- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.348
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşım 40 yaşında tedavi gordu olmadi tüp bebek bile sizde ise yaramaz dediler ve yapamadılar. Menopoza giriyordu ve yumurta üretimi düzenli yoktu. Suan 5 aylık hamile ve kendiliğinden oldu beklemiyordu bile. Demem o ki nasipte varsa oluyor. Rabbım bir dogru zaman belirliyor sabırla beklemek gerekiyor sanırım. Rabbım tez zamanda nasip etsin insallah20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Şimdi kaç yaşındasınız?ben de aynı durumdayım,çok mu zor?doğum yaklaştıkça afakanlar bastı beni?38 yasinda dogurdum , dogal yolla hamile kaldim ama cocuk yanliz kalmamak icin yapilmaz , cikis noktaniz cok yanlid ve doguracaginiz cocuga cok buyuk haksizlik
Neden afakan basti anlayamadim?Şimdi kaç yaşındasınız?ben de aynı durumdayım,çok mu zor?doğum yaklaştıkça afakanlar bastı beni?
Allah bağışlasın ... ben de 37 de ilk defa anne oldum , bebeğim 9 aylık ama ben bittim yaBen
Hamile kalmak için birkaç kez ilaç kullandım. Ama doğal yolla hamile kaldım.
40 yaşında ikinci kez anne oldum
Şimdi üç yaşında minnak![]()
Doğum korkusu ve sonrasıNeden afakan basti anlayamadim?
42 yadindayim su anda
Çalışırken kim bakıyor bebeğe?Allah bağışlasın ... ben de 37 de ilk defa anne oldum , bebeğim 9 aylık ama ben bittim yaçok yoruldum , önceki süreçte tedaviler operasyonlar vs derken tüp bebek tedavisi ile bebeğime kavuştum , kardeşi olsun da isitorjn ama çok yorgunum , nasıl baş çıktın ?? Daha genç Yaşta anne olabilmeyi isterdim, benim yardımcım yok , bi de korona günlerine denk geldik kimse ile görüşemiyoruz da , bebeğimi kimseye veremiyorum .. bakıcı tutamıyorum ,çalışıyorum da
Bir konu acin isterseniz , ben herhangibir korku yasamadigim icin yardimci olamam sizeDoğum korkusu ve sonrası![]()
Yukarida saydiginiz sebeplerin hicbirisini dusunmedim cocuk yapmak için o yuzden gayet rahat elestirebiliyorum , sizin saydiginiz sebeplerden cocuk yapanlari da elestiriyorum , cocuklarin boyle bir misyonlari yokturpardon da burada sizi elestirenlerden kac kisi çok ulvi bir amaç icin cocuk dogurmuş? hangi kutsal gayeye hizmet etmek icin cocuk yapmışlar bir söylesinler? çogu kadın artık sırf çocuk icin evleniyor bu devirde kimse farkında degil galiba. evlenip cocuk yapıp bosanıyorlar sırf millet laf etmesin diye, bir de anne olunca toplumdaki o kutsal sıfatı kazanıyorsun, dokunulmaz oluyorsun. her seye "anayım ben ana" diye karsılık verebilme joker hakkın oluyor. anne babası torun istiyor diye, olması gereken bu oldugu icin, evliligini kurtarmak icin, evlenip bir sene sonra hamile kalmazsan "acaba cocukları olmuyor mu" suclamasına maruz kalmamak icin, ev hanımı olup canı sıkıldığı ıcın bari bana da ugras olsun diye, kocasını eve bağlamak icin, butun arkadaslarım dogurdu ben de yapayım diye geri kalmamak icin, toplumsal normlara uymak icin vs vs bir suru kendileine bile itiraf etmedikleri sacma sapan nedenle evlenip cocuk yapanlar burada gelmiş yolnoz kolmomok ocon cocok yopmo bonco diyor.