35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyenler

denefcim nasilsin? coktan gorusmedik.Tedavi nasil gidiyor? Neler yapiyorsun?

canım çok iyiyim sagolasın.su an tedaviye başlamadık dinlenmedeyiz.doktorum 2 sene ara verdirdi bebek için .benim sonki bebegim sezaryanla alındıgı için ara verdik..temmuzdan sonra büyük bi ihtimalle başlıcaz tedaviye.tüp bebek yapılacak galiba...testler tekrarlanacak .biliyosun 3 tane kaybettigim için .bu bebek belkide benim son sansın olabilir.artık yaş 36.menopoza girmeden artık dogurayım demi...CADIARZU

Denefcim senden soracaktim rahim agzina dikis atilirdi.Hatirladigima gore dusuktu degil mI? Insallah bu sefer nasip eder. umutin olmasi cok guzel. Evet canim Allahim kucagimizi bos birakmasin.

bu arada vitamin v.s birseyler aliyormusun?

Denefcim senden soracaktim rahim agzina dikis atilirdi.Hatirladigima gore dusuktu degil mI? Insallah bu sefer nasip eder. umutin olmasi cok guzel. Evet canim Allahim kucagimizi bos birakmasin.

bu arada vitamin v.s birseyler aliyormusun?

aslında düşük degil.benim bebeklerimim kalbi birden duruyo.ölü gebelik.rahim agzı dikişi atılmasına gerek duymadı doktorlar.nedeni bulunamayan ölü gebelik dedi doktorum.senağlama
şu an sadece günde 1 tane folik asit ve bebe aspirini içiyorum.bebe aspirini vücüttaki kan dolaşımıma yardımcı olması için verdi doktorum.başka vitamin kullanmıyorum.sen ne yapıyosun tedaviye başladınızmı.size ne önerdi doktorunuz.güzel günlerde görüşmek dilegiyle.sevgilerimlea.s.

denefciğim bir arkadaşımda böyle olmuştu, şuan Hacettepe de tiroit tedavisine başladı, sen bu yönden araştırıldınmı?
evet canım.hepsine bakıldı.adan zye incelenmeyen. yapılmayan hiç birsey kalmadı...benim bebelerim neden öldügünü bulamadılar.
senin hamilelik kaç hafta oldu.... canım,allah kucagına almayı nasip etsin insallah.dogum haberlerinide bekliyoz.bizlerle paylaşmayı sakın unutma .allah seni ve bebegini korusun...a.s.

Son düzenleme:
Allah razı olsun güzel dileklerin için canım,
daha 5 haftalık hafta sonu dr gideceğim keseye bakılacak hayırlısıyla
Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Buradan birbirine dualarını esirgemeyen herkese hayırlı neticeler almayı nasip etsin Mevlam

Allah razı olsun güzel dileklerin için canım,
daha 5 haftalık hafta sonu dr gideceğim keseye bakılacak hayırlısıyla
Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Buradan birbirine dualarını esirgemeyen herkese hayırlı neticeler almayı nasip etsin Mevlam

ayşenur merabalar canım seni çok merak etmiştim sende anatoliada tedavi oldun demi şimdi hamile olduğunu gördüm allah tamamına erdirsin inşallah hamişliğin güzel gider sağlıcakla bebişini alırsın kucagına.....:nazar::nazar::nazar:

ayşenur merabalar canım seni çok merak etmiştim sende anatoliada tedavi oldun demi şimdi hamile olduğunu gördüm allah tamamına erdirsin inşallah hamişliğin güzel gider sağlıcakla bebişini alırsın kucagına.....:nazar::nazar::nazar:

merhaba canım evet Anatolıaya da tedavi gördüm, benim 4. micro denememdi, ama anatolıada 2. deneme oldu, sen ne yapıyorsun tedaviye başladınmı?:teytey:

Denefcim hamile kalabilmek icin ne kadar zorluklardan geciriyoruz. hamile kalinca hersey guzel olacak diye dusunuyordum malesef cocugu eline alincaya kadar korku telas devam edecekmis.Sizlerin yazdiklarinizi okudukca Allahim yardim et bize diyorum. genetik degil icte olmenin sebebi belirsiz... Bilemedigimiz cok sey var Canim Allahim bize cocugumuzu elle almayi nasip etsin.

Bana tup bebek demislerdi sonra esimin tahlilleri sonucunda virus cikti.Sonra hemen karajerde sorun cikti benim fitigim agirmaya basladi. Buna ek olarak ailemizde problem cikti.Boylece ust-uste geldi hersey. Senelerce bekleyerek tup bebege izin almisken malesef olmadi gidemedik. cok cok uzuldum. Hayirlisi.Allahim buyuktur. Simdi topladigim tecrube sayesinde neler yapilmasi gerekir onlari dr kendim de isteyecegim....

merhaba canım evet Anatolıaya da tedavi gördüm, benim 4. micro denememdi, ama anatolıada 2. deneme oldu, sen ne yapıyorsun tedaviye başladınmı?:teytey:

canım bizde anatoliada mı yoksa başka bir yerdemi yaptıralım şaşırdık birde bende immünoloji ve başka sorunlarda çıkınca açıkcası korkmaya başladım ilk tüp bebekte düşük oldu diğeri tutmadı şimdide olumsuz olcak diye biraz endişeleniyorum allah yardımcımız olsun senin adına çok sevindim inşallah bende senin gibi mutlu haberi alırım.hamişlerin duası kabul olur bol bol dua et canım.Seninle hakan hocamı ilgilendi bitanem sonuna kadar yoksa bülent mi yaptı transferini biraz hamileliğin hakkındada bilgi verirsen çok sevinirim neler yaptın transfer sonrası felan.........:enbuyukkk:

Merhaba Kizlar Nasilsiniz, Ben Cok Iyim, Hamileyim Kizlar Cok Mutluyum.
Gecen Persembe Tup Bebek Merkezine Randevum Vardi Ve O Gun Test Yaptim Cunku Reglerim 2 Gun Gecikmisti Ve Pozitif Cikti.
Allahima Sukurler Olsun.

