35 yaş üstü bekar bayanlar..

Ben 35 yasinda evlendim.iki arkadasim da ayni sene 36 yasindayken evlendiler
47 yasinda 2. Evliligini yapan bi tanidigim var torunu bile var.her gordugumde cocuklar gibi şendi askin yasi yok asla gec kaldim diye dusunmemek gerekiyormus diyordu zaten
Pekı sıze bı sey soracağım cok merak ettımde; o 47 yasındakı bayan kac yasında bı beyle evlendı? adam çocuklu dul muydu?

Ya su olaya bakar mısınız Allahaskınıza; Gökhan Ozer ısımlı unlu sahıs 52 ıken 26lık eczacı cok hos bı bayanla evlendı gecen yaz..kızı yasında resmen olaya bakın yani...ama bı kadın bırakınız 1 kac yas gencını yaşıtına gıtse olmuyo...benım basıma gelıyo bu yaa; akranım adamlar ustelık yemınle babam yasımda gozukuyolarken mınyon benı begenmıyol tenezul etmeyen bakıslar atıyolar...bu arada 40 sayılırım kendım...bılemıyorum benım cok ağırıma gıdıyo bu durum..yanı su durumda +35lık bayanlar dedesı yasındakılerı veya yaşıtlarından acmazlıları kabul etmedıkce evlılık bı hayal gozukuyo...halbukı ben bı cocugum olmasını cok ısterdım...kısmet..

6 yıllık evliyim 10 yıllık hayat arkadaşım eşim.16 yaşımdan beri tanıyorum yani.sanki ben onla doğmuşum.hee bi ömür yetermi onu sevmeye onla olmaya yetmez.çünkü ben eşime ilk günki gibi aşığım.zor yanları yok değilmi var çocuklarımız var bazen çok zorlanıyorum keşke evlenmeseydim diyorum bazen eşimede kızıyorum ama sonra öyle bişey yapıyoki ben bu adamı nasıl sevmeyeyim diyorum.yaşlılığımızı hayal ediyoruz birlikte şu yaşa gelince şu kadarlık evli olcaz filan diyoruz.hep dua ediyorum allahım bana eşimin acısını gösterme aynı gün kavuştur sana diye.yani insanın hayat arkadaşı olması zorda olsa güzel.rabbim sizede çok güzel bi aşk nasip etsin.güzel bi evlilik ve evlat nasip etsin.
Cok sanslısınız maşallah cok genç yasta ask evlılıgı yapmıssınız

Yok ya bunlar acayıp yüksek egolu bı cıns gökte ucuyolar..ıste toplum onlara bu hakları ımtıyazları verıyo ılkın...oyle yetıstırılıyolar..sımarık sorumsuz kadını ezen saymayan curetkar tehdıtkar bı tavır
Iclerine grip ailede kadina verilen degeri gorunce yetisme tarzida ortaya cikiyor,ama suda var ,ailede ne gorduysek sanki oylemi yasiyoruz her birey kendi iradesine gore tartiyor yasiyor,

Ya su olaya bakar mısınız Allahaskınıza; Gökhan Ozer ısımlı unlu sahıs 52 ıken 26lık eczacı cok hos bı bayanla evlendı gecen yaz..kızı yasında resmen olaya bakın yani...ama bı kadın bırakınız 1 kac yas gencını yaşıtına gıtse olmuyo...benım basıma gelıyo bu yaa; akranım adamlar ustelık yemınle babam yasımda gozukuyolarken mınyon benı begenmıyol tenezul etmeyen bakıslar atıyolar...bu arada 40 sayılırım kendım...bılemıyorum benım cok ağırıma gıdıyo bu durum..yanı su durumda +35lık bayanlar dedesı yasındakılerı veya yaşıtlarından acmazlıları kabul etmedıkce evlılık bı hayal gozukuyo...halbukı ben bı cocugum olmasını cok ısterdım...kısmet..
Gokhan ozen o yasta oldugunu sanmiyorum,sinan ozendir o suan nete baktim 52 cikti eside26 yas kucukmuymus ne ,benimde onceden kendimden kucumler talip olmustu dusunmuyordum olgun olsun beni anlasin ,akli basinda olur vs dedik adam tamda tersimi cikar yedim o laflaribundan sonra kendimden kucuk dusunebilirim,hemde bekar istiyorum nasipse,arada psikolojim duze cikinca dusunuyorum tabi bunlari

