- 22 Şubat 2015
- 51
- 22
- 3
- 47
Teşekkürler :) Evet benim ilk gebelik. İlk gebelik oldugundan onemli olmadıgını sıyledi doktor ama hep bi merak ve evham oluyor, daha çok basındayız gerçi... İndirect coombs testine kaçıncı ayda başladınız? Ben hiç yaptırmadım.aramıza hoş geldiniz. :) Allah tamamına erdirsin inşallah. testlerde yaş riski yüksek çıkıyor doğal olarak, önemli olan kan değerlerin düşük risk çıkması...ben ikiliyi geçtim, 20sinde 3lü taramam var. onda da yaş muhtamelen yüksek risk çıkacak ama kan değerleri ne olur bilemiyorum.
bizim de kan uyuşmazlığımız var. ilk gebeliğinde doğum öncesi ve sonrası olmuştum iğnemi, şimdi ne olacak bilemiyorum, doktorum henüz herhangi birşey söylemedi fakat her ay indirect coombs testi yaptırıyor...sizin ilk gebelik mi?
indirect coombs testini şu ana kadar (20. hafta) üç kere kaptırdım. dr. bundan sonra her ay yapacağız dedi. mutlaka sizin doktorunuz da yaptıracaktır ama ilk gebelik olduğu için her ay yaptırmayabilir.Teşekkürler :) Evet benim ilk gebelik. İlk gebelik oldugundan onemli olmadıgını sıyledi doktor ama hep bi merak ve evham oluyor, daha çok basındayız gerçi... İndirect coombs testine kaçıncı ayda başladınız? Ben hiç yaptırmadım.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...Üc evladim. Var Allahimin emaneti rabbim bir mucize yolladi cok sukur bin sukur yasim 40 hic bir saglik problemim yok cok sukur hep beraber saglicakla kucagimiza aliriz insAllah bebeklerimizi
37 veya 40 yaş geç değil gebelik için de doktorlar endişelendiriyorlar. her tarama testinten sonra doktorum bana amniyosentez yaptırsak daha iyi olur diyor, daha bi endişeleniyorum. ayrıntılı ultrasonu gireceğim 4 gün sonra , inşallah herşey iyidir..37 yaşındayım.iki oğlum var Allah bagislarsa.Sürpriz3. Gebelik yyaşıyorum.bende yasimi takıntı haline getirmistim.Su an alistim.Rabbim yaratmayı dilemiştir bize de boyun eğmek düşer.Bir kızım olucak inş Şuan duam normal doğumla sağlıklı bir şekilde aysemi kucagima almak.
malesef bebegimi kaybettimAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
ne diyeceğimi bilemiyorum. çok üzüldüm.malesef bebegimi kaybettim
başın sağolsun canım. üzüldümmalesef bebegimi kaybettim
Allah tamamına erdirsin inşallah....umarım sonuna kadar sağlıklı bir doğum süreci olur , sizin için de hepimiz için de....ben de 36 yaşın içindeyim. yaklaşık 10 haftalık hamileyim. bu ikinci hamileliğim 6 yaşını yeni dolduran bir oğlum var. insülin direnci hastasıyım. diyetim var. üstüne bel fıtığımda var. buna rağmen illa ki ikinci bebek diye tutturan biriyim :)
hayırlısı bakalım
Amin canım. Hepimize nasip etsinAllah tamamına erdirsin inşallah....umarım sonuna kadar sağlıklı bir doğum süreci olur , sizin için de hepimiz için de....
Bende 38 yaşıma girdim 2 ay önce38 yaşındayım, hamileyim. Endişelerim yok değil var tabii umarım her şey yolunda gider. Var mı aranızda arkadaşlar benim gibi ileri yaş hamile olan?
merhaba inşallah hamileliğinizi sağlıcakla geçirirsiniz , bende 37 yaşındayım hamile kalmaya çalışıyorum , iki kimyasalım oldu yakın zamanda , kan pıhtılaşmam varMerhaba arkadaşlar bende 40 yaşında 3. Bebeğine hamile bir anne adayıyım iki kızım var 20 ve 12 yaşında, erken doğum ve kanda pıhtılaşma sorunum var...1997 yılında 8 aylık hamileyken bebeğimi karnmda kaybettim, küçük kızım 970 gr doğdu... Süpriz bür gebelik ve şuan herşey havada. Geçen hafta 5+3 ken kese gözüktü çarşamba kalp atışı ve gelişme kontrol edilecek folik acid coraspin ve iğne kullanıyorum... Bir doktor sezeryan skar gebelik dedi, diğer doktor gelişme var bekleyeceğiz dedi... Hakkmda hayırlısı... Safra kesemde taş olduğu için ameliyat kararı alnmıştı hamile olduğumu da o sırada öğrendik... Beni zorlu mücadele dolu günler bekliyor ama hayatta hiç bir şeyi kolay elde etmediğim için hazırım... Umarım hepimiz için herşey olması gereken gibi olur... Sevgiler
merhaba inşallah hamileliğinizi sağlıcakla geçirirsiniz , bende 37 yaşındayım hamile kalmaya çalışıyorum , iki kimyasalım oldu yakın zamanda , kan pıhtılaşmam var[/QUOTE
Merhaba, bende karnımdan iğne oluyorum inşallah sonuna kadar herşey hepimiz için iyi gider, küçük kızım 970 gr doğdu, çok zor günler yaşadık şimdi herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?