35 yaş üstü bekar bayanlar..

Mutluluk kendini iyi hissettirecek insanlarla olmaktır aslında...yalnız olmamak değil.bazen kalabalıklarda yalnız hissedersin ,çoluğun çocuğun vardır ama anlaşmazsın ,eşin eşin gibi değilde ev arkadaşın gibidir.Paylaşımın yoktur ,yalnızlığı dibinde yaşarsın ,kalabalık bi ailede olursun da bi kelime muhabbete dahil olmazsın ,yalnızsındır..
Yani bu iyi hissettirecek insan bazen arkadaşlar bazen eş bazen çocuklar bazen anne baba olur...o Zaman Mutlu olursun..
Yalnız olmakla ,kendini yalnız hissetmek arasında cok fark var...
Kalabalıklarda yalnız hissettirenler utansın..
Cok güzel konusmussunuz Reverans verılesı...[/

Muhabbetiniz bir bekar olarak balla bölüyorum kusura bakmayın lütfen ;

Annemle bir tanışımız aynı yaşta . Bu tanış 34 yaşında evlenmiş . O güne kadar hiç evlenmemiş .
İstemeye gelenleri ailesi uzakta diye vermemiş vs .
Bir gün eve gelen birinin lafları çok sinirine dokununca o an harekete geçip eşini buluyor .
Şuan çoluk çocuk sahibi eşi ile de arası iyi .
Şu hayatta ki her şey biraz çaba biraz nasip , biraz kısmet .
Neden olmasın ? Neden bu ümitsizlik ? O kısmet karşınıza çıkacak bir gün .

Tam benim konular 33 yasindayim ,yillarca hayalini kur evlencem vs diye ,evlen agzinin payini al turkiye esine ender bulunur zor karakterli bir es,ne kadar yapici sorunlara takilan deyil cozumcu bir insan olsamda bu evlilikte resmen boguldum,simdi bosaniyorum 1,5 yil evli kaldim,yikildim resmen hep soyle yapsam duzelirmi boyle yapsam duzelirmi derdinde oldum evlendim evleneli ve bosaniyorum halen acabalarlayim ,rabbim hayirlisini versin

Bir yıl önce nikahım, altı ay önce düğünüm oldu 35 yaşında sayılırım.
Yakında anlaşmalı boşanacağız. Evlilik daha çok mutsuzluk getirebiliyor.

Sen yine de bugününe şükret!

Sen yine de bugününe şükret![/QKonu sahıbı degılım ama uzuldum yasadıklarınıza..gecmıs olsun...

Tam benim konular 33 yasindayim ,yillarca hayalini kur evlencem vs diye ,evlen agzinin payini al turkiye esine ender bulunur zor karakterli bir es,ne kadar yapici sorunlara takilan deyil cozumcu bir insan olsamda bu evlilikte resmen boguldum,simdi bosaniyorum 1,5 yil evli kaldim,yikildim resmen hep soyle yapsam duzelirmi boyle yapsam duzelirmi derdinde oldum evlendim evleneli ve bosaniyorum halen acabalarlayim ,rabbim hayirlisini versin
Cunku bu toplumda +30lara kalan kadının muhatabı adamlar artık evlılık düşünmeyen-egılımlı olmayan gecımsız sap sorumsuz mızaclı yanı pek de kocalık yapabilecek adamlar olmuyo...30lardan sonra ıyı evlılık-es yakalamak zor...hele +40larsa berbat adamlara kalıyo..bıldıgın yaramaz...ısıtısnalar kaıdeyı bozmaz hesabı

Bir arkadaşım 37 yaşında evlendi hatta anne oldu.Bir arkadaşımda 45 yaşında evlendi.Daha önce hiç evlenmemişti.Artık bekarlık yeter yanıma hayat arkadaşı istiyorum dedi evlendi.Peşinede ikizleri oldu.
Masallah ama onların buyuk ıht. aılesı bulmuştur..Kendı aılem hayatta o ıslere el atmaz kılını kıpırdatmaz ıstedıgınde de garıpsenırsın..benım etrafımda oyle çöpçatan tanıdık arkadaş hıc yok...

Benim komşum 40 yaşında evlendi hatta iki komşum da ..çok güzel hayatları var.yurt dışına yerleştiler .bir arkadasım 35 yaşında evleniyor şimdi..yani yaşın önemi yok evlılıkte ..sağlık sorununuz yoksa 40 yaşlarında bile anne oluyorsunuz ..,hayırlısını isteyin .,
Onların o saatten sonra buyuk ıht. aılesı bulmuştur..bızde o kafa yapısında aıle yok mesela...

