35 yasinda bekar ve bosanmis 2 kadin modeli

Zaten butun derdimiz milletin evlenme(me)si. Bunlara onem verenler de cok masum degil. Kotunun reklamini yapiyorsunuz. Birakin azalarak bitsinler.

Bu tur yorumlar gormekten biktim. Insan evliligi hayatinin merkezine bu kadar koymamali. Kendini hint kumasi sanan erkekler bu sayede turuyor.

Son düzenleme:
walla bana sorsan evlenip bosanmisa tekrar evlendiginde mantik evliligi yapiyor derim. ilk evliligi yapana da ask derim. o yaşa kadar beklemis sonucta.

Amaaan konuşsun dursunlar boşver. Zaten millet kusur arar her zaman. Bu hayatta kimseyi memnun edemezsin o yüzden kendini memnun etmeye bak.

Bnce ilk kadinin yorumlari oturmamis pek. bizim burda ; ahanda bosanali iki gün oldu hemnden yenı kocayi buldu. Bunlada en fazla bir yil gider bosar gene . Bu kari yuva kuracak da ben gorecem... derler benim bildigim.

Simdi kizlar ornekler vererek aciklayacagim ve benim kafamin almadigi durum hakkinda sizlerden yorum almak istiyorum.. iki kadin var ikiside 35 yasinda biri evlenmis ayrilmis 1 cocugu var digeri hic evlenmemis.. ikisininde karsisina hayalirindeki gibi adamlar cikiyor ve evlenmeye karar veriyolarlar..
35 yasinda 2 . Evliligini yapan kadin icin Elalemin yorumu şöyle : Adamin da ikinci evliligiymis felanca yerde tanismislar ve cok iyiymis aralari el ustunde tututormus kadini cok seviyolarmis birbirlerini mutlu olsunlar tabi daha gencler gezsinler tozsunlar asklarini doya doya yasasinlar... evlenicek tabiki onunda hakki mutlu olmak
35 yasinda ilkkez evlenen icin yorumlar : hele sukur zorla sonunda buldu bi koca kimse almiyordu bunu evde kalmisti adam nasil miymis ?? bosver adami nasilsa nasil bu yastan sonra iyisine kotusunemi bakicak hala onun icin şam da kayisi sayilir yeterde artar bile onu bulduguna dua etsin zaten kacirmak istememis hemen nikahi yapacaklarmis..

Fark ne ilkinin aşk olduguna inaniyolarda ikincisini neden inandirci gelmiyor insanlara
bu sitede binbir cesit binbir model kadinlariz hepinizden aradaki bu yorum farkina yorumlar istiyorum hanimlar :) sayet ikinci anlattigim model olma yolunda ilerliyorum gerci kimseyi askima inandirmak zorunda degilim ama yinede merak ediyorum neden boyle bakiyorlar bakiyoruz..
Ne önemi varki kimin ne düşündügunun¿

33 yaşımda evlenerek 2 puanla ikinci model kadın olmayı kaçırdım,
dul (iğrenç bir tabir) olmadığım ve 35'i de geçtiğim için ilk model kadın olmayı kaçırdım.Şu an acım büyük gözlüklerimi taktım için için ağlıyorum.:cool:
37 yaşında hem de tüp bebekle anne oldum acaba tohuma kaçma sınırında anne olan kadın modeli olabildim mi???
Başkaları için hayatını yaşarsan, hayatı ıskalamış olursun.

Tek bir açıklamam var:evliliğin başarı olarak görülmesi...
Ilki bunu ikinci kez başarıyor.zaten önceki yaşlarında vaktiyle başarmıştı bu ikinci başarısı.
Diğeri yaşını almış anca bulmuş.
40 yaşındayım geçen sene evlendim:)

Amaaannnn cnm sende it urur kervan yururrr bosverrr insanlari ne diye takiyosunki isteyen 5 kere evlenir isteyen hic evlenmez kime neeeee cahilmi ariyosun gerikafali mi beyni bos ama kocaman kiclari olan teyzeler onlardan heryerde var malesef umursama...

kim diyo bunları ben neden hiç duymuyorum insanları ilişkileri hakkında böyle şeyler..