Darisi Tum Bebek Isteyenlerin Basina

Canim Aysenurcigim nasilsin? Kendine cok cok cok iyi bak

canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, bugün ilk kez kızımın öğretmeninin evine gittim
tüm veliler toplandık, birlikte hangi okullara göndereceğimizi konuştuk,
öğretmenimizde tüp bebek tedavisi görmüş, dondurulmuşları ile bu yıl yine deneyecekmiş,
İnşallah bu yıl hepinize uğur getirir, dualarım sizinle,
Allahım yardımcımız olsuna.s.

canım bizde anatoliada mı yoksa başka bir yerdemi yaptıralım şaşırdık birde bende immünoloji ve başka sorunlarda çıkınca açıkcası korkmaya başladım ilk tüp bebekte düşük oldu diğeri tutmadı şimdide olumsuz olcak diye biraz endişeleniyorum allah yardımcımız olsun senin adına çok sevindim inşallah bende senin gibi mutlu haberi alırım.hamişlerin duası kabul olur bol bol dua et canım.Seninle hakan hocamı ilgilendi bitanem sonuna kadar yoksa bülent mi yaptı transferini biraz hamileliğin hakkındada bilgi verirsen çok sevinirim neler yaptın transfer sonrası felan.........:enbuyukkk:

gamzeciğim hakan bey veya Bülent beyi yumurta takibi sırasında görmedim, uzman dr yumurta takibini yapıyor,
öğleden sonra hocalar sonuçları değerlendirip,ilaç dozları hakkında tel ile bilgi veriyorlar
ama yumurta toplama ve transferi hangi hocanın o gün sırası ise o yapıyor,
transferden sonra 6 gün yattım, sonra azar azar kalktım, iş güç yapmadım
benimle transfer olan iki arkadaş sadece 3 gün yattılar hemen işe başladılar onlarda şimdi hamile
bu birazda bünyeden kaynaklanıyor
dualarım sizlerle, Allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.

Merhaba Kizlar Nasilsiniz, Ben Cok Iyim, Hamileyim Kizlar Cok Mutluyum.
Gecen Persembe Tup Bebek Merkezine Randevum Vardi Ve O Gun Test Yaptim Cunku Reglerim 2 Gun Gecikmisti Ve Pozitif Cikti.
Allahima Sukurler Olsun.

Darisi Tum Bebek Isteyenlerin Basina

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
darısı tüm isteyenlere olsun İnşallah,AMİN:teytey::teytey::teytey:

Denefcim hamile kalabilmek icin ne kadar zorluklardan geciriyoruz. hamile kalinca hersey guzel olacak diye dusunuyordum malesef cocugu eline alincaya kadar korku telas devam edecekmis.Sizlerin yazdiklarinizi okudukca Allahim yardim et bize diyorum. genetik degil icte olmenin sebebi belirsiz... Bilemedigimiz cok sey var Canim Allahim bize cocugumuzu elle almayi nasip etsin.

Bana tup bebek demislerdi sonra esimin tahlilleri sonucunda virus cikti.Sonra hemen karajerde sorun cikti benim fitigim agirmaya basladi. Buna ek olarak ailemizde problem cikti.Boylece ust-uste geldi hersey. Senelerce bekleyerek tup bebege izin almisken malesef olmadi gidemedik. cok cok uzuldum. Hayirlisi.Allahim buyuktur. Simdi topladigim tecrube sayesinde neler yapilmasi gerekir onlari dr kendim de isteyecegim....
malesef burda hamile arkadaşlarımız oldugu için herseyi açık açık yazamıyorum.gerçi herkes benim kaderimi yaşamak zorunda kalmaz inşallah.hamile kalmak için çok ugraştım 3 bebegimdede.ama olmadı kucagıma alamadım hiç birinide...hamile kalıyosun,kıpırdanışlarını hissediyosun,anneligi tadıyosun ama sonu hüsran.allah benim yaşadıklarımı düşmanıma bile yaşatmasın...senağlamasenağlama

Sevimezgi canim Allahim kucagina almayi nasip etsin.Bizim icin dua edermisin.

Aysenurcim Malallah kizin kacinci sinifa gidiyor?

Kendinize iyi bakin.

Denefcigim cok cok zor durum....Cocuk isteyen herkeze Allahim nasip etsin. Allahim buyuktur.Insallah nasip eder. Umut oldugu icin kosusturuyoruz ya Dua edelim inlalah diyelim.umutumuzu kaybetmeyelim.

kukacığım inanki aklımda sizler vardınız şimdi
bunlar nerelerde diyordum seni gördüm
nasılsın nerelerdesin?
kızım bu yıl 1. sınıfa başlayacak
okul araştırmakla meşgulüz şu sıralar

Aysenurcim tatli bir telas ve kosturmalar Allah yardimciniz olsun. Insallah istediginiz okulu bulursunuz.tatini cikar.Kendine iyi bak canim

Back
X