- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
Bir arkadaşım 18 sene sonra, doğal yolla, 42 yaşında hamile kaldı. Uzun yıllar tedavi gördü, ümidini kesti, tedaviyi bıraktı ve hamile kaldı.20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Dedeniz kaç yaşında askere gitmiş
İse yaradı derken çocuğu olmuyordu da onlari alınca çocuğu mu oldu ki bn anlamadim. Bnm bildiğim folik asit cocuun beyin gelişimi sağlıklı olsun diye alınırEvet haklısınız kusura bakmayın
Ama arkadaşımda ise yaradı
Bir de samimiyetinize inanmıyorum cunku baştan beri her mesajıma ama konu sahibi bekar ama konu sahibinin hayatında biri yok diye her yazdığıma kulp bulup simdi de düşünceli biri gibi davranmanız inandırıcı gelmedi
38 yaşımda doğal yolla (üçüncü denemede hamile kalarak )anne oldum şükür.41 yaşında doğal yolla anne olan tanıdığım var.kuzenim de 40 yaşında ikinciyi doğurdu20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
her gun omega3 ve folik asit takviyesi alın duzgun beslenin bence kolayca hamile kalabilirsiniz bir arkadasım bu sekilde 39 yasında hamile kaldı kendiliginden
Yok, yani 7-8 senedir deniyordu olmuyordu sağlıklı beslenmeye vitamin takviyesi almaya bu eksik seyleri tamamlamaya başlayınca kendiliğinden hamile kaldı tabii ki kafasına göre almadı bunlarındoktoru verdiİse yaradı derken çocuğu olmuyordu da onlari alınca çocuğu mu oldu ki bn anlamadim. Bnm bildiğim folik asit cocuun beyin gelişimi sağlıklı olsun diye alınır
Benim doğal yolla oldu yaş 37 ye giriyorum. Bizim gelinimiz 40 yaşında onun da doğal yolla oldu. Ama isterdimki daha önce yapsaydım şimdiye büyüdüydü .. dünya turuna çıkardım20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
ben 42 yaşımda dogurdum, arkadaşım 39. Artık bir çok kişi 40 dan sonra dogum yapıyor ve coguda dogal yoldan, tedavisiz.20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Teyzem oldu 2 çocuğu var.Teyzem 80 doğumlu aramızda 23 yaş var.Onun riskli bir hamileliği yoktu doğal yollarla hamile kaldı ve hala çok fit ve diri.Ben ise ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim şimdi 2.ye hamileyim ve erken doğum riskim var.Yani yaşla alakası yok bence.20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Allah hayırlısını nasip etsin umarım yalnız kalmazsınız hiçbir zaman...20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Tabikide olabilir. Hem diyelim ki olmadı evlat edinebilirsiniz. Annelik sadece doğurmaktan ibaret değil ki20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
İşsiz bekar bir bayana bir çocuk emanet edeceklerini sanmıyorum. İlk hedefim bir iş bulmak sonra inş bir yuva kurmak.Tabikide olabilir. Hem diyelim ki olmadı evlat edinebilirsiniz. Annelik sadece doğurmaktan ibaret değil ki☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?