenurcigim Allaha sukur ben sanki kendim girmisim gibi cok heycanla bekledim biraz da korktum. Allahim bebisini eline almayi nasip etsin.Fazla birsey demeyelim Sadece kendine cok iyi bak dikkat et ve Allaha emanet ol! opuyorum benim de duam sizlerle birlikte.Bizim icin de bol-bol dua edermisin.

Gorusmek uzere

Allahım razı olsun güzel dileklerin, duaların için , Allahım tez zaman da sizleride en az benim kadar sevindirsin inşallah,dua ile:1hug::1hug::1hug:

Aysenur tebrik ediyorum, hayirli olsun . Insallah saglikli bir hamilelik geçirsin. Hayirlisiyla bebegini 9 ay sonra kuçagina alirsin. kendine iyi bak.

ayşenur senin adına çok sevindim.allah gönlüne göre versin.aman hep dinlen.yorma kendini .9 ay baksın kocacıgın sana...allah tamamına erdirsin ..sevgilerimle...:emir_bebek::emir_bebek:

yarin saat 11h30 tup bebek merkezine randevum var, biraz umitliyim çunku reglerimde 1 gun geçikme var gerçe her an gelebilir diye bir his var . bugun hamilelik test aldim, yarin sabah eger regl olmasam testimi yapicam. Insallah hayirli olur ve tup bebege gerek kalmaz.

Slm arkadaslar. nasilsiniz?

Aysenurcigim duam seninle birlikte.Allaha emanet ol!

Denefcigim nasilsin? neler yapiyorsun.Kendine iyi bak.

Sevimezgi insallah hamilesindir haberini bekliyoruz.

Kendinize iyi bakin! gorusmek uzere

canım çok sagolasın.çok şükür, yaş 40 olmadan dogurma telaşesindeyim.:roflol::roflol:menopoza girersem, umudum biter.temmuzda doktorla irtibata geçecegiz allah nasip ederse.artık kendi içimi karartmaktan vazgeçtim.elime ne geçiyo.üzüntü.allah saglıklı ve hayırlı evlat verecek bana buna inanıyorum.allah herkesin gönlüne göre versin...allah hepimize çifter çifter versintatlicadiarzu

sende kendine çok iyi bak arkadaşım.allaha emanet ol.

canım çok sagolasın.çok şükür, yaş 40 olmadan dogurma telaşesindeyim.:roflol::roflol:menopoza girersem, umudum biter.temmuzda doktorla irtibata geçecegiz allah nasip ederse.artık kendi içimi karartmaktan vazgeçtim.elime ne geçiyo.üzüntü.allah saglıklı ve hayırlı evlat verecek bana buna inanıyorum.allah herkesin gönlüne göre versin...allah hepimize çifter çifter versintatlicadiarzu

sende kendine çok iyi bak arkadaşım.allaha emanet ol.

Canım hakkımızda hayırlısı, bak ben 39 yaşındayım, sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim yumurta cevabı zayıfken Allahın izni ile hamilelik oluştu lütfen benim kullandığım bitkileri bir deneyin en az 2 ay, ne olur şifa Allahtan , kullanmanın bir zararını görmedim, aksine faydasını gördüm, son trenleri kaçırmayalım, Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsuna.s.

kukacığım yukarıda yazdıklarım hepiniz için geçerli ne olur kulak ardı etmeyin, sizleri çok seviyorum, dualarımda hep varsınız, Allaha emanet oluna.s.

Denefcigim oncelikle kendimize moral vermeliyiz. Olacak nasip eder Allahim.

Aysenurcigim nasilsin sen kullanan bitkileri ben tanimiyorum ama yasadigim yerden bulamadim. Turkiyeden aldirtmak istiyorum. Istanbulda kapali carsidan bulabilirler mi? nerden alabilirim?

Arkadaslar allah yardimci olsun! Gorusmek uzere

tabiki şifalı bitkiler satan yerlerden bulabilirsiniz,şifa ile canım
Filocuğum, bu bölümde bu bitkileri yazmıştım, tekrar yazıyorum;
öğütülmüş çörek otu, bal ve safran (çok az) karıştırıp sabahları aç karna yedim,
ayrıca çakşır otu(kökü) ve civan perçemini günde 3 kez 1 su bardağına 10 dakika demleyerek, tatlandırıcı olarak ta bal karıştırarak içtim,
bir de 3 ay boyunca 2 kilo kadar keçi boynuzu pekmezi içtim,
en önemlisi hayıt suyu günde 2 kez bazen 3 kez içtim, hayıt suyunu tedavi devam ederken de içtim
inşallah sizlere de şifa olur

Son düzenleme:
canım bunları tedaviye gitmeden önce 1,5-2 ay kullandım, bitkileri en fazla 3 ay kullanıp ara vermek daha sonra tekrar etmek gerekirmiş

Son düzenleme:
Slm arkadaslar.

Aycenurcim nasilsin canim I-netten gokcek iksiri tonik v.s buldum bu nedir bilgin var mi?
yukaridaki bitkileri Istanbulda kapali carsidan bulabilirmiyim? nerden alabilirim? suan vitaminler iciyorum. suan zaten elimde yok daha sonra aldirtabilsem beraber icsem etkiler mi? Esimin de mi icmesi gerkir?
kendine iyi bak opuyorum

Slm arkadaslar.

Aycenurcim nasilsin canim I-netten gokcek iksiri tonik v.s buldum bu nedir bilgin var mi?
yukaridaki bitkileri Istanbulda kapali carsidan bulabilirmiyim? nerden alabilirim? suan vitaminler iciyorum. suan zaten elimde yok daha sonra aldirtabilsem beraber icsem etkiler mi? Esimin de mi icmesi gerkir?
kendine iyi bak opuyorum
gokçek iksiri tonik ismini duymamıştım,
benim yazdıklarımı kapalı çarşıdan bulabilirsin,
beraberinde vitamin içebilirsin, çünkü bende multi vitamin içmiştim,
bende kansızlık vardı, birde folik asit kullanabilirsin,
eşinin içmesine gerek yok, bunları ben kendim içtim
zaten erkeklere birşey içirmek bir dert
ben eşime çakşır otu içirdim 2 gün ,sperm sayısını arttırıyormuş,
adam azdı bende bir daha içirmedim:dance:

aysenur cum senin sorunun neydiii........

bizim yıllardır asıl sorunumuz sperm azlığı idi,
ama geçen yıl 3 tüp bebek denemesinde yaşımdan dolayı yumurta kalitesi ve sayısı düşüktü,
yani çok sayıda yumurta elde edilemedi 4-9 yumurta elde edildi,
transfer sonuçları negatifti
bu nedenle bende kan yapıcı yumurtaların sayı ve kalitesini arttırıca bitkileri kullandım
tabi şifa Allahtan,
ben fayda gördüm,
inşallah sizlerede şifa olur

Back
X