35 yaş üstü, çalışan,2. bebek düşünen ama cesaret edemeyen anneler buyrun

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
selam herkese benim gibi iş kariyer diye diye 2. bebeği 35 yaş üstüne erteleyen ve hala cesaret edemeyen ,yada bu yollardan geçtim tek çocukla kaldım deyip pişman olan varmı?

Son düzenleme:
arkadaşlar fikirlerimizi paylaşalım diye bu topiği açtım ,bazen burdaki kişilerin görüşü hayatımızı düzene sokmakta çok büyük etken olabiliyor

Merhaba canım. Ben istedim 2.ama olmadı.artık uğraşmıyorum .doğrusu, hayırlısı bu sanırım.

merhaba yaş kaç sizde benim gibisiniz herhalde çalışan anne, çocuğunuzun yaşı kaç?tek çocukla hayata devam diyorsunuz yani ,bu sonuca çıkan etken ne oldu özel değilse ?

Ben de oğlumu kardeşsiz bırakmak istemiyorum...
Ama şu sıra erken olduğunu düşünüyorum...
Malum gurbetteyiz.. Çalışıyorum...
Cesaret edemiyorum henüz..
Ama görünce de bir heves doluyor içime..

Ben de oğlumu kardeşsiz bırakmak istemiyorum...
Ama şu sıra erken olduğunu düşünüyorum...
Malum gurbetteyiz.. Çalışıyorum...
Cesaret edemiyorum henüz..
Ama görünce de bir heves doluyor içime..

bende gurbetteyim cnm bakacak kimse yok cesaretim yok bu sebeple, yaş kaç ki?

Son düzenleme:
ooo canım senin daha yaşın genç ben 28 yaşındayken oğlum oldu.şuan 35 yaşındayım.

Hmm baya ara vermişsiniz...
Ben o kadar ara vermeyi düşünmüyorum..
Böyle yoğun tempoya alışmışken bir tane daha olsun istiyorum...
Herhalde 2 sene sonra felan Allah nasip ederse istiyorum...

Hmm baya ara vermişsiniz...
Ben o kadar ara vermeyi düşünmüyorum..
Böyle yoğun tempoya alışmışken bir tane daha olsun istiyorum...
Herhalde 2 sene sonra felan Allah nasip ederse istiyorum...

evet ben hamile kaldım ama kese gelişmediği için 2 ay önce kürtaj oldum o yüzden 3 yıl daha beklemek istiyorum hem maddi hem manevi kendimi anca toparlarım galiba,ama tek çocukta kalma fikri beynimide zorlamıyor değil yani,en zoruda ileride pişman olurmuyumlar

3
merhaba yaş kaç sizde benim gibisiniz herhalde çalışan anne, çocuğunuzun yaşı kaç?tek çocukla hayata devam diyorsunuz yani ,bu sonuca çıkan etken ne oldu özel değilse ?
40 yaşındayım.yukarıda da yazdığım gb olmayınca 2.çocuk bıraktım artık.8 yaşında çocuğum.

evet ben hamile kaldım ama kese gelişmediği için 2 ay önce kürtaj oldum o yüzden 3 yıl daha beklemek istiyorum hem maddi hem manevi kendimi anca toparlarım galiba,ama tek çocukta kalma fikri beynimide zorlamıyor değil yani,en zoruda ileride pişman olurmuyumlar

Ben de ilk bebeğimi kalbi atmadığı için kürtaj oldum...
Bu kadar yıkıma uğratmayın kendinizi...
Eğer düşünüyorsanız 3 sene daha beklemeyin derim...
Hayırlısı hakkınızda..

3

40 yaşındayım.yukarıda da yazdığım gb olmayınca 2.çocuk bıraktım artık.8 yaşında çocuğum.

benimde 7 yaşında cnm emin ol hamileliklerim çok sıkıntılı geçiyor daha yeni kürtaj oldum çok ta zorlamak istemiyorum aslında illa kardeş diye ama ya çocuğum isterse

benimde 7 yaşında cnm emin ol hamileliklerim çok sıkıntılı geçiyor daha yeni kürtaj oldum çok ta zorlamak istemiyorum aslında illa kardeş diye ama ya çocuğum isterse
Çocuk bazen ister kardeş bazen tek olmak ister.çok zorlamamam lazım diye düşünüyorum. Sonuçta Allah isterse veriyor.

günaydın herkese bugün kürtaj olalı tam 67 gün oldu regl olmadığım için girdiğim sıkıntı yüzünden akşam dr gittim ve sağ tarafımda 4 cm bir kist olduğunu öğrendim.dr küçülüp kaybolabilirde dedi büyüyebilirde dedi takip edilecek bakalım.çok moralim bozuldu

Back
X