Aslın da burada açılan konuların hepsini zamanında yaşadım ama çareyi başkalarından değilde sabrımla aklımla yap-boz misali uygulayarak buldum hep.
Kv evlilik koca aldatma yalan akraba ilişkileri arkadaş ortamı flörtler vs hepsini yaşadım ve tecrübe ettim.
Benim tek artı tarafım var hayatın bana sunduklarından hiç korkmadım üstüne gittim aciz olmadım ezilmedim kendimi ezdirmedim 1 değil 10 çocuğum olsa çekip gidecek kadar gözü kara oldum. İkili tartışmalarda asla cevap vermedim susmayı tercih ettim zamanı gelince konuştum. Öfkeme yenik düşmedim.
İnatçı ve asi bir kişiliğim olsa da kalp kırmamaya özen gösterdim.
Çok otoriter bir babam var mesela tek kızıyım ve babama hayranlık derecesin de aşık olduğum halde babama bile defalarca rest çekmişliğim var.
Boşandım ve arkamda kimse yoktu tek başıma boşandım çalıştım düzenimi kurdum kızımı büyüttüm Türkiyenin dört bir yanında kısa süreler halinde mesleğimi yaptım 4 yıl gibi bir süre yurt dışı maceram oldu geri döndüm.
Her gittiğim de babam beni reddetti her döndüğümde gittim babamın elini öptüm beni affetti. :KK70:
Abim ve erkek kardeşim manevi desteklerini asla benden esirgemedi.Annem desen Canım anam evin içinde babamı hep işledi ince ince aramızı yaptı sağolsun tabi bu arada kızımın eğitimi için elimden geleni yaptım yurtdışına giderken kızımı babasına bıraktım vs. Yani hayatı hep gelişine yaşadım kimi taca gitti kimi outa gitti kimi de gol oldu :KK70:
Artık yaşlandım ve duruldum şimdi 40 yaşındayım, dünyanın en aksi en huysuz en çekilmez adamına aşık olarak evimdeyim kocamın geliş ve gidiş saatlerini ve doğacak bebeğimizi bekliyorum :)
Cok güzel yazmışsınız..yalnız suna katılmıyorum yaşıtız ve henuz yaslı degılız olsun olsun orta yastayız...ıste bırazda bu toplumun 35 sonrası kadını yaslı kabul etmesinden dolayı bazen bu ruh halıne kayabılıyoruz...demem o kı; Allah mutluluğunuzu daım etsın..yazık kı cogu ayrılmış bayanın sızın gıbı 2.sansı olamıyor..ben bu yıl 40 olucam ne gelen var ne gıden cocugumda yok...bı seylere on ayak olan çöpçatan cevre desen hıc bı zaman olmadı..anlayacağınız çocuk trenı de evlılık trenı de kacıyo sankı...

ayni fikirdeyim, avrupada, amerikada 35 Yas en iyi yastir. ne adet, ne madet. gez toz evlen. istersende 40 yasinda sperm yerlestirtip cocuk yap tek basina!
Oralarda +30 kadına ıskarta muamelesı yapılmıyor beyıne anlaşmaya bakılıyo ve de 2 kışı evlenıyo o yüzden bı evlılık yürütmek cok daha kolay...medenı yığınla seyı asmıs adam onlar....

