- 7 Nisan 2016
- 928
- 1.493
- 113
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once evlenmesi ya da sevgili edinmesi gerekir , mesela yanliz kalmamak icin bunu yapabilir cocuk yapmak yerine , kadinlar henuz tek basina ureyemiyorher gun omega3 ve folik asit takviyesi alın duzgun beslenin bence kolayca hamile kalabilirsiniz bir arkadasım bu sekilde 39 yasında hamile kaldı kendiliginden
Herkes keşke sizin gibi düşünse. Bir arkadaşım “30 muyum ki ben öyle önüme çıkanla hemen evleneyim” demişti. Yani 40 olan bana ne gözle bakıyorlardır. Bir de evlenip boşanmış olunca daha da kötü oluyor. Keşke bazı düşünce tarzları değişse, bazı kalıplar yok olsa.artik birçoğumuz çalışan kadınlarız. Okul bitti , is bulduk , sevgilimize guvenip evlendik diyene kadar zaten o yaşları buluyor anne olma süreci
Yil olmus 2020 ,sağlığına dikkat ettigin surece niye genc anne olamadım kaygısına giresin ki ?
Eşim , yarım gün Bakıyor, ben gelince o işlerine bakıyorÇalışırken kim bakıyor bebeğe?
Konu cocuk sahibi olup olamama ile ilgili yalnız, erkek bulamama ile degilOnce evlenmesi ya da sevgili edinmesi gerekir , mesela yanliz kalmamak icin bunu yapabilir cocuk yapmak yerine , kadinlar henuz tek basina ureyemiyor
Yani ilk bebeğin kaç aylıkken ikinciye hamile kaldın , ilk doğum seeryan mıydıTrombofili ve homosistein hastası olmama rağmen oğlumu 37 yaşında bu senede 38 yaşında kızımı Allah nasip kısmet ederse 2 aydan kısa süre icinde doğumum olacak.
Ve ikisi de doğal yolla.
Allah nasip kısmet ettikten sonra kuru yer yeşerir.
Doktorlar 43 yaşına kadar yolu var olur diyorlar.
İlkokul da bı arkadaşımızı annesi 46 yaşında doğurmuş.
Oğlum 8 aylıktı hamile kaldım.Yani ilk bebeğin kaç aylıkken ikinciye hamile kaldın , ilk doğum seeryan mıydı
Allah bağışlasın bebeğinizi. Kolay değil zaten. Çocuk büyütmek çok meşakkatli bir iş. Ama ben şimdi geriye dönüp baktığımda birincisini büyütürken daha enerjiktim, şimdi daha zorlanıyorum diyemiyorum. Hatta şimdi o zamana göre daha sabırlıyım.Allah bağışlasın ... ben de 37 de ilk defa anne oldum , bebeğim 9 aylık ama ben bittim yaçok yoruldum , önceki süreçte tedaviler operasyonlar vs derken tüp bebek tedavisi ile bebeğime kavuştum , kardeşi olsun da isitorjn ama çok yorgunum , nasıl baş çıktın ?? Daha genç Yaşta anne olabilmeyi isterdim, benim yardımcım yok , bi de korona günlerine denk geldik kimse ile görüşemiyoruz da , bebeğimi kimseye veremiyorum .. bakıcı tutamıyorum ,çalışıyorum da
İkiside erkekBenim de 12 yaşında bir ergenim var bunun yanında.Çocuklarınız kız mı erkek mi?
neden olmasın20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Henüz bir eş adayınız yoksa yumurta dondurma işlemi yaptırabilirsiniz. Çünkü ne kadar bebek oluyor desek de artık çok da zamanın kalmadığı yaşlar bu yaşlar. Benim bir arkadaşım yaptırdıNe güzel cevaplar. Biraz olsun umut oldu. Eski eşimden yeni ayrıldım. Daha yeni bür evliliği düşünmek için çok erken. Ama bir yandan da umut işte, yaşım geçiyor diye paniklemek. Bilmiyorum ama sizlere yazmak ve cevaplarınızı okumak biraz olsun rahatlattı beni.
35-40 çok geç bir yaş değilki...20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
İyi de ne alaka folik asite baslayin demissiniz hayatinda biri olmayan birine?Konu cocuk sahibi olup olamama ile ilgili yalnız, erkek bulamama ile degil