35 den sonraki yaslarda anne olunmaz mi

Bugün parkta bir kadinla tanistim 43 yasinda 11 aylik bebegi var.ben torunu sandim kadin benim cocugum dedi.menapoza girdim galiba diye kadin doguma gitmis.4aylik hamilesin demisler.gelininden bi kac ay önce dogum yapmış.bozmayın moralinizi

Arkadasım 40 yaşında evlendi .beklemek istemediği için hemen doğum yaptı.3 yasında cocugu var.ha bırde cocuk olmaz olur yasın ileri muhabbetlerıne takılma.sansıma şükür diyorum .ben ilk çocugumu 34 de dogurdum.31 de evlenmiştim.olmaz hemen yap diyen çok oldu ama beklemek istedık.etrafımda venden yasca küçük eşim dostumda gördüklerimden bende etkilenmiştim.tüp bebek tedavısı gören ,düşük yapan,iğne kullanmak zorunda kalan vs vs vs hepside yaşça küçükkerdi.aha dedim çocugum olmayacak .....şuan ikinciyi dogurmama az kaldı yaş 37 . bunun yaş ile alakası yok şansımıza yumurtlalıkların durumu hırmonlar eşinizin de durumu ile alakalı.herşey gönlünüzce olsun o lafları soyleyen kişi ilede mümkün ise görüşmeyin küçük beyinli......

Herkesin lafına bakarsan yasayamazsin. Böyle saçma salak çok konuşan bir kadın vardı herkese laf sokardi evde kaldın, kısır misin çocuğun olmuyor,kızı olanlara erkek anasi olamadin vs vs.. O zamanlar çok uzulmustuk evi yandı ve üç cocugu yanarak can verdi. Her zaman bu olayı hatırlarım kimsenin canını yakan laflar etmeyeceksin senin olanı da kaybedersin. Allah nasip ederse 40 tan sonra da bebek doğurulur.

valla tibbi olarak menapoza kdr yolu var
haa saglik sorunun varsa kist , yumurtlamam vs gibi tedaviyle olacak bi seyse o zaman yasa bakiyorr biraz .. onuda istisna sayarsak istisnalar kaideyi bozmazz :)

Ne alaka ! Hatta 35 den sonra doğan çocuklar daha zeki olur derler :) benim arkadaşım 41 de ilk defa anne oldu... cahil cahil konusmasin

38 de bir akrabam doğurdu, 37 e evlenmişti, ayrıca evlenmek zorunda da değilsiniz.İnsanlara bu kadar cesaret vermeyin, ne demekbabanne

Bir insan neden böyle bir laf eder karşısındakine?Ne kadar art niyetli ve fesatça bir yaklaşım.Lütfen takmayın böyle saçmalıkları , o şahısla da bence aranıza bir mesafe koyun.İster 35inizde olursunuz ister 40 ınızda kime ne?

Yaşla alakası yok eskidenmiş onlar.
Bi tanıdıgımın 15 yıldır cocugu olmuyor 38 yasında 5. Tüp deniycek o da yaşım geçti diyip vazgecebilirdi..bu onun hayatı herkes kendi tercihini yaşar..
Benimde yaş 30. 3 yıldır olmuyor bu sure daha da uzayabilir Allah bilir..menopoz olmadıgım surece anne olma hayalini hep koruycam

Dün tvde 62 yasında tüp bebekle anne olmus kadını gosterdiler ilk cocuguda downluymuş

Tabiki de olur bebegin ben 20 yaşındayım bu yaşta bile takıntı yapmıştım ama takma sen rabbim isterse herşey olur

Walla 35 yaşındayım daha yeni anne oldum oğlum 4 aylık hiç kafanıza takmayın.Ayrıca doğal yollardan hamile kaldım

Annem kardesimi 38 yasinda dogurdu iyikide dogurmuş valla
Kendini üzme boyle sacma sapan laflarla
Nasibinde ne varsa onu yaşarsın
Dun haberlerde gördum bi kadin 62 yasinda anne olmuş

Bende 34 yaşındayım ve bekliyorum anne olmayi ve profilimdeki bebek 35 yaşında evlenen arkadaşımın bebeği ve cokkkk sevimli insanlar artık iş di kariyerdi hep erteliyo 35 li 40 li yaşlarda anne oluyo çok normal artık bunun kararını sadece siz .. ve YARADAN verir

Kiz olunur .. kuzenim 45 yasinda, esi 40 yasinda, 17 sene sonra kazaren ucuncu cocuklari oldu, su an bir bucuk yasinda.. simdi isteyerek dorduncuye hamileymis .. bennnn

Ne alakasi var ya bizim komsu abla 45 yasinda ikinci evliligini yapior cocuklari da var tekrar cocuk yapacam diyor

Tabii ki yok. Sülalemdeki bütün kadınlar 35'inden sonra doğurdu. Hatta anneannem 45 yaşında doğurdu çatır çatır. Ben şu an 36 yaşındayım ve gayet sağlıklı bir hamileliğim var. Normal ve sağlıklı doğurganlık yaşı içerisindesiniz. Etrafınızdaki bir sürü insan ve hatta bazı doktorlar bile sırf bu yaştasınız diye ekstra dikkatli olmanızı söyleyecek ama inanmayın. Şu an gelişmiş dünyada böyle bir algı yok ve hatta normal doğurganlık aralığı 25-40 arası sayılıyor. Öncesi ve sonrası sağlıklı sayılmıyor. Tabi Türkiyede biz hemen 18 yaşımızda evlenip, 19'unda yavruladığımız için bize fazlaymış geliyor.

takmayın bunları kafanıza ben 2.ciyi 37 de doğurdum..

Olmazz diye bişeyy yok tabiki
adet goren herkadın hamile kalma sansı vardır
tabi yumurta rezervi azalıyo felan ama
artık tup bebek de cok ilerleme var.
inş normal olur ama olmasa sıkıntı yok diger yolla olur.
nacizane tavsiyem ileri xamanlaea atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…