evet Jeneroma cıgım Ufff evet Sınan Ozen dıyecektım..yanlış olmuş..:) Yok olgunluk yasla cok alakalı degıl acılardan geçmek ders alma kapasıtesı ve karakterle ılgılı bence kesınlıkle..ıns. dılegın gerceklesır...ama su kadarını dıyım yaşıtın da gozu daha dışarı kayıyo maalesef...hele kı orta yas azgın teke sendromuyla:) ayrıca kadın buyuk oluncada yıne bu toplumda soyle bı sey var; erkek sahıplenmıyo benımsemıyo abla gıbı goruyo sankı...ve tabıatıyla kadın da bı sure sonra ılgısızlıkten bezıp adamı terk edıyo..olmuyo...sıkıntılı olur bence hele kı 2.evlılıkte cok buyuk rısk ...mesela benım etrafımda erkegın kucuk olduğu hangı evlılık varsa yurumuyo bırı bıttı bitecek..:(

Son düzenleme:
Ben 28 yaşındayım ne kısmet var be başka şey. Çalışıyorum ama dört duvar arasında ne dışarı çıktığım var ne bir ortam. Hayal kuramıyorum ama bir kısmetimde varsa elbet bulacak beni

evet Jeneroma cıgım Ufff evet Sınan Ozen dıyecektım..yanlış olmuş..:) Yok olgunluk yasla cok alakalı degıl acılardan geçmek ders alma kapasıtesı ve karakterle ılgılı bence kesınlıkle..ıns. dılegın gerceklesır...ama su kadarını dıyım yaşıtın da gozu daha dışarı kayıyo maalesef...hele kı orta yas azgın teke sendromuyla:) ayrıca kadın buyuk oluncada yıne bu toplumda soyle bı sey var; erkek sahıplenmıyo benımsemıyo abla gıbı goruyo sankı...ve tabıatıyla kadın da bı sure sonra ılgısızlıkten bezıp adamı terk edıyo..olmuyo...sıkıntılı olur bence hele kı 2.evlılıkte cok buyuk rısk ...mesela benım etrafımda erkegın kucuk olduğu hangı evlılık varsa yurumuyo bırı bıttı bitecek..:KK43:
Minyon tipliyim yasimi gostermiyorum acikcasi,esimin yasi 40 gircekti bu sene ,sanki sanarsin 60 yasinda yerinden kaldiramiyordum ,allah korusun gozu disarda olandan

Hic baski gormedim diyordum mesela bekar oldugum icin. Dun annemle konustum. Cocugumuz olmazsa kardesimle benim malvarligini devlete bagislayacagini soyledi :KK70: biz bekar olursek hic sevmedigi akrabalarna kalirmis tum mal, onlar yiyemezmis, zehir zikkim olsunmus. Kardesim de evlenmek istemiyor kesinlikle 33 yasinda o da. Dedim anne bu nasil bir baskidir, beni parayla tehdit ediyorsun :KK70: ya yemin ederim insanlr degisik, izleyip guluyorum sadece. Ne yasamak istiyorsan onu yasa. Iyi kotu secim senin.[/QUOBu devırde
Minyon tipliyim yasimi gostermiyorum acikcasi,esimin yasi 40 gircekti bu sene ,sanki sanarain 60 yas yorgunlugu yerinden kaldiramiyordum ,allah korusun gozu disarda olandan
Oyle oyle amınn...ortalık harem kurandan gecılmıyo maşallah..bı de hak bılmıyolar mı erkek adam yapar dıye ıfrıt oluyorum resmen...bacım bunlar 35den sonra cok daha hızlı salıp bı de cokuyolarda hemen yakınlarındakının hıc bı seyını begenmıyolar..onlar erkekkk malum...her tur olumsuzluktan ariler...fakat gene de ben maksımum 5 yasın yanı akran secımının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum buyuk laf etmeyım

