- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Evlenmeden once boyle deyildi,cunku konustuklarimizi yasadiklarimizi dusununce cok pis kandirildigimi dusunuyorum,aile ile ilgili pek bise konusmazdi surekli gidersin vs gibisinden,evlenince hic onlardan cikamadik,surekli cicek cikolata alan adam evlendikten sonra bir kere falan almistir,surekli soyle yapariz boyle yapariz derdi ilk uc ay hic cikipta biyere gitmedik kavga dovus iki ayda bir disarda gezmeye gider olduk,aileye duskun gozukmuyordu tek kelime etmezdi,sabah yarim saat ise gitmeden ugrar ,isten gelince iki uc saat takildigin ailesinin evinde,gorustugumuz zamanlar sevgi dolu merhametli beni sahiplenici davranirdi,evlendik öleyim umrunda deyil sevgimi hic gormedim bu suru sey isteEvlenmeden önce nasıldı?
Aynen kandırlmışsın resmen.Bir arkadaşımın sevgilisi de şimdi böyle.Boşanmış çocuklu bir kadın.Sevgilisi hiç evlenmemiş.Çok ilgili çok romantik çiçekler sık görüşme.Ailesinin yanında sahiplenme.Ama bana biraz psikopat geliyor.Benle görüşmesini istemedi mesela çok yakın olduğumuzu anlayınca akıl vermiyeyim diye.Arkasaşımı da eline aldı.Arkadaşımla eskisi gibi depiliz .Kırıldım bir de.Evlenmeden once boyle deyildi,cunku konustuklarimizi yasadiklarimizi dusununce cok pis kandirildigimi dusunuyorum,aile ile ilgili pek bise konusmazdi surekli gidersin vs gibisinden,evlenince hic onlardan cikamadik,surekli cicek cikolata alan adam evlendikten sonra bir kere falan almistir,surekli soyle yapariz boyle yapariz derdi ilk uc ay hic cikipta biyere gitmedik kavga dovus iki ayda bir disarda gezmeye gider olduk,aileye duskun gozukmuyordu tek kelime etmezdi,sabah yarim saat ise gitmeden ugrar ,isten gelince iki uc saat takildigin ailesinin evinde,gorustugumuz zamanlar sevgi dolu merhametli beni sahiplenici davranirdi,evlendik öleyim umrunda deyil sevgimi hic gormedim bu suru sey iste
Ben nedense sizin gibi dusundum,inan altindan bir psikopat cikabilir,adam anlayisli seviyor olsa kalkipta sizden uzaklastirmaz o iste var bisi,o kizin etrafindaki herkesi kizdan uzaklastircak yanniz ona kalmasini saglacaktir buyuk ihtimal,guya arkasinda bir es gibi gozukuyor simdiAynen kandırlmışsın resmen.Bir arkadaşımın sevgilisi de şimdi böyle.Boşanmış çocuklu bir kadın.Sevgilisi hiç evlenmemiş.Çok ilgili çok romantik çiçekler sık görüşme.Ailesinin yanında sahiplenme.Ama bana biraz psikopat geliyor.Benle görüşmesini istemedi mesela çok yakın olduğumuzu anlayınca akıl vermiyeyim diye.Arkasaşımı da eline aldı.Arkadaşımla eskisi gibi depiliz .Kırıldım bir de.
Evlenilecek adam kaldimi..bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım
morali çok bozuk gelin dertleşelim
Erkeklerde evlencek kadin varmi diyo hatta kadinlar paradan baska bisi dusunmuyor diyolar benim yakindan duyduklarim eheheEvlenilecek adam kaldimi..
Erkekler ne istiyor calisacak guzel olacak bakimli olacak marifetli olacak. Parali olacak. Erkeklerinde gozu acildi artikErkeklerde evlencek kadin varmi diyo hatta kadinlar paradan baska bisi dusunmuyor diyolar benim yakindan duyduklarim ehehe
Bence erkekler fazla yuksekten ucuyor,eskiden erkekler kosardi kizlarin pesinden ,simdi kadinlar,farkindaysan hep erkekler biseler bekliyor,acaba kendisi senin icin ne kadar bakimli,ne kadar kazaniyor,fazlaca deger boyle yapti diye dusunuyorum.Erkekler ne istiyor calisacak guzel olacak bakimli olacak marifetli olacak. Parali olacak. Erkeklerinde gozu acildi artik
ne kadar doğru yorumlamışsınız gerçekten erkekler ve bayanlar rolleri değişti...Bence erkekler fazla yuksekten ucuyor,eskiden erkekler kosardi kizlarin pesinden ,simdi kadinlar,farkindaysan hep erkekler biseler bekliyor,acaba kendisi senin icin ne kadar bakimli,ne kadar kazaniyor,fazlaca deger boyle yapti diye dusunuyorum.
Artik eskisi gibi kiz tavlamak zor dwyil o olmadiysa baskasi olur ,bayanlara kolay ulasil olduklari icin ugrasmak istemiyorlar,bayanlar daha yapici diye dusunuyorum
Masallah ama onların buyuk ıht. aılesı bulmuştur..Kendı aılem hayatta o ıslere el atmaz kılını kıpırdatmaz ıstedıgınde de garıpsenırsın..benım etrafımda oyle çöpçatan tanıdık arkadaş hıc yok...
Amın canım..aynenBenim es arizali mesela bence kisilik cunku o yaslardada cevremde insanlar var boyle deyiller,cok aileciligi yedi bitirdi beni,kac yasina gelmis yuvam olsun esim olsun dediginde tatli duygulara kapildim sahip cikar ailesinin benim yerimi bilir dedim,sanki 18 yasinda annesinden ayirdim cocugu iyice dustuler birbirlerine bence cokta incelememek lazim biseyleri,ben onceden yoksu yokbu dedim noldu kismetde ne varsa onu gordum,baska biriyle evli olsaydim inanin pesime dort donerdi ,ne ugrastim ya adam kendini prens sandi bolca dua etmeliyiz rabbim iyi insanlarla karsilastirsin diye.
Bence cogu kadınlrdan daha paragöz...hesaplarla gelıyorlarErkeklerde evlencek kadin varmi diyo hatta kadinlar paradan baska bisi dusunmuyor diyolar benim yakindan duyduklarim ehehe
Kesınlıkle cok nazlılar ve horluyorlar..Bence erkekler fazla yuksekten ucuyor,eskiden erkekler kosardi kizlarin pesinden ,simdi kadinlar,farkindaysan hep erkekler biseler bekliyor,acaba kendisi senin icin ne kadar bakimli,ne kadar kazaniyor,fazlaca deger boyle yapti diye dusunuyorum.
Artik eskisi gibi kiz tavlamak zor dwyil o olmadiysa baskasi olur ,bayanlara kolay ulasil olduklari icin ugrasmak istemiyorlar,bayanlar daha yapici diye dusunuyorum
Ama kendılerı o ozellıklerı tasımıyolarErkekler ne istiyor calisacak guzel olacak bakimli olacak marifetli olacak. Parali olacak. Erkeklerinde gozu acildi artik
aynen o şekildePıs bı durum, temız bı sayfa acamıyosunuz, ..kolay gelsın
bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım
morali çok bozuk gelin dertleşelim
:) aynen bende oyle dıyorum hayırlısı olsun herseyınBu konu benim icin hem duz hem de karisik bi konu. Evlenilecek bi adam vardi da ben mi evlenmedim diyerek pas geciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?