35 yaş üstü hamileler var mı aranızda?

benim gibi geç yaş gebelerin olması beni sevindirdi açıkçası, yalnız değilmişim. :) sizin de Allah tamamına erdirsin, sağlıklı bebekler doğururuz inşallah.

doğru tabii ki, ne yazıldıysa onu göreceğiz. 24 yaş, harika bir yaş, yaşınızın kıymetini bilin yıllar akıp gidiveriyor... sağlıcakla alın kucağınıza çocuğunuzu...

merhabalar ben 41 yaşindayım gecen sene 19 yaşinda oğlumu kalp kırızınden kaybetım
şuan son ayımda yım hamıleyım herşeyın hayırlısını alah bılır
çok üzüldüm. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. acıların en büyüğü. Allah doğacak çocuğunuza upuzun ömürler versin, bahtı, kaderi güzel olsun.

benim gibi geç yaş gebelerin olması beni sevindirdi açıkçası, yalnız değilmişim. :) sizin de Allah tamamına erdirsin, sağlıklı bebekler doğururuz inşallah.

Amin inşallah

Aslında ileri yaş hamileleri çok var artık, yaşam tarzı, iş üniversite kariyere özgürlük derken evlilik gecikiyor hal böyle olunca da anne yaşları büyüyor sanırım

Ben de denk geldiğimize, tanıştığımaz sevindim

merhaba bende 37 yaşındayım ikinci gebeliğim yine 2 li tarama yüksek risk çıktı amniyo sentez yapılacak

selam.ben bu gün dr.gittim.sat 12 nisan olmasına rağmen karından ultrasonla bakılığında bebeğim 4 hafta 2 günlük gözüktü.ama çok güzel ve heyecanlı bir andı.şimdilik kesenin gelişimini izliycez dedi dr.haftaya cumartesi tekrar gitcem bakalım.sizlerde varmı bi gelişme

hadi hayırlısı, çok sevindim. karından bakıldığında çok net göremiyor doktorlar, vajinal bakmayı teklif etmedi mi? daha net anlaşılıyor. ..geç döllenme olabilir, bana da bir hafta geriden takip ediyor demişti doktor, bugün gittim haftasıyla uyumlu gittiğini söyledi anlamadım, bu kadar çabuk mu gelişti? 8+4 günlük olduğunu söyledi. kan verdim, yarın sonuçları göstereceğim. kan uyuşmazlığımız var bizim bu arada. var mı sizde belirtiler, bulantı, kusma vs. bende ne bulantı ne de kusma var.

merhaba bende 37 yaşındayım ikinci gebeliğim yine 2 li tarama yüksek risk çıktı amniyo sentez yapılacak
merhaba, ilk bebeğinizde amniyosentez yapılmışmıydı? ikili tarama riskli çıkınca üçlü taramaya bakılıyor, yanlış hatırlamıyorsam 20. haftalarda, üçlü tarama yapılmadan amniyosentez yapılıyor mu? bu testlerin de güvenilirliği %100 değil, yanılma payı var. yoktur inşallah bir şey.

ben az olduğunu düşünüyordum, epey varmış yalnız olmadığımı bilmek bana moral verdi. ben de çok memnun oldum, inşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.

ikili tarama iki gebeliğimdede yüksek çıkınca amniyosentez dediler zaten amniyo sentez %100 doğru sonuç olduğu için başka bir test yapmıyorlar benim 9 hazirada yapılacak kısmetse 15 ve 16.haftada yapılıyor sonuçlanıp eğer kötüyse bebeği en geç 20. hafta alıyorlar

cok saolun gercekten acıı cekmeyen bılemez alh kımseyı ewladıyla sınamasın sağlıklı sıhatlı kucağımza almayı nasıp etsın

ben yaptırmadım
2lı testımde okadar yuksek dıyıldı alahın verdığı canı allah bılır
hastaysa alaırcanmı kıyabılcenmı o canann ben yapmam aladırmam herşeyde bı hayır var

vajınale alıştırmıştım ama teklif etmedi.benimde canıma minnet zaten.bendede hiç belirti yoktu.sabah aç karnına sağlık ocağında kan verdim.ondan mı ne bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum.ve hiç bişe yiyemiyorum bugün.seslerden çok korkuyorum.göğsümde bi yanma var.

bugün doktora gittim, önümüzdeki hafta salı günü ikili tarama testi yapılacak. ileri yaş olduğum için fakülte hastanesine yönlendirdi ayrıca. orada da cvs koryon villus biyopsisi yapılacakmış. biraz endişeliyim. plesentadan ufak bir parça alınıp incelenecekmiş. hayırlısı...

arkadaşlar benim bebğim gelişmemiş.kalp atımı hiç yok.dr.içerde kanama başlamış yakında düşer dedi.istersen kürtaj dedi.bende düşsün dedim.bekliyorum.moralim çooook bozuk

arkadaşlar benim bebğim gelişmemiş.kalp atımı hiç yok.dr.içerde kanama başlamış yakında düşer dedi.istersen kürtaj dedi.bende düşsün dedim.bekliyorum.moralim çooook bozuk
ne diyeceğimi bilemiyorum. çok üzüldüm. Allah hayırlısını versin.

Öerhaba ben de 37 yaşında 7. Hafta doldu bugün itibariyle. Yaşımız gereği çoğunlukla ikili testlerin riskli çıktıgını duydum. Bakalım neler bekleyecek bizi... Eşim ve benim kan uyuşmazlığımuüız var. Amnşyolar biopsiler sonrası rh uyusmazlıgı ignesi vurulmam gerekebilir

Ya da ikili uclu ye girmeyip direkt harmony test yaptıracagım. Biraz pahalı ama islem cok kolay, bi kan verme...

aramıza hoş geldiniz. :) Allah tamamına erdirsin inşallah. testlerde yaş riski yüksek çıkıyor doğal olarak, önemli olan kan değerlerin düşük risk çıkması...ben ikiliyi geçtim, 20sinde 3lü taramam var. onda da yaş muhtamelen yüksek risk çıkacak ama kan değerleri ne olur bilemiyorum.
bizim de kan uyuşmazlığımız var. ilk gebeliğinde doğum öncesi ve sonrası olmuştum iğnemi, şimdi ne olacak bilemiyorum, doktorum henüz herhangi birşey söylemedi fakat her ay indirect coombs testi yaptırıyor...sizin ilk gebelik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…