Sen yine de bugününe şükret!
Senle benzer hallerdeyiz,ayni yas, ust msjayanlis yazdim yasimi duzeltemedimde ,cekismeli bosaniyorum bende

Cunku bu toplumda +30lara kalan kadının muhatabı adamlar artık evlılık düşünmeyen-egılımlı olmayan gecımsız sap sorumsuz mızaclı yanı pek de kocalık yapabilecek adamlar olmuyo...30lardan sonra ıyı evlılık-es yakalamak zor...hele +40larsa berbat adamlara kalıyo..bıldıgın yaramaz...ısıtısnalar kaıdeyı bozmaz hesabı
Ya surası cok net her evlenmek ısteyen kadın evlenemezken azımsanamayacak ustelıkte muhattabı erkeklere gore cok daha vasıflı bayanlar (muhtemelen sırf yaştan açıkta kalıp tercıh edılmezken ) erkeklerınse kor topal delı işssizi bıle evlenıyo..ya bı bakıyosun alt durumda adamların cogu kere kıyasen daha ıyı durumda kadına yakıştırıldığını gorurken aksı bır ornek asla mumkun olmuyo00... once kendı hem cınsı denk gormuyo yer yerınden oynuyo bı kere... kadının her daım hem en zekı hem en güzel hem en popüler hem en başarılı hem de en paralı pullu olmasıyanı bı nevı superkadın olması beklenıyo gunumuzde.....yok yok yanı...beklentıler hat safhada, ucuyo.....bu nedır yaa!!!gene de yaranamıyosun ayrıca...korkunç bı somuru ve cınsıyetcılık duzenı hakım...

Jeneroma ve Esekaf arkadaşlarım evet aynı süreçten ben de gectım..cok zor gerçekten...umarım cok uzamadan atlatır, kolay toparlanırsınz...Allah yardımcınız olsun...

Ya surası cok net her evlenmek ısteyen kadın evlenemezken azımsanamayacak ustelıkte muhattabı erkeklere gore cok daha vasıflı bayanlar (muhtemelen sırf yaştan açıkta kalıp tercıh edılmezken ) erkeklerınse kor topal delı işssizi bıle evlenıyo..ya bı bakıyosun alt durumda adamların cogu kere kıyasen daha ıyı durumda kadına yakıştırıldığını gorurken aksı bır ornek asla mumkun olmuyo00... once kendı hem cınsı denk gormuyo yer yerınden oynuyo bı kere... kadının her daım hem en zekı hem en güzel hem en popüler hem en başarılı hem de en paralı pullu olmasıyanı bı nevı superkadın olması beklenıyo gunumuzde.....yok yok yanı...beklentıler hat safhada, ucuyo.....bu nedır yaa!!!gene de yaranamıyosun ayrıca...korkunç bı somuru ve cınsıyetcılık duzenı hakım...
Dogru tespit aslinda,ben ne kadar yetenekli kararli guclu,olumluysam ,esim o kadar tersiydi,ailem cok yakistirmadi bana dengin deyil dendi ,esimin kendi akrabalarida ne alaka dercesine bakti bana hatta cok sanslisin dendi,adam kendini sansli gormuyorki sorun orda

Jeneroma ve Esekaf arkadaşlarım evet aynı süreçten ben de gectım..cok zor gerçekten...umarım cok uzamadan atlatır, kolay toparlanırsınz...Allah yardımcınız olsun...
Amin insallah
Esimle sanki 1,5 yil evli deyilde 10 yillik evlilik gibi agir geldi ikimizede ,kendini savundugu sozler cok kiriciydi,ben boyleyim ne yapayim,bu yastan sonra evlilik olursa kimse kendinden odun vermiyor vs,resmen butun hayatim degisti ,kendi ailesinin karsindaki eve gecti,dahada suclu kim kadin,yuvayi disi kus yaparmis

Bekarlık bu yaşta artık keyiften ziyade yalnızlığa dönüşüyor çünkü artık etrafındakiler çocugunu okula gönderirken sen hala umut etmekle yetinmek zorunda oluyorsun bu da ağır geliyor...Geceleri sıcacık sarılıp uyuyamamak hep ama hep hayaller hayaller sanki ömür hayallerle geçecek gibi geliyor...

