35 yasinda bekar ve bosanmis 2 kadin modeli

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Simdi kizlar ornekler vererek aciklayacagim ve benim kafamin almadigi durum hakkinda sizlerden yorum almak istiyorum.. iki kadin var ikiside 35 yasinda biri evlenmis ayrilmis 1 cocugu var digeri hic evlenmemis.. ikisininde karsisina hayalirindeki gibi adamlar cikiyor ve evlenmeye karar veriyolarlar..
35 yasinda 2 . Evliligini yapan kadin icin Elalemin yorumu şöyle : Adamin da ikinci evliligiymis felanca yerde tanismislar ve cok iyiymis aralari el ustunde tututormus kadini cok seviyolarmis birbirlerini mutlu olsunlar tabi daha gencler gezsinler tozsunlar asklarini doya doya yasasinlar... evlenicek tabiki onunda hakki mutlu olmak
35 yasinda ilkkez evlenen icin yorumlar : hele sukur zorla sonunda buldu bi koca kimse almiyordu bunu evde kalmisti adam nasil miymis ?? bosver adami nasilsa nasil bu yastan sonra iyisine kotusunemi bakicak hala onun icin şam da kayisi sayilir yeterde artar bile onu bulduguna dua etsin zaten kacirmak istememis hemen nikahi yapacaklarmis..

Fark ne ilkinin aşk olduguna inaniyolarda ikincisini neden inandirci gelmiyor insanlara
bu sitede binbir cesit binbir model kadinlariz hepinizden aradaki bu yorum farkina yorumlar istiyorum hanimlar :) sayet ikinci anlattigim model olma yolunda ilerliyorum gerci kimseyi askima inandirmak zorunda degilim ama yinede merak ediyorum neden boyle bakiyorlar bakiyoruz..

Bacim milletin agzi torba degilki. Konusur dururlar erken evlensen duramadi yerinde derler, gec evlensen evde kalmis. cocuk istemesen 1 2 sene aa bak kısır cocugu olmuyo, çocuk yapsan pespese yemiyolar icmiyolar her sene cocuk derler. En iyisi görmemek duymamak :KK15::KK47:

Milletin ne dediği zerre umrumda olmaz...
Onlar pembe panjurlarıni kapatıp gerçek hayatlarına döndüğü zaman ne yaşadığımı ancak ben bilirim....

O dedikoducular öbürüne de birşeyler bulurlar normalde.birisini boşadı da bunu ne yapacak acaba.ya da evlenmeye doyamadi bir erkeksiz duramadi yine buldu birini gibi.ne bileyim çoğaltılabilir.oyle dedikoduculara bakarsan neler bulurlar neler.o yüzden onları boşver sen kendi hayatına bak.evlenmek istiyorsan karsina uygun biri çıktıysa ne güzel işte evlen .inşallah da mutlu olursunuz

Çok acıyorum böyle milleti kafaya takacak ve diline dolayacak kadar boş insanlara...yazık...eline bi örgü alsa mesela?zaten ailelerde çoğu sorun böyleleri yüzünden çıkıyor.
35 yaşında hiç evlenmemiş kişi sanırım onların evinde kalıp onların cebinden yiyip içiyor ????yazık yazık...

O bosanmis kadin yillarca BOSANMIS damgasiyla horlanmis birak da biraz övsünler :) milletin ne dedigini umursarsan isin zor cunku cahille empati yapilmaz

+1
Boşanmış kadın ikinciyi bulunca yüzü gülsün çocuğuyla ortada kalmasın demişlerdir.

Bacim milletin agzi torba degilki. Konusur dururlar erken evlensen duramadi yerinde derler, gec evlensen evde kalmis. cocuk istemesen 1 2 sene aa bak kısır cocugu olmuyo, çocuk yapsan pespese yemiyolar icmiyolar her sene cocuk derler. En iyisi görmemek duymamak :KK15::KK47:

+1
Herkes her b.ka yorum yapıyor. Herkes bir kocakarı ağızlı yahu.

35 yaşında bir kadın evlenirken milletin ne dediğini umursamamali. Hele ki bir başka 35 yaşındaki kadınla kendisini kesinlikle kiyaslamamali. 35 yaşındaki kadın totosunu donup "siz buna konuşun" diyebilmeli.

Gelen geçen kadınları çekiştiriyor zaten kimsenin 35 yaşındaki erkeğe de 45 yaşındaki erkeğe de laf ettiği yok. Varsa yoksa kadınlar gelin gelin b.k var lütfen yorum yapın dedik yorum istedik sanki bunlardan.

Türk insani ve dedikodulari iste ne beklersin. Onlar konussun dursun konustuklari seni etkilemesin konusmasalar biyerleri şişecek

Ben ikinci evliliğimi nişanlım ilk evliliğini yapıcak ikimiz de 33 yanındayız bize de diyenler var ona geç kaldın bana bekarla evleniyorsun diyorlar. Çevre umrumda değil ayrıca aşkımızı da kıskanıyorlar :)

Gelen geçen kadınları çekiştiriyor zaten kimsenin 35 yaşındaki erkeğe de 45 yaşındaki erkeğe de laf ettiği yok. Varsa yoksa kadınlar gelin gelin b.k var lütfen yorum yapın dedik yorum istedik sanki bunlardan.

Sakin ol şampiyon bi çay iç soluklan :)
Ben laf etmiyorum valla bak :) neye kizdin bu kadar. Giybetci teyzelere mi?

Çünkü bizim "TÜRK MİLLETİ" cahil, düşüncesiz ve geri kafalı. Boşversene sen ya!! Bunu mu kafaya takıyorsun. Valla canım, sana bişey diyeyim mi? "Yağcılık" olarak algılama sakın ama ben seni gerçekten takdir ettim. 35 yaşına kadar evlenmemiş, akıllılık yapmışsın. Hayatının tadını çıkar. Oh valla ne güzel. . Biz 18 yaşında evlendik de bi bok mu oldu. Al kocaya bağlı kaldık. Beni yanlış anlama. Ben kocamı seviyorum. Allah'a şükür mutsuz değilim. Ama gençliğime yazık ettim. Bende diyorum şimdi mesela "Keşke 30-35 yaşlarında evlenseydim" diye. Sen kendini millete kanıtlamak veya onlara kendini inandırmak zorunda değilsin. Böyle mal mul konuşanlara oturt cevabını "Sanki sen evlendin de ne yapıyon, sabah'a kadar herifin osuruk kokusunu çekiyon, bak ben hayatımı yaşadım, gençliğime doydum. Şimdi hayat arkadaşımı buldum" deyiver. Allah allah. Bizim milletimiz ancak gerzek gerzek konuşmasını bilir. Anan değil, Baban değil. Onlara mı düşmüş yorum yapmak. 45-50 yaşlarına kadar evlenmeyenler de var. Mesela benim Matematik Öğretmenim. 46 yaşında daha bu sene yaptı nişanını. Hatta bak kız varya, ne diyecem. Sen daha evlenme bile. Ne yapcan evlenip. Biraz daha hayatına doy. 45 oldun mu evlen. Millet götüne kazık soka dursun. Kendilerine bunu dert yapıp gebersinler. Hayret bişey ha :kızgın:sinirlendim yeminle

Ahhh bizim çok bilmiş dedikoducu teyzelerimiz..ne çok severler her konuda bilip bilmeden konuşmayı..
Kimin ne dediğine bakmamak lazım şu hayatta.hepimizin bir kez geliyoruz dünyaya ve zaman hızla geçiyor,kafa yormaya bile değmez.
Konuşsunlar boş boş..

Back
X