35 yaş sonrası evlilik ve bebek imkansız mı?

Görümcem 38 de 5 ay içinde evlendi, evlendiğinin ikinci ayında da hamile kaldı.
Niye geç olsun ki, artık hayat zaten 30 dan sonra başlıyor.

Ne güzel örnekler var,resmen moral oldu bana da,herkese evlatlarıyla sağlıklı ömürler dilerim 🙏🏻darısı başımıza inşallah

32 yaşında ve bekarım. Genelde bu durum beni rahatsız etmiyor ama forumdaki başlıklardan snraa acaba beni de rahatsız edior mu die kendimi sorgulamaya başlamadım değil :))

Herkesin bi yerde kısmeti vardır die düşünüyorum.Önemli olan doğru insanı bulmak.Evlenmek için evlenmenin bir anlamı yok.Sadece kendi adıma şöyle bir düşüncem var..35 yaşıma gelip hala evlenmezsem yumurtalıklarımı dondurmayı düşünüyorum..Şu an çocuk için büyük bir arzum yok ama çok geç evlenirsem ve ilerde çocuk istersem sıkıntı yaşamamak adına bu fikir mantıklı geldi.Siz de düşünebilirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Erkek kardeşim 33 yaşında, bekar ( hiç evlenmedi ) uzun boylu, yakışıklı. Görümcen olayım ister misin cici kız:-):KK5::KK25:

Erkek kardeşim 33 yaşında, bekar ( hiç evlenmedi ) uzun boylu, yakışıklı. Görümcen olayım ister misin cici kız:-):KK5::KK25:
Aman Allah'ım dün annemin ağzını da bir komşu aramışş,nerde çalışıo bekar mıdır gibisinden🙈 Sanırım kısmetimin açıldığı bir zamanımdayım..Hangi talibimi değerlendirsem ki 🤪

Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
kibariye 57 yaşında anne oldu. kuzenim 38 yaşında şuan hamile. bebek maşallah turp gibi gelişiyor.

Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
Teyzem 38 yaşında geçen sene evlendi eşi de aynı şekilde ikiside hiç evlenmemişti ve şuan7 aylık hamile yaşınız çok değil ama kadın Yaratılışından çok da geç kalınmamalı bu iş kısmet işi inş evlenir çoçuk sahibi okursun z

Bence yaşım geçti diye birşey yok. Sizin bahsettiğiniz durum memur kesimindedir. İnsanlar memur olunca kariyer hedeflerinin de sonuna tırmanmış gibi oluyor ve sıradaki hedefe geçiyorlar, evlenip çocuk yapmak.
Bence özellikle özel sektörde olan kişilerle arkadaşlık kurun mutlaka birilerini tavsiye ederler.
Mesela ben ve eşim özel sektörde mühendisiz ve eşimin takımında sadece 3 kişi evli diğerleri bekar. En küçük olanı 89lu bu takımın.
Benim takımımda da 3-4 kişi evliydik bir sürü 30 yaş üstü bekar vardı. Onlar da çevrede kız bulamıyorlar çünkü özel sektörde mühendislik alanında çalışan kadın sayısı çok az.
Özel sektörde çalışan bayan bir arkadaş bulursanız ya da eşi özelde çalışan bence şansınız artacaktır. Memurlar daha erken evlilik yapıyorlar:)

Hamilelik konusunda Kibariye örneği çok veriliyor ama yalan söylediğini daha sonra beyan etmişti. 46-47 yaşa bir derece inanırım da 56 yaş imkansız. Bu arada bende 40 yaşında bunalımdayım zaman daraldığı için. Ortada talip bile yok. Bekle nasibin bulur diyorlar da yıllardır bekliyorum.

Tabiki olur neden olmasın. Şuan evlilik için aday yok galiba. Eğer maddi durumun iyiyse yumurtalarını dondurmani tavsiye ederim. Böylece kırk yaşında bile evlensen donmuş yumurtlarinla tüp bebek yaparsin. Sen dondur bence.

Hamilelik konusunda Kibariye örneği çok veriliyor ama yalan söylediğini daha sonra beyan etmişti. 46-47 yaşa bir derece inanırım da 56 yaş imkansız. Bu arada bende 40 yaşında bunalımdayım zaman daraldığı için. Ortada talip bile yok. Bekle nasibin bulur diyorlar da yıllardır bekliyorum.
bir doktor sitesinde okumuştum ileri yaşta Doğum yapan ünlülerin büyük bir bölümünün yumurta donasyonu ile hamile kaldığını söylüyordu.

Arkadasim benim annem bundan 30 yil once ilk gebeligini sonlandirmak zorunda kalmis diger gebelikler icin riskli bir durumdur. Ilk cocugunu 32 ikincisini de 37 yasinda dogurmus. Sen tabi ki sagligina dikkat et bir bebegin dogacagi varsa dogacaktir merak etme. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back
X