35-40lı yaşlarda anne olmak imkansız mı?

20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.

Olur neden olmasın
Yalnız çocuk hayat arkadaşı değildir
Sizinle başbaşa yaşayacağı hayat maksimum 15 yıl
Sonra okuldu, işti, evlilikti kendi hayatı olacak, yalnız kalmamanın çaresi çocuk değil asla

gelinimiz 40 yasinda cocuk sahibi oldu
amcamin hanimida 40 yasinda ilk cocugunu 43 yasinda ikinci cocugunu dogurdu.
ben 28 yasimda zar zor tedavi ile hamile kaldim aslinda tamamen bunye ve hormonlarla alakali bir durum.
yaşta onemli bir faktor tabi ama hormonlariniz calisiyorsa neden olmasin.

Yaşım geçiyor

Artık herkesin çocuğu var bir benim yok

Hayatta bana bakacak biri olsun gibi duygularla çocuk yapmayın.

Söz konusu bir insanın hayatı

Elbette 45 de bile doğuran var.

Tıp çok ilerledi.

Yumurta dondurabilirsiniz evli değilseniz.

Hiç doğuramazsınız ama içinizde evlat sevgisi varsa koruyucu ailede olabilirsiniz.

İmkansız değil ki

Yaşım geçiyor

Artık herkesin çocuğu var bir benim yok

Hayatta bana bakacak biri olsun gibi duygularla çocuk yapmayın.

Söz konusu bir insanın hayatı

Elbette 45 de bile doğuran var.

Tıp çok ilerledi.

Yumurta dondurabilirsiniz evli değilseniz.

Hiç doğuramazsınız ama içinizde evlat sevgisi varsa koruyucu ailede olabilirsiniz.

İmkansız değil ki
O duygularla değil aslında. Sadece ailem olsun istiyorum. Bir aile. Kimsesiz olmak kötü birşey arkadaşlar. Duvarlara bakıyorsunuz öyle.

Peki yetişebiliyor musunuz 3 yaşındaki minnaka?Ben de 38 yaşında ve hamileyim acaba yetişebilecek miyim diyorum?
Ohoo sadece minnak olsa işim kolay😃
Birde 14 yaşında bir ergenim var. Üstelik pandemi döneminde biraz arka planda kalsa da çalışan bir kadınım.
Kolay bir hayat olduğunu söyleyemem ama ilk çocuğumda herşey daha kolaydı daha enerjiktim diyebileceğim bir ayrım hissetmedim. Aksine şimdi miniği büyütürken daha sabırlı olduğumu farkediyorum.

Ohoo sadece minnak olsa işim kolay😃
Birde 14 yaşında bir ergenim var. Üstelik pandemi döneminde biraz arka planda kalsa da çalışan bir kadınım.
Kolay bir hayat olduğunu söyleyemem ama ilk çocuğumda herşey daha kolaydı daha enerjiktim diyebileceğim bir ayrım hissetmedim. Aksine şimdi miniği büyütürken daha sabırlı olduğumu farkediyorum.
Benim de 12 yaşında bir ergenim var bunun yanında.Çocuklarınız kız mı erkek mi?

Back
X