Seni takip etmeye gerek mi var? Her konuda abuk subuk mesajlarınla kendini ortaya atıyorsun zaten. Ben senin nereden tatlın oluyorum ayrıca. Üfff git işine hadi ya. Seni ciddiye alıp cevap yazan da kabahat zaten.Kocanla ilişkin o kadar da iyi olsa bu kadar milleti takip edip saldırmazdın tatlım.böyle kötü kalpli de olmazdın.gelmiş burada nasıl olsa bilen eden yok diye millete caka satıyorsunuz.
Maşallah38 de evlendim dünyanın en mutlu kadınıyım
Evet kurs murs bişey yapmam lazım ya çevre edinip kafamı dağıtmam lazımBen bekar olduğum dönem katildim ve çok zevkli geçti.
Hiç yalnız kalmamıştım hatta.
Birde geçenlerde mum yapımı ve boyama atölyesine katıldım tek gelen insanlar vardı bende dahil.
Yani illa karşı cinsle tanışma olmasa bile hemcinslerinizle tanışır çevreyi genisletirsiniz.
Çevre genişledikçe de birileriyle tanistirilma olasılığınız artıyor zaten.
Kocanla ilişkin o kadar da iyi olsa bu kadar milleti takip edip saldırmazdın tatlım.böyle kötü kalpli de olmazdın.gelmiş burada nasıl olsa bilen eden yok diye millete caka satıyorsunuz.
Hanımlar lütfen yapmayın benim konum kilitlenecek tartışmaya devam edersenizSeni takip etmeye gerek mi var? Her konuda abuk subuk mesajlarınla kendini ortaya atıyorsun zaten. Ben senin nereden tatlın oluyorum ayrıca. Üfff git işine hadi ya. Seni ciddiye alıp cevap yazan da kabahat zaten.
Pardon konu sahibi.Maşallahdarısı başıma inşallah
Evet kurs murs bişey yapmam lazım ya çevre edinip kafamı dağıtmam lazım
Hanımlar lütfen yapmayın benim konum kilitlenecek tartışmaya devam ederseniz
Kusura bakma senin kadar empati abidesi olup tecavüze uğrayan kişinin yerinde olmaya çalışmak kadar ucamiyoruz.Kadının derdi var.ne empati eksikliği var bugünlerde buralarda ya.tam cinnetliksiniz.
Kocasıyla alakası yok. Sapkınlığınla insanların beyninde yer edinip sonra birde duyarlı ayağı çekmene dayanamıyor insanlar:Kocanla ilişkin o kadar da iyi olsa bu kadar milleti takip edip saldırmazdın tatlım.böyle kötü kalpli de olmazdın.gelmiş burada nasıl olsa bilen eden yok diye millete caka satıyorsunuz.
Bende 20 de evlendim 31 de boşandım. Sizin adınıza çok sevindim maşallah bende konu sahibi gibi ümidi kesenlerdenim tekrar mutlu olmak adına. Ama demekki olabiliyormuş. Çocuğunuz varmı acaba. Birde eş adayınızda evlenip ayrılmış biri mi çocuğu var mı.Aynen dediğiniz gibi 20 yaşımda evlenip 34 yaşında boşandım.
Çok haklısınız, konu sahibi hanım çok genç daha. Hayatın ne getireceği belli olmaz dediğiniz gibi.
Konu sahibi, bana gelince eş adayimin ortağı olduğu şirkette çalışıyordum. 36 yaşındaydim biraraya geldigimizde. Şu an 42 yaşındayım, birkaç ay sonra evleneceğiz, 43 olacağım nikahta. İlk düğünüm olacak, yani o genç kız halimle evlendiğimde bile yaşamadığım bir şey. Yaşla alakası yok bazı şeylerin.
Hiçbir şey için geç değil, yaşınızın, tecrübelerinizin ve kendinizin kıymetini bilin.
Kimse birini önermiyor neden acaba ya. Gerçi geçen sene İki arkadaş ayrı zamanlarda birilerini önerdi tamam dedim karşı taraflar da resmini gördü heyecanlandı tamam dedi sonra görüşmekten korkup vazgeçtiler. Yaş geçtikçe erkeklerde evlenme korkusu da çok artıyor sanırım.Modern görücü usulu öneriyorum . Tabiri de ben uydurdum şimdibence etrafınızdaki aklı başında düzgün samimi dostlarınızin tanıdığı varsa tanışabilirsiniz. Çevreniz sizi tanır karşı tarafı da tanır bu sayede sizde vakit geçirip tanışabilirsiniz . Akrabayı pek işin içine katmadim çünkü onlar olunca hemen nişan söz falan gerekiyor kasıntı bir durum olabiliyor.
Ay cok sevindim Burhan' ım darısı başımaaaaa dua et kiz bana evde kalacaksın diyeceğine:)Amcam o yaşlarda evlendi çok mutlu eşinin yaşı da o civarlar. 2 de çocukları var
Biraz detay verin plaessssee38 de evlendim dünyanın en mutlu kadınıyım
Umudunuzu kaybetmeyin, ben de hiç beklemezken oldu açıkçası, boşandıktan sonra artık bir daha mutlu olamam diyordum. 4 senedir tanıdığım insanla (ilişkimiz boşanmadan 2 yıl sonra başladı) hiç aklıma gelmeyen bir şekilde bulduk birbirimizi.Bende 20 de evlendim 31 de boşandım. Sizin adınıza çok sevindim maşallah bende konu sahibi gibi ümidi kesenlerdenim tekrar mutlu olmak adına. Ama demekki olabiliyormuş. Çocuğunuz varmı acaba. Birde eş adayınızda evlenip ayrılmış biri mi çocuğu var mı.
Belli de dlgru olan kişi daha karşınıza çıkmadı . Her insanın zamanı farklıdır. Kimileri erken evlenir , erken zengin olur kimileri orta yaşta aski bulur. Umarım en kısa zamanda sizi bulutlarin üzerinde hissettiren birini bulur mutlu olursunuzKimse birini önermiyor neden acaba ya. Gerçi geçen sene İki arkadaş ayrı zamanlarda birilerini önerdi tamam dedim karşı taraflar da resmini gördü heyecanlandı tamam dedi sonra görüşmekten korkup vazgeçtiler. Yaş geçtikçe erkeklerde evlenme korkusu da çok artıyor sanırım.
Oturduğun yerden kısmet ayağına gelen çok az şanslı insan var tanıyın tanışın bacım...Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?oturduğun
Hadi inşallah.Ay cok sevindim Burhan' ım darısı başımaaaaa dua et kiz bana evde kalacaksın diyeceğine:)
Ya malesef oturduğunuz yerden eş bulunmuyor belli bir yaştan sonraEşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Ferhans ferhansKadının derdi var.ne empati eksikliği var bugünlerde buralarda ya.tam cinnetliksiniz.
Öyle bir yalana ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum. Hayatını bilenler var burada çünkü.Kocanla ilişkin o kadar da iyi olsa bu kadar milleti takip edip saldırmazdın tatlım.böyle kötü kalpli de olmazdın.gelmiş burada nasıl olsa bilen eden yok diye millete caka satıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?