35 yaş üstü hamileler var mı aranızda?

Bende 34 yaşındayım ve hamileyim. Allah izin verirse doğum yaptığımda 35 olucam daha 3. çocuk istiyorum :)

Merhaba, ben de 39 yaşında ikinci bebeğime hamileyim. 40 yaşında doğum yapacağım Allah izin verirse. İlk bebeğimi de 38 yaşında doğurdum.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun
Merhaba canım konuyu 2016 da paylaşmıştım durumlarımız aynı gibi 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var ve hamileyim supriz bi hamilelikte ben artık kafamdan 2. Bebegi silmiştim eşim çok istiyordu daha önce denedik olmadı ve artık olmaz derken tedbir aldığımız halde hamile kaldım aldırmaya kıyamadım Allah gönderdi demek vakti saati buymuş dedik şimdi endişe ve kaygı yaşıyorum psikoloğa da gidiyorum ama sizin doğum olmuştur inş. Şimdi nasılsınız iyikide doğurmuşum diyormusunuz ara verince çokmu zor oldu birde yaşı çok takıyorum ya mesela ben 51 olunca bebek 10 yaşlarında 61 iken 20 li yaşlarda vs sizce bu soRumi yoksa Allahın verdiğine karşı çıkmıyoruz ama

Lütfen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ben çok kafaya takıyorum hamilelik güzel şey Allah vakti saati ne zamansa o zaman gönderiyor meleği 41 yas geç bi yaşmı 2.hamileligim 17 yaşında kızım var alıştı artık sorun yok eim havalarda uçuyor supriz gebelik istemedim aslında ama kıyamadım da eşim doğsun Allah nasip etti yiyecek ekmeği var demekki dedi ama yaş nasıl olur sizce doguma 3 ay kaldı nasibi var geliyor ama rahatlamak istiom artık bebeğimi düşünmek istiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…