benim gibi geç yaş gebelerin olması beni sevindirdi açıkçası, yalnız değilmişim. :) sizin de Allah tamamına erdirsin, sağlıklı bebekler doğururuz inşallah.Merhaba, ben de 39 yaşındayım ilk bebeğim olacak.
Bence de olumlu düşünmek lazım, benim arkadaşlarımın çoğu 35-40 yaş arasında hamile kaldı ve doğurdu, maşallah hepsi de gayet sağlıklı bebeklere sahip. Darısı başımıza.
Muhakkak ki ileri yaş hamileliklerinde belli riskler oluyor ama diğer hamilelikler için de geçerli bu.
Kalp atışını duymuşsunuz, gözünüz aydınİnşallah hepimiz sorunsuz keyifli hamilelikler yaşar bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
doğru tabii ki, ne yazıldıysa onu göreceğiz. 24 yaş, harika bir yaş, yaşınızın kıymetini bilin yıllar akıp gidiveriyor... sağlıcakla alın kucağınıza çocuğunuzu...Hanımlar sız ıcınızı ferah tutun allahın dedıgı olur herseyde.. 50 yasında doguranı bıle duyduk sag saglıklı.. Annenın kendıne cok ıyı bakmasıyla cok baglantılı bı durum bence dengelı saglıkla beslenme ve duzenlı yasam tarzı stresten olabıldıgınce uzak durmak cok yorulmamak.. Onun dısında genetık bısey olucagı varsa genc annelrde de oluyor zaten sız uzerınıze dusenı yapınn alaha sıgının hayırlısını ısteyın dualarınızu eksık etmeyın. Bende 24 yasındayım 1 ay sonra dohum yapıcam Allah hepımızın kucagına saglıkla almayı nasıp eder ıns..
inşallah...Dayimizin hanimi gecen sene benden 15 gun once dogum yapti 44 yasinda masallah hic bir sikintisi olmadi ins sizinde bir sorununuz olmaz hayirli hamilelik gecirmenizi diliyorum
çok üzüldüm. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. acıların en büyüğü. Allah doğacak çocuğunuza upuzun ömürler versin, bahtı, kaderi güzel olsun.merhabalar ben 41 yaşindayım gecen sene 19 yaşinda oğlumu kalp kırızınden kaybetım
şuan son ayımda yım hamıleyım herşeyın hayırlısını alah bılır
benim gibi geç yaş gebelerin olması beni sevindirdi açıkçası, yalnız değilmişim. :) sizin de Allah tamamına erdirsin, sağlıklı bebekler doğururuz inşallah.
hadi hayırlısı, çok sevindim. karından bakıldığında çok net göremiyor doktorlar, vajinal bakmayı teklif etmedi mi? daha net anlaşılıyor. ..geç döllenme olabilir, bana da bir hafta geriden takip ediyor demişti doktor, bugün gittim haftasıyla uyumlu gittiğini söyledi anlamadım, bu kadar çabuk mu gelişti? 8+4 günlük olduğunu söyledi. kan verdim, yarın sonuçları göstereceğim. kan uyuşmazlığımız var bizim bu arada. var mı sizde belirtiler, bulantı, kusma vs. bende ne bulantı ne de kusma var.selam.ben bu gün dr.gittim.sat 12 nisan olmasına rağmen karından ultrasonla bakılığında bebeğim 4 hafta 2 günlük gözüktü.ama çok güzel ve heyecanlı bir andı.şimdilik kesenin gelişimini izliycez dedi dr.haftaya cumartesi tekrar gitcem bakalım.sizlerde varmı bi gelişme
merhaba, ilk bebeğinizde amniyosentez yapılmışmıydı? ikili tarama riskli çıkınca üçlü taramaya bakılıyor, yanlış hatırlamıyorsam 20. haftalarda, üçlü tarama yapılmadan amniyosentez yapılıyor mu? bu testlerin de güvenilirliği %100 değil, yanılma payı var. yoktur inşallah bir şey.merhaba bende 37 yaşındayım ikinci gebeliğim yine 2 li tarama yüksek risk çıktı amniyo sentez yapılacak
ben az olduğunu düşünüyordum, epey varmışAmin inşallah
Aslında ileri yaş hamileleri çok var artık, yaşam tarzı, iş üniversite kariyere özgürlük derken evlilik gecikiyor hal böyle olunca da anne yaşları büyüyor sanırım
Ben de denk geldiğimize, tanıştığımaz sevindim
merhaba, ilk bebeğinizde amniyosentez yapılmışmıydı? ikili tarama riskli çıkınca üçlü taramaya bakılıyor, yanlış hatırlamıyorsam 20. haftalarda, üçlü tarama yapılmadan amniyosentez yapılıyor mu? bu testlerin de güvenilirliği %100 değil, yanılma payı var. yoktur inşallah bir şey.
ne diyeceğimi bilemiyorum. çok üzüldüm. Allah hayırlısını versin.arkadaşlar benim bebğim gelişmemiş.kalp atımı hiç yok.dr.içerde kanama başlamış yakında düşer dedi.istersen kürtaj dedi.bende düşsün dedim.bekliyorum.moralim çooook bozuk
aramıza hoş geldiniz. :) Allah tamamına erdirsin inşallah. testlerde yaş riski yüksek çıkıyor doğal olarak, önemli olan kan değerlerin düşük risk çıkması...ben ikiliyi geçtim, 20sinde 3lü taramam var. onda da yaş muhtamelen yüksek risk çıkacak ama kan değerleri ne olur bilemiyorum.Öerhaba ben de 37 yaşında 7. Hafta doldu bugün itibariyle. Yaşımız gereği çoğunlukla ikili testlerin riskli çıktıgını duydum. Bakalım neler bekleyecek bizi... Eşim ve benim kan uyuşmazlığımuüız var. Amnşyolar biopsiler sonrası rh uyusmazlıgı ignesi vurulmam gerekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?