Valla sizin etrafınızdaki insanlar öyle denk gelmiş.
İkiz teyzelerim var, tam da buna benzer bir durum oldu. biri 36 yaşında ilk evliliğini, biri 37 yaşında ikinci evliliğini yaptı. Herkes ilk evliliğini yapan teyzem için "durdu durdu turnayı gözünden vurdu" derken diğer teyzem için "boşuna evleniyor bundan da boşanır bizim kız geçimsiz huysuz" dedi.

Ne alaka
Biz erken evlenmişiz valla artık insanlar ilk evliliklerini 30-35 yaşında yapıyor
Bence daha mantıklı yaşayıp görüyorlar tecrübeli ne istediğini bilen ve bekar hayata doymuş oluyorlar
Evliliğim iyi çok şükür bebişte var ama şimdi ki aklım olsa 30a kadar beklerdim:)

çünkü boşanmış olan kadın daha öncede evlenebilmiş ama çile çekmiş boşanmış.. 2. bayan anca evlenecek birini bulduğundan yorumlar bu yönde... yurdum insanı işte yalnız boşanan tekrar evlenen kadına da herkes bu gözle bakmıyor keşke baksalar çok toz pembe bi örnek sizin ki

35 yaşında 2. kez evlenene bari bunu elinde tut artık diyen de olur..
35 yaşında ilk kez evlenene ince eledi sık dokudu diyen de..
Yorumlarin sonu gelmez kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez..
Elalemi bosverin..

Simdi kizlar ornekler vererek aciklayacagim ve benim kafamin almadigi durum hakkinda sizlerden yorum almak istiyorum.. iki kadin var ikiside 35 yasinda biri evlenmis ayrilmis 1 cocugu var digeri hic evlenmemis.. ikisininde karsisina hayalirindeki gibi adamlar cikiyor ve evlenmeye karar veriyolarlar..
35 yasinda 2 . Evliligini yapan kadin icin Elalemin yorumu şöyle : Adamin da ikinci evliligiymis felanca yerde tanismislar ve cok iyiymis aralari el ustunde tututormus kadini cok seviyolarmis birbirlerini mutlu olsunlar tabi daha gencler gezsinler tozsunlar asklarini doya doya yasasinlar... evlenicek tabiki onunda hakki mutlu olmak
35 yasinda ilkkez evlenen icin yorumlar : hele sukur zorla sonunda buldu bi koca kimse almiyordu bunu evde kalmisti adam nasil miymis ?? bosver adami nasilsa nasil bu yastan sonra iyisine kotusunemi bakicak hala onun icin şam da kayisi sayilir yeterde artar bile onu bulduguna dua etsin zaten kacirmak istememis hemen nikahi yapacaklarmis..

Fark ne ilkinin aşk olduguna inaniyolarda ikincisini neden inandirci gelmiyor insanlara
bu sitede binbir cesit binbir model kadinlariz hepinizden aradaki bu yorum farkina yorumlar istiyorum hanimlar :) sayet ikinci anlattigim model olma yolunda ilerliyorum gerci kimseyi askima inandirmak zorunda degilim ama yinede merak ediyorum neden boyle bakiyorlar bakiyoruz..

Elalerin ne dediğinin hiç önemi yok. Ama neden bu kadar farklı konuşuyorlar derseniz, bu illa daha önce evlenmiş olmaları olmamalarıyla ilgili de olmayabilir. Belki ilk kişi melek gibi biri, ikinci ise gıcık oldukları biridir.

Maalesef kültürümüzün toplumsal bakış açımızın bir ürünü bu. Ne aşka inanmaması ne başka bişey değil

Gel bak annemin bana söylediklerini anlatayim sana
bosandim: seni artik kimse almaz ( yasim 23)
Iliskim yok : koca bul evlen
sevgilim var : zengin koca bul
zengin sevgilim var: o cok zengin, sülalece kredi ceksek dügün yapamayiz.
polis sevgilim var: memur maasinla mi yasican
evlenicem: salaksin sen bekarlik sultanliktir.

evlenmekle evlilikle ilgili ne çok konun var senin:))
üzerinde bile durulacak bir mevzu değil.
duymam dert etmem bile.
ohoo herşeyi bu kadar kafana takma:))

Back
X