Aslın da burada açılan konuların hepsini zamanında yaşadım ama çareyi başkalarından değilde sabrımla aklımla yap-boz misali uygulayarak buldum hep.
Kv evlilik koca aldatma yalan akraba ilişkileri arkadaş ortamı flörtler vs hepsini yaşadım ve tecrübe ettim.
Benim tek artı tarafım var hayatın bana sunduklarından hiç korkmadım üstüne gittim aciz olmadım ezilmedim kendimi ezdirmedim 1 değil 10 çocuğum olsa çekip gidecek kadar gözü kara oldum. İkili tartışmalarda asla cevap vermedim susmayı tercih ettim zamanı gelince konuştum. Öfkeme yenik düşmedim.
İnatçı ve asi bir kişiliğim olsa da kalp kırmamaya özen gösterdim.
Çok otoriter bir babam var mesela tek kızıyım ve babama hayranlık derecesin de aşık olduğum halde babama bile defalarca rest çekmişliğim var.
Boşandım ve arkamda kimse yoktu tek başıma boşandım çalıştım düzenimi kurdum kızımı büyüttüm Türkiyenin dört bir yanında kısa süreler halinde mesleğimi yaptım 4 yıl gibi bir süre yurt dışı maceram oldu geri döndüm.
Her gittiğim de babam beni reddetti her döndüğümde gittim babamın elini öptüm beni affetti.

Abim ve erkek kardeşim manevi desteklerini asla benden esirgemedi.Annem desen Canım anam evin içinde babamı hep işledi ince ince aramızı yaptı sağolsun tabi bu arada kızımın eğitimi için elimden geleni yaptım yurtdışına giderken kızımı babasına bıraktım vs. Yani hayatı hep gelişine yaşadım kimi taca gitti kimi outa gitti kimi de gol oldu

Artık yaşlandım ve duruldum şimdi 40 yaşındayım, dünyanın en aksi en huysuz en çekilmez adamına aşık olarak evimdeyim kocamın geliş ve gidiş saatlerini ve doğacak bebeğimizi bekliyorum :)