Hirs yapinca oyle ama ben mutlu olmam ki. Tanistirmak istiyorlar uzak akrabalarla ben kabul etmiyorum. Bakalim hayirlisi varsa kismetimde olur ama ben cidden boyle cok iyiyim. Ailem uzuluyor ama ne yapayim, bize birakmak icin ugrastilar bu kadar. Gelenin de para icin gelmemesi gerek bi de bu var. Tanidiklar hep bunun icin geliyor. Ancak karsima cikmali ailemin maddi durumunu bilmeyen biri olmali. Fakirim diyecegim bundan sonra bakalim kim kabul edecek beni?
Benım ex. uzak akrabasıyla evlendı mesela...erkek mılletıne armut pıs ağzıma dus her sey altın tepsı ıcınde sunuluyo maşallah..

Hayatim olmuyorsa olmaz. Zorlamanin anlami yok 27 yildir zorladilar zaten, biz kardesimle bosanmalari gerektigini dusunuyoruz, hergun tartisma hergun tartisma. Artik depresyona girerlerse de kendi problemleri. Ben cok ugrastim yalniz kalmasinlar yasliliklarinda diye, artik herkes kendi ektigi hayati yasar, o yuzden burada kimseye ay ayrilma yuvan kurtulsun demem. Kafa yapin uymiyorsa yol yakinken ayrilmak hem kendin icin hem cocuk icin daha iyi. Biz bekarlar icin de en guzeli bekarlik, bosver, gez toz.
Yakın aılesınde boşanma olanlar evlılıge zor ıkna oluyo zaten...haklısınız

32 yaşındayım ve bekarım. evet bir yuva özlemim var fazlasıyla hem de. ama hayatımı paylaşmaya degecek o insan karşıma çıkmıyor. yakın zaman önce böyle biriyle karşılaştığımı sanıp heyecanlanmıştım. ama doğru kişi değilmiş o. içi hava dolu bir balonmuş. biriyle mutsuz olmaktansa tek başıma mutsuz olmayı yüz kere tercih ederim.
Haa bı de son günlerde böyle akrabaya parayla çocuk baktırma cıktı..ezıcı asagılayıcı ve moral bozucu bı durum bence..hıc tasvıp etmıyorum..

Arkadaşlar ben o kadar çok emek verdim ki. Yani benim yerimde kim olsa bu kadar dayanmazdi. Bu kul çok acımasız. Ne heves bıraktı ne başka bir şey. Ben 30 yasimdayim. İyi bir mesleğim var. Nisanlim 45 yasinda. 1 evlilik yapmış. 1 tane evladı var. Buna rağmen hep itinayla davrandım. Ailem sırf ben seviyorum hasta olmayım diye tek birşey soylemediler. Ona kalsa vardır her şeyin sebebi. İnsan sevse böyle eziyet etmez. Ama yetti artık. 6 yıl mahvetti beni.
Pekı nıye arada kusak farkı olan bırını sectınız? 15 yasla cok zor tabı ...yurumesı pıyango...cocukda dedesı gıbı durur bence..zaten ınsanlar yasdonumunden yaklaşık bı 5olerden sonra daha hızlı yaslanma surecıne gırıyolar..bakıcısı olurdun...bırlıkte gezıp eglenemezdın enerjı sevıyelerı farklı olurdu doğal olarak

Cok zor coook ınanın sızı gayet ıyı anlıyorum .Benımkı de hıc vakıt kaybetmeden evlendı,bana uzaktan nanık yapıyo... tabı O erkek Onun adı dula çıkmadıkı bu sıg cahıl önyargılı zıhnıyette...Allah yardımcımız olsun...
Benimki de on yaş küçük hiç evlenmemiş biriyle büyük ihtim al görücü usuluyle evlendi.Bana ise on yaş küçük biri hoşumıza da gitse sevilsek de zinhar haram.Hiç evlenmemiş zaten severse denk gelirse.Lanet olsun bu düzene.
Bu zihniyette emeği geçen kim varsa hakkım zehir zıkkım olsun.Helal etmiyorum ahiret gününde.

Back
X