20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Bunu bir anlasakOlur neden olmasın
Yalnız çocuk hayat arkadaşı değildir
Sizinle başbaşa yaşayacağı hayat maksimum 15 yıl
Sonra okuldu, işti, evlilikti kendi hayatı olacak, yalnız kalmamanın çaresi çocuk değil asla
Bağımlı ile bağlı bireyler yetiştirmeyi birbirine karıştırıyorlarBunu bir anlasak
O duygularla değil aslında. Sadece ailem olsun istiyorum. Bir aile. Kimsesiz olmak kötü birşey arkadaşlar. Duvarlara bakıyorsunuz öyle.Yaşım geçiyor
Artık herkesin çocuğu var bir benim yok
Hayatta bana bakacak biri olsun gibi duygularla çocuk yapmayın.
Söz konusu bir insanın hayatı
Elbette 45 de bile doğuran var.
Tıp çok ilerledi.
Yumurta dondurabilirsiniz evli değilseniz.
Hiç doğuramazsınız ama içinizde evlat sevgisi varsa koruyucu ailede olabilirsiniz.
İmkansız değil ki
Yas kaç ?O duygularla değil aslında. Sadece ailem olsun istiyorum. Bir aile. Kimsesiz olmak kötü birşey arkadaşlar. Duvarlara bakıyorsunuz öyle.
Peki yetişebiliyor musunuz 3 yaşındaki minnaka?Ben de 38 yaşında ve hamileyim acaba yetişebilecek miyim diyorum?Ben
Hamile kalmak için birkaç kez ilaç kullandım. Ama doğal yolla hamile kaldım.
40 yaşında ikinci kez anne oldum
Şimdi üç yaşında minnak
KesinlikleBağımlı ile bağlı bireyler yetiştirmeyi birbirine karıştırıyorlar
Çok güzel yetişirsiniz. 38 yaşta ne var ki?Peki yetişebiliyor musunuz 3 yaşındaki minnaka?Ben de 38 yaşında ve hamileyim acaba yetişebilecek miyim diyorum?
İnşallah zor geliyor bu yaştan sonraÇok güzel yetişirsiniz. 38 yaşta ne var ki?
Ohoo sadece minnak olsa işim kolayPeki yetişebiliyor musunuz 3 yaşındaki minnaka?Ben de 38 yaşında ve hamileyim acaba yetişebilecek miyim diyorum?
Yaş 40 bekarım.Yas kaç ?
Evli bekar ?
Olur inşallah hayırlısıYaş 40 bekarım.
Benim de 12 yaşında bir ergenim var bunun yanında.Çocuklarınız kız mı erkek mi?Ohoo sadece minnak olsa işim kolay
Birde 14 yaşında bir ergenim var. Üstelik pandemi döneminde biraz arka planda kalsa da çalışan bir kadınım.
Kolay bir hayat olduğunu söyleyemem ama ilk çocuğumda herşey daha kolaydı daha enerjiktim diyebileceğim bir ayrım hissetmedim. Aksine şimdi miniği büyütürken daha sabırlı olduğumu farkediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?