35 yaş sonrası evlilik ve bebek imkansız mı?

18-65 yaş arası genç
66-79 yaş arası orta yaş mı

Kaynak nerede ? Link yollar mısınız?

İngilizce yayinlar icin “WHO AGE GROUP CLASSIFICATION”

Turkce okumak isterseniz “Dunya Saglik orgutu yas dilimleri” yazip aratabilirsiniz.

Eklentiler

• 6FD20482-882E-4D90-988C-95CE8F8B626B.webp
    6FD20482-882E-4D90-988C-95CE8F8B626B.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 32

İngilizce yayinlar icin “WHO AGE GROUP CLASSIFICATION”

Turkce okumak isterseniz “Dunya Saglik orgutu yas dilimleri” yazip aratabilirsiniz.
66-79 yas arasının orta yaslı sayıldıgına dair bir içerik göremedim

65 yaş üzeerine elderly yazıyor yani direkt yaşlı diyor .

66-79 yas arasının orta yaslı sayıldıgına dair bir içerik göremedim

65 yaş üzeerine elderly yazıyor yani direkt yaşlı diyor .

BD7C2E93-F0B9-468D-9EA5-41B64E13F456.webp

B78CC417-B102-4323-BFDD-851AB74BF3EB.webp

910E48E5-F1A8-414B-9860-B5AAB6960C7C.webp

Evet boşanmış da olabilir. Ama çocuk sahibi olursa o benim yapabileceğim bir şey değil kesinlikle. Kendimi çok iyi tanıyorum. Bir de çocuklu erkeklerin ikinci evliliklerinde çocuk istememe ihtimalleri olduğunu okumuştum. Ondan dolayı bu kesinlikle istemediğim bir durum.
Benim arkadaşımın ablası var 40-41 yaşlarında yaşıtı biri ile evlendi. 42 yaşında anne oldu. Bi arkadaşım da 36 yaşında evlendi kendinden 1 yaş büyüktü eşi... iki çocuğu var...

35 yaşındaki erkek bir zahmet " kendi karar versin."
Hayat arkadaşı kararını 70 üstü bir kadının kararına bırakmasın. :kızgın:
Zaten size kayınvalide karar veriyorsa geçmiş olsun.
Öyle olgun ve bağımsız olmayan bir adamla (!) isterse peri padişahı oğlu olsun evlenilmez.

Ev-le-nil-mez.
Ah ben bu yorumu evlenmeden önce görseydim evermekten vazgeçer ve su an boşanma asamasinda olmazdim

Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
Umarım çok mutlu bir evliliğiniz olur .Yaş inanının önemli değil önemli olan mutluluk.

Eki Görüntüle 2648518

Eki Görüntüle 2648519

Eki Görüntüle 2648520
Çok güzel valla keyiflendim :D

Benim annem kız kardeşimi 38 yaşında doğurdu aynı şekil öz ablam da 39 yaşında doğum yaptı ve ikisi de normal dogum yaptı diyeceğim o ki mümkün..

Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
Kuzenim.Mesleginden dolayı 35 yaşına kadar ve uzun bir ilişkinin son bulması nedeniyle evlenemedi.Sonra netten kariyer sahibi kendinden 1 yaş küçük bekar birini buldu.Evlendiler.Bir kaç defa düşük yaptı sonra tüp bebekle bebekleri oldu.Size de nasip olsun🤲

Ben 39 yaşımda evlendim. 41 de oğlumu, 42 de kızımı dünyaya getirdim. Eşimin de ilk evliliği. Ayrıca benden 4 yaş küçük. Çocuk için tedavi gerekseydi, o işlere hiç girmeme kararı almıştık. Tedavisiz oldu hatta kızım da sürpriz yumurtamız oldu. Daha iyisi sizin olsun ❤️

Oncelikle gencligimi gecirdim diye dusunmeyin. Dunya Saglik Orgutu yas skalasina gore 18-65 yas “Genc”, 66-79 arasi “Orta yas” dilimine giriyor.

Ben de gerek is, gerek egitim icin dunyayi dolastim. 37 Yasimin son aylarinda daha once evlenmemis biriyle ask evliligi yaptim. Esimle 3 yas var aramizda. Su an 30 haftalik gebeyim. Dogal yollarla gebe kaldim. Hatta ilk bebegimi kalbi durdugu icin kaybedip, kurtaj oldugumda yumurta toplatsam mi acaba diye doktora danistigimda gerek olmadigini ve rezervin yeterli oldugunu soyledi. 38 yasimin bitmesine 1 ay kaldi. Kismetse 39 yasimda bebegimi kucaklayacagim. Allah’a sonsuz kere sonsuz sukurler olsun ki hala asigim.

Tavsiyem aramayin. Ararsaniz bulamazsaniz. Oyle bir anda karsiniza cikiyor ki, onceki her seyi sirf onu bulacaginiz dakika icin yasadiginizi idrak ediyorsunuz.

Allah gonlunuze gore versin.
Maşallah mutluluğunuz daim olsun ne güzel doğal yolla mi bebeğiniz oldu yumurta dondurmuşmuydunuz

Back
X