Dışardan bakınca evlilikler güzel görünüyor, elele gezenler çoluk çocouk bayram ziyaretleri falan ama işin iç yüzüne bakarsak ne kadar çok aldatılan var ve çevremdeki erkeklere bakınca ellerinde telefon birileriyle ordan burdan mesajlasmadan duramıyorlar, eve gidince de akşam yazma deyip o şekilde çözüm bulmuşlar. Böyle bakınca da korkulacak birşey gibi duruyor çünkü aldatılmayı kaldırmak çok zor kaldıramazsın affetsen ölüm affetmesen acı...Sosyal medya sayesinde artık herkese heryerde ulaşmak çok kolay olduğu için ister erkek ister bayan artık daha cesur olmuş gördüğüm kadarıyla...İki ucu çıkma bir sorun bence evlilik ve bekar kalmak
Evet dedıklerınıze aynen katılıyorum...burası bı Avrupa degıl kı +30 bekar bı bayanın 20lı yaslardakı sosyalıtesı devam etsın...evlı arkadaşlarıyla ortak bı sohbet konusu kalmıyo bı defa...ve evet ne yazık kı bu ınternet askları, karsı cınse erısılebılırlıgın kolaylığı da ılıskılerı cok zedeledı gunumuzde...ama surası da yadsınamaz bı acı gerçek kı her devır daha secıcı olan kadındır, erkek cogunlukla hem daha kolay begendıgınden hem de alabıldıgınden ıstedıgı zaman evlenir...ama kadında o ıs oyle olmuyo ıste...kadın cınsının krıterlerı cogu kez daha yüksek oluyo ve de bı erkegın kendısını sececegı gunu beklıyo...o yüzden her zaman ıcın bı kadının evlenebılırlıgı erkegınkınden daha dusuk...her ne acıdan bakarsanız bakın...

30 yaşındayım ve her böyle konuları gördüğümde nedense yazma, dertleşme gereği duyuyorum. Bazen tükendiğimi hissediyorum bazen de sanki yarın sevdiğim bir eş adayı karşıma çıkacakmış gibi huzur dolu umutlu hissediyorum pes etmek yok diyorum kendi kendime.. ama bu duygularım hep kısa anları kapsıyor. Gel gitli karışık duygular diyelim yaşadıklarım..

Artık psikolojimin bozulduğunu hissediyorum. Eş bulma derdinden dolayı değil. O sadece sıkıntılarımdan bir tanesi.. Hamdolsun bu günüme isyan etmiyorum kesinlikle hayırlısını istiyorum Yüce Rabbimden ama yalan değil mutsuzum. Elimde olmadan mutsuzum. Ne iş ne eş ne ne bir çevre.. Önceden arkadaştan geçilmiyordu çevrem ama nedense kestim hepsiyle görüşmemi. Akrabalarımla bile görüşmek istemiyorum, kaçıyorum. Çok şükür ailem yanımda sağlığımız yerinde, aç değilim açıkta değilim.. ama ruhum bunu anlayamayacak kadar körleşmiş. Şükretmemi değil isyana sevk ediyor beni sürekli.. Yoruldum artık ama pes de etmek istemiyorum. Umudumu yitirirsem olan gücümünde yiteceğini biliyorum..

Hepimiz için hayırlısını diliyorum Allah'ımdan. Ya Vekil işimizi Sana bırakıyorum. Hakkımızda hayırlısını ver (AMİN)
Evet sızın durumunuz da haylı zormuş arkadaşım..Amın Alah yardımcınız olsun...

Amin insallah
Esimle sanki 1,5 yil evli deyilde 10 yillik evlilik gibi agir geldi ikimizede ,kendini savundugu sozler cok kiriciydi,ben boyleyim ne yapayim,bu yastan sonra evlilik olursa kimse kendinden odun vermiyor vs,resmen butun hayatim degisti ,kendi ailesinin karsindaki eve gecti,dahada suclu kim kadin,yuvayi disi kus yaparmis
Cok zor coook ınanın sızı gayet ıyı anlıyorum .Benımkı de hıc vakıt kaybetmeden evlendı,bana uzaktan nanık yapıyo... tabı O erkek Onun adı dula çıkmadıkı bu sıg cahıl önyargılı zıhnıyette...Allah yardımcımız olsun...

Dogru tespit aslinda,ben ne kadar yetenekli kararli guclu,olumluysam ,esim o kadar tersiydi,ailem cok yakistirmadi bana dengin deyil dendi ,esimin kendi akrabalarida ne alaka dercesine bakti bana hatta cok sanslisin dendi,adam kendini sansli gormuyorki sorun orda
Yok ya bunlar acayıp yüksek egolu bı cıns gökte ucuyolar..ıste toplum onlara bu hakları ımtıyazları verıyo ılkın...oyle yetıstırılıyolar..sımarık sorumsuz kadını ezen saymayan curetkar tehdıtkar bı tavır

Back
X