- 8 Eylül 2021
- 797
- 497
- 53
- Konu Sahibi esperanzaa
kaç yıl aradan sonraaYok yok ben de umutluyumçevremde çoğu arkadaşım 40 yaş civarında doğum yapıyor ben ilk çocuğumu 24 yaşında kucağıma almıştım, acelem neyse
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yıl aradan sonraaYok yok ben de umutluyumçevremde çoğu arkadaşım 40 yaş civarında doğum yapıyor ben ilk çocuğumu 24 yaşında kucağıma almıştım, acelem neyse
![]()
38i dolduruyorum. Ve iki çocuğum var:)kaç yıl aradan sonraa
3. için de guzel zamanlama hadi hayırlısı inşallah kuzucummm:)38i dolduruyorum. Ve iki çocuğum var:)
İnşallah bakalım üç ay oldu deniyoruz.3. için de guzel zamanlama hadi hayırlısı inşallah kuzucummm:)
İnşallah bakalım üç ay oldu deniyoruz.![]()
İnşallah sen de bir an önce kavuşursun. Ben aslında 3.yü düşünmüyordum ama bazen hayat öyle gerektiriyor diyelim:) isteyen herkes bir an önce kavuşsun bebişlerineinşallah tez zamanda kavusursun canım benım :) bende 2. ugrasıyorum bir kardeşi olur ınsallah
inşallah canım benim. allah herkesin gonlune gore vrsin.İnşallah sen de bir an önce kavuşursun. Ben aslında 3.yü düşünmüyordum ama bazen hayat öyle gerektiriyor diyelim:) isteyen herkes bir an önce kavuşsun bebişlerine![]()
Çok hoşsun yaaaYok yok ben de umutluyumçevremde çoğu arkadaşım 40 yaş civarında doğum yapıyor ben ilk çocuğumu 24 yaşında kucağıma almıştım, acelem neyse
![]()
Ay ben böyle dalıverdim konuyaİnşallah sen de bir an önce kavuşursun. Ben aslında 3.yü düşünmüyordum ama bazen hayat öyle gerektiriyor diyelim:) isteyen herkes bir an önce kavuşsun bebişlerine![]()
Bir yandan iyi oldu büyüdü hızlıcaÇok hoşsun yaaa
Acelen neydi gerçektençocuk yaşta aldık bebeği kucağına.
Bana da 41 kere maşaAllah![]()
MaşaAllah MaşaAllahBir yandan iyi oldu büyüdü hızlıca![]()
İnşallah inşallahMaşaAllah MaşaAllahinşaAllah minik kardeşi de gelir en kısa zamanda
![]()